دوست عزیزنقل قول:
و برای زیر نویس از اینجا و از نرم افزار گفته شده هم استفاده کنید
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
و برای زیر نویس از اینجا و از نرم افزار گفته شده هم استفاده کنید
سلام آقای متین پور عزیز. میخواستم بدونم در مورد مشکل بنده راهکاری پیدا نکردید؟؟(مشکل فارسی کردن تلوزیون ماهواره دار ال جی مدل LN540V )
من هنوز منتظر خبر شما هستم ، ایشاا... خوش خبر باشید
ممنون
جناب متین پور عزیز بنده حاضرم هر هزینه ایی که لازمه برای این کار بپردازم فقط میخوام منوی تلویزیونم فارسی بشه.خواهش میکنم راهش رو پیدا کنید.
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
بعد از جستجوی بسیار و مطالعه سایتهای مختلف نتیجه گرفتم که باید برای ورود به منوی مخفی حتما باید در حالت تلویزیون باشید نه چیز دیگر بعد با کنترول دست ساز و با همان روشهای مرسوم وارد منوی مخفی شده و تغییرات را اعمال می کنید.
نکته: در بعضی از مدلها باید با کد صوتی EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد صوتیIN START
همانطور که مشاهده خواهید کرد آپشن های مختلفی ظاهر می شود که من مجددا تاکید می کنم که به هیچ عنوان پارا متر های داخل منو ها رو تغییر ندید به جز در Tool Option 3 مقدار جلوی DIVX رو به ۱ تغییر بدید و برای فعال شدن DTV باید وارد Country Grroup شده و از آسیا به اقیانوسیه (AU ) یا اگر ایران رو داشت (IR ) اونو انتخاب کنید
حال باید ok کنید تا تغییرات ذخیره شود بعد تلویزیون را خاموش و مجدد روشن کنید خواهید دید که جستجوی کانال شما تغییر کرده و DTV هم به اون اضافه شده.
علاوه بر اون برای تنظیم ساعت گزینه auto هم اضافه شده که ساعت رو اتو ماتیک تنظیم می کنه که البته یک اختلاف ۳.۵ ساعته به خاطر GMT داره
فایل ضمیمه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده فکر میکنم بنده رو درست به یاد نیاوردید!!
(سلام.مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V
گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.)
جهت توضیحات و یاد آوری بیشتر:(سلام. بله مسئله فراتر از این صحبت هاست.من کد های خود ال جی رو برای باز کردن منوی مخفیش استفاده کردم. روی مدل های بدون ماهواره ال جی قبلا امتحان کردم جواب هم داده و دیجیتالشون رو هم درست کردم اما این ماهواره دار ها دیگه قضیشون جداست. به نظر میرسه که برای این مدل ها هم باید مثل سامسونگ ها کد خاصی برای باز کردن این گزینه ها وجود داشته باشه برای همین دست به دامن شما شدم.ممنون میشم اگه کمکی بهم بکنین جناب متین پور.حتی اگه الان هم نشه من منتظر میمونم بالاخره یکی بهش دست پیدا میکنه)
دوست عزیزنقل قول:
آیا به این نکته توجه کردید.
نکته: در بعضی از مدلها باید با کد صوتی EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد صوتیIN STARTپست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن یکی از کاربرها در این پست مدل تلویزیون شما را دارد برایش پیام خصوصی بگذارید ببینید آن دوست مان چگونه وارد می شوند
ممنون. اما مشکل من ورود به منوی مخفی نیست فارسی کردن اونه که متاسفانه به دلیل قفل بودن گزینه های فارسی سازی این کار برام ممکن نیست:n27::n27:
دوست عزیزنقل قول:
جواب شما را در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم.
ممنون جناب متین پور عزیز.شما واقعا انسان با حوصله و پیگیری هستید.بخاطر پاسخگویی و متانتتون بی نهایت سپاس گزارم.ممنون از راهنمایی های خوبتون . باز هم اگر در این مورد خبر جدیدی بدست آوردید خوشحال میشم اگر بنده رو هم باخبر کنید
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من تلویزیون سامسونگ اسمارت گرفتم چطوری وارد سروی منو مخفی بشم و منو فارسی رو فعال کنم و یا دیجیتال تلویزیون من مدل ua48h6400ar هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون بنده سامسونگ مدل UA46C7000 هست. اخیرا با دستکاری که در SERVICE MENU شده و تغییر مدل دستگاه، دیگه روشن نمیشه و همین حالت 10 ثانیه چشمک زدن و 3 ثانیه تصویر خالی اومدن و مجددا خاموش شدن پیش اومده و مدام تکرار میشه. با روش اتصال کوتاه EEPROM هم هر کاری کردم ریست نشد. حالا شما پیشنهاد می کنید چه کاری میشه کرد؟ آیا با عوض کردن EEPROM مشکل حل میشه؟ از یه تعمیر کار سوال کردم و راهنمایی خواستم گفت باید تلویزیون رو تعمیرگاه بیارید باید آی سی فلشش عوض بشه و با عوض کردن EEPROM مشکل حل نمیشه احتمالا . اگر احیانا بخوام بورد رو عوض کنم با چه مدل مشابهی میشه عوض کرد اینم عکس برد که ضمیمه کردم.آیا بردی هم هست که دیجیتال داشته باشه و به این تلویزیون بخوره؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیزنقل قول:
معمولا با تعویض و یا پرگرام کردن آن آی سی مربوطه مشگل حل می شود ولی در صورت که حل نشده و نیاز به تعویض مین برد بود و اگر برد خودش پیدا نشد برای انتخاب برد باید آن برد از نظر سایز و تعداد پورتهای آن و مشخصات پاور سوپلای با تلویزیون شما یکی باشد تا بتواند با پنلتان سازگار شود.
برای اینکار مشخصات مدلها را مطابق آنچه که گفتم مقایسه و انتخاب کنید.
سلام دوستان
کسی کد پنل مربوط به مدل UE46F5505 رو میدونه ؟ قسمت Type در منوی مخفی. eeporm ریست کردم و کد قسمت Type رو نمی دونم.
ممنون
دوستد عزیزنقل قول:
هشدار:سعی کنید قبل از این که اطلاعات سیستمتان را یادداشت و یا از آن عکس تهیه نکردید به آن وارد و دستکاری نکنید
از این استفاده کنید 46A1AFOS
ممنونم از جوابتون با این کد مشکل حل شد. البته کد 45A6AFOS هم بین کدها وجود داره ولی راستیتش ترسیدم اینو امتحان کنم و کدی که شما گفتین و زدم و جواب داد. چون فرکانس پنل تلویزیونم (100Hz =Frekvens Sub-field) و (Refresh rate= 50Hz) است.
موفق باشید
سلام دوستان
بنده تو این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم ( در مورد تلویزیون ها کلا
service menu چی هست اصلا ؟ من رفتم توش font color تغییر کرد ( فکر کردم برای حرکت تو منو هاش باید از کلید های چپ و راست و بالا پایین استفاده کنم !!
خب من یه مشکل اصلی دارم اینکه
یه فلش ۴ گیگ حاوی فایل های ویدئویی وصل کردم به تلویزیون اما مداوم مینویسه در حال بارگذاری ..
هیچ چیز نمیاره در صورتی که با رایانه همه چیز اوکی هست .
و یه مشکلی دیگه هم قبل از اینکه این مشکل بوجود بیاد داشتم وقتی فیلم نگاه میکردم صدا با تصویر هماهنگ نبود و باید فیلم رو جلو عقب میکردم تا درست بشه این رو چطور میشه حل کرد ؟
برای آپدیت تلویزیون باید چکار کرد ؟ پشت tv نوشته model name model code خب چطور میشه تلویزیونو آپدیت کرد هرچی این کد هارو تو گوگل و سایت سامسونگ سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه باید قبل از هر سوالی مدل تلویزیونتان را بنویسید model name
منوی مخفی جای است که اطلاعات سیستم و سیستم عامل تلویزیونتان در آن قرار دارد و شما نباید بدون داشتن اطلاعات وارد و از آن استفاده کنید چون بسیار کار تخصصی و پیچیده ای است و بدون داشتن دانش آن باعث خسارت شدید به تلویزیون می شوید .
و اینکه بایدFRONT COLOR را دوباره به اول اصلاح کنید و اگر جای دیگری را هم دست زدید دوباره آنها را به همان حال اول برگردانید تا مشگلتان حل شود
سیستم عامل تلویزیون چیه ؟ برپایه لینوکس باید باشه فکر کنم .نقل قول:
مدل : ua46d5550pm
میخواستم آپدیتش کنم نمیدونم باید چکار کنم ؟؟ آپدیت کلا چه تاثیری داره ؟
و اینکه front color رو هم نمیدونم چی بوده !!!!!! قبل از اینکه این تغییرات رو انجام بدم هم فلش باز نمیشد :دی
دوست عزیزنقل قول:
سیستم عامل تان لینوکسی است. و front color تان U-T-C-BK که می توانستید از این تایپیک پیدا کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است و برای آبدیت از اینجا آبدیت کنید تا مشگل فلشتان هم حل شود.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
اجرت با خدانقل قول:
الان این لینکی که دادید مخصوص آپدیت هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور باید انجامش داد ؟ تو این لینک نوشته سفت افزار ! سفت افزار چیه دیگه ؟
-------------
آپدیت فرم ور چیه دیگه ؟ همین آپدیت کردنه که لینکشو دادید ؟ این مورد چی هست ؟ کارش چیه ؟
تشکر ویژه برای راهنمایی کردنتون :n12:
دوست عزیزنقل قول:
سفت ابزار همان فریمور است. در ضمن مثل اینکه اصلا شما مطلبی که برایتان می نویسم را نمی خوانید
آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است و برای آبدیت از اینجا آبدیت کنید تا مشگل فلشتان هم حل شود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود(سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are)دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
چرا دوست عزیز مطالب شما رو میخونمنقل قول:
من گفتم این " آپدیت نرم افزار " همون " آپدیت سفت ور یا فرم ور" هست یا 2 مقوله جدا از هم هستن ؟
اون لینکی که به بنده دادید یه جاییش نوشته "نرم افزار" اما نرم افزار all share رو لینک میده ! که فکر نکنم برای این کار باشه ! ( که البته این مورد با جواب به سوال بالا پاسخ داده میشه )
خب من همون سفت افزار رو دانلود کردم و تو خود فلش اکسترکت کردم 2تا فایل شبیه به این "T-MST4DAAC" ساخته شد !
بعد از طریق تلویزیون اقدام کردم نوشت در حال اسکن فلش .. بعد نوشت فایلی پیدا نشد ..
مشکل از کجاست ؟!
دوست عزیزنقل قول:
ببینید ورژن فریمور تلویزیونتان با این یکی است؟ اگر بله یعنی که فریمور تلویزیونتان نمی تواند خودش را ارتقا بدهد. و اینکه ورژن تلوزیونتان را با کلمات ورژنهای زیر مقایس کنید ببینید یکی است؟
جزئیات : T-MST4DAAC_1021.1/T-MSV4DAAC_1006.02012.12.27
برای دیدن ورژنها در منو - پشتیبانی- ودر آبدیت نرم افزار و یا مدیریت سامسونگ جستجو کنید.
1 : مطمئنی درست لینک دادی دوست عزیز ؟ لینکی که شما دادی PMXHC هست ولی تو مشخصات تلویزیون خورده PMSHD و بنده آپدیت این ورژنو گرفتم .نقل قول:
2 : ورژنش برای 2011 هست .
لطفا سوال بنده را پاسخ دهید .
دوست عزیزنقل قول:
لینک درست است
سلام من چطور میتونم با کنترل اسمارت وارد سرویس منو شم؟
40F6450
دوست عزیزنقل قول:
با کنترول لمسی نمی توانید برای اینکار باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم ساز گار هستند.
نقل قول:دوست عزیز به این قسمت دقت کردی ؟کد:http://www.samsung.com/iran/support/model/UA46D5000PMXHC
گفتم توی model code تلویزیون PMSHD خورده
+ چرا پس آپدیت صورت نمیگیره ؟
دوست عزیزنقل قول:
شما به این پست دقت نکردید که گفته بودم ورژن داخل تلویزیونتان را اول کنترول کنید بعداز آبدیت استفاده کنید.
خب دوست عزیز گفتم که ورژنش برای سال 2011 هست ولی آپدیت انجام نمیشهنقل قول:
سلام اساتید چند روزه کنترل سینما خانواده ام دیگه روی تلویزیون کار نمیکنه فقط رو خود سینما خانوادهه جواب میده اگه ممکنه یک راهنمایی بکنید چشه
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را ذکر کنید.
تلویزیونledسامسونگ مدل UA46B6000VRنقل قول:
تا چند روز پیش درست کار میکرد یکدفعه اینجوری شد حتی وقتی باهش خود سینما خانواده رو میزنم نور جلوی تلویزیون خاموش روشن میشه ولی رو تلویزیون دیگه کار نمیکنه
با سپاس
دوست عزیزنقل قول:
اگر باطری کنترول را تعویض کردید و این مشگل همچنان باقی است .
پس ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
سلام دوستان عزیز یه ال ای دی سامسونگ داریم که هنگام وارد شدن در تنظیمات اپگردی سرویس فکر کنم داشت وقتی زدم whait اومد کلا تلویزیون قلف کرد وقتی تلویزیون از برق کشیدم دیگه چراغ پاور روشن نشد راهی برای تعمییر هست ممنون میشم اگر از اساتید راهنمایی کنه با تشکر.(اصلا روشن نمیشه)
دوست عزیز تلویزیون شما بریکت شده و باید آی سی EEPROM آن ریست یا تعویض شود و اگر انجام نشد باید مین بردتان تعویض شود برای این منظور اگر اطلاعات فنی دارید از این پست استفاده کنید. #52تنظیم مجدد EEPROM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلامنقل قول:
تلویزیون مدل UA46B7000WR
، Clone TV to USB را ندارد ؟؟؟؟؟ چکار کنم؟
سلام بر اساتید محترم یه تلوزیون ال ای دی سامسونگ مدل ua40eh5000r دارم با زیر نویس فارسی فیلم مشکل داره
میخواستن اگه میشه راهنمایی کنید تا درستش کنم؟