یه بار از قبل از ورود به قسمت آخر این مرحله لود کن بازی کن ببین مشکل رفع میشه یا نهنقل قول:
Printable View
یه بار از قبل از ورود به قسمت آخر این مرحله لود کن بازی کن ببین مشکل رفع میشه یا نهنقل قول:
دو سه بارم لود کردم اما نشد
من نتونستم ازش فیلم بگیرم تکون نمیخورد
این مشکل رو یک نفر دیگه هم اینجا داشت نمیدونم چجوری ردش کرد
فکر کنم فقط برای Xbox این مشکل پیش میاد
تنظیمات گرافیک رو هم یک دست کاری بکن شاید درست شد
سلام
من همون مریصی بده رو گرفتم:31:
همونی که اگه به مرحله 4 برسه باید خون بخورم
رفتم پیش اون جادوگره Black soul Gem رو گرفتم
حالا اصلا نمیدونم چه جوری باید توش روح حبس کنم!
اسپل ها چی هستند کجا میتونم ببینم دارمشون یا نه
اسپل Soul Trap رو چه جوری میتونم تو Whiterun پیدا کنم هرچی گشتم کسیرو پیدا نکردم یادم بده
این مریضیه خیلی داره اذیت میکنه
راه پیش گیریش چیه؟
ویروس جان شما خود این مرحلرو با یک کریستال رد کردی ؟
نورا چطور با جادو چرخوندیش یا نه موقعی که کریستالو گذاشتی نورا سره جاشون بود؟
نقل قول:
توی همون کاخ Whiterun بالای شهر یک جادوگر هست که اسپل Soul Trap میفروشه
وقتی اسپل رو گرفتی روی یک آدم اسپل رو بزن و بعد بکشش
حالا Soul Gem پر شده و باید برگردونیش به اون جادوگره
آره دیگهنقل قول:
کرستال رو میزاری اون بالا و اکتیوش میکنی
اول نور ها پراکنده اند ، بعد باید با اسپل های Flames و Frostbite کریستال رو گرم یا سرد کنی تا هر بازتاب نور به یکی از ردیف های شیشه ـه بالای سقف بتابه
حالا باید با اون سه تا دکمه بالای پله ها پنجره ها رو بچرخونی تا هر اشعه نور به یکی از آینه ها بخوره
عکسش رو هم که قبلا گذاشتن :
محتوای مخفی: س
دیگه خیلی دارم خنگ گیری در میارم:31:نقل قول:
توی همون کاخ Whiterun بالای شهر یک جادوگر هست که اسپل Soul Trap میفروشه
وقتی اسپل رو گرفتی روی یک آدم اسپل رو بزن و بعد بکشش
حالا Soul Gem پر شده و باید برگردونیش به اون جادوگره
خوب من نمیدونم اسپل چیه که بتونم ازش استفاده کنم
:31:نقل قول:
اسپل ها همون جادوها هستن که توی منوی Magic پیدا میشند
جادوها چند نوع کلاس دارند مثلا Destruction , Conjunction , Restoration و....
اسپل Soul Trap جزء کلاس Conjunction میشه
وقتی اسپل رو انتخاب کنی مثل اسلحه میاد تو دستت و میتونی ازشون استفاده کنی
حالا یه چیز دیگه
نمیشه یه کاری کرد که تمام نقشه مارک بشه
چیتشو بلدم ولی اگه اون چیت رو بزنم کل لوکیشن ها طوری میشه که انگار یه بار رفتم اونجا
در این صورت من نمیدونم کجا رفتم کجا نرفتک
واقعا عجیبه من مطمئنم قات نزده. نمیدونم شاید باید یه کاری میکردم که نکردم شاید قدرت جادوهام کمه . میشه قدرت جادوهارو بالا برد اگه میشه لطف کنید بگید چطوری؟ اخه من تو فکره همچین کاری نبودم چون تا حالا به چنین مشکله بر نخوردم
من تو این مرحله هم گیر کردم boethiahs calling تا حالا 2 تا از همراهانمو بردم هر چی بهشون میگم که استوانرو فعال کنید میگن باشه اما کاری نمیکنن فقط همونجا مثله مجسمه می ایستند
بعضی فالوور ها نمی تونن اینکارو انجام بدن.نقل قول:
این کد رو بزننقل قول:
این طوری همه نقاط روی نقشه مشخص میشه ولی هیچ کدومشون فعال نیستن و خودت باید حتماً یه بار بری و کشفشون کنی تا فعال بشنکد:tmm 1 0 0
این نسخه های 5 گیگی که تو تورنت پر شده فرقی داره با نسخه های 13 گیگی؟
چطور میشه سیو بازی رو نگه داشت؟ (بعد از نصب مجدد ویندوز / سوختن هارد مجبور نشم از اول برم)
سیو ویندوز 32 بیت تو 64 کار می کنه ؟(7)
نسخه اصلی بازی حدودا 6.5 گیگ هستنقل قول:
مسیر سیو بازی اینجاست :نقل قول:
Documents\My Games\Skyrim\Saves
فکر نکنم فرقی بکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئولان شرکت بتزدا اعلام کردند پچ ۱٫۴ که جهت رفع اشکالات بازی Elder Scrolls V: Skyrim قرار بود در هفته آینده برای همه پلتفرم ها عرضه شود،تنها برای PC عرضه خواهد شد و نسخه های کنسولی آن زمانی دیگر عرضه میشوند.
مسئولان بتزدا گفتند:
“ما پس از آزمایش کردن این پچ رفع اشکالات بازی متوجّه شدیم که بسیار خوب و عالی عمل میکند و میتواند تمام اشکالات بازی Skyrim را بر طرف سازد؛البته بر روی پلتفرم PC که هفته آینده منتشر خواهد شد.نسخه های کنسولی آن به دلیل وجود برخی مشکلات فعلا به تعویق می افتند.”.
واقعا آدم وقتی این بازی رو روی Xbox بازی میکنه اعصابش خورد میشه. اون از لود نشدن تکسچر ها وقتی بازی روی هارد نصب میشه اون هم سرعت افتضاح توی لود بازی . دیروز هم من خوندم که DLC بازی اول واسه Xbox میاد یه ماه بعد هم واسه PC و PS3 :41:
میگم تو این مرحله باید از کدوم فالور استفاده کرد از کجا باید گیرش اورد اسمش چیه ؟
boethiahs calling
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
تکسچر چیه سعید گفته لود نشدن تکسچرها کدوم قسمته؟
سلام فرقی نمیکنه کی باشه ولی یکی رو ببرین که ازش استفاده نمیکنین چون باید قربانی بشه.نقل قول:
توی ایکس باکس وقتی بازی رو روی هارد نصب کنین بازی درست لود نمیشه (تکسچر یا همون بافت های بازی کامل لود نمیشه) مثل این عکس :
آب درمانی در اسکایریم :31:
قبلا گفتم که فالور با خودم بردم اما استوانرو فعال نمیکنن
این تکسچرها که میگی رو روند بازی هم تاثیر داره مثلا همین مشکلی که دارم؟
چقد باحاله ...:39:نقل قول:
دمت گرم
من اینا رو که دیدم یه پنج دقیقه فقط کف کرده بودم . این هم یکی دیگه :نقل قول:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
شما اینجا رو ببین (قسمت The Sacrifice ) :نقل قول:
تکسچر ها هم روی روند بازی هیچ تاثیری ندارن
اینا کجای نقشه هستن؟ :دینقل قول:
اینجا :نقل قول:
توی توضیحات چند تا سایت خوندم نوشته بعضی فالوور ها نمیشن. من فالوری رو بردم که بعد از thane شدن توی شهر مارکارث بهم داد. البته خیلی فالور خوبی هست با کنسول زندش کردم :دینقل قول:
دوستان برای رفع مشکل تکسچر وقتی بازی تو ایکس باکس روی هارد نصب شده باشه باید پچ نصب کرد؟ اگه جواب مثبته پچ رو از کجا بگیرم؟ من lt3 ندارم، ممنون میشم کمک کنید
سلامنقل قول:
نه عزیز هنوز پچی واسش نیومده
سعید جان ممنون بخاطره این سایت باحاله.من رفتم توش این مرحل رو سرچ کردم revealing the unseen همین که توش گیر کردم توضیح داده بود که اگه نتونستم با جادو اون نورا رو بچرخونم باید چه کار کنم تا درست بشه اما نفهمیدم چه کار. یه زحمتی برات داشتم میشه شما برید تو این سایت خودتون ببینید و کامل برام توضیح بدید منون میشم
قرار بود یه برنامه بیاد برای دستکاری بازی و ساخت زره و اسلحه توسط خود گیمر نیومده هنوز؟
dlc بازی کی میاد؟
لطفا در پروفایلم جواب بدین ممنون.
سلامنقل قول:
شما اون وسیله رو با جادو های Frostbite و Flames تنظیم میکنین ولی هیچی نمیشه؟؟
اگه آره میتونین با کنسول اون رو رد کنین اول کلید ~ روی کیبرد رو بزنین و این کد رو تایپ کنین :
[HTML]setstage MG06 55[/HTML]
سلام
من توی مرحلهی alduins bane گیر کردم
کتیبه رو باز میکنم بعد یک دمو از مبارزه alduin با 3 تا جنگ جو رو میبینم وقتی که تمام میشه از اونجا خارج نمیشه نمیدونم شاید باگ باشه چون شنیدم از اونجا خارج میشه بعد باید با alduin بجنگم ممنون میشم کمکم کنید
سلام بله باگ هست. اگه روی PC بازی میکنین میتونین با کنسول اون رو درست کنین. اول یه بار بازی رو Save کنین بعد کلید ~ روی کیبرد رو بزنین و کد پایینی رو تایپ کنین :نقل قول:
[HTML]setstage mq206 100[/HTML]
با این کنسول چه کارایی که نمیشه کرد :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف شد من نمیتونم از کنسول استفاده کنم بخاطر اینکه رو ایکس باکس بازی میکنم
پسر از چ زاویه ای شات گرفتی؟:31: چرا اینجوریه؟نقل قول:
به خاطر زاویه نیست با کد کنسول اینکارو کردم :31:. اگه خواستین امتحان کنین کدش اینه (قبل از زدن اینتر روی چیزی که میخوایین بزرگ یا کوچیک بشه یه بار کلیک کنین) :نقل قول:
[HTML]setscale #[/HTML]
به جای # یه عدد بزارین مثلا 500
سلام دوستان من یه چند وقتیه این بازی رو نکردم دوباره اومدم ادامه اش رو بازی کنم
حالا تا اینجا اومدم باید چی کار کنم یه چند تا پست (3-4 صفحه پیش) یه بنده خدا عکس گذاشته بود اما من نفهمیدم چه جوریه چون عکسش 180 درجه با یکیه من فرق داشت
لازم به ذکره من فایربال دارم همون توپ آتشین که پرتابی هست اما یخ پرتابی ندارم؟!!
لطفا راهنمایی کنید چجوری اینجارو رد کنم در ضمن یکی از پایه ها بالا بود جای همون پایه های بالا که 4 تا دکمه داره که من رو پایهء سمت راست یه مکعب گذاشتم اما سمت چپی پایه نداره و دکمه ها که مثل پلک و چشمن خاموش و غیر فعالن؟!!
اینم عکس این ماموریتم لطفا کمک کنید :D