خوب عزیز من بیکاری همه رو نقل قول میکنی . دستم خسته شد از بس این عتیقه رو چرخوندم :21:نقل قول:
Printable View
خوب عزیز من بیکاری همه رو نقل قول میکنی . دستم خسته شد از بس این عتیقه رو چرخوندم :21:نقل قول:
اقا یه سوالی دارم خواهش میکنم سریع پاسخ بدید
وقتی استارت را میزنیم و جهت را تغییر میدهیم صفحه ای با عنوانearnings and expensesباز میشود چهار فصل را کشیده و جلوی هر فصل خطی دراز است که به دو بخش از وسط تقسیم میکند. نیم خطی با رنگ سبز و نیم خطی با رنگ قرمز من هر کار میکنم رنگ سبز جلو میره ولی رنگ قرمز ثابته خواستم بدونم چیکار باید بکنیم تا اون خط قرمز پیشروی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غذاهاش که درسته.
با سلام من تا به حال 10 بار اين بازي كردم ولي نه از شهر خبري بود نه حوضچه بزرگ تركمان ذغالي نه 3 تا سگ
اين ميزان سود و ضرر شما را نشان مي دهدنقل قول:
من با هك كردن تا سال 99 باز ي كردم هيچ اتفاق خاصي جز چند تا عكس كه بعدا مي گذارم
كسي مي خو اد بارون را هك كند براي اين كار بايد از artmoney روزهاي باراني شماره 1 را سرج كنيد افتابي 0 وبرفي 2 را سرج كنيد
براي هك كردن زمان بازي بايد زمان ثابت باشد مثلا داخل خانه وبعداز ساعت در ضمن ساعت بازي از0 تا 23 است ولازم نيست دقيق بازي سرج كنيد
ببخشید..اشتباهی وارد شدم........ولی حالا بحث چیه.بازی............
سلام من یک چیزه جدید فهمیدم اگه میخواین گلخونتون خراب نشه باید 4 طرف گلخونتون چوب lumber بگذارید و یک چوب هم در وسط ( مرکز )
اگه سگ را توي گلخونه بزاري خراب نمي شهنقل قول:
كسي نيست به گه چه طوري عكس بازي بزرام
اگه هروز به ماهي فقط 1 غذا بدهيد تعداد هر هفته زياد مي شه
با هك روزها شما مي توانيد به هر فصلي كه مي خواهيد بروي
شما میتونید همه اینها رو توی یه پست بدید لطفا اسپم ندید
اگه سگ تو گلخونه باشه بازم گلخونه خراب میشه هر چی میشنوی باور نکن.تنها راهش که گلخونه خراب نشه همون بود که گفتمنقل قول:
اخه من اين كه گفتم انجام دادم
وقتی ازدواج کردم و بعد انتخاب کردم که با چه اسمی صدام کنه صفحه رفت و دیگه نیومد
چیکار باید بکنم
کسی این مشکل رو نداشته
راست ميگه ودم 5 هفته پيش امتحانش كرده بودمنقل قول:
بچه ها تا حالا يه طوفان اومده كه مزرعتون مثل اولاي بازي بشه؟؟؟؟
پرسنگ و چوب كوچيكو.... :18:
منم داشتم مشكلاز سي ديت هست خش داره برو تميزش كننقل قول:
وقتی ازدواج کردم و بعد انتخاب کردم که با چه اسمی صدام کنه صفحه رفت و دیگه نیومد
چیکار باید بکنم
کسی این مشکل رو نداشته
كسي مي تونه به گه چه طوري كس اپلود كنم
اینجا میتونید به راحتی عکس آپلود کنید:نقل قول:
بعد از آپلود برای نمایش اون در فروم آدرس کد نوشته شده زیر IMG Code for Forums & Message Boards رو قرار بدید.کد:http://www.tinypic.com/
بهار بود كه گفته بودم با هك مي شه انجا م داد ه حتي مي شه توفان ايجاد كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين عكس بازي دخترش بود كه بازي كردم نمي دونم كه درباري چي صحبت مي كنه كس مي دونه كه ايا مي شه توي دخترش ازدواج كرد يا نه من كه نتونستم
يك راه پشت مغازه اهنگر است براي چيه ايا تا حال كسي به روستا رفت مي شه يه عكس بزاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگیا ، من تاحالا دقت نکرده بودم ولی فکر نکنم راه باشهنقل قول:
:11:سلام دوستان . خوبيد ؟
شايد باورتون نشه ولي من از ديروز تا حالا نخوابيدم ... يعني 2 روزه كه نخوابيدم ... ميدونيد چرا؟
آخه ديشب در كمال نا باوري تونستم يه نرم افزاري تو سايت شما پيدا كنم كه بشه هاروست مون و داخل پي سي هم اجرا كرد ... حدود 2 سال بود كه دنبالش بودم... پسر خالم پلي استيشن داشت يك ماه دست من بود ... و هاروست مون بازي كردم ولي بعدش دستگاهش و فروخت و من موندم و غم هاروست مون ...
حتي ديروز ديگه عزمم و جزم كرده بودم كه برم پلي استيشن 1 بخرم ...
وايي نميدونيد وقتي ديدم بازي اجراا شد با اين كه خيلي خسته بودم ولي شاد بودم و از ديروز تا الان بيدارم و داشتم تو نت دنبال نرم افزار هاي تقلبش مي گشتم...
بازم ميگم نميدونم چه چوري ازتون تشكر كنم كه يك از آرزو هاي مو برآورده كرديد!!!:20:
امشب ساعت 12:30 شب داشتم هاروست مون بازي يكردم كه ر كمال نا باري برق رفت:19: و تمام تلاشهام بر جاي خشك شد و البته منم يه چند لحظه خشك شدم !!!:41:
حالا يه سوال دارم ازتون با اين كه نرم افزار psx محيط سادهاي داره ولي من نتونستم چيت رو وارد بازي كنم ...آيا كسي ميتونه راهنماييم كنه و بگه از اولش
كه چطوري چيت رو وارد كنم .... و بقيش؟
خيلي ممنون ميشم ازتون اگه جواب بديد
ArooSak
سلام
آقا ايمان و آقا محمد زيرو واقعا" به اين تلاش بي وقفتون هم براي بازي كردن و هم براي جواب دادن به سوالات دوستان احسنت ميگم ...خسته نباشيد...
آقا ايمان اميدوارم كه سربازي زياد سخت نگذشته باشه !!! شما با اين همه كار چه طوري وقت ميكنيد بازي كني؟
راستي يه سوال داشتم ازتون با اين كه نرم افزار psx محيط سادهاي داره ولي من نتونستم چيت رو وارد بازي كنم ...آيا كسي ميتونه راهنماييم كنه و بگه از اولش
كه چطوري چيت رو وارد كنم .... و بقيش؟
خيلي ممنون ميشم ازتون اگه جواب بديد
من چيت و فقط براي پول ميخوام ... فكر ميكنيد اگر اين چيت رو بزنم نميتونم برم شهر ؟ !!!!
ArooSak
نقل قول:
ايمان جان اين box.net كه ميذاري نميدونم چرا كار نمينه ؟ سايتش همش ميگه wrong password or file not found !!
من اون نرم افزارهاي رو هم كه گذاشتي اسمشو سرچ كردم و جاي ديگه دانلودش كردم ...
راستي تا حالا هاروست مون براي دخترارو بازي كرديد ؟(البته ديدم يكي راجع بهش پست داده بود و يه عكس هم گذاشته بود ) ميخواستم بدون مي ارزه دانلودش كنيم...
فايل هاي دانلود شده به همون راحتي سي دي اجرا ميشن ؟
ArooSak
،قاي زيرو ميشه راجع به اون حصرايي كه گذاشتي يه كم توزيح بدي؟
من تو سايت رفتم ول چيزي پيدا نكردم كه مال ps1 باشه !!!
شايدم چن خوابم مياد چشما نديده ...
بگيد چهطوري تو بازي آووردي اون حصا را رو ؟
منون
ArooSak
آقاي زيرو ميشه راجع به اون حصرايي كه گذاشتي يه كم توزيح بدي؟نقل قول:
من تو سايت رفتم ول چيزي پيدا نكردم كه مال ps1 باشه !!!
شايدم چون خوابم مياد چشمام نديده ...
بگيد چه طوري تو بازي آووردي اون حصا را رو ؟:18:
ممنون
ArooSak
سی دی نیست من با ایمیج بازی می کنم و از اینترنت گرفتمنقل قول:
یه سوال دیگه:
وقتی پر ابی رو به دختره بدیم دیگه نمیشه کاری کرد که ازدواج نکنه
اگه میشه از ازدواج منصرف شد راهشو بگین
نه ديگه راهي نيست البته بد از ازدواج مي شه ازش جدا شدهنقل قول:
اين بازي براي psp است يا نه ممنون
بله هست.نقل قول:
Harvest Moon : boy & girl
مي شه يه سايت براي دانلود معرفي كني البته Harvest Moon : boy & باشهنقل قول:
كسي هست كه سگ هاي سكاز گرفته باشه يانه ممنون
سلام دوستان چه طور هستید خوش می گذره من هم هاروست مون رو بازی می کنم رو کامپیوتر با برنامه اجراش کردم پدرم در اومد دارم همین جوری بازی می کنم از اول شروع کردم هنوز ماه هستم 10 روز اولش دارم روزی 3000 در می آورم روزم 20 دقیقه طول می کشه:46:
بله هست همین توی تاپیک دانلود بازی های psp سرچ کن برات لینک میاره.نقل قول:
فني حرفه اي من هركاري كردنم نتونستم ازبقل آهنگر برم شما تا حالا رد شدي؟؟؟:18:نقل قول:
سلام. دوستان خیلی دیر جواب های منو میدن خواهش میکنم این یکیرو سریعتر بدید.
نرم افزار مبدلی که بتونم هاروست مون رو تو پی سی اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با برنامه ی psx v1.8 این بازی رو اجرا کردمنقل قول:
ولی الان با یک برنامه خودم از دوستم گرفتم به نام پلی استیژن اجرا می کنم راستی بازی هاروست مون رو شرکت دلفین بیرون باسه ی کامپیوتر زده نصبش می کنر هم سیو می کنی هم کارای دیگه الان تو مغازه ها هست
سلام بچه ها
هاروست مون psp که هست خیلی جالبه آره یا نه
چه جوری هست اگه جالبه برم دنبالش بگیرم رو کامپیوتر بازی کنم
باحاله یا نه
عزیزم از این لینک دانلود کن :نقل قول:
اگه این پست رو دیدی و دانلود کردی یک ندا بده همینجا ، حجمش 78 مگابایت هستکد:http://rapidshare.com/files/46520162/HMB_Grar.rar
ببخشيد مي دونم اينجا جاش نيست ولي مي شه به گين اين بازي براي WinDS PRO هست يا نه اگه هست يه سايت براي دانلود معرفي كنيد ممنون
عزیزم از این لینک دانلود کن :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما ممنونم