سوالتون رو اینجا بپرسید سریع تر به جواب میرسید کلوپ گوشیتون اینجاست
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456836&page=269[/PHP]
Printable View
سوالتون رو اینجا بپرسید سریع تر به جواب میرسید کلوپ گوشیتون اینجاست
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=456836&page=269[/PHP]
شما واسه برنامه به سایت p30day.com برید قسمت اندرویدنقل قول:
کلی برنامه و بازی هست
یه چیز دیگه شما یه مدت با رام رسمی کار کنید با محیط سیستم عامل اشنا شید بعد سراغ اورکلاک و ... برید
صفحه اول این تاپیک هم مطالب مفیدی داره که امیدوارم به کارت بخوره
سلام به همه دوستان
من امروز تونستم ایکس 8 خودمو که چند روزیه خریدم روت کنم و ریکاوری رو هم نصب کنم.
1- میخوام ببینم الان با روت شدن گوشی ساده ترین روش ریختن برنامه روی مموری کارت چی هستش؟ حتما باید رام جدید بریزم؟
2- اگر مشکل من فقط با ریختن رام جدید حل میشه آیا میتونم از رام اصلی گوشی بک آپ بگیرم و بعدا اگر لازم شد رام اصلی رو برگردونم؟
ببخشید اگر سوالها خیلی مبتدی هستن.
سلامنقل قول:
1- تنها راهی که میتونی برنامه روی مموری بریزی نصب رام کاستوم نیست اما ساده ترین و بهترین راه میتونه نصب رام باشه ضمن اینکه گزینه های بیشتری هم درصورت نصب رام کاستوم میتونی داشته باشی
2- از این رامت هم میتونی بک آپ بگیری بعد برگردونیش
آموزشهاش هم در صفخه اول تاپیک هست
اگر الان که گوشی رو روت کردم بشه این قابلیت رو (یعنی ریختن برنامه رو رم ) رو همینطوری به گوشی اضافه کنم خیلی برام بهتره. اگر روشی هست یا لینک آموزش ممنون میشم لطف کنین
دوست عزیز فکرکنم با نرم افزار app2sd کارت راه بیفته .نقل قول:
بنظرم کاستوم رام GingerXperiaV7 نصبش کن .روت شده ،ظاهر گوشیت کلا عوض میشه + سرعت بالا .
بنچمارکش هم 1160 آورده .
دوربین فوق العاده کار میکنه .
باطری خوبه .
بازیهای hd براحتی روش اجرا میشه من modern combat - gangester - hawax ,shift روش بدون لگ اجرا کردم .
زبان فارسی رو بصورت پیش فرض داره.
کلا تو این رامهای کاستوم من اینو پبدون ایراد دیدم.
البته فقط رادیوش کار نمیکنه .
مرسی از راهنماییت app2 sd رو گرفتم موقع نصب ارور میده error parsing pakage این ارور یعنی چی؟نقل قول:
FEATURES IN VERSION 7
NEW MODS
HARDWARE ACELERATION
BRAVIA ----
MUSIC PLAYER XPERIA MINI
NEW BOOTANIMATION TANKS TO "sandy4everyone"
ACTIVE LOUCHER 4 * 4
MIUI CAMERA
OVERLOCK SUPPORTED 810 MHZ
ALL APPS WITH ODEX
MARKET 3.1.5
ADD MY FAVORITE THEMES A-THEME AND SENSE BY ACHEP
LIVE WALLPAPERS FRON XPERIA PLAY ADD
WORKING:
3 megapixel camera
Wired headset control (Answer / end calls, play / pause music ...)
WiFi
LED Nodification
Expand ***** 2 ZOMM
No error restart! (SD safe to delete)
Video Recording
FM Radio
Apps2SD native Froyo
Market works well
Camera button (with the previous release)
brightness
Online load
Headphone Jack
Audio Mixer
Video Playback
*******, with or without HQ
GSM/3G/HSPA/Data/SMS
sensors
sound
open GL/3D
SD card
vibration
GPS
Bluetooth
USB Storage
Mute button on the call
compass
ورژن جدید رام ginger xperia همراه با لانچر سونی اریکسون و تقریبا بدن باگ
تغییرات نصبت به ورژن قبلی
استفاده از موزیک پلیر x10 mini
اورلاک تا 810
اگه بعد از نصب مشکل ریستارت داشتین فایل zip رو باز کنید و از مسیر SYSTEM / lib / modules فایل x8oc.ko رو پاک کنید و دوباره نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اورژم جدید رام خوب جینجر
ورژن اندروید این رامی که گذاشتید 2.2 هستش یا 2.3؟
ممکنه از ورژن آندرویدت باشه .ورژنهای دیگه رو امتحان کن .نقل قول:
من که این رام نصب کرده بودم مشکل ریست داشتم .نقل قول:
دوستانی که این مشکل دارن از همون آدرسی که دوستمون داده اون فایل اورکلاک پاک کنند مشکلشون حل میشه .
موفق باشید.
ورژن اندرویدش 2.3.5 هستش!نقل قول:
من که ازش لذت میبرم!
تقریبا دوستایی که تا الان دیدم همه شکل ریست رو داشتن پیشنهاد میدم که اون فایل رو حتما پاک کنین!
سلام به همه دوستان من فایل بازی های nova و hawx میخواستم فقت apk ممنون میشم یکی آپ کنه
سلام. من رام گینگر اکسپریا 6 رو نصب کردم. یک مشکل عجیب داشت: موقع اتصال شارژر بعد از چند لحظه ال سی دی گوشی روشن میشه و همینطور روشن میمونه. میخواستم ببینم دوستان این مشکلو داشتن یانه؟ مورد دیگه هم سخنگوی فارسی این رام هست که اخطار کم بودن باطری و قطع کردن شارژر و ... رو میده کیه میخواستم بدونم چجوری میشه این آپشن رو غیر فعال کرد.
دوست عزیز fullwipe کن احتمالا درست میشه!نقل قول:
مرسی دوست عزیز. قبل از نصب فول وایپ کردم. بعد از نصب هم یعنی یکبار دیگه رام جدید رو فول وایپ کنم؟نقل قول:
در مورد سخنگو هم میتونی منو راهنمایی کنی که چجوری غیر فعالش کنم؟
اره بعد از نصب یه بار فول وایپ کن!
درمورد سخنگو متاسفانه اطلاعاتی ندارم!
مرسی دوست من خبرشو حتما میدمنقل قول:
آقا من برنامه s u pe r user گرفتم نصب کردم رو گوشیم و اجرا شد
از این طریق میشه روت کرد ؟ آخه همه روشای این سایتو امتحان کردم نشد
ورژن گوشیم:
firmware:2.1
baseband:xxxxx-xxxxxxxxx-xxxxxx15
build number:2.1.1.a.0.6
دوست عزیز بهترین و ساده ترین روش برای روت کردن از این برنامه استفاده کن من خیلی ازش راضی هستم!
SuperOneClickv1.5.5-ShortFuse
دوستان کسی برنامه برای فیلمبرداری سراغ داره؟ که مثلا بشه با فرمتهای مختلف فیلم گرفت؟
دوستان من با این رام ورژن۷ مشکل ریست دارم درست هم نمیشه هر کار میکنم
دوستان ببخشید که من زیاد سوال میکنم. چند روزه وارد دنیای جذاب آندروئید شدم و خب یک دنیا سوال:
میخواستم ببینم با چه برنامه ای غیر از بلوتوث فایل ترانسفر میشه چند فایل رو همزمان بلوتوث کرد. من با چند فایل منیجر مثل آندو و آسترو و روت اکسپلورر امتحان کردم ولی نمیشه چند فایل رو باهم فرستاد. الان از رام 2.1 رسمی و روت شده استفاده میکنم.
فکر نمیکنم من ندیدم همچین چیزی!
یکی یکی بفرستی خودش به نوبت همش رو میفرسته!
همچين چيزي امكان نداره ! قبلنا يه چيزايي شايعه درست كرده بودن ...نقل قول:
شما برنامه blue ftp l میتونی به راحتی هر تعداد فایلی رو خواستی بفرستی تو pandaapp.com سرچ کن پیدا میکنینقل قول:
دوست من با فول وایپ مشکل سخنگو و روشن موندن ال سی دی حل شد ولی در کمال ناراحتی یه مشکل تازه خودشو نشون داد و اون قطع و وصل شدن وای فای بود. همچنان به دنبال بهترین رام کاستوم هستم که ویژگی های زیر رو داشته باشه:نقل قول:
1- همه قطعات سخت افزاری کار کنند (دوربین وای فای جی پی اس و ...)
2- نمایش حروف فارسی و تایپ فارسی درست
3- نصب برنامه روی رم
دوستان اگر یک رام با این مشخصات بهم معرفی کنند ممنون میشم
نقل قول:
سلام
تقریبا اکثر رامهای کاستوم x8 رو امتحان کردم
رامی که الان استفاده میکنم و میشه گفت هیچ باگی نداره و اکثر آپشنهاش در وضعیت مطلوبی قرار داره رام
Tam3xx GDX TX968(v6) هست.
پیشنهاد میکنم امتحان کنید
تاپیکشو در سایت اندروید فارسی میتونی پیدا کنی...:20:
مرسی دوست خوبم. در حال دانلودش هستم طی روزهای آینده تجربه استفاده از این رام رو به اشتراک میزارمنقل قول:
اساتید محترم یکی جواب بده چجوری میشه از ویدئو و ویس کال یاهو استفاده کرد اگه کسی استفاده کرده و جواب گرفته راهنمایی کنه ممنون میشممممممم.
نسخه 16 رام Gingerdx منتشر شد:
کد:http://hotfile.com/dl/131177410/2ca141f/update-GingerDX.v016.zip.html
سلام دوستان من تا حالا خیلی برنامه برای رووت کردن گوشی گرفتم اما کار نمی کنن هیچ کدومشون از برنامه super one click استفاده کردم همه ی ورژن هاشو گوشی هم ورژن 2.1 هستش اما رووت نمیشه زمانی که گوشی رو به کامپیوتر میزنم و برنامه رو اجرا میکنم اررور میده نمیدونم باید چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید من باید گوشیم رو رووت کنم این اررور تو کامپیوتر میده عنوانش اینه aplicition error خواهش میکنم کمکم کنید با برنامه سونی اریکسون هم وصل میشم درایو هم نصبه اما همش همین اررور رو میده راستی این فایل هایی که تو برنامه ی سوپر وان کلیک هست چیه برنامه ای با فرمت apk هم همست به نام super user فایل های دیگه ای هم هست اگه میتونید کمکم کنید
پیشاپیش ممنون
سلام. در این جور موقع ها سایت های انگلیسی خیلی به درد میخوره. چند تا آموزش خارجی رو میزارم خودتون عمل کنید. به سایت های فارسی که فعلا امیدی نیست !!!!نقل قول:
How to Root the Sony Ericsson Xperia X8 Step By Step for Windows users:
Download and install the Xperia X8 USB Drivers to your Windows PC
Turn on USB debugging on your phone: Settings>Applications>Development>USB Debugging
Download the latest SuperOneClick.zip file to your Windows computer. link Download the latest version. (I’m sorry, you’ll need to register)
Extract the files from the .zip file into a new folder on your Windows PC.
Restart both. The PC and X8 just in case.
Plug your phone in to your PC and turn on USB debugging. DO NOT MOUNT THE SD CARD!!!
Open the folder with the SuperOneClick contents and double click “SuperOneClick.exe”.
Run the program, click root and wait few minutes. Done.
If it doesn’t work at the first time just re-run the program once or twice.
1. Download modified "SuperOneClick".
2. Enable "USB Debug".
3. Connect phone to "PC" and select "Charge Phone".
4. Open "SuperOneClick" and select "Root".
5. Wait!
6. When it is done, reboot.
این لینک هم خیلی خوبه : :27:
[PHP]http://www.addictivetips.com/mobile/root-sony-ericsson-xperia-x8-with-superoneclick/[/PHP]
مرسی دوست من، نصب نرم افزار روی مموری کارت هم میسره؟ به چه شکل؟نقل قول:
اره دوست من میسر با نصب برنامهapp2 sdمیتونی برنامهاتو انتقال بدی به مموری کارتت ورزن 2.3.5 هستش.نقل قول:
نسخه 17 رام Gingerdx هم امروز منتشر شد:
- ثابت شدن وای فای با هسته رام اصلی.
- رفع مشکل مدیریت FCS، DSP
- بازسازی آهنگ بوت
- بازسازی آهنگ زنگ Sense.
کد:http://hotfile.com/dl/131266065/e889a99/update-GingerDX.v017.zip.html
سلام دوستان...یه دیکشنری عربی به فارسی و فارسی به عربی کسی برای اکسپریا 8 سراغ نداره؟:11:
سلام من با گوشی سونی اریکسون s500به راحتی با بولوتوس دارم به اینترنت کانکت میشم ولی با این گوشی و رام میلاد عزیز کانکت میشه ولی اصلا نه یاهو ان میشه نه تو سایت میره یعنی وصل شدنش مثل نشدنش فرمالیتس این گوشی با این امکانات یعنی اندازه یه گوشی زاقارت s500هم نمیشه دوستان خواهشا راهنمائی کنین ممنونم از همتون.
منم این سوال رو دارم. البته یه مساله کلی که در مورد آندروئید در این مدت کم ( تجربه چند روزه با ایکس 8) فهمیدم اینه که با تمام امکانات و ویژگی های جذابی که این سیستم داره ولی گاهی بعضی از کارهای خیلی ساده رو نمیشه به صورت نرمال باهاش انجام داد.نقل قول:
مثلا خود من با مارک کردن چند فایل و فرستادن اونها به طور همزمان با بلوتوث مشکل دارم. کاری که در گوشی کا750 سونی اریکسون هم به راحتی انجام میشد. یا همین مساله اشتراک گذاری اینترنت با پی سی. یا نصب برنامه فقط روی حافظه داخلی( بدون در نظر گرفتن امکان نصب رام کاستوم) باید در نظر داشت که آندروئید یک سیستم عامل نوپا به حساب میاد ( در مقایسه با وین موبایل و سیمبین) ولی به نظر بنده نتونسته خیلی از ویژگی های ساده اون سیستم عاملها رو حتی تقلید کنه.
البته با نصب رام کاستوم بعضی مشکلات حل میشه ولی باید قبول کرد این موضوع یک اقدام منطقی نیست. بلکه به نوعی دور زدن نقایص به حساب میاد
سلام دوستان من میخوام رام GingerXperia V6B - update رو نصب کنم ... اول از همه میخواستم بدونم نسخه ی جدید تری از این رام منتشر شده یا خیر ؟! و دوم اینکه یه تاپیکی چیزی که اموزش نصب رام باشه توش رو لینکشو لطف کنید بزارید ... و سوم اینکه ایا با نصب این رام بازم نیاز به داشن پارتیشن دوم (ex2) هستش یا اینکه بدون ساختن این پارتیشن هم میتونم نرم افزارها و بازی هارو مستقیم رو مموری نصب کنم ؟!:20:
.
مرسی از جوابتون :20::11:
نسخه GingerXperia V8نقل قول:
[COLOR="Silver"]کد:http://www.multiupload.com/N5LVF03LVB