کار انجام دادن بدون مسئولیت پذیری , عادت عده ای از مردم
سلام
حق گرفتنی هست , دادنی نیست .
مثال :
میرید ماشین تعمیر کنید یا تعمیرکار میاد یه دستگاهی براتون تعمیر کنه .
بگین اگر قطعه ای که میگی باید تعویض بشه رو خریدم و نصب کردی اما عیب برطرف نشد , باید قطعه رو برداری و پولش رو بهم بدی . اجرت هم نمیدم چون ماشینم رو درست نکردی .
=================================
اگر هم تعمیر کردی درست شد باید حداقل بیست روز یا یک ماه گارانتی بده دوباره همون خرابی پیش نیاد وگرنه دوباره باید درستش کنی بدون اجرت .
تو این کارها تعارف و خجالت رو بذارین کنار .
متاسفانه عده ای از مردم دوست دارند تا میتونند مسئولیتی قبول نکنند
وقتی چیزی میخرید که کاتالوگ داره حتماً با دقت بخونینش
سلام
وقتی چیزی میخرید که کاتالوگ داره حتماً با دقت و حوصله بخونینش
اطلاعاتی هست که اگر کاتالوگ رو نخونین بهش پی نمیبرین و نحوه ی استفاده ی صحیح از اون چیز رو یاد نمیگیرین
مثال :
بنده 5 سال پیش یه DVD RECORDER خریدم که عجله کردم و کاتالوگ رو کامل نخوندم .
سه سال بعدش یه روز بیکار بودم گفتم بذار بخونیم ببینیم چی توش نوشته .
فهمیدم که ریموت کنترلش رو میشه برنامه ریزی کرد تا هم دستگاه رو کنترل کنه هم تلوزیون رو .
دو سه تا کار جالب دیگه هم انجام میداد که بنده تا اون موقع ازش خبر نداشتم .
ده سال پیش هم ماکروفر خریدم عجله کردم بدون خوندنِ کاتالوگ تخم مرغ گذاشتم توش آب پز بشه !!!!!
به جای آب پز شدن منفجر شد تخم مرغها و گند زد به ماکروفر صفر کیلومتر .
بعدش کاتالوگ رو خوندم دیدم نوشته تخم مرغ درسته , سیب زمینی درسته و خیلی چیزهای دیگه تو ماکروفر منفجر میشه .
===============================
5 سال پیش هم یه لیوان آب گوجه فرنگی گذاشتم توش یه کم گرم بشه چون تو یخچال بود و خیلی سرد شده بود .
چشمتون روز بد نبینه ظرف 30 ثانیه منفجر شد .
کلاً مایعاتِ سنگین مثل ربِّ انار , عسل , آب میوه ها , ماست و غیره خیلی سریع داغ میشه تو ماکروفر و گرمای زباد حبس میشه تو قسمتهای پائینی و یک دفعه منفجر میشه .
نحوه ی استفاده ی صحیح , مراقب و نگهداری و امکاناتِ کالا در کاتالوگ نوشته شده که نخوندنش به شما ضرر میزنه و چه بسا کاری انجام بدین که گارانتی رو هم باطل کنه .