راسی از همه اینا گذشتهنقل قول:
مزیت دیگش اینه که خودتی و آقای خودت زور بالا سرت نیست سر وقتت میای سرپست بهدشم میپیچی میری خونه
هیچکی هم بهت زور نمیگه!!!!!
از دست اون لباسای خیارشوری هم راحتی
Printable View
راسی از همه اینا گذشتهنقل قول:
مزیت دیگش اینه که خودتی و آقای خودت زور بالا سرت نیست سر وقتت میای سرپست بهدشم میپیچی میری خونه
هیچکی هم بهت زور نمیگه!!!!!
از دست اون لباسای خیارشوری هم راحتی
ممنون از همه دوستان
نه مطمئن نیستم فقط میخام شانسم رو امتحان کنمنقل قول:
نقل قول:
پسر عمم هم لیسانس نیروی انتظامی بود ولی راهور نیوفتاد، ستادی بود
ولی خودش میگفت اگه نیروی انتظامی نیفتم بهتره؛ چون همه جاش سخته!
فردا صبح میرم نظام وظیفه ببینم میشه عقب بندازم یا نه، دیدی یه دفعه شانس آوردم سپاه یا ارتش افتادم
شنیدم لیسانس توی سپاه و ارتش سخت نمیگذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه اینها مهمتر عصری استخاره انداختم گفت "الان لزومی به انجام این کار نیست؛ اگه به تعویق بیوفته بهتره":18:
آخره استخاره بود! خودم کف و خون قاطی کردم! من هیچی بش نگفتم فقط تو دلم نیت کردم
نقل قول:
مهدي جون الكي بچه ي مردمو منحرف نكن دادا. :21:
چيه آدم با ليسانس بيفته راهور آخه؟
اونم راهوري كه ديوونه ميشي روز تا شب از بس ميخواد با ملت سر و كله بزني و تو شلوغي باشي.
تازه دم به دقيقه هم گشت راهور (ماشيناي آبي) ميان و چك ميكنن اگه نبودي بيچاره اي.
آدم ستاد رو ول كنه بره راهور خدمت كنه؟ :27:
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
وقتي يه نفر عقل و منطق و قدرت تصميم گيري داره چرا سرنوشتش رو بسپاره به اين استخاره ها؟نقل قول:
آخره استخاره بود! خودم کف و خون قاطی کردم! من هیچی بش نگفتم فقط تو دلم نیت کردم
داداش مطمئناً وقتي بري تو خدمت آرزو ميكني كه كاشكي زودتر ميرفتي! اينو ببين كي بهت گفتم!!
ايشاالله كه بهترين جا و تو شهر خودت تايم اداري خدمت كني ولي حتي اگه بدترين جا هم كسي خدمت كنه فقط همون اولش سخته و به مرور عادي ميشه.
نقل قول:
مرسی داداش
من بچه اهوازم، ظهر ساعت 12 فقط 5 دقیقه میرم توی حیاط توی سایه یه نخ سیگار بکشم جونم از حلقم بیرون میزنه! از بس هوا گرمه! تازه هنوز شرجی برج 5 و 6 نیومده
بعد که فکرشو میکنم روزی چند ساعت باید توی افتاب باشم تنم میلرزه:41:
شما میتونی 2 ماه بندازی عقب بعد واسه سپاه اقدام کنی که بیوفتی اونجا .....نقل قول:
اخه پسر خوب کی گفته میوفته ستاد؟نقل قول:
مهدي جون الكي بچه ي مردمو منحرف نكن دادا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيه آدم با ليسانس بيفته راهور آخه؟
اونم راهوري كه ديوونه ميشي روز تا شب از بس ميخواد با ملت سر و كله بزني و تو شلوغي باشي.
تازه دم به دقيقه هم گشت راهور (ماشيناي آبي) ميان و چك ميكنن اگه نبودي بيچاره اي.
آدم ستاد رو ول كنه بره راهور خدمت كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه هرکی لیسانس داره میوفته ستاد؟
من خودم لیسانس دارم چرا ستاد نیوفتادم؟؟؟؟؟ زود تند سریع جواب بده:31:
یه رفیقی دارم الان تو کلانتری بغل خونمونه لیسانس حقوق داره دژبان کلانتریه 12-12 پست میده
یه نفر دیگه هم میشناسم تو کلانتری میره پاس پیاده.....یه سری دیگه هم میرن گشت ماشین
تا دلت بخواد لیسانسه میشناسم و میبینم تو خیابونها وایستادن
نمیدونم چرا اینقدر اصرار داری که لیسانسه رو تو چهارراه نمیندازن و فقط میوفتن تو ستاد؟؟؟؟؟؟(ستاد هم مگه خیلی جای خوبیه؟؟ گیربازار ترین قسمت همون ستاده!!! هر روز صبحگاه همیشه کلی سرهنگ و سرتیپ دور و برت هستن دم به دقیقه باید براشون احترام بزاری وضع ظاهریت همیشه باید مرتب باشه.....)
من الان موهام خیلی بلند شده بود اگه ستاد بودم که دهنمو سرویس میکردن.......(من خودم قبلا ستاد خدمت کردم میدونم چطوریه وضعش)
اگه عقب بندازم چون نیروی انتظامی بودم ، دوباره که همونجا نمیوفتم؟نقل قول:
منظورم اینه که از نو تقسیم میکنن دیگه؟
دوباره تقسیم میکنن ولی بدون که اشتباه میکنی!!!نقل قول:
بازم تصمیم گیرنده نهایی خودت هستی
دوستان خسته شدم ،کسی نمی خواد جواب منو بده ؟؟؟؟!!!نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من نگفتم حتماً ستاد ميفته!
حرف من اين بود كه ستاد خيلي بهتر از سر چهار راه هستش!
تازه اونم براي اين دوستمون كه اهواز هستش و اگه اونجا بيفته راهور داغون ميشه!
همون طور كه گفتم توي تهران ممكنه سربازاي ليسانس رو اينقدر بهشون ظلم كنند (با توجه به كمبود نيرو و بزرگي تهران)ولي توي شهرستانها اينجوري نيست.
من الان خودم دانشجوري انصرافي هستم و با مدرك ديپلم رفتم خدمت ولي افتادم ستاد توي پليس پيشگيري استان.
عشق و حالم ميكنم اينجا.
درسته گير بازاره ولي اين كه بخواي سر چهار راه وايسي عذاب آورتره به مراتب نسبت به گيري كه تو ستاد هست.
تازه گير ِ تو ستاد هم براي اون اوايل هستش كه تازه رفتي اونجا و دژبان بهت گير ميده.
راستشو بخوای من حرفتو قبول ندارم!! اشکال نداره که؟:دینقل قول:
من 8 ماه شهرستان بودم (قم)
ستادی هم بودم....همه کار هم میکردم
با اینکه لیسانسه هستم ودرجه ام ستوان هست ولی از نظافت بگیر و خرید نان و مسئول دفتر و انجام کارهای دفتری و پیک و نامه بر و تایپیست و انجام کارهای کامپیوتری رئیس و این و اون تازه اگه وقت خالی میوردن بعضی وقتا در اختیار کلانتریها میگذاشتنمون و پاس پیاده..... و یا گشت کلانتری......یادم نمیره روزایی که تا ساعت 2 شب داشتیم کار میکردیم.....هی نامه تایپ کن ببر دمه خونه رئیس اشکالاتشو در بیاره دوباره برگرد سر یگان و اصلاح کن اخر کار هم میبردیم دمه خونه سردارفرماندهی انتظامی استان .... حالا اون اگه ایراد نمیگرفت و امضا میکرد نامه رو...بهدش میومدیم دوباره محل خدمتی و نامه هارو تو پاکت و لاک و مهر و... حالا بردار ببر دمه خونه فلانی که فردا صبح اول وقت میبایست برداره ببره ستاد ناجا تهران!!!!
و خلاصه هرکاری بگی انجام دادیم اونجا.... مثلا ستادی بودم
اصلا من انتقالیمو به عشق راهور گرفتم دوست داشتم بیوفتم راهور!!! ولی قسمت این بود که راهور نیوفتیم!!!:دی
.1از پادگان اطلاعی ندارم!نقل قول:
2.توی ارتش خشم شب نمیزنن...خشم شب فقط برای سپاه هستش!
3.بعضی جاها میدن...بعضی جاها هم نه!مثلا به ما ندادن!
4.شما اصلا ببین بهت مرخصی میدن...اگه دادن با کله برو...نقد بهتر از نسیه است!
دوستان سوال من هم جواب بدین:
نقل قول:
من باید ساعت 6 صبح دوشنبه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...به نظرتون اگه 3-4 ساعت دیرتر برسم اشکال نداره؟!؟
یعنی ادم تا این حد بی غیرت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بابا من تو پرینتر اسکنر یه سوال میپرسن با دل و جان سریع پاسخ میدم اما شما نه انگار نه انگار
من کف پام صاف است کفش بپوشم بعد از 2 روز نمیتونم راه برم.
اما دکترا کمیسیون پزشکی قبول نکردن اما سرهنگه میگفت تو خدمت احتمال معافیت بالاست.
متولد 29.07.1371
حدود 5 ماه دبیگه فکر کنم باید برم.
من اگر بخواد 2 سال وقتمو بگیره نمیرم.
تروخدا راهنمایی کنید.
معاف میکنند یا معاف از رزم میشم؟
سلام
این قانون که تک پسر توی شهر خودش خدمت می کنه هستش هنوز ؟
ممنون
اینو خداییش راست میگه! کلی از سوالهای خوده منو ایشون جواب دادن:11:نقل قول:
در مورد سوالت هم حتما کسی اطلاع نداره که جواب ندادن
در مورد رفتن به خدمت هم نمیتونی نری، باید بری؛ تو این مملکت پسر تا خدمت نره اصلا جزو آدمها حساب نمیشه:41: الان هرکاری بخای بکنی باید پایان خدمت داشته باشی
بچه ها کلا الکی جو منفی ندین شتریه که رو اکثر پسر ها میخوابه , بیخیال بابا , میگذره هر چی سخت بگیرین بدتر هست / یه خوبی که این انجمن داره کسی که نمیدونه بی ربط جواب نمیده همین خیلی ارزش داره دمه همتون گرم
مهدي جان با عرض معذرت بايد بهت بگم كه از شما سوء استفاده ميكردن اونم چه سوء استفاده اي! :31:نقل قول:
ولي خوب اين نظافت و خريد نان و نامه بردن كه كاري نيست برادر ِ من.
منم اولاي خدمتم نون ميگرفتم. يعني با سربازاي ديگه نوبتي ميگرفتيم. ولي الان با ماشين يگان ميريم ميگيريم و راحت شديم. (ميريم صبحونه ميخريم)
نظافت هم كه بايد توسط سرياز انجام بشه. بعضي جاها فقط يه سرباز رو مختص اين كار ميگيرن ولي بعضي جاها كه نيرو زياد نميگيرن مث ِ همين جايي كه من هستم و 5 سرباز هستيم نوبتي شهردار (اينو خدمت رفته ها ميدونن معنيشو) ميشيم و نوبتمونه كه بشوريم ظرفا رو و نظافت كنيم.
مثلاً مني كه تايپيست هستم ممكنه بعضي وقتا ميخوام برم بيرون هوايي بخورم و يا wc برم و يا چيز ديگه يه نامه بهم بدن كه ببرم يه معاونت ديگه تحويل بدم.
به اينه نميشه گفت كار. اينا يه چيزاي خيلي عادي هستش و اصلاً هيچ گونه سختي نداره.
ولي ايني كه ميگي تا ساعت 2 فلان كارا رو باهات ميكردن واقعاً سوء استفاده بوده و نبايد زير ِ بارشون ميرفتي.
خود ِ من تو اين مدتي كه اونجا بودم تعداد ِ بعد از ظهرهايي كه رفتم سر ِ يگان 10 بار نشده.
اونم با لباس شخصي ميرفتم و فقط دو - سه ساعت ميموندم.
يكي دو بار با يكي از سرگردامون رفتم نظارت بر انفجار مواد ناريه و دو شب تو كوه خوابيديم.
اينا كار نيستش برادر من. يه جورايي تفريح هم هست. :31:
ولي از شما واقعاً سوء استفاده ميكردن و اگه خودتون اعتقاد داشتين كه اينجور هستش بايد اعتراض ميكردي كه روحيه خدمتي نداري و ميخواي انتقالي بگيري و اونجا نميتوني خدمت كني. اونا هم يا انتقالت ميدادن يا هم ديگه ازت حمالي نميكشيدن. (كه با توجه به اينكه بهت نياز داشتن حالت دوم انجام ميشد)
من خودم فقط يه بار يه كار خيلي سخت براشون انجام دادم. ( البته همه سربازا با هم) اونم يكي دو روز ميخواستيم يگانمون رو يه سري ام دي اف بزنن و يه سري بنايي هم داشتن كه كمكشون مرامي انجام داديم.
كلاً تو خدمت اگه زير ِ بار حرف زور رفتي همون اول ديگه بد بتوني خودتو از اون منجلاب بيرون ميكشي.
يه مثال: مثلاً اگه تو روز اول ساعت 7 رسيدي سر خدمت و روز دوم ساعت يه ربع به هفت و يه مدت همين يه ربع به هفت ميرفتي ديگه عادت ميكردن و اگه يه روز دوباره هفت ميرفتي كلي بهت ميتازن.
اگه مثلاً تايپ وارد باشي و روزاي اول تند و تيز تايپ كني و بعد از چند روز به جاي روزي 5 تا نامه روزي 10 تا نامه بهت ميدن تايپ كني و اگه بعد از يه مدت از اون 10 تا 5 تا رو تايپ كني اونا بهت ميتازن.
اينا رو گفتم كه به خيلي از دوستامون يادآور بشم كه كادريا رو بد عادت و پر رو نكنيد و زير ِ بار حرف زورشون نريد.
مطمئن باشيد اين كار ِ شما بي قانوني نيست و نميتونن براتون اضاف بزنن و تازه به نفع خودتونم هست.
به اميد روزي كه خدمت براي هميشه برچيده بشه از اين كشور.
استعلاجي ما هم ديگه تموم شد و فردا بايد برم سر ِ خدمت. ولي خوب هنوز درست نميتونم راه برم.
برم ببينم ميتونم يه هفته ديگه از حاجي مرخصي بگيرم. :40:
اصلا از کجا معلوم 2 ماه دیگه دوباره نیروی انتظامی نیوفتی، زد و باز دو ماه دیگه افتادی نیروی انتظامی...نقل قول:
اونوقت چی میشه؟ 2 ماه و بیهوده هدر کردی...
من با حرف مهدی موافقم...بنظر من هم اشتباهه...
ولی تصمیم گیرنده نهایی خودتی...
خوب پسر خوب من 24 ساعته اونجا بودم برای همینم راحت حمالی میکشیدن ازم البته خیلی از کارایی که ازم خواستن هم زیر بارش نمیفرتم و به هیچ وجه انحام نمیدادم چون طرف کارای شخصیش رو انتظار داشت من براش انجام بدم.....کار شخصی به جز برای رئیسم برای کسی انجام نمیدادمنقل قول:
چون رئیسم هوای منو داشت و با اینکه ساکن قم نبودم هر هفته منو میفرستاد میومدم تهران.....حتی گاهی آماده باشها هم میپیچوندم و میومدم خونه.....رئیسی که به هیچ وجه اهل تشویقی دادن نبود کلی ازش تشویقی گرفتم.....پس ارزش داشت که برای رئس کار کنم....
در مورد بیداری تا 1-2 شب من شکایتی از این موضوع نداشته و ندارم چون کارم خوب بود...اصلا کلا من عشق اینو دارم که سوار ماشین بشیم و بریم یه دوری تو خیابونا بزنیم.....حالا بین خودمون بمونه بین راه با رانندمون میرفتیم یه گوشیه یه هندوانه ای چیزی میزدیم تو رگ و تو خیابونا کلی مسخره بازی در میوردیم و خلاصه خوش میگذشت
فقط هدفم از طرح این موضوع این بود که بهت بگم تو خدمت لیسانس و غیرلیسانس نداریم اومدی خدمت باید همه چیزو به تنت بمالی.....
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
دوست عزیز بنده همون موقع که پست رو زدی دیدم ولی خب جواب سوالتو بلد نبودم.....نقل قول:
اگه سرهنگه اینطوری گفته حتما درست میگه دیگه....شما برو خدمت ولی اون مشکل علنا پیش بیاد تو محل خدمت یه فکری به حالت میکنن دیگه حالا یا معاف میشی یا معاف از رزم!!!
نقل قول:دوستان مثل اینکه تصمیم گیرنده نهایی من نیستم!نقل قول:
الان از نظام وظیفه برگشتم؛ گفتن به هیج وجه امکان نداره 2 ماه جلو بندازی ؛ باید بری خدمت وگرنه اضافه میخوری :18:
بدبخت شدم :19::41:
سلام چند سوال داشتم
1- این که قفل میگن ببرید چه نوع قفلیه . در کمدی است یا از این هایی که بالاش حلقه ای هست ؟ یا هردو !
2- این ساق بند چیه ؟ باید خودمون بخریم ؟
ممنون از همه
منم رفتم گفتند دیر شده بید . ولی خوب شد رفتی پرسیدی چون اگر نمی پرسیدی و می رفتی شاید تا اخر عمر! هی می گفتی کاش رفته بودم انداخته بودم عقب ولی حالا خیالت راحته که اگر می خواستی هم نمی تونستی بری!نقل قول:
بعدشم چرا بدبخت نهایتش مثل من 18 ماه خدمت داری ادم که اینقدر عمر می کنه این 18 ماهشم اینجوری میگذره :31: امیدوارم بهت سخت نگذره .
1- معمولا تو اموزش از این قفلایی باید استفاده کنی که بالاش حلقس البته قفلای کمدی هم گاها استفاده میشه برای برخی از کمدها! از نوع قفلهای 808نقل قول:
2- ساق بند رو میتونی خودت بخری از همینجا یا بری پادگان بخری اونجا هم میفروشن خیالت راحت باشه
من که برای کنکور کارشناسی ارشد نقشه کشیده بودم . . . . . الان دیگه همش نقش بر آب شد . . . . چون افتادم نیروی انتظامیه اردبیل (اموزشی) . . . . اخه یکی نیست به اینا بگه یه ادم 165 سانتی برای نیروی انتظامی به چه دردی میخوره . . . . . فکر کنم 165 سانترو 195 خوندن . . . . .:31: . . . .1 تیر اعزامم از تمام بچه ملتمسانه تقاضای دعا و ام یجیب و مضطر اذا دعاه و یکشف السوء دارم . . . . . این شعر رو به شما و خودم تقدیم میکنم . . . .آی ادما ها که در ساحل نشسته اید شاد خندانید . . . .یک نفر در اب میدهد جان به جان افرین قربان (بلد نبودم از خودم گفتم) . . . . . شرمند یه سوال دارم !! اون اینکه . . . . توی نیروی انتظامی مرخصی ها چجوریه و اینکه من که با لیسانس میرم . . . اگه بعد از اموزشی افتادم تهران:42::42::42: . . از ساعت چند تا چند در اختیار خودم نیستم؟؟؟؟/
اولا که برات ارزوی موفقیت میکنمنقل قول:
بهدشم اینکه نیروی انتظامی یا هر ارگان دیگه شما مرخصی استحقایقیتون در ماه 2.5 روزه که اگه مثلا 17 ماه خدمت کنی(لیسانسه) میشه به عبارتی 42.5 روز شما کلا مرخصی میتونید برید.....
اما در مورد اینکه از چه ساعتی در اختیار خودتی و کی در اختیار سازمان این دیگه بسته به یگانت داره....
مثلا اگه افتادی کلانتری و کلانتری منطقه ای که شلوغ باشه باید بگم که کلا در اختیار کلانتری هستی و قید هر روز رفتن به خونه را از سرت بیرون کن!!!(بچه های کلانتری نزدیک خونمون میگفتن هفته ای یه بار هم خونه نمیریم گاهی حتی 36 ساعت نمیتونیم یک ساعت هم بخوابیم) اما اگه کلانتریش خیلی شلوغ نباشه و جرم خیز نباشه منطقش معمولا وقتی کاری نداشته باشی (سر پست نباشی و کمبود نیرو نداشته باشن:19:) میتونی بری خونه
اگه افتادی راهنمایی و رانندگی سر شیفتت میای و بعد از شیفتت میری خونه!!(حداکثر تو روز 12 ساعت شیفت داری...البته بازم به منطقتون بستگی داره یه رفیق داشتیم که د روز 7 ساعت بیشتر پست نداشت)
اگه بیوفتی داخل ستاد فرماندهی...خوب کارت میشه اداری و حداکثر تا ساعت 17 باهات کار دارن بعدش میری خونه!!
اگه بیوفتی مرکز 110 تهران! شیفتت به صورت 12-24 یا 12-36 هستش (بستگی داره)
البته همه موارد فوق باید شرایطش فراهم بشه:
1- به رئیست ربط داره ...رئیست میتونه بگه شما 12-36 هستی ولی اون 36 ساعت استراحتت هم حق خونه رفتن نداری....یا اینکه بهت بگه شیفتت تموم شد برو خونه...
2- اینکه تهران باشی...یعنی محل خدمتت تهران باشه---اگه شهرستان بیوفتی یگانت رو بازم بر میگرده شرایطش به رئیستون و فرمانده شما!!
نکته:
کلیه عیدها(عید نوروز و عید فطر و عید قربان و 13بدر و.....) در طول سال
کلیه تولدها(تولد معصومین و.....)
کلیه روزهای وفات
شبهای قدر
تاسوعا و عاشورا
روزهای خاص(مثل 22 بهمن- چهارشنبه سوری و.....)
و تمامی روزها به محض اینکه خبر خاصی بشه یا اتفاقی بیوفته...یکی از مسئولین بخواد بره به شهری کسی بخواد جایی...موسسه ای ورشکست بشه (به عنوان مثال موسسه بهمن ایثار که تو قم ورشکست شده بود و حسابی شلوغ شده بود) .....
و کلا هر وقت عشقشون بکشه
آماده باش داری و باید به طور کامل و صد در صد در یگانت حضور داشته باشی (حالا چه کار داشته باشن باهات و چه خبری نباشه و کاری نداشته باشن!!!!
یه قفل کوچیک که بشه باهاش در کمد رو قفل کرد (از اینها که حلقه داره)نقل قول:
ساق بند چیه مگه داری میری فوتبال ول کن این بچه بازی ها رو اونجا بهت میخندن
آرزوی موفقیت دوست من...حداقلش اینه که جای خنک افتادی.....:40:....نقل قول:
نقل قول:اتفاقآ بهتر بچه ها...وقتتون تلف میشد فقط اگه عقب میوفتاد.....نقل قول:
آخ آخ این خنک بودنش به شدت تایید میشه . من حاضرم به جای اراک میوفتادم اردبیل ، مشکین شهر اونورا حتی عجب شیر . الان فک کنم تو رژه زیرم دریاچه درست شه :27: (لجنزاری میشه ها)نقل قول:
عقب نندازین الکی . زودتر تمومش کنین خلاص شین بابا .
@shabe.saket بهترین امضایی که تو p30world دیدم رو داری .
سلام
اقا سوال ما رو كسي جواب نداد
اگه امريه بگيرم بايد چند ماه خدمت كنم؟؟؟؟ با ليسانس؟؟
يعني كسريو اين حرفا اگه داشته باشم شاملم نميشه؟؟؟
بچه ها من چند تا دفتر پلیس +10 رفتم دفترچه سال 90 رو نداشتن. نمیدونم چی کار کنم. این دفترچه که از سایت پلیس دانلود کردم مال سال 90 میگه عکس ها باید 3*4 و سیاه سفید باشن. تو دفترچه 88 نوشته عکس باید رنگی و 2*3 باشه.
همچنین تو دفترچه سال 90 ارگان پیشنهادی خودتون رو هم میتونید انتخاب کنید.
دفترچه سال 90:
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Regulation&ID=f18cba1d-64e4-401f-93e3-c071371cec79&LayoutID=22db8b36-d5c7-4214-bf46-bd8962af9b06&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
سلام.لیسانس دارم.اگه الان دفترچه بفرستم کی اعزامم؟
دوست عزیز اوندفعه هم گفتم همون قدیمیه که تو دفتر پلیس + 10 میفروشن رو بگیر . الکی دنبال جدید نگرد . چون شما اینترنتی که نمیتونی پست کنی . در نهایت باید بری همون پلیس + 10نقل قول:
اون ارگان پیشنهادی رو هم من دفعه ی قبلی که میخواستم پست کنم ، از هر کی پرسیدم گفت الکیه . توی انتخاب ارگان تنها راه اینه که از قبل بری جایی پذیرش بشی مثلا با کارت بسیج بری تو یکی از پادگانهای سپاه پذیرش بگیری.
من یکی دو ماه پیش که دفترچه رو گرفتم مال چاپش مال آذر 86 بود :18: . اصل کار برگه واکسنه که تو همشون یه جوره .
مهدي تهران چه عذاب آوره خدمتش ها. :31:
بابا اينجا ما خيلي از اين چيزا رو نداريم.
كل آماده باشي كه خورديم فك كنم 4-5 بار بيشتر نبود.
با همه ي اون آماده باشا من در مجموع ميشه گفت فقط 10 بار بعد از تايم اداري (ساعت 2) رفتم سر يگان.
هفته اي حداقل يه بارم مرخصي ساعتي از 12 تا 2 ميگرفتم و ساعت 12 ميرفتم بيرون از يگان.
پنج شنبه هم كه خودش تا 12 هستش كار.
مني كه ديپلم هستم ميام خونه بعد از تايم اداري ! فك كنم به شدت كم سابقه باشه اين!
تازه كادريامونم تقريباً همشون به جز يكي دو نفر كه اونا هم كاره اي نيستن با هم رفيقيم و شوخي صكصي با هم داريم. :31:
بساط صبحونه تا ساعت 9 پهنه و بعد از اونم بيشتر اوقات بيكاريم و يا خوابيم يا اينكه به نوبت با سربازا جيم ميزنيم ميايم تو خيابون.
هر وقت هم حوصلمون سر رفت مخ يكي از كادريا (البته يه سرباز راننده هم داريم) كه راننده هستش رو ميزنيم و ميريم اينور اونور.
كلاً فك كنم اونقدر سختي كه تو آموزشي كشيدم و پام به خاطرش اينجوري شد و عمل كردم تو خدمت برام تلافي شد.
راستي امروزم رفتم و يه هفته ديگه هم بهم مرخصي داد حاجي. :40:
4 ماه ديگه مونده به هر زوري باشه تمومش ميكنم.
راستي مرخصي براي ما ماهي 3/5 روز هستش. يعني من كه بايد 15 ماه خدمت كنم تو يگان 52/5 روز مرخصي دارم كه با تشويقي كه سردار داده روي هم رفته 56 روز مرخصي دارم.
فقط يه اشتباه كه كردم اين بود كه با اين 6 روزي كه اين هفته ميام مرخصي روي هم رفته 22 روز مرخصي استفاده كردم.
يعني 4 ماه خدمت دارم و 34 روز استحقاقي طلب دارم. نميدونم بتونم و اينكه ميدن همش رو كه برم يا نه!
34 روز مرخصي + روزهاي تعطيل +روزهاي جمعه اگه شاملم بشه فك كنم چيزي حدود دو ماه از اين 4 ماه رو خونه باشم.
بچه خدمتيام چند روز پيش رفتن آموزشي!! :)
مهدي چقدر ديگه خدمت داري؟
بین 2 تا 3 هفته بعد از فرستادن دفترچه یه برگه ی سبز میاد در خونتون که تاریخ اعزامو مشخص کرده (ولی محلش مشخص نیست) . حدود 20 روز قبل از تاریخ اعزام هم یه برگه ی سفید رنگ برات فرستاده میشه که محل خدمت رو مشخص کرده .نقل قول:
شما احتمالا اول شهریور (1/6) یا اول آبان (1/8) تاریخ اعزامت میاد . ولی احتمال خیلی کمی هم هست که 1/10 اعزام بشی . میدونی که تحصیل کرده ها فقط اول ماه های زوج اعزام میشن .
آره، مخصوصا من یه عادت بد اگه داشته باشم همینه! تا آخره خدمت به خودم فهش میدادم که چرا 1 ساعت وقت نزاشتم برم عقب بندازمنقل قول:
ممنون عزیزم امیدوارم خدمت برای همه سخت نگذره:11:
این پست توسط نویسنده حذف شد.
نقل قول:
آقا اینها رو ولش کن، شما از خوده +10 بپرس عکس چند در چند میخان، تا جایی که یادم(اگه ذهنم یاری کنه) اصلا عکس رو هم فقط اسکن میکنن و بعد پسش میدن
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
من 90/1/10 دفترچه فرستادم توی برگه سبز اول اعزامم 90/6/1 اومد که بعد رفتم یه دوره آوردم جلو شد 90/4/1نقل قول:
( الان که خواستم عقب بندازم نزاشتن نامردا!)
احتمالا شما اگه الان بفرستی شاید 8/1 یا 10/1 اعزام باشی، تازه وقتی برگه سبز اومد خودت میتونی عقب و جلوش کنی!
دوست من شما دو ماه آموزشی رو میرید، بعد امریه مثل یه اداره دولتی تشریف میبرید سر کار. صبح تا 4-5 بسته به وقت اداری. مدتش هم مثل خدمت معمولیه. مگر اینکه سرباز معلم آموزش پرورش بشید که در اونصورت باید تا پایان سال تحصیلی که خدمتتون درش به اتمام میرسه بمونید.نقل قول:
منتها خیلی از جاهایی که امریه میپذیرند، باهاتون شرط میکنند که کسری خدمت و اینجور چیزها نداشته باشین. البته بعضی جاها هم این شرط رو ندارند.
سلام دوستان ، کسی هست جواب من رو بده ؟!
من کد ارتش خوردم برای آموزشی پاسداران تهران . خودم ساکن اهواز هستم و میخوام برای قرارگاه خاتم الانبیا اهواز پذیرش بگیرم .
1- چه راهی داره برای پذیرش گرفتن ؟ من پرسیدم ازشون گفتن میان خودشون انتهای آموزشی از شما سوال میپرسن که میخوای بری یا نه !
2- آیا کسری خدمت به کسایی که میرن قرارگاه خاتم میدن ؟
پدر من اراکیه . . . .نترس جای خنکیه . . . چون کوهستانیه . . . . نسبت به نهران که . . . . بهشته . . . . شباش کمی خنک . . . نصف شبا سرد . . . . اول صبح یخ . . . . طوری که لحاف لازم میشی . . . . . ایشالله میری میفهمی. .. . . . . مردمشم بد نیستن . . .. کمی اگه بدونن اونجایی نیستی کرایه 200 تومنی تبدیل به 1000 تومن میشه . . . . . از اونجاییکه فارس هستن مشکلی نداری . . . . (اینو ازین بابت گفتم چون مثلا توی تبریز اگه فارسی حرف بزنی بهت یه جور دیگه مینگرن!!!) شما هم مالک اشتری؟؟!!نقل قول:
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
دوست عزیز اصلا معلوم نمیکنه . . . . دوستای من که لیسانس بودن بعد از فرستادن دفترچه 6 ماه بعد اعزام شدن ولی من (با لیسانسم:27:) وقتی دفترچه رو پست کردم (24 اردیبهشت) حدود یک ماه بعدش اعزام میشم یعنی 1 تیر ماه . . . . . پس معلوم نیست که چی به چیه . . . . قانون نداره مثل همه جا!!!:3:نقل قول: