LG Optimus L9نقل قول:
صفحه نمایش 4.7 اینچی IPS LCD (صفحه نمایشی که تو ساخت iPhone به کار میره)
عملکرد نسبتا بهتر باتری (نسبت به p)
ولی بدنه اش پلاستیکی (در عوض بافت هایی داره که از سر خوردن جلوگیری می کنه)
یه کاور ژله ای می تونید براش بخرید.
Printable View
LG Optimus L9نقل قول:
سلام دوستان بهترین گوشی برای کارکردن با اندروید ویا اجرا نرم افزار ها (فقط نرم افزار ، بازی نه!) چیه؟ میشه چند تا مدل معرفی کنید!
یه سوال دیگه آیا Galaxy Mega 5.8 فبلت خوبیه از لحاظ پردازش و اجرای بازی ها؟ (با توجه به اینکه پردازنده اش duel core 1.4 ـه و krait هم نیست!)
از نظر تراکم پیکسلی چی خوبه در ضمن یه خورده بزرگه!!!(سایز خیلی براممهم نیست!!)نقل قول:
LG Optimus L9
تراکم پیکسلی پی 275ppi و ال9 234ppi که تفاوتشون زیاد به چشم نمیاد. هر دو تراکم پیکسلی قابل قبول و خوبی دارن!نقل قول:
lL 7 چی خوبه!!!!
البته اکسپریا پی کیفیت ساخت عالی داره و گوشی خوش دستیه. وب گردیش هم طوری نیست که اذیت کنه. مسئله فقط باتریشه. باتری ال9 متوسطه! باتری پی نسبتا بده.
پیشنهاد می کنم موقع خرید هر دو گوشی رو بگیرید دستتون و باهاشون کار کنید هر کدوم حس بهتری به شما داد همون رو بگیرید!
تو اون رنج Huawei Ascend G600 هم گوشی خوبیه ... درباره L7 اطلاعاتی ندارم ... ولی شنیدم آنتن دهیش خیلی ضعیفه.نقل قول:
منم ترجیهم اکپریاست ولی هر مدلی که انتخاب میکنم از نظر رم یا باطری مشکل دار میشه پی رم و باطریش داغونه یو رم نمیخور بازم باطریش میگن مشکل داره بازم !!من مشکلی با رعایت کردن بعضی موارد مثل بستن بازی و برنامه ها در موقع بیکاری برای داشتن شارژ بیشتر ندارم ولی پی کلا باطریش عوض نمیشه!!!کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه برا فیلم و بازی HD میخوای حافظه ات باید زیاد باشه.نقل قول:
برا موسیقی هم حافظه ی U چندان جواب گو نیست (فقط 4 گیگ!)
منم به خواطر همین یو نمی خوام چون هم میخوام بازی های اچ دی روش نصب کنم هم می خوام باهاش زیاد موسیقی گوش کنم گزینه ی خوبی به نظرت نمی رسه!!galaxy fame چطوره خوبه میگن نمایش گرش بی کیفیته و ضاویه دیدش خوب نیست درسته!!!!
شما همون L9 رو بگیر.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
!
نقل قول:
شما به گزینه سامسونگ اس تیری هم فک کن ...
یه دنبا ممنون!!ولی حتی مینیش هم به بودجه ی من نمیخوره!!
دوستان گوشی 2سیمکارته ، باطری خوب، صفحه سایز بزرگ ترجیحا بالای "4 ،اندروید4 چی پیشنهاد میدین؟؟؟
قیمت هم هرچی کمتر بهتر
LG optimus L7 II dual چطوره؟؟؟ارزش 700تومن داره؟معایب و محاسن؟
Huawei U8825D Ascend G330D Dual چطور؟؟؟با قیمت 500تومن ارزشش در مقابل قبلی چقدر؟؟؟
اگه اندورید 4 میخای Galaxy S Duos S7562 دو سيم کارته اس ولی قیمت 610-620 تومنه ولی اگه با اندروید 2.3 مشکلی نداری مبتونی به Galaxy Ace Duos S6802 دو سيم کارته س فک کنی که 560 تومنه ...نقل قول:
از نظر سخت افزاری در حد وان مینی و اس4 مینی هست. یک میان رده کامل.نقل قول:
اما از نظر بازی به نظرم زیاد جذاب نیست
چیپ برودکام زیاد براش بازی اپتیمایز نشده .
نکسوس 4 تو این رنج خوبه
دوست عزیز عمکرد ابتیموس ال ناین در چه حده؟؟نقاط ضعفش چیه من برسسی تخصصیش رو دیدم درسته که نمیتونه بازی های سنگین رو اجرا کنه!؟؟؟؟!!دیگه واقعا داره اعصابم خورد میشه:n28::n28::n28::n28::n28:
نه درست نیست! بازی های سنگین رو هم اجرا میکنه البته شاید با کمی لگ ولی میتونه اجرا کنه من خودم تست کردم...نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
L9 کار کردید چجوری روونه کیفیت نمایش گرش چیه منظورتون از این که توی بازی های سنگین لگ میزنه چیه مثلا چه بازی هایی؟؟؟نقل قول:
نه درست نیست! بازی های سنگین رو هم اجرا میکنه البته شاید با کمی لگ ولی میتونه اجرا کنه من خودم تست کردم...
بازی های HD ! شما P هم بگیرید بعضی وقت ها لگ میندازه:sq_13:نقل قول:
حین کار کردن روون و عالیه!
تنها نقطه ضعفش ! بدن پلاستیکی و عملکرد متوسط باتریش!
(البته بافت هایی داره که مانع سر خوردن از دست میشه. میتونید براش کاور بگیرید)
(عملکرد باتریش هم تو دیدن فیلم های HD ،نه زیاد ولی شارژ تموم می کنه)
ممنون ولی من با گوشی فیلم نمیبینم!!
دوستان اگه بخوان يه گوشي از 400 تومان تا نهايتا 500 تومان كه اندريد داشته باشه نرم افزار هم روش خوب نصب بشه هنگ نكنه دوربينش 5 باشه رم كم نياره و تا حدودي بازي هم بشه روش نصب كرد چي را پيشنهاد مي كنند؟
مي دونم آپشن هام زيادشد ولي چندتا پيشنهاد بديد با نقاط ضعف و قدرت ممنون مي شم
من که سری گالکسی ایس سامسونگ رو بهتون پیشنهاد میکنم
S5830
Ace 2
Ace plus
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
مواردی که شما خاستی با این قیمتها میشه galaxy s6802 رو پیشنهاد داد که دوروبر 550-560 میتونی گیر بیارینقل قول:
شما بلاخره گوشیتونو مورد علاقه رو انتخاب کردید؟؟نقل قول:
اس فور برای شما مناسبترهنقل قول:
درباره وان من با شما هم عقیده ام
ایکسپریا اس ال که گوشی فوق العاده و خوش دستیه چرا میخاید عوضش کنید؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسطsalar79 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز عمکرد ابتیموس ال ناین در چه حده؟؟نقاط ضعفش چیه من برسسی تخصصیش رو دیدم درسته که نمیتونه بازی های سنگین رو اجرا کنه!؟؟؟؟!!دیگه واقعا داره اعصابم خورد میشه:n28::n28::n28::n28::n28:
شما بلاخره گوشیتونو مورد علاقه رو انتخاب کردید؟؟
همینه احتمالا تا ده روز دیگه!!انشاالاه رفتم برای خرید!!اگه دوباره گوشی دیگه ای پیدا نشه!!الته صبر توی این موقع ها و در نظر گرفتن انواع گوشی ها خیلی مهمه!!!:n05:
با سلام
دوستم گوشی HTC Desire HD خودشو که کارکردست میده 550 تومن به نظر دوستان می ارزه یانه؟
نظرتون درباره گوشی موبایل سامسونگ Galaxy Ace Plus S7500 چيه؟
از Galaxy Ace Duos كه خودتون معرفي كرديد بهتره؟
قيمت هم از 510 تومان تا 560 است؟
بين اين مدل ها كه گفتم كدوم بهتره؟
گالاكسي ace plus
Galaxy Ace Duos
سونی Xperia miro
Galaxy Fame S6810
Ascend G510
سلام دوستان
قصد خرید یه گوشی آندروید رو دارم. محدودیت قیمت ندارم.
از بین S4,One کدومش ارزش خریدن داره؟ Note 2 هم گزینه خوبیه؟ Note3 کی میاد به بازار؟
نظر خودم رو S4 هست اما به خاطر مسأله داغ کردن می ترسم اذیت کنه.
lمن جای شما بودم آیفون میخریدم!!نقل قول:
سلام دوستان
قصد خرید یه گوشی آندروید رو دارم. محدودیت قیمت ندارم.
از بین S4,One کدومش ارزش خریدن داره؟ Note 2 هم گزینه خوبیه؟ Note3 کی میاد به بازار؟
نظر خودم رو S4 هست اما به خاطر مسأله داغ کردن می ترسم اذیت کنه.
چون کیفیت ساختش فوق العادس!!
و باز هم اگه جای شما بودم با این وضع صبر میکردم تا آیفون 5اس به بازار بیاد بعد اون رو میخریدم!!!
حالا اختیار با شماست در ضمن باید بگم اچ تی سی وان از نظر کیفیت ساخت نزدیک ترین گوشی به آیفون هستش !!!در واقع میشه گفت تنها رقیب!!:n24:
و نوت 2 هم بزرگه!!اگه باهاش مشگلی نخواهید داشت!!!انتخاب خوبیه!!مخصوصا برای بازی کردن!!!:n25::n01:
اینجا همه سوال میکنن! کسی نیست جواب منو بده؟!:n05:نقل قول:
اگهمطمئن هستید که گوشی تا حالا تعمیر نرفته و باتریش شارژ نگه میداره و در کل تر وتمیزه ... می ارزهنقل قول:
درحال حاضر قیمت نو این گوشی 750 تومنهنقل قول:
قیمت کارکرده این گوشی هم از 500 تومن شروع شده تا 750 تومن
البته این مربوط میشه به یک سایتی که گوشی هاشونو واسه فروش گذاشتند
همه چیشو چک کن اگه سالم بود بگیر
به دلایل زیر یه نفر قصد فروش گوشی رو داره
1،شاید گوشی یک ایرادی داشته باشه
2، شاید به پولش نیاز مبرم داشته باشه
3، شاید ازین مدل خسته شده و میخواد یکی بهتر ازین بگیره
4،و.....
شما باید غیر مستقیم بفهمی دقیقا چرا قصد فروش داره
موفق باشی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
كسي مي تونه كمك كنه مي خوام امروز برم بخرم؟نقل قول:
كلا نظر بي طرفانه هم مي تونيد در مورد هواوي مثله y300 بديد. ممنون از كمك ههمه بچه هاي با حال اينجا
سلام
كسي نظري در مورد گوشي هاي اندرويدي چيني نداره؟
مشكلاتي كه عموما پيدا ميكنند و آيا ارزش خريد رو داره يا نه؟
اس4 مدل I9505 که مشکل داغ کردن نداره بهترین گزینه هست اولویت دوم هم اچ تی سی وان.نقل قول:
دوست عزیز اینجا انجمن اپل نیست! اینجا انجمن اندرویده این دوستمون هم درباره اپل چیزی نپرسیدن که پاسخ شما رو بخوان. با تشکر بابت توجه امیدوارم دیگه از آیفون یا هر آی چیزی تا وقتی راجع بهش سوال نشده (در اینجا) صحبت نشه...نقل قول:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
من علاقه ای به iphone و iOS ندارم
در مورد کیفیت ساخت htc هم زیاد با شما موافق نیستم
با تشکر