tiamat مثل battle fury هستشنقل قول:
آقا یه آیتمی بود تو این بازی این رادیانس تو دوتا عمل می کرد
به صورت پستیو به اطرافیان دمیج میداد اسمش چیه الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم :(
فکر کنم منظورش sunfire cape هست(health armor)
Printable View
tiamat مثل battle fury هستشنقل قول:
آقا یه آیتمی بود تو این بازی این رادیانس تو دوتا عمل می کرد
به صورت پستیو به اطرافیان دمیج میداد اسمش چیه الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم :(
فکر کنم منظورش sunfire cape هست(health armor)
دوستان وستی یک وقت بزارید برا رانک :n30: 70 add کردیم یکتون ماروو نیور تو تیم :n14:
اریا میزاریم ADC :n10:
خدایی adc خوب بازی میکنم :دی ولی خب خیلی کم بازی کردم! اما اصولاتش رو میدونمنقل قول:
کایتینگ رو میدونم که خیلیا نمیدونن :دی
نصف عمرمو گذاشتم فقط tutorial از آدمای PRO خوندم :n08:
یه متنی بود guide بود همه چیو توضیح میداد :n12:
الان طوری با ashe کایت میکنم کل تانک های تیمشون نمیتونن منو بگیرن :دی:n26:
ولی جدا از موضوع بذارین اول SOLO QUEUE رو ببریم بالا اول!!!
من BRONZE ام!!! خیلی ضایعس خداییش :(
کسی اینجا تجربه مشکل تو DOMINION بعد patch جدید داشته؟
من کلاینتم تو بازی تا شروع میشه بعضی اوقات کلا بسته میشه . قبلا این مشکلو نداشتم تا به حال .چند نفر دیگه هم دیدم موقع بازی afk شدن (البته همیشه یه afk هست تو این map ) نمی دونم این مپ مشکل داره یا ایراد از جای دیگه ای!
نقل قول:البته من منظورم tiamat بود که فک میکردم پستیو دمیج میده اما درسته اشتابه من بودنقل قول:
فک میکنم sunfire بیشتر به کارم میاد خیلی منمنون بابت جواب شما عزیزان
:n12::n12::n12:
اون HP بالا سر چمپ خیلی شکل بد شد ؟ تغییردادن؟:n21:
آره خیلی مضخرفه !
بچه ها الان نه سایتش باز میشه نه میره تو بازی.کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
آقا درست شد.بریزید تو بازی:n19:
من مخابرات دارم...
هم سایتش میاد هم Login می کنه...
البته رفتم تو صف ! امروز یکشنبه است این خارجی ها تعطیلن دیگه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیکتم احمد بزدوی ازت میزنم بالا :n06:
پژمان و یک از دوستان دیگر یک ست بالاترین :rolleye::eh:
ما نمیتوانیم فقط خودم میتونم :n07:
احمد زدم اوردمت پایین :n10:
بیان با هم رقابت کنیم
گندتون کی ؟:n09::n02:
اریا چرا ته جدولی :n10:
سلام
من این بازی رو از سایت میهن دانلود ،دانلود کردم اما باز نمیکنه این ارور میده
rads error
could not connetct to the http server. pleasecheck that your internet connetction is enabled and that your firewall is not blocking access
خدا رحم کنه کسی اینو به من کمک کنه:n14:
آقا واسه شما هم نمیره ؟
یه چیزی رو خواستم بگم من الان ...نقل قول:
شماها season قبلی اصلا رنک بازی نمیکردین رتبه تون 1300 بود.
من اون موقع خیلی بازی میکردم که از 800 خودمو رسوندم به 1100
که بعدشم سیزن جدید اومد!
الانم برنزم متاسفانه ولی میام بالا شک نکنین :دی
من یکی رو دیدم با 150 تا win نقره بودش و منی که 460 تا دارم برنزم به نظر من اینطوری خداوکیلی نباید مقایسه کرد :)
من se2 خیلی رفتم همش east اصلا رانک میرفتم این اخری :n01: چون نورمال که اصلا نوب سنتر بود- خر.کی گیم :n09:
ولی west نشد چون تا یمدت نمیشد برم باید 10 نورمال میرفتم بعد 10 بازی میکردم تا باز بشه رانک یه مدت که اصلا اینترنت قطع بود ..........:n01:
خب تو روحت همون 10 تا بازی اولی پدرمو درآورد هرچی خر نفهم بیشعور افتاده بودن با من :دینقل قول:
گفته بودم که varus مون 26 تا ap داشت اول بازی :دی
خیلی غر زدم پژمان میدونه :دی
لول من خودم بعده مدتها رفتم رنکد اشتباه ap برداشتم adc هم بودم ته خنده بود :n09:نقل قول:
خب تو روحت همون 10 تا بازی اولی پدرمو درآورد هرچی خر نفهم بیشعور افتاده بودن با من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته بودم که varus مون 26 تا ap داشت اول بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی غر زدم پژمان میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02: دقیقا برعکس من اوایل خوب بعد واخر 10 باخت پشت هم ...... :n09:نقل قول:
خب تو روحت همون 10 تا بازی اولی پدرمو درآورد هرچی خر نفهم بیشعور افتاده بودن با من
اوه اره معمولا این جور اتفاق زیاد می افته چون سر انتخاب چمپ هی جر بحث میشه دیگه حواسمون به ران .. نیستنقل قول:
لول من خودم بعده مدتها رفتم رنکد اشتباه ap برداشتم adc هم بودم ته خنده بود
بعد ظهر باختم اومدیم ته .... این Jax :grrr: باید جز بن باشه واقعا عذاب ........ بعد shen - malph - amumu
malph بهترین کانتر jax همیشه بن ، نمیکنن این بن کنن ... :weird:
ته خنده و مرض تو برات مهم نیست ببازی خیالی نیست من که برام مهمه امثالی مثل تو .... عجبا :دینقل قول:
چهار ساعت 2.7 گیگ دانلود کردم حالا میخواد یک گیگ آپدیت کنه... این همیشه اینطوری آپدیت میده؟ منظورم اینه که هر چند وقت یک بار که آپدیت میاد حجمش همین طوری یک گیگه یا کمتر؟ حدود حجم آپدیت ها و دفعات انتشار آپدیت در ماه رو یکی میشه بگه.... ممنون
هر 2 هفته یا 3 هفته آپدیت میاد و 70 مگ اینا هست !
ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﯾکی از فرندهای ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾم تویه LOL ﭼﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ…!!
ﻭﺳﻄﺶ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯿﻢ ﺗﻪ ﮐﺸﯿﺪ…!!
ﮔﻔﺘﻢ sag to rohet…!!
ﮔﻔﺖ what…؟؟
ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻌﻨﯽ Love u…؟؟
ﮔﻔﺖ So sag to rohet too…؟؟!!
دیگه نتیجه گرفتم که با خارجی بی ادب چَت نکنم…!!
امروز یه jax جلومون افتاد لا مصب از غول آخر اویل 3 هم شاختر شده بود :|:n28: 5 به 1 هم نمیشد زدش:n30:نقل قول:
بعد ظهر باختم اومدیم ته .... این Jax :grrr: باید جز بن باشه واقعا عذاب ........ بعد shen - malph - amumu
malph بهترین کانتر jax همیشه بن ، نمیکنن این بن کنن ... :weird:
هر ماه چمپ جدید میاد با کلی تغییرات معمولا حدوده 200mb هست بعضی وقتها به خاطر باگ آپ میشه که معمولا هم حجمش کمهنقل قول:
چهار ساعت 2.7 گیگ دانلود کردم حالا میخواد یک گیگ آپدیت کنه... این همیشه اینطوری آپدیت میده؟ منظورم اینه که هر چند وقت یک بار که آپدیت میاد حجمش همین طوری یک گیگه یا کمتر؟ حدود حجم آپدیت ها و دفعات انتشار آپدیت در ماه رو یکی میشه بگه.... ممنون
نندازید گردن هیرو, البته از این که هیرو OP هست شکی درش نیست ولی هر هیرویی feed شه بازی رو برای تیمش میبره, شما به ساپورتر هم feed بدی بازی رو میبازی!نقل قول:
این karthus چرا اینقدر Bug هست !
خیلی بد میزنه ها تانکش کردم و 2 تا Ap خوب و شاخ براش رفتم میفرتم وسط 3 میزدم و تند تند 1؛ 2 نفر می مردند اون 3 نفر دیگه هم یه 6 میزدم همشون می مردن !
قوی و شاخه ! کافیه 3 بزنی و بری وسط همه رو میخوره :دی
ای بابا باز اینا آپدیت دادن که.دیگه تقریبا هر روز دارن آپدیت میدن مسخرشو در آوردن.
شما احیانا pvp که بازی نکردی؟احتمالا AI بودن.چون من خودم karthus جلوم باشه راحت میزنمش.البته زیاد ندیدمش تو بازیا ولی با irelia راحت زدمش.نقل قول:
هیچ وقت با jax در نیوفت :دی میخورتت :دینقل قول:
خودم خیلی این چمپ رو دوست دارم :n12:
jax ope?نقل قول:
کی گفته ؟ چرا هر چمپی که میبینین میگین ope؟ :دی
متاسفانه این بین پلیر های لول جا افتاده که فلانی اوپه فلانی خیلی قویه.......
چرا تو مسابقات جهانی malp shen jax blitz amumu رو بن نمیکنن؟
کلا مسخرست این حرفها اگه بدونی چطور جلوی یه چمپی درست بازی کنی کانترتم که باشه میزنیش.
لول. اتفاقا کارتوس خوره هیچی midlaner ئه :n08:نقل قول:
یکی از آسون ترین چمپ هایی که میشه راحت زدش :n02:
با هر چمپی که بگی میزنمش باور کن اینو تجربه ام میگه.
دشواری ؟:n05::n10:
من LoL باز نیستم اما LoL بازان را دوست دارم : دینقل قول:
حرفتو قبول دارم به غیر از خط آخر:
اونم تا وسط قبول دارم ولی خوب گاها پیش میاد که یه چمپ(در کیس من دوتاباز هیرو) جلوت باشه و نتونی بزنیش به صورت فردی(با تیم فرق داره درمورد 1v1 میگم).
چرا که طبق حرفت اون حریفتم میدونه چطور بزنت(حالتی رو میگم که Pro باشه البته) و در اینجاست که اون قسمت کانترت باشه پیش میاد و تا جایی که من دیدم در این مواقع اون کانتر بودن کاملا میاد وسط و فقط دونستن طرز درست بازی کار نمیکنه.
بازم میگم در زمینه 5v5 کلا وضع فرق داره و حرفت در اونجا درسته.
ویرایش:ادامه Discussion در یاهو چون طولانیه : دی
دقیقا قبول دارم ولی اگه بدونی داری کانتر میشی و بدونی دوم اسپل حریف بهت آسیب وارد میکنه میتونی از خوردن اون اسپل جلوگیری کنی.نقل قول:
یا یک راه دیگه هم هست! میبینی داری کانتر میشی 1 کیل دادی به طرفت باید defensive بازی کنی.
طوری که یارو میخواد کیل بگیره tower diveـت کنه که در اون صورت به احتمال 90 درصد کیل هم خودت میگیری.
ولی مشکل خیلیا اینجاست که سعی میکنن بازم کیل بگیرن درحالی که میبینن طرفت فید شده حالا چه از تو یا از لین های دیگه.
خو دمو جر دادم به این مردم نفهم elo hell بفهمونم که آقا جون!!!!! میبینی نمیتونی بزنیش داره میزنتت چرا تلاش میکنی؟
Play defensive and wait for the teamfights.
دوستان من خیلی وقتا دیدم پلیرها از یه ایتم قوی چندتا میخرن به نظرتون این کار درسته یا ادم نباید این کارو بکنه در ضمن اگر امکانش هست یه نفر درست طریقه بازی در جنگل بگه >
اصلا خوب هست ادم این کارو بکنه اخه لولت خیلی از اونهایی که تو لن بازی می کنند عقب میافته.
فهمیدم.نقل قول:
مثلا میبینی تاپ میاد 2 تا doran blade میخره. چرا اینکارو میکنه؟
برای اینکه رول اصلیش د میجه. یا اینکه میخواد توی early game بیاد اول دمیج وارد کنه کیل بگیره بره برای تانک.
doran معمولا بیشتر برای sustain و farm هستش.
اینجا میتونی تمام اطلاعات راجب به جنگل رو ببینی.
کی اینجا پرو پلیره ؟ کی هست بتونه منو بزنه ؟ :n25:
بهترين بازي اونيكه هم گروهيهاش بدونن اول بايد كدوم بازيكن روبزنن طرف داره عين چي كايل ميگره هم گروهيات دارن اتك به تانك ميدن اگه بتونين بهشون بفهمونين اول كي رو بزنن بازي رو برديد با اين روش بازي باخته رو بدردم تو بازي مستر برميدارم تو 5 ثانيه طرف كايل ميشه ولي چون تيم حريف نميدونه اول بايد منو بزنه تا بتونن ببرن ميره اتك به بقيه ميدن بعد ميبينن بازي رو باختن:n09:
تو بعضی عکسها دیدم تو نقشه برف هم هست
مال ورژنهای گذشته است؟
اون مال زمستون سال پیش بود زمانی که riot هنوز به پلیر هاش اهمییت میداد!نقل قول:
بابا این خارجی ها که گــــاون ! خـ ...... هستن !
اصلا نمی فهمن 4 ساعت دارم سیگنال میدم تاور رو بزنید وسط رو بریم پوش کنیم اصلا انگار نه انگار هر کدومشون رفتن یه جا !
میگم من الان تو eune بازی میکنم ! شنیدم که West خیلی بهتره همینطوره ؟
بعد پلیر هاش خیلی قوی هستن ؟ ! :دی چون اگه قوی باشن نمیشه کیل گرفت !
لول یه بدی که داره نمیشه اصلا دینای کرد و هیرو هر چی باشه گلدش رو در میاره ولی تو دوتا اینطور نیست اینقدر دینای میدی که دهنش سرویس شه ! خدایی خیلی از چیز های لول بهتر از دوتا هست !
من که از 8 سالگی دوتا بازی میکردم تا 12 سالگی بعد اونم که تا الان 13 سالمه دارم Lol بازی میکنم که خیلی شاخ تر هست لول ! نمیدونم تو دوتا وقتی میمیری اعصابت خورد میشه ولی لول میمیری اصلا اینجور نیست !
دوستان یادتون نره جواب سوال هام رو بدین !
GL