چهار تا گزینه داره که هر چهارتا هم تیک نخورده.نقل قول:
از دیروز تا حالا بردم یه بار فلش کردن گوشی رو حالا هر وقت میرم تو تسک منیجر میبینم time service و monkey test بازه .حتی وقتی میبندم هم بازم بازه.
Printable View
چهار تا گزینه داره که هر چهارتا هم تیک نخورده.نقل قول:
از دیروز تا حالا بردم یه بار فلش کردن گوشی رو حالا هر وقت میرم تو تسک منیجر میبینم time service و monkey test بازه .حتی وقتی میبندم هم بازم بازه.
سلام دوستان وقتی گوشیمو میزنم به شارژ led notification روشن میشه و وقتی sms میاد تغییری نمیکنه گوشیمم htc one m8 ... راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره؟
تو رام های رسمی و بیشتر کاستوم رام ها موقع شارژ، ال ای دی چشمک نمیزنه.نقل قول:
تو کاستوم رام های insertcoin و lee droid این قابلیت هست که موقع شارژ هم چشمک بزنه.
مرسی از جوابتون :) یک سوال دیگه داشتم اینکه تا حالا 3 تا گوشی نوت 3 ان 9005 به اندروید 5 اپدیت کردیم ولی یکی از گوشیا با اینکه تنظیمات lte هم اومده ولی بازم به 4g وصل نمیشه مشکلش چی میتونه باشه و برای رفعش باید چی کار کنم؟
سلام.
دوستان یک گوشی galaxy mini هست که اندروید 2.2 داره.
میخام اندرویدش رو ارتقا بدم اگر براش نسخه جدیدی هست.
چطور باید این کار رو کنم؟
سلام
برید تو تنظیمات گوشی setting
درباره دستگاه about device
به روز رسانی نرم افزار software update
آپدیت
اگر آپدیتی باشه بهتون میگه وگرنه شرکت سامسونگ آپدیتی برای گوشی شما ارائه نداده
سلام ما یدونه گلکسی پاکت داریم توی تنظیمات -به روز اوری نرم افزار که میریم میبینیم براش اپدیت جدید اومده مشکلی پیش نمیاد بزاریم اپدیت بشه؟؟؟برنامه ها عکسا اینا از بین نمیره/؟ اصلا توصیه میشه از این قسمت گوشی اپدیت بشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام ما یدونه گلکسی پاکت داریم توی تنظیمات -به روز اوری نرم افزار که میریم میبینیم براش اپدیت جدید اومده مشکلی پیش نمیاد بزاریم اپدیت بشه؟؟؟برنامه ها عکسا اینا از بین نمیره/؟ اصلا توصیه میشه از این قسمت گوشی اپدیت بشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام
نه مشکلی پیش نمیاد
چند وقته که دو تا برنامه عجیب به نام time service و monkey test گوشیمو نابود کردند این برنامه ها اصلا نه غیر فعال میشن و نه پاک میشن بعضی موقع ها گوشیم داغ میشه در حالی که استفاده نکردم!!!:n34::n34::n34::n34::n34:
بعضی موقع ها میرن برا خودشون برنامه دان می کنند و نصب می کنند همیشه هم از تو همه چیز میان بیرون و برنامه خودشون رو باز می کنند!!!! خلاصه بد بختم کردند کلی هم هی پیام های الکی میدن اصلا ایکونی هم ندارند که آن اینستال کنم وقتی هم خیلی میزنم توقف اجباری گوشی ریست میشه و بعد میزنه آندروید آپگریدینگ و خلاصه دوباره نصب میشن.:n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n28:: n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
لطفا کمکم کنید!!!!!!!!گوشیم هم xperia P هستش .
کمک!!!!! کمک!!!!!:n13::n13::n13::n13:
:n34::n34:چند وقته که دو تا برنامه عجیب به نام time service و monkey test گوشیمو نابود کردند این برنامه ها اصلا نه غیر فعال میشن و نه پاک میشن بعضی موقع ها گوشیم داغ میشه در حالی که استفاده نکردم!!!
بعضی موقع ها میرن برا خودشون برنامه دان می کنند و نصب می کنند همیشه هم از تو همه چیز میان بیرون و برنامه خودشون رو باز می کنند!!!! خلاصه بد بختم کردند کلی هم هی پیام های الکی میدن اصلا ایکونی هم ندارند که آن اینستال کنم وقتی هم خیلی میزنم توقف اجباری گوشی ریست میشه و بعد میزنه آندروید آپگریدینگ و خلاصه دوباره نصب میشن.:n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n28:: n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
لطفا کمکم کنید!!!!!!!!گوشیم هم xperia P هستش .
:n34::n34::n34::n34::n34:
کمک!!!!! کمک!!!!!:n13::n13::n13:
سلام منم تبلتم یک برنامه و سایتو اتوماتیک باز میکرد ریست فکتوری کردم درست شدنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام منم تبلتم یک برنامه و سایتو اتوماتیک باز میکرد ریست فکتوری کردم درست شدنقل قول:
سلام.
دوستان یک گوشی samsung dous هست وقتی به یک شماره موبایل زنگ زده میشه یک بار تک میزنه و قطع میکنه.
فقط همون یک شماره این طوری میشه.
این رو از کجای تنظیمات باید درست کرد؟
مشکل از سیمکارت شما یا سیمکارت ایشان است.نقل قول:
شاید بلاکت کرده [emoji12] [emoji12] [emoji12]
sent from my fonepad 7 me372cg using Tapatalk
سلام
قیمت باتری گوشی سامسونگ پاکت چنده؟
باتری پف کرده جا نمیشه تو گوشی !:n04::n02:
در ضمن باتری تقلبی و اصل گوشی های لمسی رو چطوری میشه تشخیص داد؟ مال نوکیا که تو نت هست.
سلام.ببخشید میشه اینو جواب بدین که چیکار کنم؟:
توی لینک هایی که گاهی تو تلگرام و واتس اپ و وایبر و... میفرستن همیشه تو گوشیم یه پیغام میداد که میپرسید با کروم بازش کنم یا اینستاگرام یا مرورگر خود گوشی...بعد دوتا گزینه داشت که نوشته بود همین یک بار اینجور باز شود یا برای همیشه....من میزدم همین یک بار اینجور باز شود...یه بار اشتباهی دستم خورد که همیشه با کروم واشه....حالا بعضی لینک هایی رو که میخوام با برنامه اینستاگرامم واکنم نمیشه و با کروم بازش میکنه....چیکار کنم دوباره اون سوال برای همیشه یا همین یک بار رو ازم بپرسه؟
سلام.نقل قول:
بعد یه مدت برمیگرده حالت قبل و همون گزینه هارو میاره
به setting برید به application manager بعد کروم رو انتخاب کنید و گزینه ای پایین صفحه هست که میگه این نرم افزار به عنوان پیش فرض انتخاب شده default روش بزنید تا پیش فرض بودنش برداشته شه
سلام دوستان imei گوشیمو وقتی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
imeidata.net وارد میکنم مشخصات گوشیمو نمیزنه فقط id روی جعبه شو مینویسه و شرکت سازنده و پایین صفحه زده unlock this phone گوشیم htc one m8 ساخت چین شروع سریال با hc و بیلد 401 خواستم بدونم برای کدوم کشور ساخته شده ( گوشیم با گارانتی مایکروتله )
و اینکه یک پاور بانک روموس سولو 9 خریدم با خروجی 2.1 آمپر و 1 آمپر برای شارژ گوشیم به کدوم وصل کنم؟ ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان imei گوشیمو وقتی در سایت www.imei.info
imeidata.net وارد میکنم مشخصات گوشیمو نمیزنه فقط id روی جعبه شو مینویسه و شرکت سازنده و پایین صفحه زده unlock this phone گوشیم htc one m8 ساخت چین شروع سریال با hc و بیلد 401 خواستم بدونم برای کدوم کشور ساخته شده ( گوشیم با گارانتی مایکروتله )
و اینکه یک پاور بانک روموس سولو 9 خریدم با خروجی 2.1 آمپر و 1 آمپر برای شارژ گوشیم به کدوم وصل کنم؟ ممنون
عوض کردن رام گوشی سخت است؟
- - - Updated - - -
عوض کردن رام گوشی سخت است؟
نه خیلی راحتهنقل قول:
من تا حالا الجی و سونی رو عوض کردم
( همه گوشیام از این دوبرند بوده)
کلا با 4 5 کلیک اوکی میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نرم افزار Sygic به چه صورت روی s6 نصب کنم از چند جا دانلود کردم نقشه ها را ریختم ولی نشد که نشد راهنمایی کامل تصویری می خواهم
دوستان آیا استفاده ممتد و زیاد از wifi گوشی بهش آسیب می رسونه؟
یه مدتیه که نمی تونم از سیستم برای دانلود شبانه استفاده کنم. از گوشی برای دانلود استفاده می کنم. 6 ساعت مداوم هر شب دانلود می کنه. برای wifi گوشی مشکلی درست نمی کنه؟
گوشی Z2 دارم
چند وقت قبل اندروید گوشی 5.0.1 بود تا اینکه همین چند روز قبل به 5.1.1 آپدیت کردم
نمیدونم چرا الکی شارژ میخوره
قبلا تو حالت استند بای (( wifi و .... همه خاموش )) و بستن همه نرم افزار ها
تا از شب میخوابیدم بالای سرم تا صبح 1 درصد کم میکرد
الان تو همون حالت استند بای 5 تا 8 درصد مصرف میکنه (( فقط صفحه قفله و همه چی هم بسته هست ))
تو قسمت power گوشی که میزنه چه نرم افزار هایی چقدر استفاده میکنن هم چیزی نزده
هیچ نرم افزاری رو اصلا بالای 5 درصد نزده چون استفاده زیاد ندارم
جالبه وقتی شارژ گوشی 10 درصد هست اعداد این قسمت که نوشته کدوم قسمت چقدر مصرف کرده رو جمع میزنم به 50 نمیرسه چه برسه 90 !!! :n29:
یه چیزی این وسط داره شارژ گوشی رو میخوره
قبلا اینطور شده بود مثل چی باطری میخورد -- پشت گوشی هم الکی داغ میکرد (( رو میز بود اصلا استفاده نمیکردم ))
رستارت کردم درست شد
ولی الان همون شکلیه ولی با مقدار کمتر !
مشکل چیه ؟
سلامنقل قول:
از مشکلات اندروید 5.1.1 سونی است.
یا داونگرید کنید یا رامو عوض کنید.
بله آسیب میرسونه.نقل قول:
هم به باتری هم به وای فای هم سی پی یو و رم.
کار اشتباهیه گوشی داغون میشه.
اگر راهی پیدا نکردید به احتمال زیاد به گوشیتون نمیخوره(سازگار نیست)نقل قول:
احسنت.عالی بود!:n16:نقل قول:
اسپم ارسال نکنید.نقل قول:
خیلی ممنون.
برای تشکر از تشکر پایین پست استفاده کنید.
سلام خدمت دوستان
من دیشب نوت5 خریدم
الان اومدم وصلش کنم به pc هیچ عکس العملی نشون نمیده و حتی موقع اتصال نمیزنه باتری داره شارژ میشه
کلافه شدم هرکاری میکنم وصل نمیشه و چیزی بالا نمیاد در حالی که اس6 داداشم راحت وصل میشه و مشکل از pc نیست
اینم بگم که گوشی به راحتی و سریع شارژ میشه فقط اصلا به pc متصل نمیشه
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
سلام خدمت دوستان
من دیشب نوت5 خریدم
الان اومدم وصلش کنم به pc هیچ عکس العملی نشون نمیده و حتی موقع اتصال نمیزنه باتری داره شارژ میشه
کلافه شدم هرکاری میکنم وصل نمیشه و چیزی بالا نمیاد در حالی که اس6 داداشم راحت وصل میشه و مشکل از pc نیست
اینم بگم که گوشی به راحتی و سریع شارژ میشه فقط اصلا به pc متصل نمیشه
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
سلام
دوستان من یه گوشی galaxy E5 گرفتم جدیدا، وقتی با کابلش به کامپیوتر وصلش می کنم نمی تونم به محتویات گوشی دسترسی داشته باشم. ولی کامپیوتر گوشی رو شناسایی میکنه وقتی متصل میشه. مشکل چیه ؟
در ضمن حالت اتصال هم MTP هست داخل گوشی!
ویندوزتون چیه؟نقل قول:
کامپیوتر آیکون گوشی رو توی مای کامپیوتر نمایش میده ؟نقل قول:
اگر اینطوره ولی محتویات گوشی نمایش داده نمیشه دلیلش قفل بودن گوشی هستش . گوشی نباید در هنگام اتصال به رایانه قفل باشه و الا محتویاتش نمایش داده نمیشه
سلام دوستان من یه گوشی honor 3c دارم وقتی گوشی با usb به پی سی وصل میکنم همه فایل های حافظه گوشیم بالا نمیاد فقط فایل های مولتی مدیا میاد راه حلی داره همه حافظه گوشیم رو بدون محدودیت بالا بیاره
میدونم دوست عزیز. خیر. کلا آیکن گوشی رو نمیاره! اما متصل میشه و بالای گوشی هم مینویسه !نقل قول:
با سلام.
گوشی من مدل lG-E975 هست تو مشخصاتش نوشته دارای 4G .ولی چنین قابلیتی تو گوشی نیست و با وجود تعویض سیم کارت نتونستم وصل بشم به LTE.لطفا راهنمایی کنید متشکر.
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
اگه مثل کیت کت جی 2 باشهنقل قول:
نوشته شده توسط arashderakhshanfar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از منو مخفی روشنش کنی
متشکر.میشه بیشتر راهنمایی کنید..منو شخصی ؟؟؟؟
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط arashderakhshanfar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای جی 2 بود
تست کن به احتمال زیاد اوکی میشه
ویرایش: کار نمیده
یکم صبر کن از یکی از دوستام که همین گوشی رو داره پرسیدم هر موقع جواب داد خبرت میکنم
ویرایش دوم : مثل همون اموزش بالاس فقط برای ورود به منو مخفی از کد زیر استفاده کن:
3845#*975#
موفق باشی