من ماله یکی از دوستان رو عوض کردمنقل قول:
البته ایشون خیلی حساس بودن
تقریبا 30 تومن اب خورد براشون
Printable View
من ماله یکی از دوستان رو عوض کردمنقل قول:
البته ایشون خیلی حساس بودن
تقریبا 30 تومن اب خورد براشون
دقیقا عین این مشکل رو منم دارمنقل قول:
سعی میکنم تا حد ممکن دو دستی ببندم و بازش کنم که آیینه هم از تنظیم خارج نشه
متاسفانه فنر جمع شونده آیینه گویا خیلی محکم هست و برای این ماشین نباید قرار میدادن
آینه رو تا نکنی بهترهنقل قول:
اماکن خراب شدنش هست
نقل قول:
:sq_24: آینه های این ماشین که قابلیت تا شدن نداره
اون فشاری هم که شما به اون بدبخت هر دفعه میارین پدرشو در میاره
او قابلیت انعطافیم برای تصادفات و ضربه نه اینکه ماشین رو میخواین پارک کنین جمعش کنین
در ضمن شما با لگدم بری تو آینه l90 هیچیش نمیشه فقط چند تا خط و خوط میمونه روش ، خودم برای یکی رو امتحان کردم چه حالی داد ;)
امکانات ال90 ایران خودرو مدل e2 چیه مثلا شیشه هاش چهارتاش برقیه و قفل شیشه بالابر داره و غیره ؟
مدل پارس خودرو با ایرانخودرو هیچ فرقی نمیکنندنقل قول:
امکاناتش
کامپیوتر سفری
رینگ آلومینیومی
پشت سری های صندلی عقب
ایربگ هی جلو
جلو پنجره ی رنگی +چیزهایی که خودتون فرمودید
موفق باشید
من فکر نمیکنم مشکلی پیش بیادا !نقل قول:
دوست عزیز شما با این حرفت کل منطق تا شدن آینه ماشین ها رو زیر سوال بردی !نقل قول:
اثباتشم اینه که یک بار از زاویه کاملا روبرو به جلو یا عقب ماشین به لبه سمت راست یا چپ ماشین نگاه کن
یعنی در راستای طول ماشین رو از لبه ببین
بعد آینه رو جمع کن
تازه متوجه میشی آینه جمع شده هم راستای گلگیر میشه !
در واقع جمع شدن آینه یه عرف بین المللی برای پارک کردن ماشین در طرفین راه هست
اینم که تو L90 به سختی انجام میشه بخاطر اینه که فنر مناسبی براش تعبیه نشده
وگرنه بیا من برات آینه پرادو هم با یه ضربه نه چندان محکم بکنم (گرچه اونا دیگه برقی بسته میشن)
سلامنقل قول:
ممنون بابت توضیحاتتون
اما هر گردی که گردو نیست
شما هر چیزی رو میتونی جمع کنی ، مشکلی نیست ;)
اما آینه های این ماشین قابلیت تا شدن ندارن ، بازم میگم اون قابلیت ارتجاعی برای چیزی غیر از اون چیزی شما فکرشو میکنین هست
در کل آینه فابریک قابلیت تا شدن نداره
خوب....
حواسم به این تاپیک نبود،ازین به بعد بیشتر اینجا چتر میندازم :دی
بابای منم ال 90 داره،مدل 91
از 5000 تای اول جعبه فرمون نشتی پیدا کرده خیر سرش و در به در دنبال جایی هستیم که عوضش کنه،فردا یه نمایندگی بهم قول داده کارم رو راه بندازه و درستش کنه،کله سحر باید برم برا پذیرش،خبر های بعدی متعاقبا داده خواهد شد :دی
تا که می شه یه سختی 2-3 بار در شرایط حساس تو کوچه پس کوچه مجبور شدن تاش کنمنقل قول:
ولی حرف شما درسته به نظر من اصلا تا شدن آینه برای اینه که موقع رانندگی اگه به جایی گرفت مشکلی پیدا نشه و اگر نه تو هیچ آیین نامه ای نیومده آینده ماشینو بعد پارک باید تا کرد
دوستان مراقب آینه هاتون باشید خار آینه از داخل بدلیل سختی که داره موقع تا کردن یه مقدار سفت بسته میشه و احتمال شکستن آینه زیاده
صندلی L90 خیلی سفته اگه زیاد بشینس داغون میکنه آدمو
داخل ماشینم زیاد چنگی به دل نمیزنه یکنواخت و سادست
حتما خبرشو بدهنقل قول:
شما 100% از ایران خودرو خریدی
چون فقط ایرانخودرو میتونه ماشیناش ایجوری باشه:sq_2:
داخل ماشین سلیقه ای اشت البته من خودم خوشم می آد ازشنقل قول:
صندلیم من که مشکلی ندارم باهاش تا حالا با هاش 5 نفری هم مسافرت رفتیم همه راحت بودند کسی شاکی نبود.
اشکالی که من می تونم ازش بگیرم اینه که اون دوتا دسته ای که رو در های عقب است فضای صندلی پشتو گرفته اگر نبود فضای پشت راحت تر بود
سلام به شما دوست مننقل قول:
بارها گفته شده که این 2 کارخونه از نظر سطح کیفی تفاوت آنچنانی ندارن.ىه ماه ایران خودرو کیفیتش کمی بیشتره،یه ماه پارس خودرو
ماشین ما تولید 21 فروردینه که طبق آمار وزارت صنایع در فروردین ماه نمره منفی ایران خودرو کمتر بوده.منم به همین دلیل ایران خودروی گرفتم
نکته شایان ذکر اینکه سورس تهیه قطعات هر 2شرکت تقریبا یجاس
یه چیزم بگم که کمی ذهنتون و پیش فرضاش اشفته بشه،موتور و گیربکس اکثر تندرهای ایران خودرو و حتی روغن داخلشون به صورت پلمپ از اسپانیا میاد.اما موتور و برخی گیربکس های پارس خودرو. از اواسط ۹۰ در مگاموتور تولید میشه !
سند حرفم هم شماره موتور ماشین هستش
چک کنید اگر حرف D توش بود موتور اصل و پلمپ داچیا هستش
اگر حرف W توش بود مال مگا موتوره !
ضمنا به گواه اکثر بچه های سایت TT موتورهای تندر پارس خودرو کمی پرصداتر هستن
البته تولید موتور در مگاموتور بهیچوجه دلیل بر کیفیت پایین ترش نیست،چون تحت نظارت شدید رنو پارسه
راستی جعبه هیدرولیکم موردی نداشت،موم و گیریس موجود تو قوطی شاسی ها بود که بر اثر گرما بیرون زده بود :D
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام . من رفتم شماره موتور رو نگاه کردم وسطش D هست پس اسپانیایی هست :)نقل قول:
پارس خودرو مهر 91
منکه دو ساعت توش نشستم داغون شدمنقل قول:
ظاهر داخلشو قبول دارم سلیقه ای هست و من خوشم نمیاد
مال ما هم D هستش،شما که پارس خودروی هستی شانست خوب بوده که داچیای گیرت اومدهنقل قول:
البته بازم میگم،موتورهای مگا هم با کیفیت هستن
در کل شانس آوردین ایران خودرو دستی تو کاره ساخت موتور نداشتهنقل قول:
شما کلا تخریبی بحث میکنی،بهتره ادامه ندیم :)نقل قول:
باشه داداش:sq_25:نقل قول:
ولی آخه من از ایران خودرو ماشین گرفتم آشغال در اومده دارم میگم
قبلا هر 100 ماشینه ایران خودرو 10 تاش داغون در میومد ولی الان برعکس شده
پارس خودرو و سایپا هم تولیدات جدیدشون دست کمی از ایرانخودرو نداره و کیفیت افت کرده(البته بحث فقط این ماشین نیست کلی میگم)نقل قول:
دوست عزیز بار ها گفته شده که فرقی بین ال 90 ایران خودرویی و پارس خودرویی نیستنقل قول:
قطعات هر دو خودرو ساز یکیه و فرقی از نظر کیفیت نداره
هر دو خودرو ساز زیر نظر سخت گیرانه رنو است
تولید موتور ال 90 در ایران تحت نظارت بسیار سخت گیرانه رنو هستنقل قول:
حالا اگرم ایران خودرو تولیدش می کرد کیفیتش فرقی نمی کرد
لازم به ذکره تمام قطعات مورد نیاز مگا موتور وارداتی هست
سلام. دوستان دور موتور l90 در حالتي كه درجا كاركنه روي چه عددي بايد باشه ؟؟؟ براي ما روي ٥ هست !
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
باید روی کمتر از 1000 دور بر دقیقه باشهنقل قول:
مثلا 900 یا 950 دور در دقیقه
پس مشكل داره ديگه ؟؟؟نقل قول:
این دور موتور به عوامل متعددی بستگی داره
بالا بودن یا پایین بودنش ربطی به داشتن یا نداشتن ایراد نداره
مال من بین 400 تا 900 متغیر هست
دور موتور ال90 در حالت درجه چیزی حدود 500 تا 750 دور هستنقل قول:
که کلا باید 750 باشه
که بیشتر برای من حدود 500 600 هست
دوستان موقع تعویض دنده دور موتور حدودا چقدر باشه بهتره ... ؟؟؟
از یکی شنیدم ال 90 ها دور موتورشون max نداره و هر جا عوض کنی ایرادی نداره به همین خاطر صفحه دور موتور داشبورد ، آخرش قرمز نوشته نشده و همش به رنگ سفیده.
این حرف درسته .. ؟؟؟
اصلا چرا دور موتور 6000 - 7000 به رنگ سفید نوشته شده
سلام . توي كاتالوگش نوشته كه ٣٠٠٠ تا ٣٥٠٠ بايد عوض كرد !نقل قول:
اگه بخوای بطور استاندارد رانندگی کنی باید دنده رو تو دوری که بهترین گشتاور موتور رو داره دنده عض کنی که برای هر ماشینی فرق میکنه برای ال90 3750 دور در دقیقه استاندارد هست ولی اگه بخوای اسپورت رانندگی کنی باید دور موتور رو بالا ببرینقل قول:
موتور ال 90 کلا تو دور بالا قدرت خودشو نشون می ده پس دور بالا مشکلی براش ایجاد نمی کتهنقل قول:
بنابراین اگر اهل رانندگی اسپرت هستی دنده ها رو بالای 4500 تا عوض کن برای کل کل هم نزدیکای 6000 تا
ال 90 کات آف داره منتهی مشخص نکردن حدود 6700 دور هست
اون برای دوران آب بندیهنقل قول:
بعد از اون محدودیتی نیست
شما ماشااله چقدر سر سختینقل قول:
دوست عزیز حرف شما درست که میگی این قابلیت ارتجاعیش برای دفع ضربه هست
ولی اگه یادت باشه قدیما روی پراید هم آینه هایی بود که قابلیت ارتجاعی داشت ولی اینجوری نبود که کامل جمع بشه !
ولی آینه های L90 وقتی تا انتها جمع بشه در همون حالت ثابت میمونه !
این فرق بین آینه با خاصیت ارتجاعی و تا شونده هست !
ولی اگه شما نظری غیر از این داری دیگه من بیش از این نمیتونم قانعتون کنم :sq_25:
درسته هیچ آیین نامه ای وجود نداره که آینه رو بعد پارک جمع کنیدنقل قول:
ولی بعضی چیزا یه جور کار معقول به حساب میاد
شما میتونی ماشین رو بدون جمع کردن آینه پارک کنی و بری ولی بعدش اگه بیای و با جسد آینه ات روبرو بشی اول از همه باید خودتو بخاطر جمع نکردن آینه سرزنش کنی
تا حالا خودم به شخصه بارها دیدم ماشینی که پارک کرده تو کوچه یا خیابون اگه آینه اش باز باشه خیلی راحت ممکنه مورد اصابت آینه ماشینای دیگه قرار بگیره (که بعضا قرار هم میگیره)
ولی وقتی بسته باشه تقریبا محاله ممکنه که آسیبی بهش برسه
دوست عزیز این مورد رو منم قدیما شنیده بودمنقل قول:
ولی بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که علت این موضوع کم کردن هزینه تولید ماشینه
همونطور که میدونید این ماشین یکی از ارزان قیمت ترین ماشینای زمان خودش تو اروپا بود
و بخاطر همین ارزونی تولید کننده مجبور میشد از هر چیزی که بنظرش ضروری نبود برای کم کردن هزینه تولید صرفنظر کنه
نمونه اش هم عدم وجود قفل مرکزی روی شاسی قفل کن لبه ی در و همچنین یک دکمه شیشه بالابر برای هر شیشه و همچنین خیلی موارد دیگه که اگه دقت کنید متوجه اش میشید (مخصوصا در مقایسه با 206)
این قضیه دور موتور سنج هم حالا یا بخاطر مشکل در نور پردازی رد لاین بوده یا چیزه دیگه ای !
ولی به هر حال از کات آف مونور میتونید کاملا متوجه بشید که دور موتور از چه حدی بالاتر نمیره (که البته توصیه نمیشه بیش از یکبار تست کنید)
ضمنا دور موتور برای رانندگی اسپرت بهتره حوالی 5000 تا 5500 عوض بشه
و برای رانندگی معمولی و شهری نهایتا 3000 (و کمتر از اینم برای کم کردن مصرف سوخت توصیه میشه)
البته تعویض تو دور زیر 3000 بالاخص تو سر بالایی،معمولا منجر به دنده مرده میشه،چون کمبود کشش رو باید با گاز بیشتر جبران کنین و دریچه گازتون بازتر میشه،فشار رو موتور و تسمه تایم حتی افزایش پیدا میکنه
بازشدن بیشتر دریچه گاز مساوى است با ورود اکسیژن بیشتر و تزریق سوخت بیشتر.اما به خاطر عدم تناسب دور موتور بنزین درست نمیسوزه و مصرف کم که نمیشه هیچ،افزایش هم پیدا میکنه
با سلام
کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد موتور ال 90 که با استاندارد یورو 4 میدن داره چون ال90 چند سال قبل گشتاور ماشین 148 نیوتون بر متر بود اما با یورو 4 زده 140 ن بر متر یعنی 8 تا کم شوده.
بعضی وقتا برای پاس کردن این استاندارد ها قدرت و گشتاور موتور فدا میشه اینجا هم شاید اینطور شدهنقل قول:
نه اون 8 نیوتن متر داستانی داره برا خودشنقل قول:
از خیلی وقت پیش قبل اینکه یورو4 بدن بیرون 148 رو تبدیل کردن به 140 نیوتن متر
شاید اشتباه از سایت خودرو سار های داخلی بوده که بعد مدتی اصلاح کردن
ماشین ما آخر اردیبهشت امسال خریده شد و ۱۴۸ نیوتون زدهنقل قول:
اما همسایمون پارس خودروی داره زده ۱۴۰ !