با برنامه ای ساده مثل Mobo Playerمیتونید هر فرمتی که فکرش رو میکنید با این گوشی پخش کنید، هر فرمتی!:5:نقل قول:
با برنامه ای ساده مثل Mobo Playerمیتونید هر فرمتی که فکرش رو میکنید با این گوشی پخش کنید، هر فرمتی!:5:نقل قول:
what a reliefنقل قول:
مرسی رفیق
اين گوشي مشكل زبان فارسي داره؟ حتما بايد بعد از خريدن فلش كنم؟ الانم نسخه ي اندوردش 2.1 هست؟
درود.نقل قول:
دوست عزیز بستگی به این داره که وقتی گوشی رو میخرین چه رامی روش باشه.(اگه رام 2.2 رسمی امارات روش باشه مشکلی نداره)
اگه هم ساپورت فارسی نداشتین میتونین با برنامه ی میرسال استفاده کنین برای مسیج ها.
روش فارسی سازی رو هم میتونین به این پست مراجعه کنین.(البته پیشنهاد میکنم که به رام سیانوژن آپدیت کنید)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5959663&postcount=948
سلام بچه ها
ببخشید motorola defy الان چنده تو بازار ؟
ساخت کجاست ؟ یعنی زیر باطریش چی نوشته ؟
توی پکش چی هست ؟
فارسی ساپورت میکنه ؟
چه رنگهایی ازش هست تو بازار ؟
+defy اومده تو بازار ایران ؟ اگه آره چنده قیمتش ؟
جریان این لنز قرمز و لنز سبز چیه ؟
ببخشید اینهمه سوال پرسیدم
میشه توضیح بدین
ممنون میشم
سلام به همگی، دوستان من گوشیمو wipe کردم، البته قبلش رام سیانوژن نصب بود، الان که میخوام با برنامه rsd-lite یه رام رسمی نصب کنم، هر رامی که انتخاب میکنمو بعد start میکنم، ارور میده.Fail
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
الانم دیگه گوشیم رو آرم لوگوی قرمز رنگ موتورولا گیر میکنه و دیگه بالا نمیاد
نقل قول:
با اجازه ی مهندسین ... !! (من هنوز اماتور هستم ... اما چیزهایی رو که میدونم میگم ... اگر اشتباه بود دیگران اصلاح کنن)
قیمت .. : 382 تا 415 هم قیمت دارم
اینو نمیدونم ..! چون ندیدم .. (اما موترولا امریکایی باید باشه ..! اما مثل اینکه توی چین سمبل میشه .. مثل باقی گوشی ها )
مثل اینکه با تغییر رام و نصب رام مناسب ساپورت میکنه . (برگردید به چند صفحه قبل ... توضیح داده شده)
رنگها : توی بازار ایران رو نمیدونم .. اما کلا با رنگ مشکی و سفید تولید میشه
دیفای پلاس توی ایران نیومده
موترولا با دو نوع لنز دوربین تولید میشه . لنز سبز. . و لنز قرمز .. اینجور که من فهمیدم لنز قرمز قابلیت فیلمبرداری 720p داره و بعضی از رام ها هم روی لنز سبز نصب نمیشن ..! (اگه اشتباه میگم دیگران اصلاح کنن .. )
اقایون با تجربه ...! کسی تا حالا اورکلاک کرده ؟ این کار به Cpu صدمه نمیزنه ؟
یکی میتونه برای من توضیح بده که مثلا کسی که ROM 2.2 داره چرا میاد و ROM CM7 نصب میکنه ؟ ! منظورم اینه که چه مزیتی نصیبش میشه ... که توی 2.2 نبوده ؟
درود.نقل قول:
آره فکر کنم احسان جان اورکلاک کرده.
نه به cpu آسیبی آنچنان نمیزنه!(البته به مقدار اورکلاک بستگی داره ولی تا 1000-1200 فکر نکنم مشکلی پیش بیاد)
رام سیانوژن از سرعت و کارایی خوبی برخورداره و به همین دلیل اغلب این رام رو نصب میکنند.
آخرین نسخه rsd lite رو نصب کن منم این مشکلو داشتمنقل قول:
منم اورکلاک کردم تا 1200و تا حالا مشکلی نداشتم همه چی روون شده و تو پخش فیلما کاملا میشه تاثیرشو حس کرد مخصوصا وقتی رام miui رو نصب کردم و اورکلاک کردم سرعت گوشی عالی شده به نظر من رام miui خیلی از سیانوژن بهترو کامل تره فارسی رو هم ساپورت میکنه اینترفیس جذابیم دارهنقل قول:
دوستان بهترین rsd-lite و usb driver کدومه واسه ویندوز 7 _ 64bit
اگه بتونین لینکشو بذارین ممنون میشم
اینو امتحان کننقل قول:
کد:www.mediafire.com/?h3a4eyoq0wy3yn5
هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه، ظاهراً موتورولا به دلایلی پردازنده رو آندرکلاک کرده:نقل قول:
درباره CM7 و بقیه رامهای 2.3 بزرگترین مزیت به نظر من این که میشه از دست Haptic دکمه های پایین خلاص شد. اما سیانوژن و MIUI هردو یه قابلیت مهم دارن که من نمی تونم ازشون بگذرم اونم Notification Toggle که میشه قسمت های مختلف گوشی رو از نوار Status فعال یا غیرفعال کرد.کد:http://androidunderground.blogspot.com/2011/05/setvsel-overclock-and-undervolt-your.html
اما اگه کیفیت دوربین و پایداری واقعی براتون مهمه رامهای 2.3.4 و 2.3.6 رسمی و کاستومهای مبتنی بر اونها (مثل Ms2Gingner2) وقعاً عالی هستند به خصوص که فارسی بدون مشکل راست به چپ هم براشون وجود داره.
دوستان رامی که من نصب کردم اینه JRDNEM_U3_3.4.2_177-003_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8RTIT03A.0R_PD S03C_USAJRDNFRYORTIT_P015_A010_HWp3_Service1FF
ولی فارسیش مشکل داره، کسی میتونه راهنماییم کنه؟
دوستان
من الان رو گوشیم 2.2.2 MB525 نصبه
ورژن بالاترش اومده ؟ سرعت و کاراییش بهتره یا بزارم همین روش نصب بمونه؟
اگر مشکلی باهاش نداری و برات به خوبی کار میده نیازی نیست رام عوض کنی .نقل قول:
مگر اینکه بخوای برای تنوع رام عوض کنی .
2.2 امارات رو نصب کن که فارسیت حل بشه .نقل قول:
روت كردن چيه .؟ چجوريه .واسه چه كاريه ؟ مثل هك نوكياست؟
برنامه ها وباري و نقشه gps از كجا بايد بگيرم؟
ممنون
بله روت کردن همون حک کردن هست . یک سری کارها رو شما فقط موقعی میتونی بکنی که گوشیت روت شده باشه . مثلا" نصب کاستوم رامها . یا بعضی برنامه های کاربردی .نقل قول:
برنامه و بازی که زیاد هست واسه آندروید . به بخش بازی ها و برنامه ها مراجعه کنی زیاد پیدا میکنی . تو گوگل هم سرچ کنی سایتهای ایرانی زیادی هستن که این برنامه ها رو آپ کردن و میتونی مستقیم از همونجاها دانلود کنی .
برای gps هم تو آندروید باید به اینترنت وصل باشی که نقشه ها باز بشه .
البته میشه نقشه ها رو ذخیره کنی و در حالت آفلاین ببینی . مثل برنامه ماوریک و ...
یک برنامه خوبی که من استفاده میکنم و دوست خوبمون مسعود boys666 معرفی کرده بود اینه :
که یک پک کامل هست . و برنامهBigPlanetTW توش هست که نقشه رو ذخیره میکنه و تو حالت آفلاین راحت استفاده میشه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5888508&postcount=422
اگه براي گوشيم مشكلي پيش اومد(نرم افزاري يا سخت افزاري ) براي تعمير كجا مي تونم ببرم؟
خشگير و قاب محافظ براي اين گوشي هست؟
این گوشی با استفاده در حد کمی خشن نیازی به محافظ یا اسکرین پروتکتور نداره . مگر اینکه بخواین کارهای عجیب با گوشی بکنید . مثل استفاده بعنوان چکش یا توپ فوتبال .نقل قول:
یکی از دوستان یادمه تو همین تایپیک گفت گوشیش از طبقه 4 یا 5 سقوط آزاد کرده بود فقط ال سی دیش رنگهاش قاطی شده بود اما گوشی همچنان کار میداد بهش !؟
دوستانی که دیفای دارن و رام سیانوژن نصب کردن این تم های آندروید 4 رو نصب کن و حالشو ببرن
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310547
از اين قاب هاي محافظ مثل آيفون و c6-01 براي اين گوشي مي دونيد كجا داره؟
فکر کنم تهران گیر بیاد . از بچه های تهران شنیدم خریده بودن . بعضی سایتها هم دارن یک چیزهایی واسه فروش . یک سرچی بکنی پیدا میکنی .نقل قول:
فکر نکنم نیازی به محافظ باشه (!) IP67 مقاوم در برابر ضربات متعدد :20:نقل قول:
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
الان رو گوشی رام 2.2 امارات هستنقل قول:
سیانوژن روش نصب کنم به نظر شما بهتر از 2.2 امارات بهم کار میده؟ از لحاظ سرعت چطوره و نقطه ضعف هم داره نسبت به امارات ؟
قطعا" بهتره از هر لحاظ . فقط موتوبلور نداره !نقل قول:
من اولین نسخه سیانوژن رو رو دیفایم نصب کرده بودم و خیلی راضی بودم .نسخه های جدیدترش بهتر هم شدن . نصبش راحته . امتحان کن اگر دوست نداشتی به همون 2.2 امارات برگرد . البته بعید میدونم دیگه دلت بیاد برگردی به 2.2
طبق آموزش نصب کن که مشکلی پیش نیاد . هرچند هر مشکلی راه داره و قابل حله
آقا یک سوال
این دیفای روی جینجر برد 720فیلم میگیره؟
لنز قرمزهاش بله
بعد حداکثر اورکلاکش چقدره؟:دی!نقل قول:
اگر رام سیانوژن نصب بشه نیاز به اورکلاک نداره چون خوش رو 1000 میبره . من هیچوقت اور نکردم . فکر کنم بچه ها تا 1100 بردن بی خطر .نقل قول:
من وقتي گوشيو خريدم طرف گفت برات برنامه هارو 22 ماه ميريزم.
يعني بعد 22 ماه مشكلي پيش مياد؟
شعر گفته طرف :31:
برنامه ها که محدودیت زمانی نداره
من رو گوشيم اندرويد 2.2.2 امارت و دارم . مي خوام آپديت كنم ولي هيچي بلد نيستم.
بهترين ورژن كه تست شده باشه چيه؟ يك آموزش كامل كجا هست؟
فعلا" نمیخواد کاری بکنی .خیلی از آموزشها تو صفحات همین تایپیک هست . آموزش آپدیت هم تو کلوپ موتورولا گذاشتم .اما بازم میگم فعلا" کاری نکن که بیشتر با گوشیت و آندروید آشنا بشی و بعد با اطمینان آپدیتش کن.نقل قول:
خیلی سپاس بابت پاسخنقل قول:
فقط اگر زحمت نمیشه براتون جامع ترین اموزش چون خیلی اموزش تو تاپیک هست ! :31:
درود.نقل قول:
دوست عزیز آموزش چیو میخواین شما؟
آموزش نصب سالوژن روی 2.2 اماراتنقل قول:
اگه منظورتون سیانوژن هستش که به این لینک سر بزنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
دوستان میخواستم گوشیمو اورکلاک کنم، کسی از دوستان هست که هم نرم افزار معرفی کنه و هم یه آموزش کامل بده.
اینطور که فایر جان گفتن ( اسمشونو بلد نیستم:دی)نقل قول:
میگن سیانوژن روش بریزید خود به خود تا 1گیگاهرتز میره بالا
بالاترم نیاز نداریا:دی