سلامنقل قول:
در GPRS که کاملا طبیعیه که قطع و وصلی بشه(من فکر کردم ADSL یا دیال آپ دارین)
من خودم الان چند ماهه با GPRS میام در طول روز چندین دفعه دریافت و ارسال Data قطع میشه. اینا بخاطر سرویس هستش نه کومودو
Printable View
سلامنقل قول:
در GPRS که کاملا طبیعیه که قطع و وصلی بشه(من فکر کردم ADSL یا دیال آپ دارین)
من خودم الان چند ماهه با GPRS میام در طول روز چندین دفعه دریافت و ارسال Data قطع میشه. اینا بخاطر سرویس هستش نه کومودو
سلامنقل قول:
اتفاقاً مشکل از همین gprs است، من خودم روی لپتابم دارمش:31: سرویس بدی نیست ... ولی گاهی اوقات این مشکل رو داره... با اینکه به شبکه وصلید، سند یا ریسیو ندارید. ترافیک شبکه مهمه، البته به EDGE مودمتون هم بستگی داره، و همچنین سیگنال.
میتونی سیستم را ریست نکنی،دیسکانکت بکن(دی سی نمیشه باید ریست بکنی) و بعد مودم را از سیستم جدا کن و سیم کارت را دربیار و دوباره جا بزن و مودم را مجدداً وصل کن.
یه نرم افزار هم بهت معرفی میکنم، به کارت میاد.
ممنونم ولی اگه مشکل از gprs هست چرا قبلا این طور نبود,البته چندماه قبل مدتی همین مشکل پیش می اومد ولی همون زمان برنامه اپرامینی که با امولاتور روی کامپیوتر کار می کرد حتی یک بار کانکشن چنین مشکلی نداشت؟در ضمن در همین فروم و فرومهای دیگه قبلا دیده بودم کسانی که سرویسهای اینترنتی دیگه داشتن بازم این مشکلو داشتن,یعنی کانکشن به حالت عادی و سبز ولی فقط مقداری اطلاعات به یه مقصدی سند میشه توسط یه فایل svchost .و اینکه این مشکل وقتی آویرا نصب می کنم تا یک هفته اول خودشو نشون نمیده و بعد از اون روزی دو سه بار پیش میاد.
و یه مورد دیگه اگه مشکل طبیعیه چرا وقتی این طور میشه اگه تا دو روز بعدشم گوشیم رو ریستارت نکنم نمیشه سیستم رو به اینترنت وصل کنم!!
سلام مجددنقل قول:
1- من که نمیگم کلاً مشکل داره، خودم هم که گفتم روی لپتاپم دارمش.....
2- شما اگر بخواهید مستقیم با گوشی از این سرویس استفاده کنید مشکل ندارید(یا خیلی کم). ولی روی pc گاهی (اونم میگم گاهی) اوقات این مشکل پیش میاد.
3- اگر سیگنال کاملاً قطع بشه راهی ندارید جز ریست>> دلیلش هم اینه که نمیتونید دیسکانکت کنید.
4- همینطور که گفتم فایروال چه آویرا و چه کمودو و ... به نظر من نقشی ندارند،عواملش رو هم گفتم> ترافیک شبکه خیلی مهمه و ....؛
5- توصیه میکنم برای تست اپراتورت را عوض کنی (ایرانسل / همراه اول) گاهی آنتن دهیها در مناطق مختلف فرق میکنه.
6-:11:
سلام دوستان من از دی ان اس کومودو استفاده میکنم ولی باری من کار نمیده !
نمیدونم چرا حتی دی ان اس نورتون هم تست زدم ولی نشد !
کسی هست من را راهنمایی کنه / ممنون میشم:20:
سلامنقل قول:
1- میشه روش استفاده یا همون فعال کردن DNS را مختصر توضیح بدید؟(میخوام بدونم درست عمل کردی یا نه)
3- چطوری میفهمید کار نمیکنه؟ کمودو الان اینو بسته ببین برات باز میشه:http://up.--------.com/
2-احتمالاً برای هر ارتباط، یک کانکشن جدید ساخته میشه!
منم زمانی که از جی پی آر اس ایرانسل استفاده میکردم این مشکل رو برای مدتی داشتم با کمی سرچ در فروم های موبایل میبینید که این مشکل رو خیلی ها دارند میتونید به 700 زنگ بزنید و اطلاع بدین و صبر کنید شاید ! مشکلتون حل شد , در ضمن منم فکر نمیکنم ربطی به فایروال داشته باشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من طبق این سایت پیش رفتم
ولی وقتی حالت عادی هست این دی ان اس کار نمیده ولی وقتی وی پ یان را میزنم و در قسمت نتورکش دی ان اس کومودو را وارد میکنم سایت ها را بلاک میکنه ولی اگر وی پی ان کانکت نباشه و dns روی نتورک خوده سیستم باشه سایتی را بلاک نمیکنه.کد:http://help.comodo.com/topic-72-1-155-1136-windows-vista---manually-enabling-or-disabling-comodo-secure-dns-service.html
این سایت وقتی وی پی ان نزده بودم بلاک نشد ولی وقتی با وی پی ان رفتم بلاک شد !
نمیدونم مشکل از کجاست:13:
نکته آخر را در مورد GPRS بگم و به کمودو بپردازیم:
اگر خیلی مشکل داشتید، یکبار دیگه تنظیمات مربوط به GPRS را دریافت کنید و روی سیم کارت سیو کنید. یعنی تنظیمات را مجدداً پیکر بندی کنید> 99/99 درصد مشکل حل میشه.
======
1- کمودو در ورژن 6 داره روی اتوسندباکس کار میکنه و قراره اتوسندباکس محیط کاملاً مجازی را در اختیار فایلها قرار بده ...
2- ظاهراً قراره در پردازش ابری از valkyrie هم استفاده بشه.... چه شود!!
3- KillSwitch هم به ورژن 6 CIS اضافه میشه
سلامنقل قول:
1-روش درسته.
2- بعد از وارد کردن IP دی ان اس کمودو باید سیستم را ریست کنید..... بعد هم بعد از اتصال به نت یکبار دیگه چک بکنید ببینید Use the following DNS server addresses تیک خورده و آی پی دی ان اس سرور کمودو وارد شده است یا نه... اگر باشه باید کار کنه.
مرسی عزیزنقل قول:
ولی مشکل همچنان هست.
نمیدونم چیکار باید بکنم:13:!
همه تنظیمات هم چک کردم و درست بودن بدون هیچ کم و کاستی :46: ولی باز درست نشد !
این که میگید تا وی پی ان رو وصل میکنم درست میشه یعنی شما دی ان اس رو روی کانکشن وی پی ان تظیم کردید.
شما روی کانکشن اصلی اینترنت پروپتیس بگیرید ( با چه کانشکنی به نت وصل میشید ؟) ، سربرگ نوترکینگ و بقیه مراحل.
سلام دوست عزیزنقل قول:
ولی منم روی کانکشن اصلی گذاشتم ولی درست نمیشه / ریست کردم سیستم را ولی باز مشکل پابرجاست !:41:
این هم عکس از کانکشن من !
که به صورت PPPOE هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Preferred DNS : 156.154.70.22نقل قول:
Alternate DNS : 156.154.71.22
ممنونم از کمک هات,این نرم افزار رو نگفتی چیه؟و یکی هم عکس پایین رو یه نگاهی بنداز ببین اینا که بلاک شدن چی هستن خودم که سر در نیاوردم.ضمنا اینم که گفتی گاهی به شبکه وصلیم ولی سند و رسیو نداریم درست نیست چون بیشتر مواقع سند وجود داره ولی رسیو نداریم.نقل قول:
کد:http://up6.--------.com/uploads/13137529251.jpg
اقا واقعا ممنون:46:نقل قول:
ولی باز نشد !:31:
خودم هم قاطی کردم و هم خندم میگیره عجب کانکشن بد قلقی دارما !:13:
این هم عکس از دی ان اس شما
سلامنقل قول:
چطور برای explorer.exe رول ساخته شده؟؟
من رول یا چیز دیگه نساختم,من فقط تنظیمات رو طبق روشی که در صفحه اول یا دوم همین تاپیک قرار داره انجام دادم و هیچ کار دیگه ای نکردمنقل قول:
من قبلا هم یه بار کومودو نصب کرده بودم همین طوری بود!حالا باید چیکار کنم
سلامنقل قول:
..... مشکلی نیست؛
در +D و لیست سفید explorer.exe را حدف کن.... اگه مشکلی نداشته باشه کمودو خودش دوباره میبره توی لیست سفید
اون رول فایروال را هم حذف کن؛
فایروال هم روی Custom Policy باشه؛
من زیاد وارد نیستم اگه میشه واضح تر توضیح بدید چطور پاکشون کنم(لیست سفید رو اشتباه نگفتی!)
و اینکه بی زحمت دوتا عکس پایین رو هم نگاهی بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up6.--------.com/uploads/13137591431.jpg
کد:http://up6.--------.com/uploads/13137591432.jpg
سلامنقل قول:
نه لیست سفید را اشتباه نگفتم. نترس دوباره کمودو خودش میبره تو لیست سفید....
======
توی تنظیمات روش کلیک کن و بعد Remove را بزن و بعد هم OK کن.
======
در مورد عکس اول که مربوط به فایروال میشه، بهترین تنظیمات هست...
در مورد عکس دوم برنامه رفته توی سندباکس و میتونید ببرید تو لیست سفید. تیکش رو بزن و بعد Move to و Trusted Files
سلام
دوستان من یه روزی بعد از نصب کومودو دجار مشکل اتصال به اینترنت شدم اولا فقط باید با چیز پی ان کانکت میشدم تا بتونم صفحه ها رو باز بکنم بعدشم اینجوری هم نمیشد باید کوکودو رو ببندم مودمو خاموش روشن بکنم تا فایده کنه حالا هم اصلا کانکت نمیشه و حتی صفحه تنظیمات مودمم رو هم نمیتونم باز بکنم
الان هم از تو safe mode اومدم
سلامنقل قول:
به نظر میاد کومودو مواردی رو که در کانکت شدن تون موثر هستند مانند ip مودم یا مروگر ....بلاک کرده باشه سعی کنید با رعایت اطمینان از صحت این موارد انها رو به لیست سفید اضافه کنید
موفق باشید
فعلا پاکش کردم درست شد خیلی پیچیده بود:31: به همه چیم گیر میداد:19:
در اون مورد اگه اموزشش هست لینک بدید
ممنون:11:
با سلام
دوستان ترکیب فایروال کومودو ( البته نسخه اینترنت سیکوریتی نصب بود که قسمت انتی ویروس رو پاک کردم ) و مسخه رایگان avg برای سیستم کاری و اداری من چطور است ؟ میتونه امنیت رو برقرار کنه ؟
پیشنهاد بهتری ندارید ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
البته کومودو به تنهایی قادر به حفاظت از سیستم هست ولی خب برای پیشنهاد دادن:
باید ببینید تست های شرکت ها چه نتایجی نشون میدن.
پیشنهادهای من:کد:http://chart.av-comparatives.org/chart2.php
Avast Free 6 + COMODO Firewall
Norton Antivirus 2011 + COMODO Firewall
ترکیب دوم رو بر اساس نتایج تست و همینطور تجربه جناب "Batman" قرار دادم.
البته برای پیشنهاد دادن نیاز به پارامترهای دیگه ای هم هست مثل: مشخصات سیستم
فعلا این رو داشته باشید تا دوستان دیگه هم پیشنهاد بدن.
COMODO Internet Security + Panda Cloud Antivirus
واقعا ايده خوبيه
سلامنقل قول:
البته بله ترکیب خوبی هست بنده خودم از این ترکیب استفاده می کنم
اما ایشون می خوان کومودو بدون آنتی ویروس باشه.
موفق باشید
این پاندا کلود همون dns هست یا نرم افزاره؟نقل قول:
نرم افزارنقل قول:
رایگان
کد:http://download.cnet.com/Panda-Cloud-Antivirus-Free-Edition/3000-2239_4-10914099.html
سلام به همگی
چون بحث پاندا کلود شد .....
من الان روی سیستمم فقط CIS را دارم و بس؛ شما اگر بتونید کمی با کمودو کار کنید و قلقش دستتون بیاد و کمی با اون آشنا بشید میتونید امنیت را داشته باشید..... فقط باید راهش را یاد بگیرید!
ولی اگر خواستید، میتونید کنار CIS از اسکنر هم استفاده بکنید، و پاندا کلود هم گزینه خوبی میتونه باشه با توجه به اینکه رایگانه و ضمن اینکه دیتابیس مستقر بر سیستم نداره و دیگه نیازی به آپدیت نیست، و اینکه ریل تایم است و ضمناً منابع زیادی از سیستم را در اختیار نمیگیره و ....
فقط یک نکته را عرض کنم>> اگر پاندا ویروسی را شناسایی کنه و شما اونو به بخش استثناعات پاندا اضافه کنید، اونوقت فایل وارد لیست سفید کمودو هم میشه، برای استفاده روزمره این مورد ایرادی نداره، دلیلش هم اینه که شما مطمئنید که فایل سالمه و پاندا تشخیص اشتباه داشته که بعدش میرید و فایل را به بخش استثناعات اضافه میکنید. بنابراین اگر فایل وارد لیست سفید کمودو بشه ایرادی نداره چون شما مطمئنید که فایل سالمه....
ولی اگر قرار ویروسی را تست بکنید>> اونوقت باید این مورد را مراقب باشید.... چون ویروس میره تو لیست سفید کمودو و اگه اجرا بشه دیگه کمودو عکس العملی نشون نمیده و ویروسی میشید.....
حذف شود...
سلام دوستان.
الان آخرین ورژن فایروال کدومه؟
من 5.5.195786.1383 رو دارم. ولی هر روز 5-6 بار پیغام آپدیت میده و آخرش هم با خطا روبرو میشه.
به Details هم که میرم همین ورژن بالا رو آخری معرفی کرده!
مسعود جان یک بار از سربرگ more برو و قسمت چک آپدیت کلیک کن ، از اونجا اپدیت ها بهتر نصب میشن.نقل قول:
اون آیکون آپدیت تسکبار و اون پیامی که روی دسکتاپ ظاهر میشه معمولا خوب عمل نمیکنه. اونهارو کنسل کن.
سلام.
دستت درد نکنه دکتر جان.
درسته.وقتی Check for updates رو زدم ، بدون مشکل آپدیت شد.
با سلام و تشکرنقل قول:
این مورد norton 2011 رایگان که نیست ؟
من دوست دارم از یک نمومنه رایگان استفاده کنم تا به دنبال کرک و سریال و اینها نباشم
از پاندا یک مدت استفاده کردم اما فکر می کردم نمی تونه چیزی رو از بین ببرم فکر کنم عکسش هم چند پست قبلی داشتم یا لااقل من درست نمی تونستم باهاش کار کنم الان توی این عکس پاندا این ویروس اتوران رو پاک کرده یا نه ؟
در مورد مشخصات سیستم باید بگم سیستم برایم خیلی مهمه چون برنامه های کاریم روش نصب هستن
و اگه منظورتون از لحاظ سخت افزاری هست
سلامنقل قول:
خیر نورتون رایگان نیست. با تریال ریست و سریال می شه ازش استفاده کرد.
Panda Cloud Antovirus اتفاقا قوی هست و اون موردی هم که در شکل نوشته شده آخرین ویروس شناخته شده هست و شما باید برید داخل قسمت Report و ببینید که ویروس پاک شده یا خیر..
شما که می خواید از یک نمونه رایگان استفاده کنید از همین کومودو + پاندا کلود استفاده کنید هم روان هم امنیت هم سادگی همگی با هم.
منتها کار با کومودو یه مقدار حوصله می خواد(در اوایل کار) بعدا از کار با کومودو لذت هم می برید چون امنیت 100% را دارید.
در رابطه با مشخصات سیستم
سیستم شما می تونه این ترکیب رو تحمل کنه حالا سیستم شما که خوبه من خودم یک pc دارم که قدرت CPU 1.80 هستش و باز هم کومودو نصب کردم اصلا روی سرعت تاثیر نگذاشت.
اگر باز هم روی تصمیم خود هستید و نمی خواید دنبال کرک و تریال ریست و.. باشید من همون ترکیب Avast Free + COMODO Firewall رو پیشنهاد می کنم.
با سلام و تشکر
این حالت برای زمانی خوبه که از انتی ویروس کمودو هم همزمان استفاده کنم یا با همین فایروال کمودو و پاندا کنار هم مشکلی نیست ؟نقل قول:
شما که می خواید از یک نمونه رایگان استفاده کنید از همین کومودو + پاندا کلود استفاده کنید هم روان هم امنیت هم سادگی همگی با هم.
من الان اگه بخوام انتی ویروس رو دوباره به کومودو اضافه کنم میشه یا نه ؟ یعنی اون قسمت رو که حذف کردم می تونم دوباره بهش اضافه کنم و یا باید این نسخه رو کامل پاک کنم و دوباره نسخه کامل cis نصب کنم ؟
avast انطور که شنیدم باید قوی باشه بین اون و نورتون باید یکی رو انتخاب کنم .
با تشکر
یه سوال درباره اندازه فایل اجرایی کومودو
در سایت خودش اندازه فایل رو به بایت نوشته 62,419,528 ولی وقتی که می خوای دانلود کنی اندازه فایل رو 62,680,872 نشون می ده
یعنی 261344 بایت یا به عبارتی 510 کیلوبایت تفاوت :18: ( یعنی اندازه فایل دانلود 510 کیلوبایت از اندازه قرار داده شده در سایت بیشتر هستش )
مشکلی نداره ؟
برای یکی از سیستم ها می خواستم نصب کنم گفتم شاید فایل اجراییش ویروسی شده باشه توی سایت خودش اندازش رو دیدم ولی با اندازه فایل من دقیقا 510 کیلو فرق داشت وقتی دوباره برای دانلود زدم دیدم اندازه همونه یعنی این 510 کیلوبایته روی خود فایل هستش ولی نمی دونم چرا توی سایتش اندازه رو 510 کیلو کم زدن :19:
نکنه توی مسیر دانلود چیزی میزی بهش اضافه می شه ؟ :13:
عکس :
دوستان سلام ،
من از COMODO Internet Security استفاده میکنم خیلی هم ازش راضی
هستم تنها یک ایراد داره که اون هم به همه انتی ویروسها میشه گرفت
اونم پیدا نکردن بعضی از ویروسها با اسکن هست .
من برای رفع این مشکل از دو برنامه Avira AntiVir free بدون گارد ( در حین نصب تیک
نصب گاردشو برداشتم) و Malwarebytes' Anti-Malware هم بصورت فعال نشده
چون شنیدم نصب دو گارد فعال نه تنها به امنیت سیستم کمک نمیکنه بلکه می تونه
باعث اختلال در امنیت بشه.
خوب سوال من اینه که آیا گارد Panda Cloud Antivirus در حین نصب باید غیر فعال
بشه یا نه و اگر نباید غیر فعالش کرد ایا با گارد کومودو مشکل ایجاد نمیکنه.
یا اینکه صرفا یک اسکنر هست بدون گارد ،
ممنونم مرسی.