رو IOS 4 نمیشه تک تک پاک کرد ؟نقل قول:
Printable View
رو IOS 4 نمیشه تک تک پاک کرد ؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
میشه پاک کرد.
اما نیاز مند این هست که گوشی جیلبریک باشه و نرم افزار call delete رو از توی سایدیا cydia نصب کنی روی گوشی. بعد میتونی به راحتی پاکشون کنی به صورت تک تک
موفق باشید.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت متخصصان محترم و باحال
من دوستم بعد 5 سال داره از امریکا برمیگرده ایران...iphone4 داره و از من میپرسید که میتونه توی ایران استفاده کنه ازش یا نه...فک میکنم لاک باشه و احتمالا at&t ثا verizon باشه..ممنون میشم سوالم رو جواب بدید و اکه جواب مثبت بود راه و روش و نرم افزار هاشو بهم بگین یا سایتیو معرفی کنین که توضیحات کامل در مورد روش کار بده....متشکرمممم..قربونتوننن نن
دوستان یه سوال:
هزینه آنلاک کردن چقدره؟هزینه جیل بریک کردن چی؟
سلام
من بعد اینکه به ios5 آپدیت کردم safari باز نمیشه ،میپره بیرون
با سلامنقل قول:
تنها راهی که کمکتون میکنه برای رفع این مشکل این هست که دوباره گوشی رو آپدیت کنید.
موفق باشید.
با سلام هنوز جیلبریک 3.5.2 نیومده؟
سلام
من میخوام آیفون 4 ios 5.0.1 رو با redsn0w ورژن آخرش جیلبریک کنم ولی بعد اینکه به حالت DFU رفت redsn0w کرش میشه.
تل حالا چندین دستگاه رو جیلبریک کردم مشکلی نبودواین یکی این طوریه
با سلام،من دنبال خرید گوشی هستم.میشه لطفا مشکلات کمبود های آیفون هارو توضیح بدید؟مثلا بلوتوث یا دشواری انتقتل فایلها از کامپیوتر....
1---با سلام هنوز جیلبریک 3.5.2 نیومده؟
چند روزه حس میکنم شارژ موبایلم زود تموم میکنه .براتون پیش اومده تاحالا یا من اشتباه میکنم؟
قبلش با وایرلسی که استفاده میکردم راحت دوروز رو داشت اما چند روزه که هرروز باید شارژش کنم. ممکنه از این باشه که وایرلس هی قطع و وصل میشه و خمون شارژ میگیره؟
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
توروخدا جواب جیلبریک رو بدین اکه اومده 5 شنبه میرم طرف پایتخت بدم اونجا درستش کنن
جیلبریک 3.5.2 خیلی قدیمی هست !!!نقل قول:
تموم شدن شارژ شما نمیتونه زیاد به قطع و وصلی وایرلس باشه !
شما میتونین راه های زیادی رو برای نگه داشتن شارژ داشته باشید ! ( بعضی موارد فقط برای iOS 5 میباشد )
۱٫ کم کردن نور صفحه نمایش
کاهش صفحه نمایش iDevice شما میتواند تا حد زیادی در مصرف باتری تاثیرگذار باشد . سعی کنید نور صفحه خود را تا حدی که مطلوب باشد کم کنید تا باتری شما کمتر مصرف شود (خصوصا زمانی که در بازی هستید) مکان تنظیم :
کد:Settings > Brightness
2. خاموش کردن بلوتوث
بلوتوث خود را در زمانی که استفاده نمیکنید خاموش نگه دارید ! در iDevice بلوتوث بیشتر برای ارتباط با هدست های بیسیم استفاده میشود . اگر دستگاه شما با بلوتوث کار نمیکند پس از خاموش بودن آن اطمینان حاصل کنید . مکان تنظیم :
3. وای فای خود را خاموش کنید !کد:Settings > General > Bluetooth
بسیاری از مردم در خانه خود از وای فای استفاده میکنند اما متاسفانه فراموش میکنند در انتهای استفاده آن را خاموش کنند ! این امر باعث میشود که همواره دستگاه شما به دنبال شبکه های وای فای باشد که باعث مصر باتری به میزان زیادی میشود . پس از خاموش بودن آن مطمئن شوید . مکان تنظیم :
4. غیر فعال کردن اطلاعات مکانیکد:Settings > Wi-Fi
اگرچه یکی از بهترین ویژگی های آیفون این سرویس میباشد اما بد نیست بدانید به دلیل ارتباط مستقیم با اتصال های سلولی دیتا مصرف بسیاری باتری دارد ! اگر شما از بخش اطلاعات مکانی استفاده نمیکنید مطئن شوید که این گزینه غیر فعال است ! بازگشت باتری بعد از غیر فعال کردن این گزینه را به شکل محسوسی خواهید دید . مکان تنظیم :
5.غیر فعال کردن خدمات محل سکونتکد:Settings > Location Services
یکی از مهمترین اشکال های شناخته شده در iOS5 از نظر مصرف باتری این سرویس میباشد که در حالی که خدماتی را ارائه میکند باتری شما را حسابی میسوزاند ! در واقع ۳ آپشن متفاوت وجود دارد تا کمی از این مصرف باتری را با غیر فعال کردن جبران کنید . برای غیر فعال کردن این گزینه در صورتی که از آن استفاده نمیکنید به آدرس زیر بروید :
6.خاموش کردن اکولایزرکد:Settings > Location Services > System Services
اگر شما جزو دسته ای میباشید که با iDevice خود موزیک گوش نمیدهید گزینه اکولایزر را غیر فعال کنید ، خصوصا گزینه هایی که باعث تقویت باس اسپیکر میشود ، اگر مایل به ذخیره عمر باتری هستید به آدرس زیر بروید و این گزینه را غیر فعال کنید :
7.مدیریت دیتا و ایمیلکد:Settings > Music > EQ
هر چه قدر شما با سیم کارت خود رابطه برقرار کنید مسلما مصرف باتری شما افزایش میاید . در این میان ایمیل ها نیز میتواند تاثیراتی را در مصرف باتری داشته باشد . اگر ایمیل هایی که برای ما ارسال میشود برایتان مهم نیست پس حتما این حالت را غیر فعال کنید .
8.چیزهای کمتری با iCloud سینک کنیدکد:Settings > Mail,Contacts,Ccalenders
اگر شما هم از این سرویس استفاده میکنید و شماره تلفن یا چیزهای دیگر را ذخیره میکنید بهتر است هر چند وقت یکبار این کار را انجام دهید و از حالت اتوماتیک خارج کنید . (اگر علاقه دارید تا باتری خود را ذخیره کنید ، در مجموع بکاپ گرفتن به صورت دستی پیشنهاد میشود . برای اعمال تغییرات به بخش زیر بروید :
9.غیر فعال کردن ارتباط عکسکد:Settings > Mails, Contacts, Calendars > Fetch New Data
با استفاده از iCloud شما میتوانید تمامی عکس های خود را با iDevice های دیگر به اشتراک بگذارید . بدین صورت که تمامی عکس های شما به سرور iCloud منتقل میشود و در زمان اتصال iDevice دیگری ، به آن کپی میشود . اما اگر به این گزینه نیاز ندارید حتما آن را غیر فعال کنید . مکان تنظیم :
10.حداقل رساندن ارتعاشات آیفونکد:Settings > Photos
هربار که با شما تماس گرفته میشود یا اس ام اس دریافت میکنید موتور بسیار کوچکی در گوشی شما باعث لرزیدن میشود که شما را آگاه از رویداد میکند . غیر فعال کردن ویبره یا به حداقل رساندن آن میتواند تاثیری جزئی در مصرف باتری داشته باشد . میتوانید به جای ویبره از صداهای بلند استفاده کنید که مصرف آن نیز کمتر از موتور ویبره میباشد ، برای غیر فعال کردن ویبره به آدرس زیر مراجعه کنید :
11.رفتن به حالت هواپیماکد:Settings > Sounds
شاید بزرگترین مصرف را اتصال به شبکه های تلفن همراه در بر بگیرد . هرگاه شما در مکانی باشید که آنتن در آنجا کم باشد iDevice شما همواره در پی جستجو برای به دست آوردن آنتن است . اگر به تلفن در آن مقطع نیاز ندارید بهتر از حالت هواپیما استفاده کنید که آنتن شما از کار خواهد افتاد . این کار باعث میشود تا حد زیادی از مصرف یاتری جلوگیری کنید . مکان تنظیم :
12.سنسور قفل کردن به صورت اتوماتیککد:Settings > Airplane Mode
بهترین زمان برای قفع شدن صفحه نمایش ۱ دقیقه است ! چرا که در این حالت صفحه نمایش شما نیز در طول ۱ دقیقه خاموش میشود . در غیر اینصورت صفحه شما روشن میماند که مصرف باطری طبیعتا افزایش میابد . برای تنظیم به آدرس زیر بروید :
13.خواب و بیداری کمتر دستگاهکد:Settings > General > Auto-Lock
یکی از موارد دیگر مصرفی زمانیست که شما صفحه نمایش آیفون خود را روشن میکنید ، متاسفانه این یک تیک عصبی برای بسیاری از افراد است که هر چند لحظه صفحه نمایش خود را روشن و دوباره خاموش میکنند! این کار را فقط زمانی انجام دهید که واقعا به دستگاه نیاز داشته باشید .
۱۴٫انجام کارهای فشرده تر
گاهی اتفاق افتاده است که افرادی هنگام دانلود از فروشگاه اپل همزمان بازی ۳ بعدی را نیز اجرا میکنند ! یا به تماشای فیلم میپردازند ! اگر باتری بیشتری میخواهید هرگز چند کار را به صورت فشرده با هم انجام ندهید چرا که باعث بیشتر کار کردن پردازنده شما میشود .
۱۵٫صحیح شارژ کردن باتری
مهمترین بخش برای سلامت باتری شارژ آن است . چرخه شارژ باید به درستی صورت بگیرد که به چند نکته مهم اشاره میکنیم :
*اگر از دستگاه برای اولین بار استفاده میکنید شارژ اولیه آن هم به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت را فراموش نکنید
*بهترین زمان برای شارژ باتری iDevice زمانیست که ۱۰% و یا کمتر باتری دارید .
*هنگام شارژ ترجیحا از دستگاه استفاده نکنید ، چرا که سلول های باتری شما هم در حال استفاده میباشند و هم شارژ شدن
*سعی کنید در ماه یک بار باتری خود را به صورت کامل تخلیه و مجدد شارژ کنید
*باتری را در درصد ذکر شده شارژ کنید ، هرگز دستگاه را در درصد های بین ۱۰ تا ۱۰۰ شارژ نکنید
*تا پایان شارژ کامل صبر کنید ، زمانی شارژر را جدا کنید که علامت ۲ شاخه را در باتری رویت کنید
به این ترتیب باتری شما کاملا سالم و بیشترین کارایی را ارائه میکند .
منبع اطلاعات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای خیلییییییییییی ازتون ممنونم/
اونو اشتباه کنم. 4.3.5 فکرکنم. همون جدیده که هنوز جیلبریکش نیومده بود. ایفون4
سلام
من مشکلی با کانکت شدن به و.پ.ان دارم
موقع کانکت شدن این ارور رو میده و کانکت نمیشه
...a connection coul not be established to PPP server
مربوط به چیه؟
ip رو اشتباه وارد کردین دوست عزیز !:20:نقل قول:
آقا صد بار امتحان کردم ip هم درسته.ولی کانکت نمیشهنقل قول:
پروتوکل رو درست انتخاب کردید ؟! تا چه مرحله ای میره ؟ starting ?نقل قول:
بلهنقل قول:
starting
authenicating
disconnecting
سلام
دوستان یک سوال مهمی داشتم
این گوشی آیا توانایی پخش فیلم های
mkv
رو داره ؟با نرم افزار کمکی ؟
با چه نرم افزاری؟
زیر نویس رو هم نشون میده؟
کسی امتحان کرده؟
خود آیفون نمیتونه پخش کنه ! ولی با نرم افزار های کمکی که خیلی هم زیاد هستن میتونین اینکارو انجام بدید !نقل قول:
شما میتونین از نرم افزار AV player هم برای پخش کردن mkv و هم برای زیرنویس استفاده کنید .:20:
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
این نشون دهنده اینه که تمام مراحل رو طی میکنه ! ولی نیمتونه به سرور وصل بشه . ایراد از سرور هست ... یا سرعت خیلی پایینه و یا سرور نمیتونه ارتباط برقرار کنه :13:نقل قول:
جیلبریک 4.3.5 هنوز نیومده؟
خیلی وقت هست که جیلبریک 4.3.5 اومده ...
ممنونم. الان از مغازه دار پرسیدم گفت باید گوشیتون آپدیت بشه رو 5 بعد جیلبریک میشه... درست میگه؟
گوشی خراب نشه؟
یا مثل قبلش که میگفتن اگه جیلبریک بشه واسه روشن کردنش باید به کامپیوتر وصل بشه اونجوری نشه.... کسی اینکارو کرده؟ اصلا درست گفت یارو؟
ببین الزامی نداره که آپدیت بشه حتما ! ولی اگه بشه مشکلی نداره ...جیلبرک کامل هست ..( به صورت آنتدر )نقل قول:
پس دیگه وقت خاموش روشن شدن نیازی به کامپیوتر نداره دیگه؟نقل قول:
نه دیگه ...بدون کامپیوتر هم روشن میشه ...نقل قول:
وقتی برنامه ای از اینستالوس میگیرم به جای عکس برنامه یه صفحه سفید هست چه کار کنم که صفحه بازی برگردد
سلام
این گوشی ما باتریش تموم شد و خاموش شد و حالا برنامه هایی که نصب کرده بودیم روش دیگه اجرا نمیشه چکار باید بکنیم؟
ممنون
جیلبرک شما به صورت نیمه تدر هست ... شما باید آنتدر جیلبرک کنید ... فریمور شما 5.0.1 هست ؟نقل قول:
این ها که گفتید چی هست اصلا ؟ :31: چکار باید بکنم الان درست بشه ؟ آموزشی داره اینا ؟نقل قول:
از کجا فریمور رو بفهمم چنده ؟ تو قسمت setting رفتم و یعد about یکجا زده version جلوش نوشته 4.3.5(8L1) همینه ؟
درسته ! فریمور شما 4.3.5 هست با جیلبرک نیمه تدر ! در گوگل سرچ کنید آموزش جیلبرک آنتدر 4.3.5 سایت های متعددی برای شما باز میشه !نقل قول:
نقل قول:
تو گوگل سرچ کردم خیلی از سایت ها میگه برای ورژن 4.3.5 آنتدر جیلبرک وجود نداره و برای ورژن های پایین تر موجوده ، حالا چکار کنم؟
برای ورژن 4.3.5 جیلبریک Untethered موجود نیست، یا باید دانگرید کنید به ورژن 4.3.3 یا آپدیت/restore کنید به 5.0.1.نقل قول:
دانگرید که فکر کنم به صلاح نباشه و بهتره آپدیت کنمنقل قول:
حالا نحوه آپدیت چطوره ؟ باید چکار کنم چون تا حالا من نه نرم افزار رو گوشی نصب کردم و نه همچین کاری کردم با این گوشی نرم افزار هم که دادیم بیرون ریختن روش
من دادم جیلبریک کردن با تبدیل به ورژن 5. خیلی هم عالی شد. ممنون از کمک دوستان.
یه سوال دارم .چندتا تم دانلود کردم از سایدیا. تمهای رایگان. حالا مشکلم اینه که هر تم جدیدی که دانلود میکنم اون اجرا میشه و جایگزین قبلیه میشه و دیگه قبلیه رو نمیدونم کجاس تا مثلا اگه از جدیده خوشم نیومد با قبلی جایگزین کنم
ایا باید گزینه ای رو بزنم یا مدلش همینه و کاریش نمیشه کرد/؟
قبل از آپدیت میتونید از اطلاعاتتون کامل بک آپ بگیرید. همچنین میتونید از App های نصب شده هم توسط نرم افزار iFunbox پشتیبان بگیرید تا بتونید بعد از Restore دوباره اون App ها رو نصب کنید.
نحوه ی Restore/Update:
فرم ور iDevice خودتون رو در این پست پیدا و دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون توسط نرم افزار iTunes وقتی گوشی به کامپیوتر از طریق USB وصل هست، از سمت چپ برنامه iPhone تون رو انتخاب کنید، و در برگه Summary دکمه Shift رو نگه دارید و روی Restore کلیک کنید و آدرس فرم وری که دانلود کردید رو بهش بدید و بعد از اون صبر کنید تا عملیات restore به پایان برسه. (توجه کنید اکر گوشیتون لاک هست میتونید از نرم افزار Redsn0w یا Sn0wbreez برای ساختن کاستوم فرم ور استفاده کنید تا Baseband گوشیتون آپدیت نشه. این آموزش هم در انجمن موجود هست.)
در پایان هم آموزش Jailbreak توسط Absinthe در انجمن موجود هست که میتونید از اون برای جیلبریک استفاده کنید.
کلا تمامی این مواردی که گفتم آموزشش در انجمن بصورت کامل هست، اگر یک زمانی متوجه راهنمایی های من نشدید، بگردید و تاپیک کامل این آموزشها رو پیدا کنید برای اجرای قدم به قدم.
ممنوننقل قول:
فقط یک سوال
گوشی من الان کدوم ورژنه ؟
iPhone 4 CDMA
یا
iPhone 4 GSM
دوست عزیز شما GSM هستید .نقل قول:
کسی جواب سوالمو نمیدونه؟؟؟
من دادم جیلبریک کردن با تبدیل به ورژن 5. خیلی هم عالی شد. ممنون از کمک دوستان.
یه سوال دارم .چندتا تم دانلود کردم از سایدیا. تمهای رایگان. حالا مشکلم اینه که هر تم جدیدی که دانلود میکنم اون اجرا میشه و جایگزین قبلیه میشه و دیگه قبلیه رو نمیدونم کجاس تا مثلا اگه از جدیده خوشم نیومد با قبلی جایگزین کنم
ایا باید گزینه ای رو بزنم یا مدلش همینه و کاریش نمیشه کرد/؟
درود
ios آیفون4 من 4.0.2 هستش(جیلبریک). میخواستم آپدیت کنم به 5.0.1
هردفعه به آیتونز کانکت میشم خودش میزنه backing up،ولی نمیدونم کجا دیتا هارو نگه میداره.میترسم یه وقت آپدیت کنم دیتا هام بره،چون من حتما باید اینارو داشته باشم :sms هام،notes ها، contacts و Appهام ....
۱. چجوری مطمئن شم که بعد اینکه آپدیت کردم این دیتاها ریستور میشن؟ با آیتونز back up بگیرم یا ... ؟
۲. میشه لطفا یه لینک بدین که چطوری با اطمینان میتونم به جیلبریک 5.0.1 آپدیت کنم؟(جیلبریک) چون اولین باره که این کارو انجام میدم
سپاس گزارم
جواب سوال قبلی منو که ندادین. لااقل اینیکی رو اگه میدونید بگین.
گوشی جیلبریک شدده ی من دیروز برام یه پیغام اومده که software update حالا نمیدونم اپدیتش رو بزنم یا نه؟ گوشی قاط نزنه؟