درسته اما من تی وی سامسونگ رو به عنوان 1800 معرفی کردم که کمتر هم هستنقل قول:
اما این تی وی سونی از هر نظر بهتر از اون مدل ساسونگه
Printable View
درسته اما من تی وی سامسونگ رو به عنوان 1800 معرفی کردم که کمتر هم هستنقل قول:
اما این تی وی سونی از هر نظر بهتر از اون مدل ساسونگه
با سلام
دوستان عزیز چندتا از بهترین مدلهای تلویزیون هوشمند و 3D با سایز بالای 55 اینچ موجود در بازار رو با قیمت میخواستم ترجیها مارک سامسونگ
ممنون میشم راهنمائیم کنید و مناسبترین محل برای خرید رو هم بهم معرفی کنید:n13:
تلويزيونهاي دوو چطورن؟
كيفيتشون و قيمتشون؟
دوو تحت ضمانت شرکت اسنوا هست - قیمتشون تقریبا بالاست البته میگن ساخت کره جنوبیهنقل قول:
قیمت مدلهای sharp lc-40le830m و sharp lc-46le830m رو میخواستم .
ممنون
40 اینچش 2900نقل قول:
46 اینچش شده 3700
اوووووووووفففففف
هر که طاوس خواهد، دهنش سرویس شود
42KD40 ایکس ویژن رو یه نگاه بنداز . گیرنده دیجیتال داره و full hd هست و کیفیت تصویرش خوبه . میتونی برنامه های تلویزیونی مورد علاقت رو باهاش ضبط کنی و اینکه در حین تماشای یه کانال ، برنامه مورد علاقت رو از یه کانال دیگه ضبط کنی . انواع فرمتها رو هم با usb پخش میکنه . قیمتش حول و حوش همین 1850-1800 باید باشه .نقل قول:
نه، ترجیحاً سامسونگ، ال جی یا سونی باشه ...نقل قول:
حالا تا 2 تومن هم میشه بالا برد بودجه رو ... ولی بیشتر دیگه خیلی زیاد میشه :دی
اگه اهل دیدن فیلم از طریق USB هستید دور سونی خط بکشید چون سونی در این زمینه ضعیف هست ضمنا الان 40 اینچ سونی حدود 3 میلیون:n04: هست . حالا بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتون باید انتخاب کنید چون بنظرم فرقی باهم ندارن. بنظرم تا 2 میلیون همون X.VISION بهتره - سامسونگ هم مدل 40EH6920 خوبه ولی طراحیش باریک نیست.نقل قول:
و دو تا سوال ديگه
1-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترينه ؟ يا فقط بزك شده است و ميشه با قيمت كمتر با همين كيفيت ولي بدون امكانات خريد
چون امكاناتش اصلا برام مهم نيست
يه ضعف از قديم تو ذهن من مونده از سامسونگ و اونم شطرنجي شدن هنگام ديدن فوتبال تو صنحه هاي سريع هست و انگار ديشب هم كه داشتم اين مدل رو تو فروشگاه ميديدم هم ديدم
نظرتون چيه ؟
2-تو اين رنج قيمت چه مدل و برند ديگه اي ميشه تهيه كرد كه بهترين باشه چون كلا از سامسونگ خوشم نمياد :)
پلاسما PE4950 سامسونگ 51 اینچ سه بعدی فیلتر بلک واقعی و تصویر شارپتر با گیرنده دیجیتال قیمت 2500000 تومان از همه نظر تصویر عالی پیشنهاد اینجانب جهت خرید و خودم خریده ام
دوستانی که میخوان تلویزیونهای ساسونگ بگیرید دقت کنید فروشندها سرتون کلاه نزارن فعلا محصولات ساسونگ تخفیف خوردن به نسبت قیمتشون
مثلا 7770 که قیمتش 3800 هست با تخفیف شده 3560
نظر منو بخوای من سه بعدی هر دو رو دیدم مدل سونی سه بعدی خوبی داره اما دو بعدی شارپ بهتره ضمن اینکه بهترین صدا رو داره بین همه تی وی های موجودنقل قول:
اينها كه به جواب موند
حالا بين 8300 شارپ با گارانتي و , hx750 سوني بدون گارانتي كدوم رو بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كلا با 3700 تومان بهترين چيزي كه ميشه دز سايز 46 خريد ؟
من شارپ رو پیشنهاد میکنم = یه مزیت دیگه داره و اون یو اس بی قویتره که فرمت mkv هم اجرا میکنه و همینطور اسکن تصویر 240 هرتز
بچه ها قیمتا تلویزیون کی می یاد پایین به نظر شما
من دنبال یک تلویزیون 46 هستم با بودجه 4 میلیون
احتمالش خیلی کمه پایین بیاد - پریشب برنامه پایش صحبت بازار لوازم خانگی بود مدیر عامل اسنوا گفت که 100% قطعات تلویزیونها وارد میشه و همه شرکتها فقط مونتاژ میکنند.نقل قول:
الانم عموم محصولات باید تولیدات قبل باشه که توی بازار هست.
سلام.الان LCD 42 اینچ چند شده؟؟از برند های مختلف میخوام.اصلا گیر میاد؟
سلامنقل قول:
این چه سوالیه داداش !
سوالت یه چیزی تو این مایه هاست که بگی الان کامپیوتر چنده!؟
به خیلی چیزا بستگی داره:
برند،امکانات و ...
درکل LCD الان راحت گیر نمیاد!
قیمت این مدل ها در سایز 40 یا 42
سامسونگ
40ES6950
الجی
LM62000
42LS46000
42LV35000
2.530.000نقل قول:
سامسونگ
40ES6950
2.080.000نقل قول:
الجی
42LS46000
یه سوال سری es آیا مدل 6920 هم داره یعنی چنین مدلی هست es6920
چون هرجا دیدم زده d6920 اگر هست قیمت رو اعلام کنین
به نام eh6920 هست که فرقش اینه که برخلاف d6920 سه بعدی و اسمارت نیست.نقل قول:
دوستان قیمته همیطور میمونه یا پایینم میاد ، ما به هزار زور 1 تومن جمع کردیم یه تی وی بگیریم ، حالا برا همون باید 2 تومن جور کنیم ، آخه این چه وضعیه !!!
من فکر نکنم پایین بیاد.نقل قول:
پایین اومدنش بعیده،چون رفته رفته به عید نزدیک میشیم و جدای از بحث دلار و یورو ،نزدیکای عید هم گرونی خودشو داره!نقل قول:
الان اسمارت تی وی سامسونگ 42 یا 40 و 55 چنده؟
سلام دوستان ميخواستم ببينم مانيتور 19 الي 22 اينچ براي بازي با xbox تو رنج 400 تا 500 چيزي پيدا ميشه آيا؟؟؟اگه ميشه مدل و قيمت بديد لطفا:n02:
22 اینچ ایکس ویژن با قیمت 510 هزار تومننقل قول:
23 اینچ صنام با قیمت 525 تومن(خودم همین مدل دارم)
هردوتا گیرنده دیجیتال دارن و قابلیت ضبط تصاویر.
داداش كيفيت چجورياس دستمون به لپتاپ نميرسه ميخوام يه مانيتور بگيرم حداقل از Xbox استفاده كنم شما كيفيت رو تاييد ميكنيد؟؟؟:n13:
من کیفیت ایکس ویژن ندیدم ولی صنام چون خودم دارم تایید میکنم. توی بازی واقعا کیفیتش عالیه بخصوص کنتراست بالایی داره. من لپتاپ بهش وصل میکنم و بازی میکنم و مشکلی ندارم.کیفیت پنل هم FullHD هست.نقل قول:
با 520 تومن میتونی یه مانیتور خوب با کنتراست و کیفیت تصویر عالی بخری . به نظر من تلویزیون نخر . مدلE2260V ال جی با مشخصات :
"Wide 21.5
كنتراست 5،000،000:1
Super Slim
DVI و HDMI
f-Engine
وضوح تصويرFull HD)1920x1080)
تكنولوژي DFC
فوقالعاده باريك(12.9mm)
ظاهر قشنگ و منحصر به فردی هم داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من قصد دارم یک تی وی برای پدر و مادرم بخرم با این مشخصات:
1- کیفیت تصویر خوب داشته باشه
2- کمتر از 40 اینچ نباشه
3- قیمت نهایتا2 تا 2.100 میلیون باشه
خودم سه مدل رو با این مشخصات پیدا کردم:
1- X.VISION kd40 1.950.000
2- SONY bx450 LCD 40 INCH 1.880000
3- SAMSONG 5055 40 INCH 1.900000
نظر شما در مورد مدلهای فوق چیه؟ به نظر شما ایکس ویزن کیفیت در حد سامسونگ و سونی البته با این رنج قیمت داره؟ یا مدل های دیگه ای رو با این قیمت پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
سلامنقل قول:
این تاپیک فقط برای اعلام قیمت می باشد.
برای مشاوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک بزنید.
لطفا نظم تاپیک رو بهم نزنید.
ممنون:11:
ممنون از راهنماييتون منم مانيتور ميخوام مطمعنا Tv نميگيرم با اين پول فقط يه مانيتور ميخواستم كه كيفيتش خوب باشه و Hdmi بخوره كه با كمك شما دوستان تا حدي فهميدم.نقل قول:
با 520 تومن میتونی یه مانیتور خوب با کنتراست و کیفیت تصویر عالی بخری . به نظر من تلویزیون نخر . مدلE2260V ال جی با مشخصات :
"Wide 21.5
كنتراست 5،000،000:1
Super Slim
DVI و HDMI
f-Engine
وضوح تصويرFull HD)1920x1080)
تكنولوژي DFC
فوقالعاده باريك(12.9mm)
ظاهر قشنگ و منحصر به فردی هم داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي برا خريد حضوري تو تهران كجا برم كه تنوع مدل مانيتور داشته باشه و هم قيمت مناسب؟؟؟
بازار رضا و بازار ایرانیان جای مناسبیه .نقل قول:
مناسب ترین 3d 40 اینچی که الان میشه تهیه کرد چیه؟
برای گیم و فیلم سه بعدی میخوام
قیمت
-40 ex720
-40 lw5800
40 ex400
40 r81
Ex720 با گارانتی حدود 4 میلیون می دن که پیدا هم نمیشه بدونه گارانتی حدود 2.500 مدل 5800 هم که ال جی و 42 اینچ حدود 2.400 و دو تا مدل پایینی هم که نمی دونم اصلا چی فکر کنم اشتباه زدید .نقل قول:
به نظر من یا 6960 سامسونگ با گارانتی و یا ex720 سونی بدونه گارانتی .نقل قول:
البته برای گیم پلاسما ای مثل VT30 خیلی معرکه است سه بعدی خوبی هم داره اما 42 اینچ و قیمتش هم یه کم بالا است 3.5 میلیون
سلام
لطفن قیمت این مدل هارو واسم بذارید
samsung ps43e4950
sony kdl- 40cx520
sharp lc-40le430
از این سه مدل کدومو توصیه می کنید بخرم؟
سلام
این سه مدل که گفتید اصلا هم رده هم نیستند نمی دونم چرا باید با هم مقایسه بشند
اولی پلاسمای سه بعدی که قیمتش 1.750.000 تومان دومی ال سی دی سونی که با گارانتی اش نیست اگر باشه الکی گرونه و حدود 2.600.000 و بدونه گارانتی اون هم حدود 1.850.000 تومان و سومی هم 2.500.000 قیمتش
.
تو این 3 تا اگر بحث پولش نباشه مدل شارپ بهتره اما اگر قرار بحث مالی هم باشه فرق می کنه اگر من بودم بین پلاسما و سونی بدونه گارانتی یکی انتخاب می کردم چوم 700 تومان ارزان تره در ضمن انتخاب تی وی به خیلی چیزها بستگی داره مثلا نورگیر بودن یا نبودن خانه فاصله که برای دیدن تی وی از اون دارید و اعتقادتون به گارانتی و خیلی چیزهای دیگه مثلا 3 اینچ بزرگ تر بودن ساموسنگ چقدر برای شما مهمه یا این که از روی هارد فرمت های بیشتری رو ساپروت می کنه و هم این که 3 بعدی و دوتا عینک داره ( البته 3 بعدیش در حد بالا نیست ) و یا اینکه فول اچ دی بودن سونی چقدر مهم تره این که وب بروزر داره و .... اگر سئوالی بود در خدمتم
ایدی من تو امضا هست اگر اینجا دیر جواب دادم ( که سعی می کنم حتما سر بزنم و جواب بدم ) می تونید اونجا افلاین بزارید .