نتایج 11 بازی اخیر من من در کری یر مود ( انتهای فصل 2009-2010 و ابتدای فصل 2010-2011 )
درجه سختی بازی: ورلد کلس و لجندری
کنترلها : پاسها دستی سانتر نیمه کمکی و شوت کمکی
تیم : فصل 2009-2010 ویارئال و فصل بعد سویا ( با خرید باستوس هافبک برزیلی لیون و مرته ساکر مدافع ولفسبورگ )
جالبه EA بقدری امسال قدرت تیمها رو ( بخصوص با اضافه کردن پرسنالدی پلاس و تواناییهای فردی بازیکنان ) خوب شبیه سازی کرده که در عمل هم میشه تفاوتها رو حس کرد نتایج بازیهای من توی جدول بالا هم این مساله رو اثبات میکنه . در صورتیکه توی نسخه قبل قدرت تیمها خیلی با هم اختلاف نداشت و فقط چند مورد مثل قدرت و سرعت بازیکنان تیمها رو از هم متمایز میکرد اما توی این نسخه تفاوتها خیلی بیشتر شده .
امیدوارم امسال EA روی تفاوت در سبک بازی تیمها هم کار کنه تا شبیه سازی باز هم بیشتر بشه .
این کنترلهای دستی واقعا بازیو خیلی جذاب کرده . میبینید درصد پاسهای درست من در بازیهای مختلف متفاوت و در عین حال خیلی به واقعیت نزدیکه . این کنترلها بخاطر وجود اشتباهات انسانی در بازیهای مختلف متفاوت شدن و علاوه بر اینکه درصد اشتباهات رو بالا بردن , درصد مالکیت توپ هم به فوتبال واقعی بسیار شبیه شده . و همچنین اینکه تعداد گلهای به ثمر رسیده در هر بازیو هم بشدت کاهش داده . در حالت کنترلهای کمکی تعداد گلهایی که میشه به در یک بازی به ثمر رسوند خیلی بالا و غیر طبیعیه ( در فوتبال واقعی در هر بازی بطور میانگین 2.6 تا 3 گل به ثمر میرسه ) .
آمارهای دیگه ای هم وجود داشت ( من اینجا نذاشتم ) که موید این مسالست که کنترلهای دستی میتونه بازیو چقدر به فوتبال واقعی شبیه کنه و در نتیجه سبب غیر قابل پیش بینی شدن نتیجه بازیها میشه که در نهایت این مساله لذت بازی یک فوتبال کامپیوتریو صد چندان میکنه .