بازم عرض می کنم سر زدن به اینجا یادتون نره ها!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
بازم عرض می کنم سر زدن به اینجا یادتون نره ها!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
خدايي دم گالاكسي گرم؛قيمتش از اول همين بوده؛امروز نوكيا ان 8رو تو شهرمون 620تومن قيمت داشتم؛يعني از 8گيگ گالاكسي هم پايينتر.روز اول اومده بود 1300؛چه كلاسي هم از خودشون در وكردن بروبچ نوكيا كه فلانه و فلانه.حالا عجله نكنيد به زير 500هم مياد.تازه ميگن مشكل خاموش شدن خود به خود هم داره:دي
آي گفتينقل قول:
بين 450 تا 500 قيمت حقيقيشه
من كه بعد از n97 ديگه فكر نميكنم برم سراغ نوكيا
دوران نوكيا گذشت مگر اينكه دست از سر اين سيستم عامل هيچبين برداره
فعلا كه فقط به زور تبليغات توي بازار مونده
بابا يكي نيست به اين فنلانديا بگه
يه آندرويدي بزنيد يه ويندوز هفتي بزنيد
اما دريغ....
فنلانديا شايد توي ساخت سخت افزار موبايل خوب باشند اما چيزي از سيستم عامل نميفهمن
من بيشتر از همه چيز از قيمتاي غير حقيقيه نوكيا كفريم
فكر ميكنم اگه دري به تخته بخوره و اين شركت نوكيا يه گوشي آندرويد بده بيرون
يه دو سه هزار دلاري قيمت بزاره روش
دوست عزيز ما كه اومديم نظرمون رو گفتيمنقل قول:
ولي وقتي كسي بدون اينكه گالكسي رو گرفته باشه دستش ميگه ظاهرش به گوشياي 100 تومني ميخوره
ديگه حرفي نميمونه
وقتي x10 رو با گالكسي مقايسه ميكنن چي ميشه گفت
جوري ميگن بدنش پلاستيكه آدم فكر ميكنه جنسش شبيه ظروف يه بار مصرفه
به دور از تعصب خداييش نزديك 5 دقيقه توي مغازه x10 سفيد و اچ تي سي hd و گالكسي دستم بودن
اصلا نه خودم نه خانمم به هيچ وجه نميتونستيم ظاهر x10 و hd2 رو هضم كنيم (هرچند زيبايي سليقه ايه)
خيلي بزرگ بودن و اين بزرگ بودنشون توي چشم بود
ولي انصافا گالكسي اصلا بزرگيش به چشم نمياد با اون باريكي تحسين برانگيزش
سلام دوستان.من چندتا سوال مبتدیانه درباره آندورید و این گوشی داشتم:31:
1.نرمافزارهای آندورید رو حتما باید از درون گوشی دانلود کرد؟یا میشه از pc دانلود کرد و بعد توی مویایل ریخت؟در مورد نرم افزارهای پولی چی؟میشه نصب کرد؟
2.این گوشی قابلیت آپدیت به ورژن های بالای آندروید مثل 2.2 رو داره؟؟؟اومده؟؟
اگه جایی هست که درباره ی آندروید اطلاعات میده لطفا بگین.ممنون:11:
سلام.نقل قول:
فقط در مورد خاموش شدن خود بخود که شما فرمودید, این گوشی یه همچین مشکلی نداره.
سلام سوال از گالاکسی دارهای عزیز
اینکه با روت کردن و یا ریست و نصب رام ،اطلاعاتی مثل فیلم و عکس و موزیک روی حافظه داخلی گوشی میپره یا نه؟بخصوص تعویض رام(که اگه اینجوریه خریدن مدل 8گیگ با خرید یه رم8 بهتره)
و بهترین مارک و مدل رم 8گیگ برای گالاکسی چی توی بازار پیدا میشه ؟
ولله نوکیا رسما این موضوعو اعلام کرده.البته نه همشون.نقل قول:
اینم لینک:
کد:http://www.itna.ir/archives/news/015115.php
بله با عوض کردن رام میپره.اما با روت کردن نه.البته نمیدونم اگه هنگام عوض کردن رام اگه تیک re-partision رو نزد میپره یا نه؟!من خودم 1 بار عوض کردم.نقل قول:
1.هم از پی سی میشه دانلود کرد(البته نه از مارکت/چون تحریمه)ولی تا دلت بخواد سایت هست واسه برنامه.از رو گوشی هم برنامه slide me هست هزاران برنامه داره.نقل قول:
کلا نصب برنامه مثل آب خوردنه.اصلا نگران نباشید.مثل بقیه گوشی هاست...:27:
2.بله اومده.
گرافیکار عزیز،من 100% مطمئنم که خیلی قبل از اینکه شما این گوشی رو دستت بگیری باهاش ور رفتم و دیدم که به درد من نمیخوره!!!نقل قول:
ولي وقتي كسي بدون اينكه گالكسي رو گرفته باشه دستش ميگه ظاهرش به گوشياي 100 تومني ميخوره
من حس خودم رو گفتم!!!
واسه یه نفر ممکنه حس کنه لمبورگینی دستش گرفته،واسه من حس دست گرفتن یه ان ای سی 60 تومنی بود که به اغراق 100 تومنی بهش گفتم!!!
وقتی شما خودت اینو قبول داری،به نظر من اشتباهه که بخوای سلیقه ی من توی ظاهر گوشی ه و حسشون در هنگام دست گرفتن ور به تمسخر بگیری یا فک کنی من این گوشی رو از نزدیک ندیدم!!!نقل قول:
اصلا نه خودم نه خانمم به هيچ وجه نميتونستيم ظاهر x10 و hd2 رو هضم كنيم (هرچند زيبايي سليقه ايه)
هم من و هم شما شاید تا حالا صدها گوشی عوض کرده باشیم!!شما سن و سالت از من بالا تره،ولی با توجه به اینکه کلا گوشی از سال 80 تو ایران باب شده،احتمالا با هم زیاد تفاوت نداشته باشیم!!!من همیشه در کنار گوشی اصلیم،هراز چند گاهی گوشی دوم میگیرم که ببینم چیه...گاهی برای خریدن گویش با دوستان میرم و خیلی مسائل دیگه....شما هم که سملما گوشی ندیده نیستی!!شاید هر کسی نظر خودش رو بگه بهتر باشه....
بله میشه!! اموزش نصب نرم افزار با یک کلیک توی همین انجمن هست!! جست و جو کنین...نقل قول:
1.نرمافزارهای آندورید رو حتما باید از درون گوشی دانلود کرد؟یا میشه از pc دانلود کرد و بعد توی مویایل ریخت؟در مورد نرم افزارهای پولی چی؟میشه نصب کرد؟
100% این گوشی بهترین گوشی اندرویدی کنونی هستش بدون هیچ شک و اغراقی! نسخه ی 2.2 فارسی شده هم داره!!رام های کوک شده اش هم دارن بیشتر و بیشتر میشن..نقل قول:
2.این گوشی قابلیت آپدیت به ورژن های بالای آندروید مثل 2.2 رو داره؟؟؟اومده؟؟
اسم انجمنی که تو تاپیکش سوال پرسیدین،انجمن مخصصواندروید هست و دوستان فعال اینجا همه روزه هستن سوالاتتون رو در حد توان پاسخ میدن...سوالتون بی جواب نمیمونه مسلما!!نقل قول:
اگه جایی هست که درباره ی آندروید اطلاعات میده لطفا بگین.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه تایی که من دیدم،یکیشون مشکل خاموش شدن یه دفعه ای رو داشت!!!ولی در کل،اکثریت با سالم بودنش هست!!نقل قول:
فقط در مورد خاموش شدن خود بخود که شما فرمودید, این گوشی یه همچین مشکلی نداره.
باید دارندگان این گوشی نظر قطعی رو بدن(چون این گوشی حافظه داخلی داره!!) ولی فکر میکنم که بله فرمت میشن!!(تعویض رام!) ولی در وصرت روت مشکلی نیست قطعا!نقل قول:
اینکه با روت کردن و یا ریست و نصب رام ،اطلاعاتی مثل فیلم و عکس و موزیک روی حافظه داخلی گوشی میپره یا نه؟بخصوص تعویض رام(که اگه اینجوریه خریدن مدل 8گیگ با خرید یه رم8 بهتره)
در این مورد،هیچ اطلاعی ندارم !! من حافظه ی گوشیم رو معمولا عوض نکردم و از برند های مختلفشون خبری ندارم!!نقل قول:
و بهترین مارک و مدل رم 8گیگ برای گالاکسی چی توی بازار پیدا میشه ؟
نميدونم چرا بعضي اوقات يه پست دوبار ارسال ميشه
دوست گلمنقل قول:
گرافیکار عزیز،من 100% مطمئنم که خیلی قبل از اینکه شما این گوشی رو دستت بگیری باهاش ور رفتم و دیدم که به درد من نمیخوره!!!
من حس خودم رو گفتم!!!
واسه یه نفر ممکنه حس کنه لمبورگینی دستش گرفته،واسه من حس دست گرفتن یه ان ای سی 60 تومنی بود که به اغراق 100 تومنی بهش گفتم!!!
من كه گفتم زيبايي سليقه ايه اصلا روي اين موضوع نميشه بحث كرد
اما خودتون و انصافتون
خداييش ظاهر گالكسي مثل يه گوشيه 60 تومنيه؟؟؟
در اينكه هر كسي سليقه اي داره حرفي نيست اما روي كيفيت ساخت و جنس بدنه كه نميشه سليقه اي حرف زد
در اينكه هم شما و هم من و مطمئنا بيشتر شما انواع گوشيا دستمون بوده شكي نيست
ولي من با توجه به گوشيايي كه تا حالا دستم بوده از ظاهر و كيفيت ساخت گالكسي خيلي راضيم
خدارو شاهد ميگيرم تا حالا هفت هشت نفر وقتي گرفتن دستشون خوب نگاه كردن و گفتن بدنش فلزيه؟ من گفتم نه پلاستيكيه؟
آخر سر اينم بگم من پست آخر شما رو توي اون تاپيك الان خوندم و خيلي هم تعجب كردم چون شما آدم منطقيي هستيد
استناد من به پستاي قبليه بعضي از دوستان بود
اگه از خوندن پست من همچين احساسي داشتيدنقل قول:
وقتی شما خودت اینو قبول داری،به نظر من اشتباهه که بخوای سلیقه ی من توی ظاهر گوشی ه و حسشون در هنگام دست گرفتن ور به تمسخر بگیری یا فک کنی من این گوشی رو از نزدیک ندیدم!!!
چاره اي ندارم جز اينكه بگم
ببخشيد:11:
اما من صرفا خواستم تجربه شخصيم رو بگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش اين شبيه گوشياي 60 تومنيهنقل قول:
يه صفرش رو جا گذاشته؛منظورش 600تومنيه:دي
من هم آيفون 4و هم ايكس10و هم ديزاير و ان 8 رو دستم گرفتم؛هيچ كدوم زيبايي گالاكسي رو ندارن.
ضمنا اينكه ميگن زيبايي نسبيه اينا هم كشكه؛مگه گوشي دختره كه چشمو ابروش خوشكل باشه بخام برم خاستگاريش كه به چشم من زيبا باشه و به چشم يكي ديگه نه!!!گوشي زيبا زيباست و نسبيت نداره.همونطور كه تا الانم نديدم كسي بگه زشته.
.خيلي جالبه وقتي گالاكسي بشه 60تومني ديگه بقيه چي ميشن!!!
انصاف!!
حوصله بحث كردنم ندارم چون...
کی گفته ظاهرش؟! من گفتم وقتی دستت میگیریش،حس میکنی یه گوشی 60 تومنی تو دستته!!! من واقعا این حس رو داشتم و عنوانش کردم...در این که این گوشی خیلی جنس خوبی داره شکی نیست!! اگه یادتون باشه،در مورد افتادنتون با ارنج روش و اینکه من حرفتون رو تایید کردم و گفتم فیلمش هست که چه بلاهایی که سرش میارن!!!و جنس بدنش عالیه!!!نقل قول:
خداييش ظاهر گالكسي مثل يه گوشيه 60 تومنيه؟؟؟
ولی حس به دست گرفتنش،به خاطر جنس پشتش به من همون حسی رو داد که وقتی n880 ان ای سی با قیمت 85 هزار تومن رو دست گرفتم!!!
شباهتش که بله! به گوشی ها 600 تومنی میخوره....ولی حس دست گرفتنش واسه من حس یه 60 تومنی بودش....نقل قول:
انصاف!!
حرف ماها هم درباره ی قیافش نیست... من اشتباهی کردم و به رفیقمون حسم موقع دست گرفتن این گوشی رو گفتم!! و الان اینجوری متهم میشم.....
شاید بهتر بود مثل همه فقط میگفتم که این گوشی بهترینه و تو خریدنش شک نکن!!
وقتی بحث نظر سنجی میشه،مسابقه نیست که یه نفر برنده و دیگری بازنده بشه!!!
هر کسی میاد نظر شخصیش رو میگه...دیگران هم میتونن کمک کنن که طرف نظرش عوض بشه...
در هر صورت از نظر زیبایی،من بازم رای رو به ایکس تن میدم....
راستی،بهتره بحث بی مورد رو ادامه ندیم!! نکته ی اساسی اینه که همه قبول داریم که فعلا بهترین گوشی بازار گلکسیه و توش شکی نیست...دعوات بر سر حس به دست گرفتن گوشی چیز مسخره ایه!!!
پس مشکل از شماست که این حسو دارید چون تا حالا کسی همچین حسی نداشته.:27:نقل قول:
من اینو به دلیل سخت گیری خودم تو انتخاب و توقعاتم میدونم....نقل قول:
پس مشکل از شماست که این حسو دارید چون تا حالا کسی همچین حسی نداشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خی ها بین پرشیا و زانتیا،زانتی رو بیشتر دوست دارن،بر خلاف من که پرشیا رو به هر ماشینی ترجیح میدم....!!!
بگذریم و لرگردیم به گلکسی لطفا....
خدا بگم چيكار نكنهنقل قول:
من گفتم وقتی دستت میگیریش،حس میکنی یه گوشی 60 تومنی تو دستته
از وقتي گفتي حس يه گوشي 60 تومني رو دارم
منم شك افتاده به جونم دقيقه اي 10 بار نگاه گوشيم ميكنم:31:
ولي جداي از اون حس
خداييش خوش ساخته اصلا بهش نمياد چهاراينچه صفحه اش
سلام اقا جر و بحث و بیخیال گلکسی ته گوشیه هر کیم بگه خوب نیست و نمیدونم مثل ان ای سه هست از روی حسادت میگه!
اقا طریقه نصب برنامه و بازی روی این گوشیو یه مرد واو به واو هست به ما بگه!
میدونم همتون مرد هستین هه هه مردترین مرد میخوام.چی دارم میگم دمتون گرم منتظرم
لطفا قبل از اینکه درخواست بدی،اول سرچ کن...اگه جواب نگرفتی بعد بپرس...نقل قول:
اقا طریقه نصب برنامه و بازی روی این گوشیو یه مرد واو به واو هست به ما بگه!
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=444012
هه هه!! این حسو موقع کم شدن روم موقع داشتن ان 73 در مقابل یه کا 750 داشتم(توی صدا!!) طرف صدا رو -- کرده بود و مال من هیچ برتریی نسبت به مال اون نداشت!!!نقل قول:
منم شك افتاده به جونم دقيقه اي 10 بار نگاه گوشيم ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WhoIsIt for Android devices provides:
- Setup different ringtones and vibration patterns for Gmail, SMS and MMS for each contact
- Announce incoming caller and SMS/MMS sender
- Define different volume/vibration profiles
- Assign VIP contacts for phone calls, Gmail, SMS and MMS
- Allow VIPs to ring if phone is on Silent
- Profile Widget
کد:http://dailymobile.se/2010/11/29/android-app-whoisit-different-ringtones-and-vibration-for-contacts/
کد:http://dailymobile.se/2010/11/28/android-app-net-counter-keep-track-of-your-data-meter/
دوستان یه سوال در مورد برنامه videovault....:20:
من وقتی رام گوشیو عوض کردم و برنامه هام پاکید مجبور شدم این برنامه رو دوباره نصب کنم.... ولی به مشکل خورده! فکر کنم مشکلشم اینه که بعضی از فایلهاش هنوز مونده... کسی میدونه من برای اینکه تمام فایلهای مربوط به این برنامه رو پاک کنم چیکار باید بکنم؟ یه فولدر به اسم خود برنامه بود پاک کردم ولی کافی نبود....
سلام به دوستان گلم:11:
قيمت بدون گارنتي و با گارانتي چنده؟
چرا قيمتش پايين نمياد؟
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات:
- access to thousands of internet radio stations : SHOUTcast Radio (2.2 & above
- Improved Wi-Fi sync and iTunes library import
- Large & small widget players
- Artist Info
- Easy to use interface with persistent player controls
- Play queue
- Scrobbling
- Playlist shortcuts
- Lock-screen player
- Languages: English, German, French, Polish, Russian, & Portuguese (BR)
کد:http://dailymobile.se/2010/11/30/winamp-for-android-updated-supports-now-shoutcast-radio/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.androidcentral.com/angry-birds-seasons-now-available
سلام.آخرین قیمت این گوشی رو میخواستم....ممنون
خدمات پارسه 7,250,000 ریال 16 گيگنقل قول:
خدمات پارسه 6,500,000 ریال 8 گيگ
قيمت گوشي شاپ
هفته ديگه اگه نياره مايکروتل ميرم بدون گارانتی ميخرم:19:
سلام دوستان قيمت با گارانتي چنده؟
قيمتش نميخواد بياد پايين؟:41:
دوستدار شما ياشار
نه فکر نکنم قیمتش بیاد پایین. الان هم که کمیاب شدهنقل قول:
با گارانتی که به سختی گیر میاد.
8 حدوداً 700
16 حدوداً 750
البته گارانتی اصلی
سلام به همه دوستان و اساتید محترم
یه مشکلی تو گوشیم پیدا کردم که راه حلش رو نمی دونم :
تو تنظیمات کیبورد و در تنظیمان Samsung key pad وقتی در قسمت Portraite keypad types گزینه 3X4 رو انتخاب می کنم و به محیط تایپ مثلا اس ام اس بر می گردم موقع تایپ متن اس ام اس هر کاری می کنم حروف رو نمی نویسه و فقط عدد تایپ می کنه :41:، خوشحال می شم کمکم کنین
با تشکر
stock Froyo browser(1:
نکات +:
All-around balanced browser
Great load rates
Flash-enabled
نکات - :
Scrolling is choppy on complex pages
Tabbing is not optimized
2)Opera Mobile 10.1 beta
نکات +:
Turbo Mode saves you up to 90% of your data costs
Excellent load rates
نکات - :
Not Flash-enabled
3) Skyfire 3.0
نکات +:
Desktop-like browsing
Great interface and functions
Flash-enabled
نکات - :
It lags so much when more than one tab is loaded that it's unusable at times
Highly unreliable
4) Dolphin HD
نکات + :
Amazing interface
Great and innovative functions
Plenty of add-ons
Flash-enabled with Froyo 2.2
نکات - :
Slow load rates
Lags a little bit when scrolling and using pinch-to-zoom, especially when more than one tab is present
Pages are not always optimized
5) Firefox 4 beta
نکات + :
Lightning loading of pages
Tight integration with its computer counterpart
Very intuitive interface
Plenty of add-ons
نکات - :
No Flash
Not very stable
6) xScope 6
نکات + :
Good load rates
Very fast and easy tabbing
Quick scrolling
نکات - :
Some people may dislike the simple appearance of the browser
Page viewing is not optimized
Slows down considerably if you add more than two tabs
کد:http://www.phonearena.com/news/Android-Browser-Race_id14851
به نظر شما فرقی داره با گارانتی یا بدون گارانتی روی این گوشی؟؟؟
مشکل خاصی که نداره؟
اینم لینکش
:8::10:
:11:
اقا یه سوال فنی
من یه i9000 16 gb:40: دست دوم به قیمت ۵۸۰ جستم به نظرتون خوبه قیمتش بخرم یا نه
یارو ۵۵۰ هم راضی میشه
میگید چیکار کنم بخرم نخرم
اگه کاملاً سالم باشه و گارانتی داشته باشه 550 آره خوبه بخرشنقل قول:
اگه گارانتی نداشته باشه بیشتر چونه بزن
نقل قول:
بدون گارانتی هست
یاری هیچ جوری پایینتر از ۵۵۰ نمیاد :2:
یعنی میگی با این قیمت نخرم
وقت همگی بخیر
سلام دوستان
منم به جمع دارندگان گالکسی پیوستم چند ماهه این انجمن رو دنبال میکنم از فعالیت همه بچه ها سپاسگذارم
خب گوشی من 8گیگ ساخت کره 650 تومن گرفتم بدون گارنتی
ولی ارم ودافون داره بنظر شما موردی نداره:13:
ورژنش هم 2.1 اپدیت شده است
من اولین تجربه اندرید مه:46:
فقط بنظر شما vodafone یه حسنه یا یه بدی یا خنثی س کلا:27:
مرس یاز توجه همه
ودافون؟مطمئني گوشيت رو آكبند خريدي؟ودافون فك كنم يه اپراتور خارجيه كه فقط ميشه سيم كارت خودشو انداخت و با سيم كارت ايران كار نميكنه؛احتمالا واسه شما هم از اونا بوده كه تو ايران آنلاكش كردن.
تا جايي كه ميدونم شما آپديت كني ممكنه آنلاكت بپره و قفل بشه.ضمنا اين گوشي هاي لاك مربوط به اپراتور ها قيمتشون 100؛150تومني(شايدم بيشتر) از نوع آنلاك فاكتوري ارزونتره.البته نه به خاطر امكانات.
اميدوارم واسه شما آنلاك فاكتوري باشه.