کسانی که اعصاب ندارند نخونند!
کد:http://bache-porroo.blogfa.com/post-79.aspx
Printable View
کسانی که اعصاب ندارند نخونند!
کد:http://bache-porroo.blogfa.com/post-79.aspx
من که هنوز شبانه رایگان دارم ولی چه فایده 16 تا 20نقل قول:
جیگر اینم المان و امریکا
نقل قول:
سرعت اینترنت آمریکا به 1 گیگابایت بر ثانیه رسید
عرضه اینترنت بیسیم موبایلی در آمریکا با سرعت 42 مگابیت در ثانیه
ترافیک که معلام بید نامحدودنقل قول:
در حال حاضر اینترنت ۲ تا ۳۲ مگابیت در ثانیه سرعتهای رایجی هستند که شرکتهای اینترنتی در آلمان ارایه میدهند.
مالزی زپرتی، 20 مگ (بیت) حدود 70$ میشه. انگلیس هم که کشور گرونیه 50 مگ رو 100$ گرفتن!
همینا کافیه.. که آدم بفهم چه کلایی سر ما میزارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس که ایران در این رده ینقل قول:
سرعت اینترنت در جهان: ایران از آخر ششم شد
به قول یه نفر تصور کن ولی تصور کردنش هم سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/2/20/174311_567.jpg
اینم ازایجا
دوباره میگم که دوستان یادشون نره بیان شنبه
من که به جرگه ی کاربران وایمکس پیوستم :31:
گور پدر مخابرات من دو روز بود اینترنتم قطع بود اگه هم وصل بودم سرعت افتضاح
رفتم 1 مگ مبین نت گرفتم گرچه اینم پینگش بالاست اما سرعت دانلود ثابت ...
بالاخره باید توی اینترنت ها بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد.
خلاصه که بیخیال اینترنت مخابرات شدم اما پیگری می کنم ببینم مخابرات چه برنامه هایی در آینده خواهد داشت.
نقل قول:
هوراااااااا تبریک می گم بلخره خودت راحت کردی .... مبین نت هم سرعت عالی و ثابت فقط مشکل پینگ داره.
:41:واقعا مسخرست کشورهای خارجی اگه همچین اتفاقی بیوفته غیر از اینکه خسارت به طرف میدن تا رضایتشا جلب نکنن ولش نمیکنن
البته اینجا هم همین طوره با این تفاوت که تا پدر آدما در نیارن ولش نمیکنن
ما هم می تونیم از مبین نت بگیریم یا هنوز کسایی که مشکل دی ال سی بودن خط دارن نمی تونن ؟نقل قول:
دوستان مخابراتی یه سوال دارم.
این رفیق من از مخابرات (لعنت ا... علیه) داره.15 مرداد سرویسش تموم شد ولی نتش قطع نشد.از اون موقع هم تا الان داشت دانلود میکرد بدون اینکه از حجمش کم بشه.الان رفتم تو سایتش دیدم همه چیزش عوض شده.الان قطع شده.به نظرتون پول اینا که گرفته رو قبض میاد یا شانسی بوده؟
الان باید چی کار کنه که وصل بشه؟
کاری به خط تلفن ندارهنقل قول:
فقط باید منطقه تون رو پوشش بده.
از اینجا می تونی ببینی:
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=1&ContentID=13
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
احتمالا هزینه ش محاسبه می شه. (مسائل مربوط به وضعیت شارژ رو حتی پشتیبان هاش هم خیلی خوب جواب نمی دن)نقل قول:
قطع شدنش احتمالا موقتی هست. چون خیلی از بچه ها مشکل قطعی چند روزه رو دارن.
اما خب بهتره با 2030 تماس بگیرن و بگن که قطع شده.
3روزه اینترنتم قطعه، هروقت هم به پشتیبانی زنگ میزنم، میگن ping بگیر:19: ، میخواستم برم اونجا اما گفتن پنجشنبه ها نیستن، رفت تا هفته آینده!
یک بار هم به بخش فروش زنگ زدم که اطلاعاتشون خیلی بیشتر از پشتیبانی بود، گفتش بخاطر تغییرات هستش، اما نگفت کی درست میشه،
کسایی که مشترک سابق بودن و الان وصله میتونن با user pass شون اینجا وارد بشن؟!
نقل قول:
217.219.5.9/scpluto
ماله منم از ساعت 9 شب تا حالا قطع شده .............! مسخره بازی داریم امروزم میرم کافی نت اونم میگه سرعت افتضاحه، مملکته داریم ؟
خوب مبارکه.:11:نقل قول:
چون قبلا از مبین نت داشتم و چند تا مشکل داشتم می خوام چند تا سوال بپرسم:
شما خونتون توی محدوده سبز رنگ بود؟ آخه مال من نبود و من مجبور شدم مودم بیرونی بگیرم
شبانش چطوری شده؟ موقعی که من داشتم شب ها سیگنال وایمکس تا حد خیلی زیادی افت می کرد و زیاد تعریفی نداشت.
پینگش چند شده؟ قبلا روی 450 تا 900 می چرخید
چه مودمی گرفتی؟
سرعت دانلود چنده؟
ببخشید که خیلی سوال شد می خواستم ببینم وضعیت الانش چطوریه، اگه خوب شده که ما هم بگیریم:8:
من که نمی تونم وارد بشم.نقل قول:
دوستان انگار همه قطع شدن جز من بازم جای شکرش باقیه که هنوز ماله من قطع نشده:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
وایرلس گرفتییییییییی واقعااااااااا:38::38::38::38::38::38: :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
از این جا هم وارد نمی شود!اخه چه وظعیه؟کد:http://217.219.5.9/scpluto/
من وارد شدم ولی وارد نمیشه میگه نام کاربری و پسورد اشتباه است.
گور باباشون
مال من الان 3 روزه قطعه
یه مشت اپراتور احمق 118 رو گذاشتن به عنوان مثلا کارشناس پشتیبانی
آدم خندش میگیره
زنگ زدم میگم نمیتونم کانکت شم میگه چراغ سینکتون روشنه؟
وقتی لینک رو میگه سینک دیگه انتظاری بیش از این ازشون نیس فک کرده داره ظرف میشوره
واقعا خاک به سرشونااااا یعنی واقعا به معنای واقعیی
آقا کسی از مبین نت خبر داره وضعش چطوریه؟
من زنگ زدم نماینده منطقه خودمون میگه 128 سرعتش بین 18 تا 20 کیلوبایت هست این که بدرد نمیخوره
بچه ها اگه ازتون ترافیک کم نمیکنه اصلا دانلود نکنید که تو پاچتون رفته
اینا از قصد همین کارو کردن که با این روش هم یه پولی به جیب بزنن(دزدی کنن)
الان از دیتای ولی عصر زنگ زدن خونمون با شماره 2299969
میگه 7 گیگ مازاد بر مصرف داشتید که رو قبضتون میاد(2گیگ قبلا داشتم) 7 گیگ بیشتر دانلود کردم منم فک کردم رایگانه
گفتش اصلا فکر شبانه نباشید شبانه اصلا نداره این طرح
خلاصه از فکرش بیاید بیرون بدبخت شدیم رفت
به مرده میگم پشتیبانیش کجاس میگه 2030 میگم زنگ زدم به چراغ لینک میگه چراغ سینک میخنده میگه کلاسای آموزشی واسشون میزاریم
در ضمن برای دیدن مصرفتون هم باید به این آدرس برید :
http://217.219.5.9/scpluto/
قسمت ورود به سامانه
در مورد سرعت هم ازشون پرسیدم گفت سرعتت چقد بوده گفتم رو 200
گفت بهتر میشه که بدتر نمیشه
هرچند سرعت بخوره تو سرشون
مهم شبانه بود که اینم گفت اصلا فکرشو نکنید
یعنی من که 7200 مگابایت مازاد داشتم واسم 8 گیگ شارج کرده که 800 مگی که طلبکارمو میتونم استفاده کنم و بعد از اتمام 800 مگ باید ترافیک آنلاین بخرم
اینم یه اطلاعات کامل و جامع برای همه ی پس سی وردییای گل
فقط خدا خیرشون نده
حرومشون باشه من که به شخصه اصلا راضی نیستم و ازشون نمیگذرم
پس برای شما هم قطعه!!!!!!!!!
باسه من 4 روزه!!تو این 4 روز این قدر به پشتیبانی زنگ زدم که دیروز از مخابرات اومدن مشکل رو حل کنند بعد ضایه شدن گفتن مشکل از خط!!!!!!!!
امروز هم دوباره خودشون زنگ زدن گفتم درست نشده! گفتن یررسی کردیم خططون درسته ولی باز بررسی می کنیم !!! حالا کی درست میشه خدا می دونه؟ فردا هم که تعطیله رفت تا شنبه!!
فکر کنم با این اوضاع 2 یا 3 هفته ای باید صبر کرد!
آقا من پست دادم چرا تایید نکردید؟
کامل و جامع بود و همه جواب سوالاتشونو میگیرن
من دوباره زنگ زدم مخابرات گفت حجمتون تموم شده -در صورتیکه تموم نشده بود- و هنوز سوییچ نشدید به سیستم جدید، گفت یادداشت میکنم که خططتون رو انتقال بدن.
abbasjun
دربارهی مبیننت سئوال دارم
من هم تو منطقه سبز نیستم، الان زنگ زدم نمایندگیشون گفت چون ساختمونتون بلنده ممکنه جواب بده و بوده که تو منطقه سبز نباشند و جواب گرفته باشند. و موقع نصب هم اگر سیگنال صعیف بود که کل هزینه برمیگرده. به نظرتون ثبت نام کنم؟ بعد اینجور که گفتید شبانهاش به درد نمیخوره و تعریفی نداره و اینکه تو منطقه سبز نیستم میصرفه؟
کلا مبین نت خوبه؟ راضی بودید اونایی که داشتید؟ پشتیبانیش خوبه؟
مودمش اسمش چیه؟ حتما باید از خودشون خرید یا میشه خودمون هم بخریم؟
من چند ماه پیش داشتم و وضعیت زیاد خوبی نداشتنقل قول:
ما لب مرز منطقه سبز بودیم اما باز مجبور شدم مودم بیرونی بخرم
شبانشم اون وقتهایی که من داشتم شبها سیگنالش در حد جام جهانی کم می شد و عملا نمی شد ازش استفاده ای کرد.
من هم سوال کردم که ببینم وضعیت الانش چجوریه؟
بچه ها کی میدونه چطوری میشه وارد این سامانه شد؟کد:http://217.219.5.9/scpluto/
HELPPPPPPPPPPP MEEEEEEEEEEE
فکر کنم ماها نمیتونیم بریم تو این و برا جدیداست. شماره مشتری داره و رمز عبور. من از اول اون پروسه ثبتنامشون رو رفتم ببینم چطوریه، رسیدم به اونجا که امکانسنجی میکنه اصلا پیش شماره ما تو لیستش نبود یا من درست نفهمیدم این سیستم پیچیدهشون چطوری کار میکنه.نقل قول:
دوستان امروز از دیتای ولیعصر به من زنگ زدن که 7.2 گیگ مازاد بر مصرف داشتم
(من فک میکردم این که از اعتبار کم نمیکنه رایگانه)پس شمام اگه دانلود میکردید دیگه نکنید که اینم یه مدل دیگه دزدیه که کاربرو تحریک به دانلود میکنن بعد پولشو بزور میگیرن
من با این یارو که زنگ زد خیلی صحبت کردم و همه چیو ازش پرسیدم نتایج:
1.از فکر شبانه و شکایت و اینا بیاید بیرون که اصلا جوابگو نیست(یارو گفت تو این طرح به هیچ عنوان شبانه نداریم و نخاهیم داشت)
2.پنل دیدن اعتبارتون این هست :
مشترکین قبلی هم با یوزر و پسوردشون از قسمت ورودبه سامانه میتونن وارد شن(البته هنوز نه ایشالا تو هفته دیگه)کد:http://217.219.5.9/scpluto/
3.به یارو میگم پشتیبانش کجاس میگه 2030
میگم اونجا که اپراتورای 118 هستن زنگ زدم زنه به چراغ لینک میگه چراغ سینک فک کرده ظرفشویی هست میخنده میگه داریم واسشون کلاسای آموزشی میزاریم
من که 7.2 گیگ دانلود مازاد داشتم گفت باید واست 8 گیگ شارج کنم(یعنی 8 گیگ رو قبض میاد ) و 800 مگی که طلبکار میشمو میتونم استفاده کنم وقتی تموم شد باید دوباره آنلاین شارج کنم
اینو بگم تمام دوستان چه اونایی که اعتبارشون تموم شده چه اونا که یک سال دیگه اعتبار دارن دیگه شبانه ندارن و گول نخورید...فقط حجمتون باقی میمونه و میتونید استفاده کنید
پس تاکید میکنم دیگه شبانه ای واسه مشترکینی که هنوز اعتبار هم دارن وجود نداره و همش گیگی 2500 هستش
اینک یه اطلاعیه کامل واسه همه بر و بچ پی سی وردی گل
شورشو دیگه در اوردن من قبلاً سرعتم 200 بود الان بزور به 60 میرسه!! اگه هم اعتراض کنیم میگن، شما باید سرعتت 16 باشه! لعنت بهشون، الان دوستم از پارس آنلاین داره 128 ماهی 2گیگ و 8هزار داره با 130 دانلود میکنه 1مگ پارس آنلاین هم سرعتش 250 هست، (تازه شبانه هم دارن با سرعت عالی)
خدا ازشون نگذره
ممنون دوست عزیزنقل قول:
راستش جایی که ما بودیم سبز بود اما کمرنگ ، طرف گفت به احتمال زیاد باید مودم بیرونی بذاری ولی با این حال میام ببینم چه طوریه اومد و یه مودم wifi گذاشت و سیگنال رو عالی گرفت و الان تا سه عدد یعنی تا آخرش آنتن دارم.
راستش طرف گفت 24 تا 48 ساعت طول می کشه که تعرفه ات فعال بشه و هنوز فعال نیست اما تا فعال شدن یه اینترنت دمو بهت میدن که 2 مگ هست و 128 مگ محدودیت دانلود داره که تست کنی و ببینی راضی هستی یا خیر.
برای همین من شبانه و اینا رو هنوز نتونستم تست بگیرم اما در طول روز پینگ بالاست و طرف گفت در آینده مشکلش حل میشه و الان حدود 400 هست.سرعت دانلود هم با این اینترنت دمو که 2 مگ هست روی 270 هست بدون نوسان .. که 1 مگی که من برداشتم میشه نصف این سرعت یعنی 135.
اگه اهل بازی آنلاین هستید فعلا مبین نت به دردتون نمی خوره اما غیر از اون خوبه و کار منو که راه می اندازه.
از لحاظ پشتیبانی و دیگر مسائل تا اونجایی که من فهمیدم بسیار عالی عمل می کنند.
در کل بهتون بگم که بیخیال اینترنت مخابرات بشید که جز ضرر چیزی واستون نداره.
دوسته عزیز ما که از اول گفتیم اگه میبینی داره از ترافیکت کم نمیشه ولی دانلود مفتی داری مطمئن باش داره روی قبض میاد ولی من هنوز وضعم خوبه شبانه دارم به طور کلی بگم مثله قدیمه.ولی شبانه هنوز سرعتش رو 15 تا 20نقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
نقل قول:
واسه این که عزیز ما اینارو قبلا به شما و دوستان گفته بودیم حرفت دست دوم بود:27::27::27::27::27::27::27::27:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
نقل قول:
من که میگم ثبت نام نکنی بهتره چون من که ثبت نام نکردم هنوز اینترنت درست و حسابی دارم:46::46::46::46::46:
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
والله ما که تا دومه ماهه دیگه اعتبار داریم تا الان هم 1 بار 2 گیگ شارژ گرفتم فردا هم می خوام یه 2 گیگ دیگه بگیرم چرا شایعه میسازی عزیزه من بده زشته نکن:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: :27::27::27:نقل قول:
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
من هنوز شانه مفتی دارم
منم احتمال خیلی زیاد بزودی وایمکس بگیرم، اینترنت در حال حاضر مخابرات فقط بدرد افراد تازه وارد یا خیلی کم مصرف میخوره!
منظورتون از مبین نت وایمکس بود ؟ خوب واضح می گفتین بابا ...
من که از اون لحاظ هم شانس نداشتم قبلا اومده برام وصل کنه آنتن نداشت برش گردوند
این آدرسی هم که بعضی دوستان می دن که وارد نمی شه
اصلا مال مخابراته ؟؟کد:http://217.219.5.9/scpluto
هنوز یوزرنیمهای پنل قبلی رو به این جدیده که مربوط به ثبت نامهای جدید 2030 هستند انتقال ندادن،نقل قول:
ماله مخابراته، اینجا رو ببینیدنقل قول:
tce.ir/index.asp?id=454
دوستان چیکاره این شنبه ساعت 11 میاین مخابرات یا نه.
من پایه هرنوع اعتراضی هستم:20:، اما باید تعدادمون زیاد باشهنقل قول:
برا اعتراض اینجوری نمیشه یکی از بچه ها باید مسئول بشه و بقیه باهاش هماهنگ کنن ترجیحا اگه یکی وقت خالی بیشتری داره قبول کنه و شمارش رو بده تا همه باهاش هماهنگ کنن بعدش بیاد اینجا نتیجه و تعداد و کلا از اینجور صحبت ها رو بکنه اگه مثلا دفعه قبل بشه فایده نداره
نقل قول:
شایعه نیست عزیزم
چند روز دیگس که میای اینجا حرفمو تایید میکنی
ببینم کی تا 2 ماه دیگه به تو شبانه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پینگش در طول روز تا 400 هست ؟ اینکه بهتر از من هست من تا حداکثر در طول روز 535 دارم گاهی تا 800 میرسه بعد یهو افت میکنه به 320 و اصلا من سبز نداشتم و اون موقعی که اولین بار اومد و من تا 298 داشتم همیشه سبز بود و حیف اون روز
بچه ها نمیخام نا امیدتون کنم ولی اگه نخان شبانه بزارن تلاشمون بی فایدست
اگه خصوصی بود شاید میشد یکاری کرد ولی الان که دولتیه بعید میدونم.......!!!
کسی اطلاع دقیق نداره که شرکتهای دیگه روی فیبر نوری سرویس میدن یا نه؟
به نظر من برا اعتراض بهترین کار اینه مخابراتا واقعا بیخیال بشیم:3:
ولی به هر حال شنبه برا اینکه فکر نکنن تو سری خوریم حتما میریم حرفمونا میزنیم که فکر نکنن مملکت در این حد بی در و پیکره
:2:
داداش اشتباه میکنی مخابرات هم مثلا خصوصیه ولی ماله سپاه هستش . سپاه هم که دولتی پس نتیجه میگیرم حرف شما درسته و مخابرات هم دولتی هستش.
داداش گرفتیمون؟
دوستان این شماره ی من 09136874840 هر کی خواست بیاد هماهنگ کنه ولی ما که با همین تاپیک ها واسه هفته پیش همامنگ کردیم
وعده ما شنبه ساعت 11 بریم ببینیم بازم میگن 2 3 روز دیگه درست میشه اگه بگه دیگه خونش پای خودش:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4: :4: