سلام
چطوری باید به 1.2 ارتقا داد؟چطوری بزنم فارسی ارتقا بده؟هیچی از داخل گوشی پاک میشه؟ مثلا پیام و اینطور چیز ها؟
ممنون
سلام
چطوری باید به 1.2 ارتقا داد؟چطوری بزنم فارسی ارتقا بده؟هیچی از داخل گوشی پاک میشه؟ مثلا پیام و اینطور چیز ها؟
ممنون
توي آندروييد ميشه از نرم ازفرازهاي نصب شده بك آپ گرفت . هروقت گوشي رو فلش ، ريست يا آپديت كرديم ، ميتونيم بك آپ رو برگردونيم و دوباره از نرم افزارهامون استفاده كنيم. آيا توي بادا همچين نرم افزار يا قابليتي وجود داره؟
دوستان آخرين ورژن ويو 1 چند است مال من
1007131900-lis-s8500jpjg2-ko
نياز به آپديت داره؟
نقل قول:
فعلا تا بادا 2 نیومده آپدیت نکنید :13:
به نظر من اپديت نكنيد بهتره.
من اپديت كردم ولي فرق به خصوصي نداره جز اينكه امكان نصب بازي هاي حـــك شده رو از دست ميدين.
البته مزايايي هم داره ولي در كل نميارزه.
منم فعلا حوصله ندارم وگرنه سريعا به همون بادا 1 بر ميگشتم.
صبر كنيد بادا 2 كه اومد با خيال راحت اپديت كنيد.
نقل قول:
شما که آپدیت کردی میشه تغییراتش رو بگی ؟؟؟؟
1- مصرف باتری بهتر شده
2-عملکرد گوشی هم سریع تر شده
3.یک سری باگ های نرم افزاری برطرف شد:20:
مواظب camera fail شدن بعد از آپدیت فرمور این دوربین باشید! من تا الان با هر روش که رفتم درست نشده! میخوام ببرمش JTAG ، امیدوارم درست شه! غیر ازین مشکل خیلی خیلی خیلی گوشی خوبیه.
سلام
من یک هفته هست این گوشی را دارم شارژش که میکنم حداکثر یک روز جواب میدهد با 5 دقیقه مکالمه 1 ربع بازی و نیم ساعت ور رفتن معمولی آیا ایرادی دارد؟
آیا مثل باطری های جدید است که پس از 30 40 بار شارژ به ظرفیت اصلیش می رسد؟
سلام من این گوشی خریدم چنین مشکلی داشت از پرس وجو از نمایندگی فهمیدم باید آپدیت بشه آپدیت کن انشاا... درست میشه
نقل قول:همه این موارد که دوستمون گفت درسته.نقل قول:
دوربین هم بهتر شده مثلا قبلا با لرزش دست عکس تار میشد ولی الان درست شده.
گزینه software update تو settings اضافه شده.
یه ارور مبنی بر کمبود فضا برای اجرای برنامه قبلا میداد که الان اصلا نمیده حتی چند تا برنامه و بازی باهم باز گذاشتم ولی بازم همچین اروری نداد.
باطری که واقعا عالی شده با استفاده متوسط راحت تا 3 روز جواب میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من با کامپیوتر به سایت سامسونگ آپز رفتم و گوشی هم وصل بود میگفت شما نمی توانید آپدیت کنید چرا؟
و چگونه آپدیت کنم آخه مصرف باطریش زیاده
تاپیک آموزش آپدیت و فلش کردن گوشی s8500 waveنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481646[/PHP]
کسی خبر نداره بادا 2 کی میخواد بیاد؟
قراره ماه سپتامبر بیادنقل قول:
ممنون،آندروید چی؟ قرار بود بیاد،هنوز هکش نکردن؟؟
اندروید قرار بود تا 4 الی 8 هفته دیگه بیادنقل قول:
ولی مثل اینکه دوباره به مشکل برخوردند
اینم آخرین فیلم از پورت اندروید روی ویو
کد:https://rapidshare.com/#!download|377tg2|3256356851|BootingUnstable.FLV|5773|R~0
با سلام دوست عزیزم اگه نتونستی گوشی را از طریق کیز آپدیت کنی از این آدرس استفاده کن آموزش فلش و آپدیت کنکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=112689:20:
چرا كيز اجازه آپديت به بعضي از گوشيها نميده ؟ به خاطر گارانتي اصلي نبودنشونه ؟!نقل قول:
سلام دوستان
بلاخره اولین نسخه اندروید برای ویو اومد ( البته این نسخه هنوز ناپایداره بازم باید منتظر بمونیم تا نسخه نهایی اندروید بیاد )
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14500683#post14500683
سلام
گوشي من نو است با فيرم وير s8500jpjg2 تمام موارد مصرف باطري از قبيل واي فاي بلوتوث جي پي اس را خاموش كردم و نور صفحه را روي 5 گذاشتم و در حد يك ربع با آن ور رفتم و حدود 3 دقيقه صحبت كردم ولي حداكثر يك روز و 3 ساعت باطري جواب ميدهد آيا از فيرم وير است يعني اين فيرموير اين قدر قديمي است لطفا دوستان با اين فيرم وير بگويند چند روز باطري دارند به آدرس تاپيك ارتقا فيرم وير رفتم نمي دونم اگه فايلها را قبلا دانلود كنم بدون اينترنت مي تونم فقط با كامپيوتر ارتقا بدهم آخه اين فيرم وير فارسي داره بازي آسفالت را داره قران را داره و هنگ هم نمي كنه خيلي خوبه فقط مساله باطري دارم لطفا جواب بدهيد ممنون
باطریت مشکل داره . من با همین ورژن حداقل باطری 3 روز جواب می ده.نقل قول:
سلام دوستان
مثل اینکه قراره ما در ویو هم اندروید رو داشته باشیم و هم بادا
دارن رو دوال بوت کار میکنن
و روشش هم به این شکل هست که اگه با روش معمولی روشن کنی میره تو بادا
و اگه کلید Call رو نگه داری میره تو اندروید
اگه خاموش کنی بعد دوباره روشن کنی میره تو بادا
خلاصه خرج تعویض سیستم عامل یک ریست هست:20:
ولی البته هنوز کرنل اولگ این قابلیت رو نداره فعلا باید منتظر باشیم و امیدوار
ممنوننقل قول:
يه سووال من گوشي قبليم سوني اريكسون w950 بود اون هم اولش باطريش اينجوري بود بعد از 2 ماه خوب شد سووال كردم گفتند اين باطريهاي ليتيوم يون اينجورين بعد از 30 -40 بار شارژ به حداكثر ظرفيتشون مي رسند مال ويو اينجور نيست؟يعني الكي نرم بخرم ضمنا قيمت باطريش چنده؟
سلام دوستان
یه فیلم جدید از پورت اندروید روی ویو که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
سرعتش فوق العاده بالا رفته و خیلی از مشکلاتش برطرف شده
مثل اینکه از همون اول با اندروید بوده:20:
کد:http://www.37.multiupload.com/Q3NSOSJWAM
والا قضیه لیتیوم و اینا رو زیاد اطلاع ندارم ولی شما تنظیمات gps رو از تو setting قسمت conectivity و locationنقل قول:
کلا خاموش کن.
نور صفحه نمایش رو کمتر کن.
برنامه و ویجت نزار باز بمونه چون cpu درگیر میشه و باطری بیشتر مصرف میشه.
wifi و bt رو که اصلا نزار روشن بمونه که شدیدا باطری مصرف میکنن بخصوص wifi که خوره ی باطریه.
آپدیت جدید بادا 1.2 هم که اومده مصرف باطری رو واقعا بهینه کرده و با استفاده متوسط تا 3 روز راحت جواب میده.
این کارا رو انجام بده و برای خرید باطری اصلا عجله نکن.
ممنون از راهنماییتون من کل قسمت زیر را خواندم نفهمیدم این بادا 1.2 کدومشون می شه لظفا به من بگید دقیقا به کدوم شماره ارتقا بدم که بشه بادا 1.2 ضمنا طبق روش ارائه شده در قسمت زیر نیاز به اینترنت هنگام آپدیت ندارم دیگه؟چون من فایلها یه جا دیگه دانلود میکنم و میخواهم بصورت آفلاین آپدیت کنم(تو خونه دیال آپم):41:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481646
رفیق شما اگه الان بادا 1 هستی اول باید به بادا 1.0.2 که همون jpkb1 هست اپدیت کنی بعد به بادا 1.2 که همون jpkc1 هستش اپدیت کنی .
دقیقا طبق مراحل برو مشکلی پیش نمیاد.
نیازی به نت موقع اپدیت نداری.
ممنون از راهنمايي توننقل قول:
1- با آپديت طبق روش توضيح داده شده زبان فارسي گوشي باقي مي ماند
2- بازي آسفالت در فيرم وير جديد بادا 1.2 هم هست؟
3-***و برای تغییر قسمت 3 ( تغییر لوگوی ابتدای گوشی ) همانند فریمور JPKC1 عمل می کنید فقط مولتی لودر رو به صورت زیر تنظیم کنید.
یکی از سه فایلی که با CSC شروع میشه رو انتخاب کنید.
CSC_S8500_Open_Arabic_Common : (انتخاب این گزینه توصیه میشود)
CSC_S8500_Open_Arabic_Common_Socialhub : انمیشن آبی رنگ ابتدای گوشی
CSC_S8500_Open_Arabic_Common_Socialhub_vodafone : به جای انیمیشن آبی رنگ لوگوی vodafone
اين قسمت را متوجه نميشم يعني براي Firmware bada 1.2 s8500JPKC1 بايد دوبار Multi loader را اجرا كنم؟
ممنون از راهنماييتون
دوستان این تنظیمات کجاست ؟؟ من که پیدا نکردم . تو فیلم دیدم . اگر فعال بشه تایپ اس ام اس راحت میشه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا چنین تنظیماتی رو ورژن ۱ هست ؟؟
1- بله Jpkc1 بادا 1.2 فارسي هستش.نقل قول:
2-بله باقي ميمونه.
3-رفيق نيازي نيست دوبار اجرا كني اين قسمت اخر كه براي تغيير لوگو هستش واجب نيست اگه دوست داشتي اجراش كن فقط باعث ميشه لوگوي گوشي موقع بالا اومدن عوض بشه.
ِسلام
من ميخواهم ريست كنم گوشي را رمز دستگاه را ميخواهد من هم گوشيم نو است هرچه رمزهاي پيش فرض از قبيل 00000 و 1234 و 12345 و غيره را امتحان كردم ميگويد رمز غلط كسي ميتواند كمك كند؟
نه دوست عزیز نیست اگه اشتباه نکنم فقط اولی یا دومی گزینه تو ورژن 1 هستنقل قول:
نقل قول:
هیچ کدومش نیست :13:
نمایندگی پارس مایکروتل در مشهد نتونست مشکل Camera Failed بعد از آپدیت از XXJH3 به JPKC1 رو حل کنه! نه با روش هایی مثل stune و wave maker نه با JTAG کردن! گفت بیاید ببریدش که درست نمیشه.
شما احتمالا موقع اپدیت اون قسمتی که باید روی low باشه رو انتخاب نکردی یا فایلی که فک کنم اسمش pfs بود رو لود نکردی.نقل قول:
یه بار با خود کیز اپدیت کن شاید مشکلت حل بشه.
کردم نشد، هرکار فکر کنی کردم. نشده.:41:نقل قول:
تو موبایلستان یه نفر تونسته بصورت مقطعی دوربین رو راه بندازه :46:
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=134775
كسي راه حلي ندارهنقل قول:
نقل قول:
با این دستور گوشی به طور کامل ریست میشه و به تنظیمات کارخانه ای میره. توجه کن که تمام اس ام اس ها و دفترچه تلفن و حافظه داخلی گوشی پاک میشه
*
2767
*
3855
#