کدوم کشور بودی؟نقل قول:
Printable View
کدوم کشور بودی؟نقل قول:
فعلا ایرانسل از مبین نت به نظر من بهتره (خودم مبین نت نداشتم البته)
یه جا نوشته بود به اضافه کردن اکسس پوینت به مودم میشه با موبایل از وایمکس استفاده کرد
این درسته یا نه؟!
درسته ، الان مبين نت چون نام اپراتور سراسري روشه ،توي هر شهر چند تا دكل ميزنه تا تبليغ كنه ما كل كشور رو پوشش ميديم و بعد به مرور زمان بسته به بزرگي شهر دكل ها رو تقويت مي كنه و پوشش رو تقويت مي كنه ! اما ايرانسل چون 7 تا شهر رو پوشش ميده توي اين يك سال خوب جمع و جور كرده و توي بيشتر شهرهايي كه به عهده داره ، پوشش داره حالا يا سيگنال قوي يا متوسطنقل قول:
فعلا ایرانسل از مبین نت به نظر من بهتره (خودم مبین نت نداشتم البته)
درود.. با اضافه کردن اکسس پوینت به هر مودمی میشه اینترنت رو از طریق WIFI شیر کرد..نقل قول:
شما با استفاده از BM632w نیازی به اکسس پوینت ندارین..
چون خود مودم یک اکسس پوینت b/g/n هست.. و کیفیت خوبی هم دارد..
چند روزه سرعت افتضاح شده .شیراز هستم .
دوست عزیز این اتفاق زمانی میوفته که شما یکی از پارامتر های مربوط به:نقل قول:
1-مک مودم
2-شناسه وایمکستون
3-پسورد وایمکس
را اشتباه وارد کنید،( دقت کنید حتی یک فاصله یا بزرگ یا کوچک بودن حروف باعث کانکت نشدن میشه..)
4-تغییر ندادن
irancell.ir
به
mtnirancell.com
هم باعث کانکت نشدن میشه..
امید وارم با دقت مشکل بر طرف شه..
بله متاسفانه تهران هم همینطور..نقل قول:
افت و خیز بسیار از 25 تا 30 کیلو بایت..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با وی پــــــــــــــــــــــــ ـی ان
به Bm632 معمولی اکسس پوینت اضافه کنیم این سه تا کلاس داره؟!نقل قول:
با موبایل میشه ازش استفاده کرد؟!
بله دوست عزیز..نقل قول:
رنج WiFi موبایل های قدیمی b/g هست..
و جدیدا b/g/n شده که هردو رو میشه استفاده کرد..
اگه غیر از شیر کردن اینترنت از اکسس پوینت برای ترانسفر فایل و دیتا در شبکه محلی هم میکنید پیشنهادم اینه که حتما اکسس پوینتی تهیه کنید که
WiFi 802.11 b/g/n
رو ساپورت کنه..
البته الان دیگه اکثرا b/g/n هستند..:27:
:11:
سلام پینگ وایمکس ایرانسل چنده حدودا؟ برای بازی انلاین میخوام کارایی میده یعنی؟
دوست عزیز بین 320 تا 400 میلی ثانیه.. در حالت نرمال..نقل قول:
هی وای من به زمانی که یچه های بالا پاشون بره رو سیم اینترنت کشور.. :13:
اون موقع دیگه برو بالای 500 تا 1000 مگه اینکه با وی پـــــــــــــــــی ان..
که البته در اون هفته ها دیدیم که ارتش سایبری مقتدر کشور اونم کمپلت بست..:18:
-----------------------------------
درود به همه دوستان
من تاریخ 30/12 برای طرح 6 ماهه بامودم وای فای ثبت نام کردم سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه تو سایتشون نوشتن این مودم موجود نیست ایا شامل ثبت نام شدگان قبلی هم میشه یا نه.
ویک مشکلی که هم دارم تو منطقه قرمز هستم ولی با یکی ازاین مودم های کله قندی یکی از دوستان مدتی استفاده کردم
و مشکلی از لحاظ سیگنال نداشتم حالا می خواستم بدونم بین این مودم های وای فای واون کله قندی ها از لحاظ قدرت گیرندگی ایا فرقی هست یا نه؟
باسپاس
همچنان در انتظار زنگ ایرانسل هستم تا پول رو براشون واریز کنم. شنبه ثبت نام کردم و فردا دقیقا یک هفته است. اگر فردا هم زنگی نداشته باشم میرم سمت مبین نت.
دیگه گندشو در اوردن
الان 2 روز که میخوام یه برنامه دانلود کنم ولی انقدر سرعت پایین بالا میشه که نمیشه دانلود کرد
اگر مودم نداشته باشند كه به احتمال زياد همين طوره ،يك مودم كله قندي مياورند و مي گند دو هفته باشه تا مودم ها برسه ولي بعيد به نظر ميرسه به اين زودي ها برسه ! :) و شما با همان كله قندي سر مي كنيدنقل قول:
درود به همه دوستان
من تاریخ 30/12 برای طرح 6 ماهه بامودم وای فای ثبت نام کردم سوالی که دارم اینه که با توجه به اینکه تو سایتشون نوشتن این مودم موجود نیست ایا شامل ثبت نام شدگان قبلی هم میشه یا نه.
ویک مشکلی که هم دارم تو منطقه قرمز هستم ولی با یکی ازاین مودم های کله قندی یکی از دوستان مدتی استفاده کردم
و مشکلی از لحاظ سیگنال نداشتم حالا می خواستم بدونم بین این مودم های وای فای واون کله قندی ها از لحاظ قدرت گیرندگی ایا فرقی هست یا نه؟
باسپاس
بعضي از دوستان مي گند كه قدرت دريافت امواج توسط اين مودم هاي واي فاي بيشتره ،ديگه كساني كه در اين كار حرفه اي هستند بايد بگند.
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
اگر از اين مدل هاي واي فاي جديد سفارش داديد احتمال اينه از اين مدل هاي قديمي هم بياورند زياده !
یک سوال داشتم. من یک مودم مخصوص لینک سیس می خوام بخرم .(تو سایت ایرانسل هم نوشته که این مدل مورد تایید هست) و به استفاده از وایمکس بپردازم. سوال اصلی من اینجاست که مثلا من یک سرویس رو برای یک ماه پولشو میدم ولی ماه بعد حالا به دلایلی نمیدم و برفرض 3ماه میگذره بعدش اگر دوباره بدم وصل میشه؟؟؟ دیگه مثل این شرکت های isp adsl نیست که بگه قرارداد فسخ میشه یا پورت شما به کس دیگه ای داده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
==================================
سرعتش چطوریه؟؟؟ کسانی که دارند یک کم راه نمایی کنن
اگر زنگ نزدن خودتون زنگ بزنید و پیگیر بشید که چرا زنگ نزدننقل قول:
ممنون ازلطف شمانقل قول:
این جریان ریست شدن مودم ها به چه شکلیه یعنی ارتباط قطع میشه؟
سلام بر دوستان عزیز، هر یک از دوستان که با مودم BM635 مشکل ریست شدن دارند، بدانند که به شکل جدی مشکل قابل رفع است و چون در این تاپیک عده ای از دوستان که ادعای تخصص در شبکه میکنند زیر بار نمیروند، میتوانید با ایمیل بنده تماس بگیرید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------
آن کس که نداند و نداند که نداند، در جهل مرکب ابد الدهر بماند!
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
دوست عزیز در کشور ما باید به طور جدی از دانلود منجر استفاده کنید... و الا به قول خودتان آنقدر سرعت کم و زیاد میشود که حال آدم خراب میشود.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه امکانش هست، لطفا روش اصلاح این عیب رو قرار بدین، که همه استفاده کنند.
پیشآپیش از لطف شما، تشکر می کنم.
همیشه خوش باشی،
©م.م.©
درود دوست عزیز ..نقل قول:
خوشحال میشیم که روش حل مشکل رو بفرمائید..
البته اگه منظورت از عده من هستم..
بنده هیچ ادعایی ندارم..
و در گذشته چون خودم جواب سوالاتم رو از بچه های محترم همین فروم گرفته ام، احساس وظیفه میکنم تا هرچند کوچک ولی کمک کنم به بچه ها گل اینجا..
در هر صورت متشکر میشم.. :11:
اگر لطف كنيد و روش حل مشكل BM635 را توضيح دهيد ،بسيار خوشحال مي شويم و مشكلات بسياري از دوستان حل ميشود.
آقا فرزين هم كمك زيادي به دوستان و به خصوص بنده كرده اند و همين جا كمال تشكر رو ازشون دارم.
فدای همتون بشم، من مرحله اول حل این مشکل رو حدود 5 یا 6 صفحه قبل نوشتم، متاسفانه بچه ها مشغول سوتی گرفتن از نصابهای ننه مرده بودن و کسی توجهی نکرد...نقل قول:
به هر حال دوستان عزیز هممون ایرادهایی داریم و ایراد بزرگ من هم اینه که زود بهم بر میخوره.
از همه معذرت خواهی میکنم و یک فایل دارم آماده میکنم برای حل مشکل که سریع ردیفش خواهم کرد.
الان برای بچه هایی که سر در میارن از تنظیمات مودم ها میتونم سریع بگم که مشکل این مودم در مود رمزگذاری شه، من رو 2 تا مودم به نتیجه رسیدم به این ترتیب که فقط روی حالت WEP دوا درمون کار میکنه، WEP کنید و یه رمز 13 رقمی بذارید، همه چیز درست میشه!
الان دیگه یک هفته است که مودم خودم رو خاموش نکردم و ریست هم نشده، اون یکی که مال دوستمه در مقاطع زمانی خاموشش کردم و بعد روشن کردم که ببینم روشن و خاموش کردن مشکلی پیش میاره، دیدم که اون هم داره خوب کار میکنه...
یک بسته افزایشی خریدم ولی برام منظور نکردن 10 بار هم برگ پیگیری پر کردم و هنوز بعد 2 هفته هیچ به هیچ
دوستان می خوام وایمکس بگیرم نمی دونم ایرانسل باشه یا مبی؟
شما از سرعت راضی هستین؟
512 همون 512 می مونه؟
ممنون
ای بابا کسی نیست جواب مارو بده
سلام به دوستان. بابا این ایرانسل خیلی عذر می خوام دهنه ما را سرویس کرد. 15 روز طول کشید تا نصاب بیاد تا اون کله قندی مزخرف را نصب کنه که فکر کنم از پسماند پلاستیک آشغال درست کردن. بعد مدارک را از ما گرفت ما گفتیم تا فردا حسابمون فعال می شه که 4 روز گذشت خبری نشد .زنگ زدم به ایرانسل گفت که هنوز مدارک به دستمون نرسید.و خودم دوباره مدارک را فکس کردم.نمی دونم اون نصاب بی همه چیز مدارک ما را کجا گم و گور کرده.بعد تازه زنگ زدم گفت که مدارک در حال تایید می باشد باید صبر کنید ما هم گفتیم باشه که تا الان خبری نیست. من تو این 20 روز بیش از 20 بار با ایرانسل تماس گرفتم. من نمیدنم چرا اینقدر دروع می کن. همش تبلیغات الکی.فقط می خوان پول مردم را بگیرن........... خدا آخر و عاقبت ما را بخیر کنه که داریم تو این مملکت زندگی میکنیم...
دوست عزیز در صورت استفاده ار سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه شما اگر به مدت ٩٠ روز از سرویس استفاده نکند، سرویس شما به صورت خودکار غیر فعال خواهد شد.نقل قول:
ولی کلا یکی از حسن های تکنولوژی وایمکس اینه که نیاز به بستر دیگری نداره.. و در صورتی که قراردادتون هم فسخ شد میتونین دوباره قرار داد ببندین بدون هزینه رانژه شدن خط تلفن..
سرعت هم همون سرعت قراردادتون هست.. 256>بین 30تا 32 کیلو بایت..:46:
یعنی 256 سرعتش بین 30 تا 32 هست ؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
من adsl با سرعت 128 صبانت دارم سرعت اش کمتر از 100 نیست:21: چرا این اینقدر کمه ؟!!!
مبین نت چی؟؟؟؟
خیلی ممنونم:40::11:
بله دوست عزیز..نقل قول:
البته ADSL ها بدلیل شیر بودن لینک روی چند یوزر، سرعت بالاتری رو ارائه میکنند که معمولا تو اوج مصرف افت میکنه..
البته یک شیطنتی هم میکنند که یوزر های که محدودیت ترافیک دارن با دسرسی به سرعت بالاتر سریعتر ترافیکشون رو به اتمام میرسونن در صورتی که زمان دوره به پایان نرسیده و معمولا هم ترافیک خالی نمیفروشن بلکه یه دوره باید شارژ کنین..
مبین نت رو نمیدونم..
میتونین به تاپیک مربوطه مراجعه کنین..:27::40::11:
حالا سرعت بالا باشه به درک که زودتر تموم بشه. آخه وبگردی خیلی برام مهم:46:نقل قول:
از نظر ویگردی چطوریه؟؟؟؟
برای وب گردی که خوبه.. من خیلی هم دانلود میکنم..ساعتی 100 مگابایت .. و همیشه سرعت ثابته.. مگر در موارد امنیتی خاص.. برای من که جابجا زیاد میشم خیلی خوبه ایشالا پوشش شبکه که کامل شه بهتر هم بشه..:10:نقل قول:
خب شما برای 256 چقدر میدی؟؟؟نقل قول:
نحوه پرداخت چطوریه ؟؟؟ اگه حجم تموم شد چطوری شارژ میشه؟؟؟
شندیم با کارت شارژ هم میشه:20:
الان 4 روز هست که سرعتم از نصف هم کمتر شده
سرویس 1 مگابیت نامحدود دارم ولی الان سرعتم بین 10 تا 60 کیلو بایته !!
چند بار با ایرانسل تماس گرفتم تا اینکه امروز از بخش پیگیری مشکلات بهم زنگ زدن و توسط یه برنامه از مرکزششون کامپیوترم رو کنترل کردن. متخصصشون ازراه دور سیستم من رو کنترل میکرد و بعد از حدود 2 ساعت که با سیستم من کار کرد به هیچ نتیجه ای نرسید.
البته دیشب ساعت 3-4 صبح سرعت عالی شد و به همون مقدار 120-130 کیلو بایت رسید ولی دوباره صبح خراب شد!!
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟ ممکنه مشکل از کجا باشه؟
ممکنه که سرویس من رو با یه نفر دیگه شیر کرده باشن و این باعث افت سرعت من شده باشه؟
نقل قول:
منم 1 مگ نامحدود دارم ولی سرعتم میچسبه روی 130 و 1 کیلو هم کم نمیکنه.
فقط مشکلی که دارم اینه که بعضی از روزا مشکل ریست شدن دارم.مثلا 3-4 روز خوبه.یه روز 2 بار ریست میده.کلا اذیت نمیکنه زیاد ولی بلاخره داره ریستو.مودمم BM635 wifi هستش.دوستان راه حلش تعویض مودمه؟ باید چطوری درخواست بدم؟مودم چه مدلی جاش میدن؟چقدر قطع میشم؟چند روز؟
منم مودم از همین مودم شماست
شما کجا هستی؟
من 230 تومن دادم برای شش ماه نامحدود با پهنای باند 256 کیلوبیت بر ثانیه.. البته برج 8..نقل قول:
بله از طریق کارت شارژ هم میتونین هزینه رو پرداخت کنین.. هم شناسه پرداخت دارین که از طریق اینترنت یا خود پرداز میتونین پرداخت کنین..
شما در پایان هر دوره میتونین تعرفتونو دوباره تمدید کنین یا تغییر بدین البته بغیر از طرح های تشویقی..:13:
دوست عزیز همونطوری که دوستمون jamalmashang فرمودن:نقل قول:
تنظیماتSecurity Mode در WLAN مودم رو از از کنسول ستاپ مودم در مد رمزگذاری WEP ست کنین و یه رمز 13 رقمی بذارید، ببینین مشکل ریست شدن حل میشه .. لطفا فیدبک هم بگذارید در پست های بعدیتون..
- برای تعویض مودم با 707 تماس بگیرید و از گارانتی برای تعویض استفاده کنید البته باید یکمقدار پیگیر باشی تا به درخواست تعویض جواب بدن.. در حالت عادی 3 تا 5 روز ولی الان فک کنم یک مقدار مشکل کم بود مودم دارند..
در صورت درخواست تعویض، مودم انتخابیتون مدل BM632W باشه..