شما از کجا دانلود کردین ؟نقل قول:
میشه لینک بدین منم دانلود کنم ؟
راستی آپدیت آنلاین چطوریه ؟
Printable View
شما از کجا دانلود کردین ؟نقل قول:
میشه لینک بدین منم دانلود کنم ؟
راستی آپدیت آنلاین چطوریه ؟
لام نه فقط توي منوي خود برنامه مياد و منم تا حالا اس ام اسي نتونستم ببينم كه پاكش كرده باشم چون همش اونايي بود كه پاك نشدهنقل قول:
من فقط اینو داشتم
راستی پیامهایپاک شده را خود برنامه نشون میده یا با منوی اصلی خود گشی و در قسمت مسیج هم میشه دیده میشه ؟
با برنامه خود سونی اریکسوننقل قول:
برین سایت sonyericcson.com بعد برنامه رو دانلود کنین و تو کامپیوتر نصب کنید.
بقیه مراحل تو برنامه به سادگی توضیح داده شده ؟
در ضمن کسی با media server کار نکرده ؟؟؟
نقل قول:نقل قول:من هم همین مشکل رو دارم، با گوشیهای قبلیم این مشکل نبود. با آپدیت هم حل نشده...نقل قول:
نه علتش رو متوجه شدم و نه راه حلـشو...
مشکل کجاست کسی نمیدونه؟
سلام دوستان
من می خوام ویواز یا ویواز پرو بخرم.از ظاهر پرو بیشتر خوشم میاد ولی اگه بدونم واقعا کیفیت عکس ویواز بهتره اون رو می خرم.آخه نمی دونم این 8 واقعا از اون 5 بهتر است یا فقط اسما برتره.
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
سلام دوستان
من می خوام ویواز یا ویواز پرو بخرم.از ظاهر پرو بیشتر خوشم میاد ولی اگه بدونم واقعا کیفیت عکس ویواز بهتره اون رو می خرم.آخه نمی دونم این 8 واقعا از اون 5 بهتر است یا فقط اسما برتره.
دوست عزیز من الان آپدیت کردم .نقل قول:
به این ورژن آپدیت شد :
R2EA023
الان چک کردم دیگه این مشکل رو نداره .
باعرض خسته نباشیدتقریبا یه یک هفته ای هست ویواز گرفتم وآپدیتشم کردم اما
1.تو فیلمبرداری تیک میزنه دیوووووووونه می کنه آدمو:angry:
2.اون مشکل پرشدن رم موقع عکاسی هم هنوزبه قوتش خودش باقیه:41:
3.عکساش هم فقط حجماش بالاس امادریغ ازکیفیت:2:
باتوجه به اینکه این گوشیو واسه دوربین گرفتم این مشکلات دارن دیوووووووووووووونم میکنن البته هرچی باشه ازx6بهتره چون گوشی قبلیم 5800بودفکرمیکنم x6هم نسخه جدیدی از اونه پس فقط صداداره وبس
باعرض خسته نباشیدتقریبا یه یک هفته ای هست ویواز گرفتم وآپدیتشم کردم اما
1.تو فیلمبرداری تیک میزنه دیوووووووونه می کنه آدمو:angry:
2.اون مشکل پرشدن رم موقع عکاسی هم هنوزبه قوتش خودش باقیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.عکساش هم فقط حجماش بالاس امادریغ ازکیفیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتوجه به اینکه این گوشیو واسه دوربین گرفتم این مشکلات دارن دیوووووووووووووونم میکنن البته هرچی باشه ازx6بهتره چون گوشی قبلیم 5800بودفکرمیکنم x6هم نسخه جدیدی از اونه پس فقط صداداره وبس
خب اگه نصب میشد و کار میکرد من نمیگفتم که فعلا راهی نیومدهنقل قول:
الان گوشیهای جدید همشون اینطور هستند
ساتیو و اکس 6 و ....
هیچکدوم هــک نمیشند
عادی هستنقل قول:
من تقریبا با همه گوشیهای قبلیم این مشکلو داشتم
حالا ممکنه عملکردشون در شاریط مختلف فرق میکرد
در ضمن احتمالا در محل شما آنتن ضعیف باشه هی دنبال انتن باشه
وایه همین نویز میندازه اطرافش
نه راهی نیستنقل قول:
هوم اسکرین وویاز خاص هست
و به خاطر همین خاص بودن روتیت نمیشه
چون اندازه تبها بعد از روتین اصلا جور در نمیاد
و چون قابلیت اجرای فایلهای فلش در ضمینه را داره، کار دشوارتر میشه
سلامنقل قول:
به نظر شما اون فایلهای مورد نیاز را کپی نکردین
حدث میزنم فقط ا÷دیت سرویس را دانلود کردین درسته ؟
اصلا بگو چند مگ دانلود کردی؟
و دقیقا چی کپی کردی تو کامپیوتر خودت ؟
÷س این راهی وجود نداره براشنقل قول:
باید با همین بسازی
با سلامنقل قول:
احتمالا اشکال از مموری شما باشه
چون الان مال من بد از اخرین اپدیت دیگه تیک نداره فیلمهاش
کیفیت عکسهاش هم خوبه
بهتره به تاپیکی که در مورد عکاسی با ویواز هست، سر بزنین تا اگه یه چیهایی را نمیدونین اونجا را مطالعه کنین
تاپیک در بخش نقد و بررسی گوشیهای موبایل هست
نه حل نشده هنوزنقل قول:
عجييييييبه!!!!!!
تو آبديت ها مشكلش حل نشده؟؟
عجب كارمنداي احمقي داره سوني
اصولا باید در پدیت اخری حل میشد
اره واقعا احمقانه بود کارش
به هر حال مشکلی که 1 ماه یه بار سر ادم بیاد میشه باهاش ساخت
اون مشکل تیک زدن موقع فیلمبرداری به احتمال خیلی خیلی زیاد مربوط به رم گوشیه
منم این مشکل رو داشتم
ولی وقتی رم گوشی رو Defragment کردم مشکل حل شد
البته موقت چون الان هم میزنه ولی خیلی کمتر شده
درضمن امروزصبحم باوجودآپدیت کردن گشیم بازدیدم سیم کارتم پریده چه کنم بااین ویواز
سلام
آقا کسی لینک دو تا تم i phone style و 2.2 andriod froyo رو داره برام بذاره. من خودم از چن جا دانلود کردم اما با اینکه ساین شده بود ارور میداد. حالا میخام ببینم کسی لینک درست و درمون داره از این دو تا تم.
سلام golmohammadi جان
من کل فولدر سونی اریکسون رو کپی کردم شد فکر کنم حدود 208 مگ و فولدر db حجمش 109 مگ هستش .
حالا من این فایل ها رو ریختم تو کامپوتر خودم اگه آپدیت رو بزنم نمینویسه گوشی من آخرین ورژن هست و نیازی به آپدیت نداره ؟؟؟؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
بازم سلام
کسی در مورد شبکه کردن از طریق وایرلس نمیدونه ؟
نحوه ی آی پی دادن ؟
کار با مدیا سرور ؟
سلام به همه
گوشیمو داده بودم دست یکی از بچه ها پسورد 1 2 3 4 5 رو عوضش کرده خواست منو اذیت کنه :13: اما الان واقعا پسورد فراموش کرده.
نمیدونم چیکارش کنم با برنامه ای چیزی میشه پسورد رو حذفش کرد یا درآوردش؟
خیلی واسم ضروریه
ممنون
عجب مشکلاتینقل قول:
شما گفتین با همه سیمکارتها چنین مشکلی دارین ؟
پس حهنقل قول:
اون موقع تو کافی نت بعد از اتمام دانلود اپدیت که نکردی درسته ؟
اگه اپدیت کردی خب طبیعتا الان پیغام خواهد داد گوشی شما اپدیت شده هست
اما اگه نه، میتونی اپدیت کنی
یه لحظه به اینترنت وصل میشه بعد شروع به اپدیت میکنه
به سوالات هم باید جواب بدی
منظور تائید کنی
من قبلا مال یه ان95 را ریست کردم پسوردشونقل قول:
اما بعید میدونم رو ویواز کار کنه
فکر کنم باید بدی بیرون برات درست کنند
من که راهی نمیدونم
سلام golmohammadi جان
من آپدیت کردم من میخام وقتی مثلا گوشی قاطی کرد با اون برنامه سونی اریکسون فلش بزنم ؟
همچین چیزی میشه ؟
برایه فلش زدن به ویواز باید از SETOOL استفاده کرد ؟
ممنون
پس منظورت این بودنقل قول:
اره میشه
نه نیازی به برنامه خاص دیگه ای نیست
یه بار اپدیت کنی فلش میشه
موقع اپدیت میپرسه اپدیت جدید نیست آیا ادامه میدی؟
بعد میگه حافظه فرمت میشه از شماره ها و اس ام اسو ... قبلش بکاپ بگیر
خلاصه اخر سر فلش
ممنون اسماییل جان :11: !نقل قول:
دوست عزیز شما از این روش استفاده کن ، ببین جواب میده :
آموزش کاملا تصویری پیدا کردن Lock Code گوشیهای نوکیا
البته نوشته برای نوکیا ولی منظورش سیمبینه :دی !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260237
سلام
من سه تا سوال دارم که ممنون میشم اگه جواب بدین ؟
1-چطور میشه گوشی رو از طریق وایرلس به لب تاپ وصل کرد ؟البته برای استفاده لز اینترنت رو میدونم برایه انتقال فایل از طریق وایرلس رو میخام ؟
2-برنامه MEDIA sever برای چیه و چطور باهاش کار میکنن؟
3-شارژ فابریک موجود روی گوشی چند میلی آمپر هستش ؟برایه ویواز
آقا گل محمدی جان عزیز من باسیم کارت همراه اول کارمیکنم قبلا رو 5800وگوشیای قبلیم این مشکل رونداشتم یعنی واسه گوشی شماتا حالا همچین پیغامی رو نداده:41::41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
700 میلی آمپرنقل قول:
3-شارژ فابریک موجود روی گوشی چند میلی آمپر هستش ؟برایه ویواز
ولتاژش هم باید 5 ولت باشه
که ولتاژ USB کامپیوتر هم 5 ولت هست
واسه همین به باطری آسیب نمیرسونه شارژ از طریق کامپیوتر ...
سلامنقل قول:
نه والا
واسه من چنین مشکلی پیش نیومده
اگه گارانتی داره بده گارانتی
همچنین بهتره یه بار بدی فلش بزنند با باکس شاید درست بشه
من فقط یه مشکل دارم
بعضی وقتها که یه منطقه هستی و آنتن اونجا ضعیفه، بعد مثلا میایی جایی که آنتن پر میشه هنوزم شماره گیری نمیکنه
این میتونه یک باگ باشه
حالا نمیدونم یا آنتن هست شماره گیری نمیکنه
و یا آنتن نیست گوشی به اشتباه چند تا آنتن نشون میده ....
سلام بابت لینکت ممنوننقل قول:
اما یه سوال واسم پیش اومد:
منظورت از اسماییل جان کی بود؟(من!!!!!:18:)
راستی اسماییل نه اسماعیل درسته:20:
آره ، خطای دیده :دی !نقل قول:
نه اون یکی رو میگمـ ... :دی
سلام
میخاستم بدونم گوشی شما چقدر شلرژ نگه میداره ؟
برایه من 24 ساعته خالی میشه البته از 24 ساعت 12 ساعتشو کار میکنم ؟
سلام
یک سوال و یک نکته در باره اینترنت
سوال: همانطور که میدانید sms ها و ای میلها را هم میشه در حافظه موبایل ذخیره کرد و هم در کارت رم. حالا گاهی پیش اومده که موبایل هنگام دریافت sms پیغام داده که کارت قابل دسترسی نیست و پیام را در حافظه داخلی ذخیره کرده. حالا آیا راهی هست که پیامها و ای-میلهای موجود در حافظه داخلی را به کارت منتقل کرد؟ چون اینجوری بعضی از پیامها را که لازم دارم باید هی حافظه مربوط به sms را دستی تغییر بدهم تا ببینم.
در مورد اینترنت اگر یادتان باشد مدتی قبل بحث بر سر این بود که اگر شبکه محلی مثلا در دانشگاه برای دسترسی به شبکه خارجی اینترنت نیاز به پرا کسی داشته باشد این را باید کجا تعریف کرد. ان موقع یکی از دوستان گفت تنها جایی که می شود این را تعریف کرد در بخض رسانه یا mrdia streaming است. که البته آن را امتحان کردم و کار نکرد.
حالا من مدتی است به این تالار نیامده ام و نمیدانم در 100 پست قبلی از آن زمان تا به حال کسی این را گفته یا نه ولی به هر حال ذکرش ضرری ندارد
اول می روید به منوی اصلی موبایل >
Setting> Connectivity> Destinations
خوب در این صفحه اگر قبلا access point یا نقطه دسترسی تعریف نکرده اید اول این کار را بکنید تا شبکه WiFI را اضافه کنید.
بعد در همین صفحه (destination) ری گزینه اینترنت بزنید و پس از آنکه وارد شدید روی نام شبکه ای که در مرحله قبل اضافه کردید کلیک کنید و آن را باز کنید. (فهرستی از تنظیمات باز می شود). حالا با کلیک روی Options پایین صفحه و سپس انتخابAdvanced settings صفحه ای باز میشود که در آن امکان تعریف پرا کسی و پورت وجود دارد.
البته هنوز یک نکته هست که راهش را پیدا نکرده ام و آن این است که اگر پرا کسی نام کاربری و رمز ورود بخواهد این را باید کجا وارد کرد چون در این صفحه چیزی برای این دو مورد وجود ندارد.
سلام
من گارمین رو نصب کردم و به خوبی کار میکنه فقط تو گوشی remove memory cart رو میزنم و مموری کارت رو در میارم و میزارم توش مینویسه garmin detected مثل اینکه برنامه برنامه باز بوده و یه دونه yes و no میده که اگه yes رو بزنم برنامه گارمین باز میشه .
و از وقتی گارمین رو زدم شارژ کم نگه میداره آیا میشه مثلا گارمین باز میمونه و شارژ مصرف میکنه ؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه چطور mailbox (دریافت ایمیل) رو میشه تنظیم کرد؟
برایه منم هم 700 میلی آمپر هست ولی به نظر شما 700 میلی آمپر کم نیست چون 2.5 ساعت طول میکشه تا شارژ بشه.نقل قول:
گوشی قبلیم نیم ساعته 100 درصد میشد.
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
در ضمن کدوم نسخه پایتون رو ویواز کار میکنه لطفا لینکشو بزارین چون دو سه تا دانلود کردم موقع نصب فکر کنم نوشت untrusted provider و یه دونه هم چراغ قوه باشه ممنون میشم تو سایت یه دونه بود که نوشته بود چراغ قوه برایه ویواز و ساتیو که دانلود کردم که بازم ارور untrusted provider رو داد ؟؟؟
ممنون
حتما منظورش من بودم :11:نقل قول:
البته تلفظ اصلیش Ismail به زبان محلی یعنی تورکی :31:
خیلی خوبه کهنقل قول:
من اگه 12 ساعت کار کنم پدرش درمیاد :31:
در کل باطری شما خوبه
خب معلومه مصرف میره بالانقل قول:
گارمین با gps کار میکنه
مصرف gps هم بالاست
و مطمئنا اگه باز بمونه باطری زودتر خالی میشه ....
700 میلی آمپر شاید کم باشهنقل قول:
به هر حال 2.5 ساعت برای شارژ بد نیست
پایتون نسخه 4 همونی که خودم معرفی کردم بدون مشکل نصب میشه
برنامه چراغ قوه مخصوص ویواز و ساتیو هم بدون مشکل نصب و اجرا میشه
آیا برنامه ها را ساین میکنین ؟
یه جا دیدم نام کاربری و پسورد هم بودنقل قول:
اگر پرا کسی نام کاربری و رمز ورود بخواهد این را باید کجا وارد کرد چون در این صفحه چیزی برای این دو مورد وجود ندارد.
در قسمت دوم که پائینتر از اکسس پوینت هست نوشته اینترنت
برو اونو بزن
بعد آپشن و ادیت
حالا یوزر نیم و پسورد را میتونی اونجا ببینی
نمیدونم اینا هستند یا نه
کلا زیاد با این چیزا سروکار ندارم
سلامنقل قول:
خودم غیرفعال کردن گارمین رو موقعی که باهاش کار نمیکنید رو پیدا کردم :
برین تو برنامه گارمین گوشه بال سمت چپ علامت آنتن هست اونو فشار دهید و پایین سمت راست disable رو بزنید و از برنامه خارج بشین . وهر وقت خواستین از گارمین استفاده کنید برین تو برنامه و گوشه بالا سمت چپ رو بزنید و enable کنید.
سلام
من با ویواز به وایرلس دانشگاه وصل می شم و کار می کنه ولی به وایرلس خونه اگرچه وصل می شه ولی صفحه باز نمی کنه هیچ جایی واسه تنضیمات دستی نداره ظاهرا.می شه کاریش کرد؟
ممنون
باعرض خسته نباشيد به دلسوزاي فوروم ويواز يه سري باگ يا به نوعي ضعف رو تودوهفته كار با گوشي ديدم:
1.سرعت گوشي اصلا درحدواندازه ي سخت افزار وحشتناك گوشي نيست كه البته شايد باآپديتاي جديد حل بشه
2.گاهي اوقات توعكسبرداري واقعا اذيت ميكنه و رم گوشي پرميشه كه اصلا برام قابل قبول نيست :41:
3.گاهي اوقات توفيلم برداري تيك ميزنه كه به خدا ديوونه كنندست :19:
4.فيلم برداريشم خودم با ساتيو مقايسه كردم خيلي سرتر نبود:41:
5.عكس برداريش توي شب واقعا افتضاخه:41:
6.از وقتي اين گوشي روگرفتم قعطي طي مكالمه هام خيلي زياد شده كه توگوشي هاي قبليم اين مشكلو نداشتم:41:
7.هنوز هك هم كه نشده وبه اختمال بسسسسسسيار زياد حالا حالا ها هم هك نشه چون كسي دنبالش نيست:41:
8.كدك هاي پخش فيلم هم كه هيچي:13:
9.قاب پشت گوشي لغ ميزنه كه اعتراف ميكنم همچين چيزي رو ديگه به عمرم تو هيچ گوشي اي نديده بودم:41:
10.اثرانگشت هم كه همش روي گوشي مي افته واسه خودش اعصاب خورد كنه :41:
11.حساسيت تاچش هم از5530 كمتره چه برسه بهx6(خداييش خودم چك كردم كه ميگم):13:
شما ميگين با چيه اين گوشي حال كنم
البته خدا شاهده قصد جانبداري ازنوكيا يا ساير برندها روهم ندارم چون واقعا بااين معضلات درگيرم و به خاطر اين گوشي از x6نوكيا گذشتم اما به شخصه درحال حاضرنميگم پشيمونم ولي راضي هم نيستم .دوستان كارشناس اگه ميخوان نظري بدن دقيق و واقع بينانه وبدون هيچ گونه جانبداري از هيچ برندي باشه
ممنون
مطمئني ويواز خريدي؟؟نقل قول:
فيلمبرداريش از ساتيو بهتره (خودم تست كردم)
تاچش كه gsmarena گفته از 5800 بهتره
سرعت ويواز من عاليه و از ساتيو و 5800 بالا تره
قاب پشت گوشي من لغ نميزنه اما قبول دارم ميتونس بهتر باشه
.از وقتي اين گوشي روگرفتم قعطي طي مكالمه هام خيلي زياد شده كه توگوشي هاي قبليم اين مشكلو نداشتم(اين يكي زو تو ويرايش پاك كن كه نگن ... )
در كل vivaz pro من بهترين گوشيه كه تا حالا ديدم
من هم مشکلهای شما رو داشتم ؛ با آپدیت 90% شون برطرف شد !نقل قول:
نقل قول:
سلام تو خونه اگه لب تاپ دارین یا وایرلس خلاصه هرچی که دارین میخایین با گوشی به اینترنت وصل بشین برین تو کنترل پنل تو ویندوز سون که اینطوریه چون من سون دارم ولی xp هم شبیه این هستش .
تو کنترل پنل تو network And sharing center برین تو change adapter settings بعد تو اونجا اگه از دیال آپ استفاده میکنید یا هر چیه دیگه کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنید . راست کلیک بزنید و properties رو بزنین بعد برین تو sharing و اونو فعال کنید
تو xp هم برین تو منویی که کانکشن ها رو نشون میده اسمش یادم رفته بعد تو اونجا اگه از دیال آپ استفاده میکنید یا هر چیه دیگه کانکشن مورد نظر رو انتخاب کنید . راست کلیک بزنید و properties رو بزنین بعد برین تو sharing و اونو فعال کنید
تشکر=اگه مفید بود
فقط با 9 موافقم یعنی قاب پشت گوشی لق میزنه البته اول اینجور نبود و موقع باز و بسته کردن میشه و بعدن فهمیدم که باید اونجوری که قبلا باز میکردم نباید میکردم باید اول با ناخن وسط پایین وسط همون جای سیاه فشار میدادم بعد دیگه ناخن رو به راست یا چپ نمیبردم باید ناخن رو کشید و سپس سمت راست رو با ناخن از هم جدا کرد .نقل قول:
البته اگه زیاد لق شده قاب پشتی رو در بیارین پایین گوشی همون جایی که با ناخن باز میکنن کنار خارهای گوشی نیبینین که پلاستیکش کج شده اگه اونو درست کنید همون با ناخن یه ذره فشار بدین و بعد قاب رو بندازین دیگه لق نمیزنه.
جميعا سلام
1.امشب ويوازو شهرمون قيمت كردم(فول 320) خواستم ببينم اختلاف قيمت با علادين چقدره؟ مي صرفه 100 كيلومتر راه بكوبم برم تهران
2.دوستاني كه اين گوشيو دارن و ميگن صداي اسپيكرش كمه و تو جاهاي شلوغ شنيده نميشه ميشه بگن ويبرش چه جوريه قوي هست به اندازه كافي؟
سلام
من ایرانسل دارم میخواتم بدونم چطوری میتونم از طریق gprs ایرانسل تو کامپیوتر اینترنت برم یعنی چطور تو ویواز میشه گوشی رو به کامپیوتر وصل کرد و تو کامپیوتر اینترنت رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟
بنده سابقا (3 ماه پیش) اینترنت سیمکارت همراه اولمو فعال کردم
بعد هی هر رزو یکی دو بار ، بدون اینکه خودم از اینترنت استفاده کنم، آیکون E رو کنار آنتن گوشیم می بینم که نشون می ده یکی (برنامه ای یا ...) از اینترنت استفاده می کنه
یه کم اعصاب خورد کنه . آیا راهی به ذهنتون می رسه که کلا اینترنت رو توو ویواز غیر فعال کنم
همه منوها و تنظیمات اینترنت و ... رو هم رفتم حتی گوشی رو هم ریست کردم یه بار ولی حل نشد که نشد
آیا همراه اول می تونه قطعش کنه؟