این داشبورد p2 سورن هست !نقل قول:
Printable View
این داشبورد p2 سورن هست !نقل قول:
هزینش با روغن elf حدودا چقدر میشه؟؟ کارت طلایی تو کیلومتر 2000 میده؟؟؟ نمایندگی تعویض کنم یا بیرون(از لحاظ هزینه و کیفیت کار)؟؟؟نقل قول:
سلام کارت طلایی فقط 10000 رو میده و تعویض روغن وفیلتر با روغن عالی مثل کاسترول 10w40 حدود 80 در میاد باید از جیب بدینقل قول:
سلام به همه دوستان واساتید محترم
تعداد زیادی از صفحات رو که دوستان زحمتشو کشیدن خوندم واستفاده کردم. ولی در مورد اینکه پایه گاز سوز بهتره یا بنزینی چیزی دستگیرم نشد.
آیا اصلا خرید سمند با موتور ef7 کار درستی هست یا نه؟
از تمام مکانیکهایی که پرسیدم گفتن نگیر. بعضیا که اصلا تعمیرش قبول نمی کنن. یکی از دوستان سمند 86 سال داره وبسیار راضیه .کلی مسافرت میره و تمام مدت کولر روشنه و ماشین هم کم نمیاره.
حالا ما موندیم وتصمیم خرید.
از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید.م
سلامنقل قول:
چون ماشین ایشون مدل 86 هستش راضی هستن.اگه 90 به بعد باشه مطمئنا پشیمون میشن.
الان به نظر من ef7در کل از xu7 بهتره.
فقط باید مراقب موتور باشین و سرویس هاش رو به موقع انجام بدین و باهاش درست رفتار کنید.
دوستانی که مشکل لقی دنده و وجود صدایی شبیه برخورد دو تیکه فلز دارند بعد از سر و کله زدن فراوان با این مشکل بالاخره مشکلش رو یافتم و کاملا برطرف شد
مشکل از شل بودن و اچار کشی نشدن یه پیچ زیر گیربکسه که بعد از سفت کردن ان مشکلش کاملا برطرف میشه برای این منظور میتونین نمایندگی ببرین یا ببرین تعمیرگاه چون باید بره روی چال سرویس
داش عرفان فکر کنم هفته ای چند روز درگیر نمایندگی هستی، کی تحویل گرفتی؟نقل قول:
برزگوارنقل قول:
با کمال احترام
از موقعی که پست شما رو خوندم، مرتب دارم خودم رو می خورم که تاپیک رو به حاشیه نبرم ولی ساده انگاری شما مجبورم کرد که پست بدم، یک بار برای همیشه این بحث رو تموم می کنم و دیگه هر پست دیگه ای از شما در این بحث رو پاسخ نمی دم.
در ضمن من کاملا شعور فنی در حدی دارم که بفهمم کامپیوتر ماشینی که خریدم داره چه هشداری می ده، مربوط به نبستن کمربند ایمنی هست یا مربوط به باز بودن درب موتور خودرو در حین حرکت با وجود اینکه درب های خودرو بسته هست و تمامی اتصالات در هم توسط خودم چک شده بود، فرق خاموش شدن دیمری چراغ های در بعد از بسته شدن و اصلا خاموش نشدنشون بعد از بسته شدن در رو هم می دونم، شما خلط مبحث می کنید، اینهائی که فرمودید همشون قصه هست! نمی دونم چرا موضع شما دفاع از خودروسازی ایران هست، با آمار مرگ و میر بالای پراید، آتش سوزی سال های نه چندان دور سمند، و اخیرا هم گزارش تحقیق و تفحص مجلس از صنایع خودروسازی که حاوی نکات بسیار ارزنده ای هستش، که پیشنهاد می کنم مطالعه بفرمائید، یادمون باشه که در دولت قبلی ایران خودرو به دلیل حجم بسیار بالای بدهی هایی که داشت ورشکست شد و تنها با رانتی که از دولت گرفت الان سرپا هست و البته قیمت های نجومی که برای این محصولات بی کیفیت از من و شما می گیرن.
چرا باید درباره این سیستم از هم گسیخته و فشل بحث کرد، البته جای انتظاری از جامعه ای که خبر آلوده بودن لبنیات با روغن پالم رو می شنوه و کوچکترین صدائی ازش در نمیاد نیست!!!! دلیل نمی شه چون در انحصار کامل به سر می بریم پس سکوت هم کرد و بگیم بله این مشکل در تمامی محصولات ایرانی هست یا اساسا ماشین های خارجی هم بعد از 4 5 سال به صدا می افتن!!!! کی این حرف یا تجربه رو با شما به اشتراک گذاشته!! هیچ جوره این حرف تو کتم نمیره وقتی میشنوم یک کمپانی بزرگ در سراسر جهان برای مشکلی که از دیدگاه و منطق شما خیلی جزئی هست در سرتاسر جهان فراخوان تعمیرات می ده، پس چطور وارد مقایسه با صنعتی میشین که بر اساس اعلام رسمی سازمان پزشکی قانونی یکی از محصولاتش (پراید) در رده بالاترین گیرنده جان ایرانی ها حساب می شه!!
بهتره با وجدان خودمون حداقل روراست باشیم
وحید جان اتفاقا فقط یک بار اونم بدلیل روغن ریزی که بخاطر سنسور کیلومترش بود مراجعه کردم هر چند مشکل خاصی هم نبودنقل قول:
ماشینم تحویل تیر هست اما من مرداد از بازار گرفتم
اگه اشتباه نکنم شما هم مشکل صدا و لقی دنده رو داشتین . شما این کاری رو که من گفتم انجام بدین مطمئن باشین مشکلش حل میشه
سلام
جناب گودرزي
باتوجه به مشكلات متعددي كه براي خودرو شماپيش اومده كاملا حق داريد كه اينگونه معترض باشيد ولي باوركنيد كه ماشين ايراني وصفر خريدن واقعا شانسي است بگونه اي كه بعضي ها هيچكدام از مشكلات ذكرشده را نداشته و بقول معروف دارن حالشو مي برن .
به هرحال همه اين موارد مرتفع ميشه و سالهاي بعد بعنوان خاطره ازشون ياد خواهي كرد.
آقا اگه سر 5000تا ماشينو گارانتي نبرم ايرادي نداره و گير نمي دن ؟ ميشه سر 10000تا ببرم؟
موفق باشيد
ميتونند گارانتي بخاطرش باطل كنندنقل قول:
دوستان واسه EF7 پایه گازسوز بهترین روغن چیه؟
کاسترول 10w40 یا elf 10w40 یا ....؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد صداي زنجير مانند كه ماشين شما هم اين مشكل را داشت ميخواستم بپرسم كه رينگهاي ماشين شما هم اسپرت هست؟ نمايندگي بعد از كلي ور رفتن به ماشين ميگه به خاطر رينگهاي اسپرته كه اين صدارو ميده و بايد رينگها تعويض بشه!نقل قول:
در مورد روغن ريزي ماشين من هم 700 تا كاركرده ديروز ديدم روغن ريزي داره بردم نمايندگي گفت از درپوش سنسور كيلومتره.
براي اين دو مورد الان دو روزه ماشين توي نمايندگيه!!!
خارجي:elf 10w40 و ايراني بهران پيشتاز و ايرانولنقل قول:
سلام
دوستان ماشین من با ۱۴ کیلو گاز نهایتا ۱۵۰ کیلومتر بیشتر طی نمیکنه بنظرم مصرف خیلی بالاست بنظرتون باید چیکارش کنم؟ یکی از دوستانم که ef7 داره گفت با ۱۴ کیلو حداقل ۲۰۰ کیلومتر راه میره
ضمنا کپسول اینا چند کیلو گاز میگیره؟
از اون صداهای گنگ هست که وقتی توی ماشین شنیده می شه پیدا کردنش به شدت سخت هست تو نمایندگی هم که آنچنان با دقت بالا توجه نمی کنن که، می گن چیزی نیست حساس نشو!! رینگهای من هم اسپرت هست، و اینکه این روغن ریزی یک روز مثل آبشار می ریزه زیر ماشین و یک روز چیزی نمی ریزه، چون امشب می خواستم زنگ بزنم امداد خودرو دیدم چیزی نمی ریزه:n19:نقل قول:
من هم توی هفته دومی که تحویلش گرفته بودم:n04: به خاطر مشکلات بسیار زیادی که داشت دو روز نمایندگی خواب بود:n28:
یک مشکلی که باهاش دارم اینه که به شدت داغ می کنه موتور ماشین، به این شکل که امروز در ساعت 7 تا 8 بعد از ظهر باهاش یک ساعتی چرخ زدم بعد گذاشتمش تو پارکینگ و این بار از قصد درب موتور رو هم باز گذاشتم الان که ساعت 12 باشه چک کردم باز هم حرارت زیادی داره موتور، اون لحظه ای که در موتور رو باز می کنی وقتی تازه خاموش می کنم، نمی دونید چه حرارت عجیبی احساس می شه، و به هیچ کدوم از اجزای داخلی موتور نمی شه دست زد، این طبیعی هست، مال شما هم این طوری هستش؟
سلام داغ بودن موتور طبیعیه مال منم دقیقا همینطورهنقل قول:
ضمنا دوستان یکی دیگه از کشفیاتم این بود که وجود صداهای غیر قابل کشف بخاطر اچار کشی نبودن و تق و لق بودن خیلی از جاهای ماشین هست حداقل مشکل دنده مو که اینطوری رفع کردم :n13:
سلام
بعضی از مغازه های دیاگ زنی دیدم که با لپ تاپ دیاگ میزنند.
میخواستم ببینم نرم افزار خاصی داره؟
از کجا باید بگیرم؟
میشه دانلود کنم؟
sent from my glx sky using tapatalk
سلامنقل قول:
طبیعیه.
کلا Ef7 موتور گرمیه.
سلامنقل قول:
نرم افزارش پولی هستش.
غیر از قیمت لپ تاپ ، حداقل حدود 1 تومان بابت نرم افزار و قطعه رابط لپ تاپ با Ecu باید بدین.
البته برای کارهای عادی دیاگ elm327 تو بازار هستش با قیمت حدود 100 تومان ( یا کمتر ) که تا حدی کارتون رو با Ef7 راه میندازه.
با ای سی یو بوش تست کردم و تقریبا خوب جواب داد.
تعدادی از پارامتر های ای سی یو رو نمایش میده ( نه همه رو ) و بیشتر ارور های ای سی یو رو میخونه.
من مشکل صدای زنجیر مانند را حل کردم:n19:نقل قول:
دوستانی که رینگ آلومینیمی دارند وقتی ماشین پارک هست با دست محکم به لاستیک های ماشین ضربه بزنید و اگر یه صدای زنجیر مانند از رینگ ها شنیده شد به خاطر پیچ های دوپله رینگ این صدا تولید میشود چون تا انتها بسته نمیشود و واشر پیچ لق میزند و این صدای زنجیر مانند را تولید میکند!
باید پیچها را با پیچ اصلی خود ماشین که یک پله و فولادی است تعویض کنید و مشکل کلا برطرف میشود.
گرمای این مدل ماشین طبیعی است چون طوری طراحی شده که در دمای بالا راندمان بهتری داشته باشد.
اگر ماشین دیگه روغن ریزی نداره به خاطر اینه که واسکازین ماشینتون تا محل درپوش سنسور تخلیه شده و دیگه چیزی نمونده که بریزه.چون محل این درپوش بالا قرار گرفته و با نشت اون مقدار کمی روغن تخلیه میشه.ببرید نمایندگی درستش کنند.
ماشین من 1400 تا کار کرده و وقتی توی جاده با دور موتور بالای 3000 میرم صدای موتور خیلی زیاده و واقعا اعصاب خورد کنه و هرچی دور موتور بالاتر میره بدتر میشه. وقتی با بنزین میرم این صدا بیشتر هم میشه با توجه به اینکه با گاز هم صدا خیلی بالاست.بیشر دوستان تا اینجا گفتن که صدای موتور EF7 خیلی کمه پس برای من چرا اینجوریه؟
من با 11.6 کیلو گاز با سرعت 100 تا 120 توی جاده با کولر و ظرفیت بار و مسافر تکمیل 220 کیلومتر رفتم.
درودنقل قول:
روغن ریزی ماشین من از سمت راننده و قسمت عقب سینی کف هستش، و اینکه از کجا بفهمم که اکو مکسه؟
در ضمن یک روز مثل آبشار روغن ازش جاری می شه روز بعد یک چکه هم نمی ریزه، و همین طور این داستان ادامه داره؟:n28:
درودنقل قول:
روغن ریزی ماشین من از سمت راننده و قسمت عقب سینی کف هستش، و اینکه از کجا بفهمم که اکو مکسه؟
در ضمن یک روز مثل آبشار روغن ازش جاری می شه روز بعد یک چکه هم نمی ریزه، و همین طور این داستان ادامه داره؟:n28:
باسلام
در سمندهاي 93 محل كيلومترشمارتغييركرده و از روي گيربكس جداشده است و ديگر مجموعه چرخدنده و متعلقاتش وجود نداره بنابراين بجاي اون مجموعه برروي گيربكس يك درپوش گذاشتند كه فاقد آب بندي مناسب براي واسكازين مي باشد و اكثر نشتي از محل همين قطعه است .
اينهم عكسش:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
من یه ef7 تکسوز دارم و 10 هزارتا کار کرده
خواستم ببینم امکان دوگانه سوز کردنش هست
چون ظاهرا موتورش با دوگانه سوزها تفاوتی نداره و حتی توی صفحه کیلومتر شمار داشبورد تمام علائم cng رو داره
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن امکانش هست ؟ و اصلا به ماشین آسیب نمیرسه ؟
ممنون
سلام
چند وقت پیش در مورد سه کار کردن ماشین سوال کرده بودم،امروز بردم یک تعمیرگاه گفت که یک چیزی روش نصب میکنم که خطای Acu پاک کنه و گفت که این مشکل خیلی از ef7 دارن و با این کار مشکل برطرف میشه!
میخواستم ببینم که دیگه نیاز نیست که دسته سیم کوئل عوض بشه؟
قیمت دسته سیم کوئل به دریچه گاز چنده؟
sent from my glx sky using tapatalk
سلام دوستان می خواستم روغن ماشین را عوض کنم . کسی تجربه استفاده از روغن آترود را داره جادوی سبز 10 40 چطور هست ؟
سلام
كيلومتر كاركرد 5600تا
امروز سمندو بردم نمايندگي براي سرويس اوليه ، كارهائي كه انجام دادند:
ماشينو با جك ستوني كاملا بالا برد و از اول تا انتهاي ماشينو بررسي كرد و بعدش جلوبنديو آچاركشي كرد و ميزون فرمون زد ،كلا هرچي پيچ و مهره زير ماشين بود آچاركشي شد . نشتي واسكازين سنسور كيلومتر هم گفتش پنج شنبه بيار برات رديفش كنم .ديگه با هيچ جاي ماشين كاري نداشت (همه سيستمهاي ماشين خوشبختانه سالمه و كار ميكنه)يه ليتر روغن موتور كم داشت كه سر ريزكردش .
مبالغ : ده هزار تومن بابت روغن موتور +كشيدن كارت طلائي (نمي دونم چقدر كم شد)
براي هر خدماتي كه انجام ميده از كارت طلائي كم ميشه ؟ اون كارت ديگه برا چيه؟
بابت روغن بودهنقل قول:
پول بابت کارت طلایی به هیچ وجه زیر بار نرید
اگر این طور باشه که دیگه نیاز به تعویض نیستنقل قول:
دلیل شروع سه کار کردن موتور به خاطر اررورری که ecu میده
دسته سیم 300 تومنه
و کاملش 700 تومن
هیچ کدوم از دوستان نظری نداره؟نقل قول:
صدای موتور ef7 روی دور موتور 2700 تا 2900 و همچنین روی 3500نقل قول:
کمی زیاده که بخاطر ضعیف بودن دسته موتور است
سلام. ایا امکان تعویض آن با نمونه قویتر یا تقویت ان امکان پذیره؟نقل قول:
سلام
موقعي كه كليدچراغ سقفي جلو را در وضعيت (روشن شدن با باز شدن درب) قرار ميدم چراغ يك سره روشن ميمونه و موقعيكه حركت ميكنم ودربها قفل ميشن مدام چشمك ميزنه در صورتيكه بايد خاموش باشه چون درها بسته است .
كسي ميتونه راهنمائي كنه كه مشكل از كجاست؟
درودنقل قول:
تازه تحویل گرفتی؟
مولتی پلکس هستش؟
سورن هستی یا lx? اگه سورن هستی دزدگیرت کار میکنه؟
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم، مشکل برقی و الکتریکی داری، یکی از قسمت های ماشین داره خطای باز بودن در می ده (خوب قطعا همشون بسته هستن) دلیل چشمک زدن در حین حرکت همین هستش، و دلیل اینکه همیشه روشن می مونه هم ناشی از همین ایراد الکتریکی هستش، من به خاطر این مشکل و چند تا مشکل دیگه که داشتم 2 روز نمایندگی خواب بود ماشین، وقتی لیست تعمیراتش رو دیدم فکر کردم مال یک ماشین 2 سال کار کرده هستش نه صفر:n28:
همه جای ماشین باز و بسته شده بود، داشبورد، در، سپر:n04: نگران نباش ببر گارانتی درست می شه.
سمند ELX EF7 دوگانه مالتي تحويلي برج 3 امسال كاركرد 5600 تا، دزدگير كه نداره فقط اون جعبه توي موتور كه با كليد كوچولو فعال ميشه
كليد چراغ سقف در دو حالت : روشن ، خاموش سالمه و دقيق كار ميكنه و فقط در حالت باز بودن درب ها مشكل داره .
با توضيحاتي كه شما دادين ترجيح ميدم كه كليدشو بزارم روي حالت خاموش و هر وقت لازم داشتم ميزارم رو حالت روشن و بي خيال حالت بازبودن درها ميشم چون اصلا دوست ندارم ماشينم به خاطر اين موضوع دو روز بخوابه و بعدشم معلوم نيست با بازكردن داشبرد وساير متعلقات چند تا بلاي آسماني ديگه سر ماشينم نازل بشه .
به هرحال ازماست كه برماست . ماشين ايراني =دردسر هاي ايراني
از راهنمائيتون سپاسگذارم .:n16:
متوجه نشدم، یعنی سورن هست ماشین شما، چون نوشتین ELX پس سورن هستی، اگه آره من همچین جعبه ای ندارم!!!؟؟؟نقل قول:
واسه یکشنبه هفته آینده دوباره نمایندگی 1069 وقت گرفتم، روغن ریزی و مشکل درگیری دائمی موتور چراغ های جلو و صدای دنده ها:n19:
راستی یک چیزی کیلومتر شمارم هم از کار افتاده:n04:
عجب دردسری برای خودم درست کردم:n30:
سمند EF7 توی دنده 5 و جاده بدون شیب با دور موتور 4000 سرعتش به چند کیلومتر باید برسه؟برای من سرعت نهایتا به 130 میرسه.
چون بیشتر نمایندگیهای ایران خودرو تعمیر EF7 را انجام نمیدن یا درست سر در نمیارن. اگر دوستان به نمایندگیهایی مراجعه کردن که کارشون خوب بوده لطفا کد نمایندگی را اینجا اعلام کنن تا دوستان دیگه برای پیدا کردن عیب ماشینشون کمتر به دردسر بیفتن و هی از یه نمایندگی به یکی دیگه مراجعه نکنن. با تشکر.