مخابرات تعرفه جدید نگذاشته؟
Printable View
مخابرات تعرفه جدید نگذاشته؟
دیشب adsl مخابرات قاطی کرده بود، یک سره قطع وصل میشد، الانم که پنل کاربری باز نمیشه ...
سرعت معمول روزانه هم که بین 30 تا 40 بود، الان که دانلود داشتم تا 100 هم رفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گمونم خبراییه !!
مال من هم قاطیه. در حالی که 10 روز پیش 3.5 گیگ ترافیک بیشتر باقی نمانده بود الان ترافیک باقیمانده را 4.2 گیگ زده. یعنی توی این مدت نه تنها چیزی مصرف نکردم بلکه یک چیزی هم از مصرفم کم شده.نقل قول:
برعکس ماه قبل که همینجور الکی کنتور مینداخت و بدون اینکه مصرف کنم مقدار مصرف رو اضافه میکرد. دست آخر هم 1 گیگ برام ترافیک اضافه گزارش کرد. هر چند اونماه هم تا یک روز قبل از پایان ماه مقدار ترافیک اضافی رو 2 گیگ گزارش کرده بود. مثل اینکه کلا سیستمشون قاطیه. خوشبختانه این ماه در جهت کم کردن ترافیک مصرفیه
سیستم مخابرات ظاهراً خوشبختانه از تاریخ 15 بهمن تا 25 بهمن قاطی کرده. کل ترافیک مصرفی توی این مدت توی ترافیک مصرفی محسوب نشده.
این به تلافی اضافه ترافیکی که هر ماه محسوب میکنه.
اصلا به آمار پنل مخابرات اعتماد نکنید و گول ترافیک باقیمانده رو نخورید(در حالی که مصرفش کردید و تموم شده).خودتون حساب مصرفتون رو داشته باشید.
سلام بچه ها
من ۲۵۶ مخابرات ۸.۵ گیگ دارم
اون موقع ثبت نام کردم که اولاش بود و سرویسا نامحدود بود
حالا سرعتش خیلی اذیت میکنه
می خوام برم پار س آنلاین
کسی هست این کارو کرده باشه و کمکم کنه و روالش رو بگه ؟
من هم خواستم چنین کاری بکنم سرویس من 2048 است ولی سرعتی که دارد خیلی پایینتر از مقدار اسمی آن است (علی الخصوص در آپلود). ولی وقتی که مراجعه کردم به مراکز پست بانک، گفتند که قرار داد یکساله است که اگر زودتر از آن بخواهد انجام شود شامل جریمه میشود. این بود که از خیرش گذشتمنقل قول:
خوب چقدره جریمه ؟
الان من 2 مگ مخابرات بگیرم چطوره ؟؟
زِیادنقل قول:
اندازه پول کفن و دفن باباشون
آقا داستان این اینترنت مخابرات چیه ؟! واسه چی انقدر زیاده مصرفش ؟؟! 4گیگ ترافیک دارم نصفه ی ماه نگذشته میخوره به ترافیک اضافه :|
دوستان تعرفه های جدید حجمی اینترنت مخابرات ساعت رایگان داره یا؟؟؟
اگه داره مثل قبل فقط سرویس 256 شبانه رایگان داره یا سرویسای دیگه هم دارن ؟؟؟
شبانه رایگان کلا برداشته شده و پولی هست برای هر گیگ دانلود از ساعت 1 تا 8 صبح باید 1750 بدیننقل قول:
یعنی تعرفه های قبلی مخابرات حذف شده کلا؟ الان فقط تعرفه جدید ها رو میدن؟
اره باید طبق تعرفه جدید کار کنید و دیگه هیچ شبانه رایگانی وجود ندارهنقل قول:
لعنت بهشون . هر روز یه خوابی میبینن.نقل قول:
امیدوارم شرکتای خصوصی زیربار مصوبه جدید تنظیم مقررات نرن وگرنه باید قید اینترنت و دانلود رو زد..........
شرکت های خصوصی هم میگن قراره این قانون رو اجرا کنن ولی اگر قرار بر حجمی باشه با بورست بالا که شرکت ها از قبل دارنش
ولی تو تاپیکی که این قانون رو پیگیری میکنن یکی گفته بود مخابراتشون حذف کرده رایگان رو که همه نامه زدن و برش گردوندن
البته تعرفه های اونها کلا ارزون تر از اینجا بود حالا نامحدودها که به کنار نمونه بگم از محدود 16 گیگ 512 با شبانه رایگان 20 و خورده تومن
توی خود سایت تنظیم مقررات که زده بود همه شرکت های خصوصی هم قبول کردن و قرار بود از (بیست و دوم) انجام بشه اما تا الان که خدا رو شکر خبری نیست اگه بخوان اینطوری کنن که همه باید برن سمت آنلاین یه طرفه.
دیگه دارن از شور و هرچی هست در میارن نه میذارن بازی ها و برنامه ها راحت فروش بره و هر فیلم و انیمیشن هم دست کم بعد از 6 ماه وارد بازار میکنن بابا مگه ماها هم نباید سرگرمی داشته باشیم بعد میرن پاساژ مهدیه رو خالی میکنن به علت نقص مقررات .بابا این حرفا نیست فقط برای سود بیشتر سه نقطه هست
یکی از بچه ها الان تعریف صبا نت رو کرد ، اون چطوره من 512 10 گیگش رو بگیرم ؟ سرعتش خوبه ؟ کسی داره اینجا ؟
یکی از دوستام داره میگه عالیه دانلود شبانه هم داره :n01:نقل قول:
ما اینقدر ازین شرکت ها ضرر خوردیم دیگه مثل مار 7 خط شدیم !!!!نقل قول:
میترسم اینم تو زرد از آب در بیاد بعد یه مدت....نه ؟
اره خب ی نمونش این مخابرات بوووووووووووووووووووووق شده دانلود شبانه عالی بود ولی دیگه الان بعد از ساعت 1 دیگه اینترنت قطع میشه وصل هم باشه نیم ساعت نیم ساعت قطع میشهنقل قول:
داداش هیچ غصه نخور اولاشه اونم برداشته میشهنقل قول:
یکی از دوستام داره میگه عالیه دانلود شبانه هم داره
كم كم دارم تصميم ميگيرم كه اينترنت كلا جم كنم......حساب كردم ديدم هر چي بخوام دانلود كنم از مغازه بخرم يا برم كافي نت ارزون تر درمياد:n28::n28::n28::n28:
اقا شما چرا از پارس استفاده نمی کنید؟! واقعا که !!
الان پارس 256 رو می تونید بگیرید با ماهی 8000 تومان، شبانه رایگان که داره ، سرعت دانلودش هم روزها دقیقا زیر 350kb در ثانیه نمیاد !! حالا نمی دونم شما چرا از این سرویس ها استفاده نمی کنید و همش می نالید از کیفیت پایین مخابرات و شرکتهای دیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
من 2مگ مخابرات رو سه ماه داشتم مفت هم نمی ارزید ! ماهی 30 تومن می دادم، کلی از من ترافیک دزدید ! شبانه رایگان هم نداشت، حداکثر سرعتش هم بیشتر از 250kb نمی شد !!
نت گستر هم دوباره وایرلسش رو راه انداخته در حال تست هستیم، وضعیت ثابت شد، کیفیتش رو برای شما هم قرار می دم ، اون رو هم می تونید تست کنید
دانلود ماهیانش چند گیگه؟ اگه 8 گیگ به بالا باشه همین فردا میرم دنبالش!نقل قول:
الان پارس 256 رو می تونید بگیرید با ماهی 8000 تومان، شبانه رایگان که داره ، سرعت دانلودش هم روزها دقیقا زیر 350kb در ثانیه نمیاد !! حالا نمی دونم شما چرا از این سرویس ها استفاده نمی کنید و همش می نالید از کیفیت پایین مخابرات و شرکتهای دیکه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا بزن بیرون ازین مخابرات ! الانم که کلا باز رایگان 256 رو برداشت.نقل قول:
هرچند شرکتای خصوصی هم دارن پشت سر قیمت هاشونو میبرن بالا............
نقل قول:
كمال جان جيب بنده رو هم در نظر بگير داداش .... مخابرات به جيب من كانكت نيست...:n10:
ای بابا!نقل قول:
بیا جفتی میریم یه جایی که به جیبمون کانکت باشه :n11:
قیمت پارس ماههاست که ثابته و کیفیتش بهتر که شده هیچ، سرعت هم بالا رفته، هیچ جای شکایتی نداره، در مقابل پارس الان هیچ شرکتی حرفی برای گفتن نداره، نه از لحاظ کیفیت، نه از لحاظ سرعت و نه از لحاظ قیمت، این ماهی 8000 تومنه، ترافیک سه ماهش 6 گیگه.
با سلام ، من اهوازیم ولی با اجازتون اومدم تو بحثتون .
من الان 256 پارس دارم ، سرعتم تو روز عالیه ، هر چی باشه بالای 120 ، از سرم هم زیاده برای چیمه دانلود 400 ، ولی شبا نامردا وصلش کردن رو سرعت واقعیم که بین 20 تا40 ، تقریبا شبی 500 الی 550 مگ دانلود میکنم ، زنگ زدم پشتیبانیش میگه همون موقعی که سرعت خراب میشه باید زنگ بزنید (یعنی ساعت 2) ، من هم گفتمش باشه ساعت 2 هم زنگ میزنم ، ولی بم گفت مشکل نداره سرعتت رو تو شب هم بیشتر میکنن . ولی کی ساعت 2 زنگ بزنه:n27:
ولی در کل نسبت به مخابرات بهتره چون مخابرات 80 درصد ازش ناراضین . ولی پارس انلاین اگه تو روز خودتو کنترل نکنی مثل من میشی ، الان بعد از 7 روز 450 مگ مونده برام :n14:
آخه بدبختی اينه که رو فيبر نوری سرويس نميده اين پارس يعنی به غير از مخابرات کسی رو فيبر نوری سرويس
نميده اگه کسی چيزی ميدونه به ما هم بگه اگه سرويسی هم هست که رو فيبر نوری بياد که ما هم استفاده کنيم
یه سوال ،این حضرات که میخان پیشرفته کنن مملکتو، شما الان که فیبر نوری داری مثلا نویزت رو چنده (همون SNR) ، من با همون سیمهای احتمالا زمان شاهی نویزم اینهنقل قول:
SNR Margin :14.6 6.1 db Line Attenuation :43.0 34.3 db Data Rate :2048 454 kbps
البته من خودمم موندم برم مخابرات بگیرم یا نه چون قیمتای نامحدودش خیلی خوبن ، الان ما 100 % باید ترافیک اضافه بگیریم 1 گیگش 4500 تومن !! چونکه آدما معمولا تو روز بیدارن و میخان استفاده کنن ، کی ساعت 2 میاد بشینه پشت اینترنت !!
ولی خوب از سرعتش و قطعیش خیلی خیلی ها ناراضی اند
پارس آنلاین الان خیلی خوب شده من به همه پیشنهاد میکنم که بیان و از اون بگیرن چون با 128
میتونید راحت شبی 800 مگ دانلودکنید :n19:دیگه حساب کنید با 256 و 512 شبی چقدر میشه دانلود کرد :n10:
نقل قول:
حرف الکی نزن ، من با 256 دیشب از ساعت 2 تا 7 صبح 170 مگ بیشتر دانلود نکردم ، البته اینترنت همش شانسیه ، این شانسی گه ماست
اینم تست سرعت ساعت 8.30 صبح با اشتراک 512k پارس انلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بگو سرعتت تو روز بشه 10 مگابایت بر ثانیه ، چی میتونی باش بکنی ، مگر اینکه نامحدود باشه ، اگر محدود باشه باید ماهی 200 هزار تومن ترافیک اضافه بخری !!نقل قول:
دقیقا !نقل قول:
نوین نت هم یه زمانی تو روز 400تا میرفت سرعت دانلود ولی شبا بزور 40-50k
این رو محض خنده گفتم وگرنه از کی تا حالا پارس آنلاین درست و حسابی کار میکنه با این پینگ داغونی که داره در حالت عادی مال من 450 هست چه برسه به بالا سرعت هم 120 بیشتر نمیره وگرنه مرض که ندارم بخوام همشهری هام رو بکوشنم جایی که بدرد نمیخوره من کلی برای اینکه شما ها از اینترنت راحت تر استفاده کنین زحمت کشیدم که آخر هم نشد
دوست من شما خط تلفنت صد درصد ایراد داره، من الان بیشتر از 3 ساله که مشترک پارس هستم و همیشه ار سرعتش راضی بودم، من نزدیک مرکز پاستوره دفترم، البته خونه از نت گستر سرویس دارم وایرلس، اما در کل پارس مشکلی نداشته و نداره، سرعتش هم همیشه نسبت به بقیه شرکتها بالاتره، پینگش هم همینطور، شما صد در صد کابلهای تلفن تو خونه رو چک کن، یک سیم مستقیم از دم در بیار تا مودمت با یک نویز گیر تست کن، بعید می دونم مشکلی داشته باشی، من تست پینگ هم می گیرم صبح برات می گذارم تا ببینی پینگش هم مشکلی نداره، نه تایم اوت داره و نه قطعی ، پینگ 4.2.2.4 هم معمولا زیر 250 است . اما من مخابرات 2 مگ داشتم سه ماه استفاده کردم، به لعنت خدا هم نمی ارزید، کلی هم ازم ترافیک دزدید !نقل قول: