من خواسنم لپ تاپ بگیرم تو همین حدود ها فروشنده گفت اگه لپ تاپ بگیری کلا باید با بازی کردن خداحافظی کنی!حرفش چقد صحت داره؟
من خواسنم لپ تاپ بگیرم تو همین حدود ها فروشنده گفت اگه لپ تاپ بگیری کلا باید با بازی کردن خداحافظی کنی!حرفش چقد صحت داره؟
نقل قول:
یه جورهایی راست گفت
بازی های سنگین و بروز در این رنج قیمتی خوب اجرا نمیشند اما کلا این رو بدون که هر لپتاپی و در هر محدوده قیمت برای گیم ساخته نشده و کلا میشه گفت کسانی که هدفشون از خرید نوت بوک بازی هست پشیمون میشند.
اما بهترین برای بازی در این محدوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستاي عزيز:11:
من با بودجه اي كه دارم(حداكثر حداكثر1.100) صفحات قبل 3 مدل پيشنهاد كرديد كه دربارشون چندتا سوال داشتم.
كاري هم كه ميخوام با لپ تاپ بكنم بيشتر اينترنت و اجراي برنامه هاي مهندسي و ... و البته شايد هم كمي سراغ بعضي بازيها رفتم:31:
مدل ايسر 5741g رو پيشنهاد كرديد كه من از چند تا جا پرسيدم ميگند برد ضعيفي داره و ... و خلاصه ترسيدم!!
مدل سوني cw21fx رو پيشنهاد داديد كه به 2 علت روش دو دلم. يكي كانفيگ كمتر از ايسر ي كه بالا گفتم و ديگه اينكه تو همين سايت فراخوان سوني براي مدل هاي f و cw رو به دليل داغ شدن زياد ديدم كه كلا به خريدش شك كردم.
از دل هم مدل 5010 معروف رو پيشنهاد فرموديد كه اونم تو همين سايت ديدم گه گاهي ميگن درايو هاش مشكل داره و...
جديدا هم مدلهاي وسترو 3500 رو ديدم كه خوشم اومده كه واقعا اونو نميدونم. راستي مدل studio 1557 و studio1558 از برند دل چجوريند؟
و سوال آخر اينكه اگر برم سراغ برند فوجيتسو چي؟ يا برند lenovo ؟ يا اچ پي؟
خلاصه كلي گيج شدم:41::41:
از راهنماييتون ممنون و ببخشيد از تعداد زياد سوال هام:11:
نقل قول:
یه اسم چند تا برند دیگه هم می گفتید بد نبود :31:
فوجیتسو رو اصلا فکری روش نکن !
بنظرم از بین K52 های ایسوس و مدل ایسر یکی رو انتخاب کن ! بقیه هم ارزش فکر کردن ندارند.
معذرت میخوام چرا نباید روی فوجیتسو فکر بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من جدیدا a-530 خریدم .بدو ن اغراق میگم عالیه از هر نظر .واسه چی باید 1 میلون واسه این لپ تاپ های چینی توی بازار هزینه کنند؟؟؟؟نقل قول:
پراکندگی بین انتخاب های شما زیاد هست ، سعی کنید بین 2 برند انتخاب ها رو محدود کنید ، من موقت 5741g دارم و ازش راضی هستم ، نسبت به 5741 و 5010 تو تالار مشکلات هم نگاه کنید 5010 رکورددار مشکلات هست الان ! وسترو 3500 هم لپ تاپ خوبی هست و کیفیت ساختش از 5010 بهتره .نقل قول:
فوجیتسو هم برندی نیست که بتونه با برند های قدرتمند بازار ( مخصوصا تو ایران ) رقابت کنه .
سعی کنید بین دل 3500 و 5741 انتخاب کنید .
فوجیتسو زیمنس یک برند ادغام شده هست که دفتر اصلی اش در آلمان هست ، همانند بقیه برند ها قطعات آسیایی و چینی رو اسمبل میکنه و تحت نام Germany به بازار میده ، کیفیت ساخت فوجیتسو برای کسانی که در کار لپ تاپ هستن مشخص هست و الان من معتقد هستم MSI کیفیت به مراتب بهتر و بالاتری از Fujitsu Siemens دارهنقل قول:
اصولا این فکر که لپ تاپ آلمانی / آمریکایی و ... هست اشتباهه ، تمامی قطعات ساخت آسیای شرقی هستن ، در درجه اول چین تامین کننده اصلی هست و تایوان و تایلند و مالزی و ... هم بقیه قطعات رو میسازن ، پس تفاوت کیفیتی وجود ندارد ، فوجیتسو زیمنس یک برند قوی در زمینه سرور و دسکتاپ ولی ضعیف در زمینه لپ تاپ هست .
سلام،نقل قول:
خداحافظی که نه، اما خوب به راحتی دسکتاپ و کنسول که نیست.
من تازه 5741G گرفتم. خوب مثلا حرارتی که موقع بازی ایجاد می کنه، آدمو می ترسونه. هر بار نیم ساعت بیشتر بازی نمی کنم باهاش (کول پد ندارم).
برا یه سری بازی ها هم که باید با کیبورد خشن رفتار کنی، بازهم کارو سخت می کنه. بازی هایی که گیم پد می خوان خوب راحتتره.
همینطور که خیلی از دوستان این فروم گفتن، اگه به portability (قابلیت جابجایی) لپتاپ احتیاج داری، یه لپتاپ (ارزونتر) بگیر و یه کنسول.
نقل قول:
من کلا فقط میخوام pes اجرا شه
بقیه بازی ها مهم نیست
من خودم بعد از کلی تحقیق این برند را انتخاب کردم.اکثر کسایی که توی این کار بودند میگفتند خیلی خیلی کم شکایت ازش میشه و دلیل خرید کم اون این هست که تبلیغات گسترده ای براش نمیشه و میزان وارداتش به ایران کمه.شما کافیه توجه داشته باشید که از کدوم برند میتونید لپ تاپی با این کانفینگ و این قیمت مناسب پیدا کنید.یعنی میخواید بگید کیفیت ساخت این لپ تاپ از لپ تاپ های مزخرف دل هم بهتر نیست.من خودم قبلا دل داشتم از همون روز اول بلوتوث و وایرلسش مشکل داشت آخرم درست نشد.به نظرم لطفا کمی منصفانه تر صحبت کنید.ممنونم.نقل قول:
فیفا 2010 که راحت اجرا میشه. حتما PES هم میشه.نقل قول:
راستش PES رو دارم شاید عصر نصبش کردم ببینم چجوریه. بهتر از فیفاست؟
کنسول اصلا(دلایل شخصی دارم)نقل قول:
اگه کول پد بگیرم میتونم 3 ساعت بازی کنم؟
ممنون اما خودتون قضاوت كنيد همين الان 4 سري و مدل گفتند دوستان:نقل قول:
ايسوز-3500-5741-فوجيتسو (هم كه يكي از دوستان تعريف ميكرد)
كيفيت ساخت و اينكه خراب نشه برام چون مهمه كمي انتخابم سخت شده. لطفا دوستايي كه با برند خاصي كار كردن راهنمايي كنند...:11:
من امتحان نکردم. شاید بدون کول پد هم در کوتاه مدت مشکلی پیش نیاد. توی همین فروم میگفتن با کول پد میشه مشکل گرم کردنش رو حل کرد.نقل قول:
من چون تازه خریدم میترسم ریسک کنم.
سلام به همه دوستان
دوستان من بین چند تا از مدل های موجود گیر کردم
این accer aspire 5741 g و dell inspiron 5010 و اخریش هم یه مدل از msi هستش
ظاهرآ کانفیگ خوبی داره
MSI
BRAND
CX620
MODEL
INTEL CORE I5 2.53 GHZ
CPU
M430
CPU TYPE
MB 3
CACHE
MB 4096 DDR3
RAM
GB 320 SATA
HARD
DVD / RW DUAL LAYER
DRIVE
HD LED 15.6"
LCD
GB 2.4 ATI 5470@ 1024 MB DDR3
GRAPHIC
WIN SE7EN RECOVERY
OS.
a/b/g/N 802.11
WIFI
YES - HDMI
BLUETOOTH
YES
WEBCAM
USB II * 3
PORT
KG 2.7
WEIGHT
DAY 400 BY MATRIX
GUARANTEE
MADE IN CHINA
ببخشید کپی پیست کردم
میخوام بدونم واقعا از این 3 کدوم رو بگیرم؟ضمن اینکه اون aspire هم کانفیگ دقیقش رو میخواستم اخه سایتهای مختلف کانفیگ های مختلفی ازش گذاشته بودن
ممنون از همه
به نظر من برو asus k42jc بخر.حالا 100تومان گرونتر هست ولی میرزه
حالا اگر خواستی بگو تا مشخصاتشو برات بزارم.
سلام
من میخوام حداکثر 900 تومن هزینه کنم.به نظر شما بهترین چیزی که میتونم بخرم چیه؟مارک و برند و اینجور چیزها هم فرقی نمیکنه.زیاد هم اهل بازی نیستم.برای من مهم کانفیگ بالا و طول عمر زیاد و خوب بودن لب تاب هست یعنی زود خراب نشه.کلی توی اینترنت گشتم به نظرم این مدلی که عکسش رو میزارم با این قیمت کانفیگش از همه بالاتره.حالا نمیدونم اصلآ برند Dell خوب هست یا نه؟ خواهش میکنم اگه لب تاب دیگه ای با این پول میتونم بخرم که بهتر از این مدل هست به من معرفی کنید.مارک و برندش هم اصلآ مهم نیست.ممنون.
دوستان منم بالاخره acer 5741 خريدمنقل قول:
واسه اون مشكل داغ كردنش بايد بگم كه من بدون مشكل حداقل 2 ساعت باهاش بازي كردم اونم بازي metro2033 (البته با كمترين گرافيكش به رووني كار كرد) و داغ شده بود سيستم ولي مشكلي پيش نيومد
كول پدم هنوز نخريدم
ولي خيلي لپتاب خوبيه
و همه بازي هارو جواب ميده
pes 10 رو كه مثل هلو با بالاترين گرافيكش جواب ميده
ولي nfs شيفت رو با مديوم گرافيك و پايين ترش روونه
در كل مرسي از هموتن بايت منظاتون كه باعث شدم من اين5741g acer رو بخرم
علتش اینه که 5741G کانفیگ های زیادی داره حدود 6 تا یا بیشتر که بعضی هاش از گرافیم 5470 بهره میبرند و همچنین GT 320M که یکی از بهترین گرافیک هایی هست که تو این رنج قیمت لپ تاپی دارهنقل قول:
شما اگه 5741 را با کانفیگ زیر بگیری خیلی بهتر از CX620 یا دل 5010 هست
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3 MB DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA Nvidia GeForce GT 320M 1GB
نه تفاوتی نیست زیاد 13 اینچ میخوای ؟شما اول مشخص کن اولویت واسه خرید چیه یعنی میخوای سبک باشه یا نه بزرگتر باشه کانفیگش بهتر باشه لمسی باشه یا نه و....نقل قول:
کیفیت ساخت هر 2 بالاست قیمت کمشون بخاطر کیفیت بد نیست
آره واسه چی نتونی دمای جایی که لپ تاپ میزاری باید پایین باشه و مخصوصا اگه واسه زیر لپ تاپ یک خنک کننده بگیری مشکله خاصی ندارهنقل قول:
اینکه خراب نشه بستگی به خودت داره این مدل ها همگی تست شدن اگه رعایت کنی خرابی نمیبینی اما فوجیتسو رو حذف کن از ایسوز چه مدلی مد نظرته؟از بین اون 2 مدلم 5741 بهتره با کانفیگ بالاش اگه برند رو در نظر نگیرینقل قول:
سلام،
این خطاب به دوستانی هست که لپتاپ در رنج قیمت 900 تومان می خوان و کمی هم اهل بازی هستند.
ظاهرا سه مدل Acer 5741g و Dell 5010 و MSI CX620 رو میشه با این مبلغ خرید.
من Acer رو خریدم به چند دلیل:
1. MSI رو خوب نمی شناسم و نسبتا تازه وارده.
2. Dell 5010 در بخش مشکلات سخت افزاری همین تالار پست های زیادی به خودش اختصاص داده (شاید هم دلیلش این باشه که خریدارهاش بیشتر از Acer هستند، شاید).
3. چیپ گرافیک GF 320M بهتر از ATi 5470 هستش.
4. Acer شرکت قدیمی و با سابقه ای هست.
5. قیمت Acer پایینتر از Dell بود.
6. همه می گفتن Dell نخر.
7. کسی نظری در مورد MSI نداشت.
8. یه چند نفری از Acer تعریف و چند نفر هم انتقاد کردن.
9. گارانتی Acer به نظر خوب میرسه.
...
حالا از بعد از یک هفته داشتن Acer:
1. از قیافش خوشم میاد. هر کس هم دیده تعریف کرده. برا من رنگ قهوه ای هست.
2. خیلی کم صداس.
3. هر بازی نصب کردم جواب داده (با یه مشکل در بعضی مواقع که در تالار مشکلات مطرح کردم).
4. از خریدم کاملا راضیم. فکر می کنم با این پول بهترین انتخاب رو کردم.
سلام
قصد دارم اواخر شهریورماه یک لپ تاپ در حدود قیمت 500- 750 تومان بگیرم منتهی خواستم نظر و تجربه شما رو در مورد برندهای مختلف و مدل های پیشنهادی بدونم
کار گرافیکی چندان سنگینی ندارم (استفاده از کرل و فوتوشاپ یا نهایتش بازی GTA IV)
بیشتر به پردازش و رم نیازمندم فکر کنم نرم افزارهای نقشه کشی در الکترونیک و برنامه نویسی و شبیه سازی نیاز چندانی به گرافیک نداشته باشه!
من 1290000 دادم 1558 استدیو دل خریدم 3 ماه نمیشه اما الان دلم رو زده اونموقع از نواقصش نسبت به مارک های دیگه مثل نداشتن چراغ lock ها و طرح سادش و چند چیز دیگه گزشتم تا امکانات قوی بگیرم اما حالا وقتی یک فیلمی نگاه میکنم کلا صفحه قاط میزنه و باید با دکمه پاور خاموشش کنم:13::2::41: اینم بگم درایور گرافیکشم چند بار با CD و اینترنت آپدیت کردمنقل قول:
پس دوستان بین دل 5010 و ایسر 5741 این ایسر رو ترجیح میدید
در مورد این ایسره چند تا سوال دارم(سوال 3 و 4 بیش از اون چیزی که فکرشو کنید برام مهمه)
1.لپ تاپ شیکی هست یا نه؟
2.وزنش چند کیلو گرمه؟
3.صفحه نمایشش چه جوریاست؟کیفیت عالیه؟از کنار نگاه کنی رنگا به سفیدی نمیرن؟
4.تاچ پدش چی؟مالتی تاچه؟حالت اسکرول با 2 انگشت موجوده؟
قیمتشم بگید بد نیست
مرسی
دوستان شرمنده نمیدونم چرا عکس نمایش داده نمیشه.به هرحال آدرس عکس رو که آپلود کردم میزارم محبت کنید به سوال من هم جواب بدید.ممنون.نقل قول:
1. آره شیکه. همه دوستش داشتن. البته بیشتر شبیه لپ تاپ های اداریه، یعنی ساده و استایلیش. (قبلا گفتم که برا من رنگ قهوه ای هستش)نقل قول:
2. 2.6 کیلوگرم
3. صفحه نمایشش از روبرو خیلی خوبه. اما واقعا زاویه دید خوبی نداره.
لپتاپ یکی از همکارام سونی هست. لاکردار فکر کنم 360 درجه زاویه دید داره (!؟) از هر جایی نگاه کنی کاملا واضحه. اما Acer رو از کنار نمی تونی ببینی. اما به قول بعضی ها، بهتر، کسی نمی تونه توی کارهات فضولی کنه. اما خوب شاید خواستی با چند نفر فیلم ببینی، اونوقت اذیت می شی.
یکی دیگه از همکارام Asus n61 داره. خیلی صفحه نمایشش رفلکس داره. Acer من بهتره.
4. فکر کنم باشه. توی راهنماش گمون کنم نوشته. چجوری و کجا میشه تست کرد؟
5. چند تا کانفیگ داره. من گرونترینو گرفتم. با هارد 640 و گرافیک 320M 1gb. نماینده سازگار گفت 889 تومن با یه کیف 15 تومنی. اما وقتی کیفو نخواستم فقط 12 تومنش رو کم کرد. یعنی 877 تومن (در شیراز).
nikola ظاهرآ هیچ چیز نمیشه کامل باشه
خدایی من از کانفیگ این ایسره خیلی خوشم اومده
ولی خوب صفحه نمایش واسم مهمه
اصلا دوست ندارم که صفحه نمایش سفید بزنه
تو سایت رسمی ایسر دیدم که نوشته تاچ پدش مالتی جسچر داره
با این فرضیات شیطونه میگه برم سراغ dell 5010
خدا کنه اون صفحه خوبی داشته باشه
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
nikola ظاهرآ هیچ چیز نمیشه کامل باشه
خدایی من از کانفیگ این ایسره خیلی خوشم اومده
ولی خوب صفحه نمایش واسم مهمه
اصلا دوست ندارم که صفحه نمایش سفید بزنه
تو سایت رسمی ایسر دیدم که نوشته تاچ پدش مالتی جسچر داره
با این فرضیات شیطونه میگه برم سراغ dell 5010
خدا کنه اون صفحه خوبی داشته باشه
مباركهنقل قول:
من دنبال يه لپ تاپ نهايتا تا 900 براي برادرم هستم
حسابداري ميخونه
سرچ كردم اين ايسر 5741 رو پسنديدم
فقط ميخواستم ببينم چند رنگ داره
و اينكه صفحه نمايشش واقعا از كنار پيدا نيست؟
بعد يه كم در مورد صفحه كليدش توضيح نميدي؟
از روي عكسايي كه ديدم حس كردم كليداش تخته و زيرشون خاليه
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
يه جوري كه احساس كردم زيرش به راحتي خاك ميره
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
مدل ديگه اي توي اين قيمت كه صفحه نمايش بهتري داشته باشه
و زيبا هم باشه نيست؟
- سه رنگ. مشکی، نقره ای، قهوه ای. البته فقط پشت مانیتور (روی لپتاپ). یه نقش و نگار برجسته ای هم داره.نقل قول:
- نه از کنار تیره میشه. به سختی میشه دید.
- آهان صفحه کلید. ظاهرش متفاوت و خوشگله. دکمه ها درشت هستند. صفحه کلید تخت هست و به نظر میاد زیرکلید ها خالیه. اما من هنوز باهاش عادت نکردم. بدون نگاه کردن جای کلید هارو پیدا نمی کنم. به این موضوع که خاک بگیره توجه نکرده بودم. آره کاملا احتمال داره خاک بگیره. در ضمن عربیه، فارسی نیست.
- متأسفانه با مدل های دیگه توی این رنج کار نکردم. اگه گرافیک زیاد مهم نیست. لنوو g560 رو چک کن. شاید بهتر باشه.
دوستان من چند صفحه قبل سوال كردم اما اينگار كسي منو دوست نداره!:31:
بين سري 3500vostro و سري inspiron 5010 شما ميگيد كدوم؟
منكه خودم نظرم روي 3500 هست. در واقع بين 3500 و 5741g موندم.
3500 خوشگلتره و ماركش دل هست و نسبت به 5741 كانفيگ كمتري داره.
خلاصه موندم...:41:
نقل قول:
مدل ۳۵۰۰ اصلا برای بازی ها مناسب نیست و من به شما یکی از مدل های ACER 5741G و با گرافیک ۳۲۰ و یا مدل های سری K52 از ایسوس را پیشنهاد می کنم.
آقا جون مادرتون یکی هم ما رو تحویل بگیره من باید تا پس فردا این لب تاب رو بخرم چون پس فردا شب تولد نامزدمه میخوام بهش کادو بدم.میگم بهترین چیزی که با 900 تومن میشه خردی چیه؟برند و مارک هم اصلآ مهم نیست.زیاد هم اهل بازی نیست.فقط میخوام کانفیگ بالا داشته باشه و کلآ زود خراب نشه و اذیتش نکنه.
سوال بعد این که بین Dell 5010 و Acer 5741 شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟همونطور که گفتم کانفیگ بالا و جنس خوب برای ما مهمه و این که اذیتمون نکنه.از نظر cpu هردو corei5 هستند اما 5010 فکر کنم 2.4 باشه و ایسر 2.26
در عوض از نظر هارد مال 5010 هاردش 500 هست و مال ایسر 640 که البته اصلآ مهم نیست آدم یه هارد اکسترنال میگیره میبنده بهش.لطفآ کمک کنید.مرسی.
اندازه صفحه نمایش برات مهمه؟ اگه 14 اینچ خوبه، من بودم اسوس k42 میگرفتم.نقل قول:
اگه 15.6، اسوس k52 (حدود 1 تومن درمیاد).
به اعتقاد من کیفیت ساخت بهتری نسبت به دل و ایسر داره.
اما زیر 900 و 15.6 اینچ، ایسر رو به دل ترجیح میدم. (چرا؟ همین 2،3 صفحه اخیر رو بخون!)
ترجیها 90 درصد 13 اینچی باشه.خودم SR490JBB دارم واسه همین به سرم زده یه برند دیگه رو هم امتحان کنم وبه همین دلیل رفتم سراغ HP .از طرفی چون واسه خانومم میخوام و چون خانوما رنگی دوست دارم به نظرم CW21FX رنگ سفیدش منو به شک انداخته.گرافیک زیاد برام مهم نیست چون واسه بازی نمی خوام.finger print از اولویتهامه که CW متاسفانه نداره واسه همین روش تردید دارم.نقل قول:
DV3- 2155 و DV3-2165 و DV3-2360 با اون CW که گفتم.بین اینا گیر کردم.
aspir 4741G
با هارد 500 با گارانتی سازگار گرفنم 785
عالیه بهتر از اونی که فکر میکردم
فقط کیبوردش روش فارسی هم -- شده :دی
ولی گزینه خوبیه حتما یه نگاه بندازین
ممنون از راحنماييتنقل قول:
يعني گرافيك 310 خوب نيست؟
من اهل بازي به اون صورت نيستم ... اما از كم آوردن نوت بوك هم بدم مياد:20:مدلهاي زير 1 تومن سوني cw2 چجوريند؟
عزیز باور کن که در عین ناباوری رفیق من روی لپتاپش همین گرافیم رو دارهنقل قول:
همین امروز داشت shift رو روی مدیوم بازی میکرد . واقعا باور نمیکنی ولی در حد خودش حرفهای زیادی برای گفتن داره!
میتونی توی یو تو ب هم سرچ کنی ببینی بازیارو چطوری میاره .ولی نمیشه تضمینی کرد که تا چند سال میتونه بازیارو اجرا کنه.........
بین این 3 تا که گفتم 2360 اما سونی سریه Z و S هستند که با توجه به قیمتشون 2360 مناسب تره مثلا S 111 FM 2.26 Corei5 3M 430M 4 DDR3 500 SATA GMA Intel DVD-RW 13.3 Bright LED 7H 1.5 W,BT ,FP CHIنقل قول:
هست که قیمت بیشتر داره و از ASUS هم U30JC که هر 2 گرانترند
خوب گرافیک هم اگه مهم نیست در خرید 2360 شک نکن
سریه CW مناسبند اما صفحه لمسی و FP که شما میخوای ندارند اگه FP میخوای حتما HP بگیر
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
اینکه طبیعیه اجرا میشه روان اما خرید 320 آینده نگری بهتره و وقتی با همون بودجه میشه 320 خرید پس....نقل قول: