راستی من رشته نرم افزار تو تهرانو گفتم.
Printable View
راستی من رشته نرم افزار تو تهرانو گفتم.
یعنی هیچکی جواب منو نمیده
کارشناسی ترمی 20 اردیبهشت میفته جمعه یعنی جمعه میگیرن ؟؟؟؟؟؟
اونوقت کی کارتش میاد ؟
-------------
دوستانی که تجربه دارین احتمال قبولیش چند درصد هستش. :n12::n19:
سلام بله-کارت وردو به جلسه هم 3-4 روز قبل از ازمون در سایت میزارند.نقل قول:
بسته به رشته و شهر شما داره ولی خیلی سخت نیست نگران نباشید ..
نقل قول:نقل قول:جوابتون رو بعد از اولین سوالتون ، دادن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این ثبت نامی که واسه کاردانی قراره از 7 اردیبهشت انجام بشه واسه ترمی هست؟
من پیش تجربی دارم، معدل دیپلمم 13.5 هست، می تونم رشته کاردانی جهانگردی ثبت نام کنم؟
حدودا کی امتحان میگیرن؟ و کِی نتیجه ها رو اعلام میکنن؟
مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد از اینکه دفترچه بیاد معلوم میشه می تونید در رشته جهانگردی ثبت نام کنید یا خیر...
سلام دوستان .
یکی از دوستای من دیپلم داره . میخواد برای کاردانی بیاد علمی کاربردی . علمی کاربردی بدون آزمون پذیرش داره ؟
کاردانی رشته ادبیات نداره؟؟؟؟:n04:
دوستان من امروز دفترچه علمی کاربردی کاردانی ترمی رو خوندم و در گرایش های کامپیوتر, رشته ها خیلی تغییر کردن مثلا من رشته سخت افزار ندیدم.حالا میخوام ببینم بین دو رشته کاردانی شبکه های کامپیوتر و رشته کاردانی فناوری اطلاعات-اینترنت و شبکه های گسترده, کدومشون به رشته نرم افزار شبیه ترن یعنی کدومشون از لحاظ واحد ها بیشتر به رشته نرم افزار شباهت دارن؟ چون میخوام ببینم اگه تو نرم افزار پذیرفته نشدم حداقل از بین این دو رشته, یکیشونو انتخاب کنم که بعده ها که خواستم برای کارشناسی شرکت کنم از لحاظ مواد ازمونی شبیه تر به نرم افزار باشن تا به مشکل بر نخورم.
سلامنقل قول:
بله
اگر هم ازمون داشته باشه خیلی قبولی در اون سخت نیست ...
توصیه میکنم حتما ترمی باشه نه پودمانی
دفترچه علمی کاربردی پودمانی هنوز نیومده ...نقل قول:
دوستان من دیپلم حسابداری دارم ... اما میخوام برای دانشگاه رشته کامپیوتر - نرم افزار شرکت کنم !
به نظرتون اگه برای علمی کاربردی ترمی که از همین امروز ثبت نامش شروع شده بخونم میتونم تو مدت بافی مونده موفق به قبولی بشم ؟ ( چون شنیدم خیلی سخت نیست قبولیش ! )
یا منتظر بمونم برای پودمانی ..؟!
. . . . . .
دوستان من امروز دفترچه علمی کاربردی کاردانی ترمی رو خوندم و در گرایش های کامپیوتر, رشته ها خیلی تغییر کردن مثلا من رشته سخت افزار ندیدم.حالا میخوام ببینم بین دو رشته کاردانی شبکه های کامپیوتر و رشته کاردانی فناوری اطلاعات-اینترنت و شبکه های گسترده, کدومشون به رشته نرم افزار شبیه ترن یعنی کدومشون از لحاظ واحد ها بیشتر به رشته نرم افزار شباهت دارن؟ چون میخوام ببینم اگه تو نرم افزار پذیرفته نشدم حداقل از بین این دو رشته, یکیشونو انتخاب کنم که بعده ها که خواستم برای کارشناسی شرکت کنم از لحاظ مواد ازمونی شبیه تر به نرم افزار باشن تا به مشکل بر نخورم.
نقل قول:
مرسی دوست عزیز . فقط یه سوال . فرق پودمانی و ترمی چیه ؟
الان تو سایت سنجش یه ثبت نام هست برای ترمی . همینه ؟ بگم ثبت نام کنه ؟
یعنی یکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟:n27:
پودمانی بدون کنکور ِ و ادامه ی درس های دبیرستان نیست ... تا فوق دیپلم حدود 3 سال طول میکشه ( تقریبا به اندازه ی 1 ترم بیشتر ! )نقل قول:
ولی ترمی کنکور داره و درساش ادامه ی درسای دبیرستانه ... تا فوق دیپلم هم 2 سال - 2 سال و نیم طول میکشه ! طبق شنیده هام خیلی بهتر از پودمانیه !
بله بگید همون ترمی ثبت نام کنه و درسای دبیرستان رشته ای که میخواد کنکورش رو بده رو حتما بخونه ( یه ماه بکوب و مردونه کافیه ! )
قبولیش خیلی سخت نیست ...
کارت روز سشنبه 17 میاد رو سنجش
بلخهنقل قول:
از نظر اعتبار مدرک بیشتر هست ...که ترمی بهتر هست..
و پودمانی برای کارمندها بیشتر خوب هست ....
موفق باشید
دوستان من قبلا یه سوال پرسیده بودم که ایا با معدل کل 12.73 در کاردانی ترمی در رشته نرم افزار تهران پذیرفته میشم یا نه؟ و یکی جوابمو داد حالا میخوام هر کی که میدونه باز هم جواب بده چون میخوام دیگه کاملا مطمئن بشم که میشه یا نه چون دیگه مثل قبل نیست که با ازمون بشه وارد شد و دیگه شرط معدله. فقط تو رو خدا سریع جواب بدین.
پارسال اسمش کاردانی پیوسته و ناپوسته دوره های ترمی بود.ثبت نامش شهریور بود.الان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای ناپیوسته ترمی با اون فرق داره؟
برای کاردانی ترمی امسال فقط همین الان ثبت نام داره؟
سلام
یکی به من بگه بلاخره با دیپلم غیرمرتبط میشه انتخاب رشته کرد یا نه؟:n13:
من دیپلم تجربی دارم میخوام مترجمی زبان بخونم ولی توی دفترچه زده دیپلم فنی و حرفه ای و کار و دانش میخواد
بله دوست عزیز میشه من خودم با دیپلم تجربی دارم حسابداری میخونمنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
یکی به من یه جواب بده
بله احتمالش 50/50 هستش . ولی نامید نشید.:n12::n16:نقل قول:
کسی میدونه کلاس های این ترم حدودا تا چندم برقراره ؟
پس من با دیپلم ریاضی مترجمی میزنم
تمدید ثبت نام به خاطر تکمیل نشدن ظرفیته؟
درباره آینده شغلی مترجمی زبان تحقیق کردی؟نقل قول:
پسر خالم لیسانس مترجمی دانشگاه سراسری داره.کل ایران رو زیر و رو کرد نتونست کار پیدا کنه.اگرم از این رشته مطمئنی که ایشالا موفق باشی...
تا حدود 24نقل قول:
دوستان میشه منو راهنمایی کنید.
من دیپلم ریاضی دارم و م عدل کل سال سوم 14.90 هست ولی معدل کتبی دیپلمم زیر 10 شده . حالا به نظر شما آیا من با این شرایط میتونم توی دانشگاه علمی کاربردی پذیرفته بشم ؟
من خیلی از ریاضی و هندسه و ... بدم میاد ( روی رفیق بازی رفتم رشته ریاضی ) حالا میخوام بدونم آیا رشته ایی هست که توش ریاضی نباشه؟ و آیا رشته ایی هست که در مورد شبکه (کامپیوتر) باشه توی تهران؟ و این رشته آیا بازار کار داره ؟
بستگی به سطحت داره.یه نفر دیپلم داشت ولی زبان بلد بود ماهی 1.5 درامدش بود.برای تدریس خوبه.البته باید تا دکترا بخونینقل قول:
رباره آینده شغلی مترجمی زبان تحقیق کردی؟
پسر خالم لیسانس مترجمی دانشگاه سراسری داره.کل ایران رو زیر و رو کرد نتونست کار پیدا کنه.اگرم از این رشته مطمئنی که ایشالا موفق باشی...
نرم افزار هم خوبه ولی خودم باید کار کنم چون تو دانشگاه که به ادم برنامه نویسی یاد نمیدن.امکانات ندارم :n28:
بلهنقل قول:
من دیپلم ریاضی دارم و م عدل کل سال سوم 14.90 هست ولی معدل کتبی دیپلمم زیر 10 شده . حالا به نظر شما آیا من با این شرایط میتونم توی دانشگاه علمی کاربردی پذیرفته بشم ؟
من خیلی از ریاضی و هندسه و ... بدم میاد ( روی رفیق بازی رفتم رشته ریاضی ) حالا میخوام بدونم آیا رشته ایی هست که توش ریاضی نباشه؟ و آیا رشته ایی هست که در مورد شبکه (کامپیوتر) باشه توی تهران؟ و این رشته آیا بازار کار داره ؟
بله
بله
نمیدونم
سلام معدل 13 خورده ای میتونم در دورههای کاردانی فنی و کاردانی حرفهای ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال 1392 شرکت کنم ؟!
سلام
من مدرک کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی دارم
میخوام بدونم میتونم کارشناسی دانشگاه ازاد شرکت کنم؟
یعنی میتونم تو دانشگاه ازاد ادامه تحصیل بدم؟
اره میتونید .مدرک دانشگاه علمی کاربردی مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و میتونید در هر ازمون کارشناسی شرکت کنیدنقل قول:
اره میتونید تو شرایط ثبت نام ،شرطی برای معدل وجود ندارهنقل قول:
دوستان کد رشته را میشه و.یرایش کرد ظاهرا ! مشکلی پیش نمیاد که عوض کنم؟
امسال برای مهر 92 دانشگاه علمی کاربردی آزمون پودمانی کارشناسی ناپیوسته برگزار میشه ؟:n13:
ثبت نام کی هست ؟
مدرک دانشگاه علمی کاربردی رو آموزش عالی امضا می کنه ولی دانشگاه آزاد رو نه .نقل قول:
مدرک علمی کاربردی از نظر سطح علمی بالاتره :n06: