دوستانی که فریمور زدن رو بلد هستن لطفا به مطلب زیر جواب بدن:
به نظر شما میشه فریمور s8000 یا همون جت سامسونگ رو رو استار ریخت لطفا نظر بدین چه اتفاقاتی ممکن بیفته:27:
Printable View
دوستانی که فریمور زدن رو بلد هستن لطفا به مطلب زیر جواب بدن:
به نظر شما میشه فریمور s8000 یا همون جت سامسونگ رو رو استار ریخت لطفا نظر بدین چه اتفاقاتی ممکن بیفته:27:
شهرام جان من اعصاب مصاب ندارما گفتم کا5 دیگه:19::41::19:نقل قول:
شوخی کردم درسته کا 3 آخرینه ولی آخرینی که تو سایت ها میتونی پیداش کنی ولی مایکروتل الان کا5 داره میتونی زنگ بزنی بپرسی
ممنون
منظور شما از به راحتی همون تلویزیون آنالوگ هستشنقل قول:
بله استار تلویزیون رو به صورت آنالوگ میگیره و دیجیتال نیست
وقابلیت ضبط هم داره که کیفیتش متوسطه ولی کلا تلویزیون رو خوب میگیره:46:
با اون باطری که n96 داره بعید می دونم بشه 15 دقیقه هم تلویزیون نگاه کرد:34:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
نه عزیزم نمیشه و اتفاقی هم نمی افته چون اصلا نمیشه نصبش کرد:10::5:نقل قول:
اگر اینطوری بود که همه می رفتن به جای جت استار می خریدن بعد گوشیشون می شد جت:46:
انگار فروش استار تی وی ترکونده. دوستم میخواد بخره هنوز گیر نیاورده. هرجا میره میگه تموم کردیم!!!
بازار مبایل هم که تموم کرده. گویا فروشش مثل استار داره کولاک میکنه!! بابا سامسونگ ترکونده!
سلام
من دیروز این گوشی رو از بازار موبایل ایران گرفتم با قیمت 185 گارانتی اصل مایکروتل
و هر کسی هم که میومد فقط یا میگفت استار یا استار تی وی فکر کنم هر 3 دقیقه یکی استار میگرفت میرفت:31:
من اول رفتم علائدین ولی یه چیزی بگم مطمئن هستم یعنی ایمان دارم که جای دزدتر از علائدین و آدمای اون نباشه شک ندارم
من چند جا رفتم هزارتا قیمت میدادن از 160 تا 190 جالبه همشون هم میگفتن باید آپگرید بشه میگفتم برای چی
میگفت باید یه سری نرم افزار تخصصی روش نصب بشه تا گارانتی مایکروتل تاییدش کنه من تو عمرم از این حرف مسخره تر نشنیده بودم جتی بدتر از بگم بگم هم بود:31:
به نظر من درسته یکم بازار موبایل ایران گرونت تر هست ولی هیچ شکی توی اصل بودن گارانتی و بدون مشکل بودنش ندارید
من که یکم کار کردم واقعا گوشی عالی هست
فقط یه سوال این که تلویزیونش اونجا خوب کار کرد ولی خونه که آوردم خیلی خوب نمگیره که فکر کنم به خاطره امواج هست
بعد این که تشخیص دست خط فارسیش چه جوریه؟
در موردن فارسی بودن هم دفترچه فارسی داره هم کاملا فارسی رو ساپورت میکنه
راستی اینم بگم من این گوشی رو امروز کادو دادم به مامانم ولی میگم نمیدونم چرا خودمم هم خوشم اومد شیطون میگه بگذریم:31:
مبارکه رفیق و هم مبارک مادرتوننقل قول:
عزیزم اگر قبل از خرید page 272 رو چک می کردی من آدرس جاهایی که مطمئن هستن رو نوشته بودم واستون و راحت تر بودید:10::11::5:
وقتی تلویزیون رو فعال کردید channel list رو انتخاب کنید و update رو بزنید اونوقت دوباره شروع به سرچ کردن می کنه و تصویر بهتر میشه وآنتن رو هم همیشه تا آخر باز کنید.:8:
در ضمن از زمان اخطار کمبود باطری وقتی به شارژ بزنید دقیقا 3 ساعت طول میکشه که کامل شارژ بشه و واسه سالم موندن باطری هم بهتره:20:
برای تشخیص دست خط فارسی هم وقتی به قسمت نوشتن مسیج میرید وقتی کیبورد ظاهر شد بالای کیبورد کنار فلش آبی رنگ یه لیست هست که از توش میتونید یا writing full و یا writing box رو انتخاب کنید و پایین سمت راست هم می تونید زبان نوشتن رو انتخاب کنید.البته حروف رو باید تک تک بنویسید تا بتونه تشخیص بده:46:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
البته من میدونستم که علائدین واقعا مزخرفترین جای ممکن برای خرید گوشی هست ولی دیگه ایمان پیدا کردم که اصلا حتی برای دیدن گوشی هم اونجا نرم چه برسه به خرید
اون از خوده پاساژ وضع بیرون پاساژ هم که شده محل کسب کار گوشی های دزدی و فروش گوشی توسط معتادان عزیز و انواع اقسام گوشی خراب و در کل یه وضع فجیع:2:
دوستانی هم که میخوان گوشی سامسونگ بگیرن بازار موبایل دقیقا اولین مغازه هست همین که وارد میشید نوشته مایکروتل درسته گرونتر ولی ارزشش رو داره
مثلا وقتی این گوشی رو برای اولین بار که می خواید روشن کنید برای تست صفحه با قلم باید چهار سمت گوشی رو
که یه نقطه هست با قلم روش انتخاب کنید تا گوشی از نظر صحت صفحه ok بشه و روشن یارو میگفت بعضیا به مشتری میگن برای این کار باید رجیستر بشه و 10 تا 20 تومن از مشتری میگیرن:18: ( چه مملکتی داریم )
البته من الان گوشی رو گذاشتم برای شارژ شارژ تموم شد امتحان میکنم تلویزیونش رو بیبینم درست میشه یا نه
چون اونجا خیلی خوب گرفت ولی خونه که آوردم سیاه سفید یه چیزی نشون میده حالا امیدوارم که با این کار درست بشه
از راهنمایی تون ممنون دوست عزیز
راستی درباره اینکه اون دستمون و بعضیا گفتن فارسی رو ساپورت نمیکنه اینکه اگر از نمایندگی اصل بگیرد کلا هیچ مشکلی بابت فارسی بودن ندارید
خواهش می کنم قابلی نداشت.نقل قول:
البته در مورد اون نمیندگی پارس مایکروتل بازار موبایل بگم که افرادی که اونجا کار می کنند خیلی اطلاعات بالایی ندارند در مورد کار با گوشی.چون یکی از اون ها رو خوب می شناسم البته آدم خیلی خیلی محترم و با ادبی هستن و تقریبا اونجا همه کارست ولی اسم نمیارم :27:
ولی اگر مایه دار باشید:31: خرید از این فروشگاه بهترین راهه:40:
درسته فریمورها با هم فرق دارن ولی میخوام rc1 جت رو رو استار نصب کنم ببینم میشه:2:نقل قول:
سلام. مرسی از تاپیک
همه رو نتونستم بخونم :18:
PC Studio رو نصب کردم
ولی چرا گوشی رو نمیشناسه :41:
نقل قول:
ولی ندارد :41:
با 500 تا اس ام اس پر میشه
خانمه یا اقا نکنه اون خانم توپوله یا اون آقا چشم قشنگه:31:نقل قول:
ای بابا مایه داری کدومو :19:به نظر من از اینجا خرید کردن به خاطر اطمینان بالا ارزش یکم پول بیشتر رو داره
راستی من همون طور که گفتید برای تلویزیونش رو update کردم و خیلــــــــــــی بهتر شد و 6 تا کانال رو پیدا کرد
3،4،5،6،7،8 رو پیدا کرد این شبکه 8 شبکه قرآن رو پیدا کرد:31: ولی انگار 1 و 2 رو نتونست پیدا کنه:31:
البته باید جابه جا میشدم تا بهتر بگیره یعنی یکم برفک داشت ولی به هر حال میشید شبکه رو بیبینیم
حالا برای شما چه جوری کیفیتش این جوریه یا بهتره و چند تا کانال رو میگیره؟
آقا بود یارووو. در مورد اطمینان هم حق با شماست ولی همونطور که گفتم بسته بندی گوشی با گارانتی پارس مایکروتل اصلی پولوم هست و به طور مثال شما می تونی از همون طبقه 6 علاءالدین اون مغازه ای هم که گفتم با اطمینان کامل تهیه کنی.البته بهترین کار رو شما کردی:46:نقل قول:
کیفیت تصویر دریافتی همیشه به جایی که ایستادی بستگی داره
من همه کانال ها رو دارم و هر جا که update می کنم نتایج مختلفی به دست میاد و این طبیعیه ولی در نهایت همه کانال ها رو پیدا می کنه و حداقال 4 تا از 8 تا کانال( به طور شانسی ) رو میشه تقریبا آینه گرفت و یکمی برفک هم طبیعیه به هر حال این گوشیه نه تلویزیون:27:
راستی دور قرمز گرفتی ؟
الان قیمت این گوشی چنده؟
نه مشکی کامل گرفتمنقل قول:
دور قرمز به نظر من زیاد جالب نبود
یه مورد دیگه در مورد گوشی هم آنتنش هست که خیلی ظریفه و اگر یکم زیاد باهاش کار کنیم فکر کنم باید کنده بشه احتمالا :31: و تو این مورد باید مراقب بود
در مورد اینکه کانالهای 1و 2 رو نمی گیره: من فکر کنم چون کانال های 1 و 2 در سیستم VHF هستند نمی تونه اونا رو پیدا کنه و بقیه کانال ها روی UHF هستند و می تونه پیداشون کنهنقل قول:
شبکه 1 و 2 رو هم میگیره اتفاقا شبکه 1 رو تو محل ما که واقعا آینه آینه میگیره !!!نقل قول:
مطمئنی که تنظیمات گوشیتو گذاشتی رو PC STUDIO ?نقل قول:
شهاب عزیز یه زحمت می دادی و چند تا صفحه قبل رو نگاه می کردی می فهمیدی چنده و سریع تر هم به جوابت می رسیدی و اون وسط هم ممکن بود یه چند تا نکته به اطلاع عمومیتون اضافه بشه. maryam_cn عزیز جدید ترین قیمت رو تو صفحه قبل و خودم هم تو چند صفحه قبل نوشتم :14::20: قیمتش 185 با گارانتی پارس مایکروتل اصلی و میشه 178 یا 175 هم با گارانتی اصلی پیدا کرد:46:نقل قول:
می دونم لحنم یکم تند بود ولی قصد توهین نداشتم امیدوارم از دستم ناراحت نشی :10::11:
اگر با آنتنش بد برخورد نکنیم و مثل انسان های مدرن ازش استفاده کنیم چیزیش نمیشه :31: به هر حال تلویزیون آنالوگ این دم و دستگاه هارم داره دیگه:5::8:نقل قول:
سلام با اومدن استار تی وی من قصد فروش استار معمولی خودم رو دارم خیلی تمیزه یه ماه نشده که گرفتم خودتون حساب کنین چقدر تمیزه هرکی میخاد همینجا قیمت بده من 145 یا نهایتا"140 میفروشم کسی میخاد اینجا اعلام کنه
من یه استار تی وی 4 روز کار کرده رو واسه یکی از رفیقام با گارانتی پارس مایکروتل 40 هزار تومن زیر قیمت گرفتم حتی برچسبشم کنده نشده بود . اونوقت شما میگی.....:5:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم نوش بدون گارانتی حدود 150 تا 160 هزار تومنه
یکم داری گرون میدی
البته دم در علاءالدین خوب میتونی بفروشیش:10::46:
البته یه وقت از دستم ناراحت نشیا ولی خوب آخه ... یکمی قیمتی که گذاشتی غیر منصفانست( تازه کلیم تم روش نصبه آخه این چه وضعیه :31:، شوخی کردم تازه از خداشونم باشه که گوشی با تم بخرن:27:):23:
حالا گوشیت گارانتیش چی هست؟
بله فقط همیشه وقتی PC STUDIO رو باز میکنم این پیغام میاد:نقل قول:
( ببخشید حال نداشتم بنویسم عکس گرفتم :20: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی هم Yes رو میزنم. این پیغام رو میده:
حتی چند بار برنامه رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نشد.
تو همین PC STUDIO یه بار از طریق Blutooth بین گوشی و کامپیوتر ارتباط برقرار شد ولی فقط 1 بار! دیگه نشد.
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
گارانتیشم اصل مایکرو تل همون جا هم فارسی سازش رو نصب کردن ولی اینجوری نشون میده :41:
بابا چی خبره مشهد گاجره با گارانتی میداد 153 حالا شما میگی 160 بدون گارانتی:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
راستی دیروز گوشیم از دست پسر خالم افتاد رو موزاییک هیچیش نشد.
البته قاب ژله ای داشت ولی خب استاره دیگه چیکار کنیم
عزیزم نوشتم حدود 150 -160 نگفتم دقیقا 160.بعدشم من در مورد قیمت دست دوم اون دوستمون گفتمنقل قول:
آقا ببخشید اشتباه از من بود:10:نقل قول:
متشکر
بازم من باید تکرار کنم اگه از چیزی اطلاع کافی ندارین پست ندین آخرین فریمور برا استار s523AJPIK5 امیدوارم توجه کنید ضمنا تو نمایندگی براتون رایگان میریزن ویدجت رو این نصب میشه فارسی هم داره
دوستان بین star و tv کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
کیفیت صدای tv پایینتره ؟
این دو تا گوشی هیچ چیزشون فرق نداره و فقط فرقشون تلویزیونشونه.نقل قول:
به نظرم 10-15 تومن اضافه تر بدی میارزه که TV رو بگیری:8:
4-5 تا از صفحه های قبل رو بخون(در موردش زیاد نوشتیم و به نظر من که با گارانتی پارس مایکروتل بگیر به همون دلیلی که تو صفحه 272 گفتم.:27:
البته انتخاب آخر با خودته رفیق :10::46:
سلام میشه یکی نرم افزار اپرا برا استار بزاه لطفا کار نمیکنه هرچی نصب میکنم:41:
نقل قول:
دوست عزیز لازم نیست به خاطر من دعوا کنید
بنده اصفهان هستم و خیلی از تی وی خوشم اومده یه جورایی دارم از استار معمولی زده میشم آخه تی وی نداره
این سامسونگم مشخره کرده همون اول نمیده یکی داده معمولی یکی وا فای دار یکی هم تی وی دار
من بدبخت نمیدونستم اینجوری میشه از بس استار قشنگ بود پریدم گرفتمش الان پشیمونم چرا تی وی نگرفتم
درضمن گوشی من بدون گارانتی هستش اما خب بگم حرف نداره هیچ مشکلی هم پیدا نکرده نخواهد کرد
خداییش خیلی تمیزه انگار نو هستش واسه همین قیمتش دلم نمیاد پایین بدم
اما اگه کسی بچه ها اینجاتی وی داشته باشه حاضرم باهاش عوض کنم یه چیزیم سر بدم
البته اگه تمیز باشه معامله هم بصورت پستی انجام میشه
کسی هست خبرم کنه اینم شمارم 09365772032
نقل قول:
عزیزم اینم لینک ورژن 5 اپرا مینی هیچ مشکلی نداره فول اسکرین هم هست
پسورد فایل:
کد:www.danlodestan.com
دوستان من صفحات قبل رو خوندم چند مورد برام مبهم بودنقل قول:
1.مدل tv که صدای dnse ندازه ! پس چطور همه چیزشون یکیه ؟
2.اگه من با گارانتی اصلی بگیرم که فارسی هست دیگه وبجت نصب نمیشه ؟
3.اگه فریمور انگلیسی باشه sms فارسی رو می تونه بخونه ؟
یکی هم جواب منو بده لطفا :37:
1.حالا این یکی رو شما به بزرگیه خودتون ببخشید .DNSE یه قابلیت نرم افزاریه نه سخت افزاری.نقل قول:
تلویزیون که مهمتره( این نطر شخصی منه). ولی کلا صدای استار تی وی با استار معمولی تفاوت چشمگیری نداره. بعدشم حالا چرا میزنی؟:37:
بعدشم مگه آدم چقدر با اسپیکر خود گوشی می خواد آهنگ گوش کنه؟(این نظر شخصی منه).تو هدفونم صداشون به نظر من فرقی نداره.:5:
2.نمی دونم.به نظرم زیاد سخت نگیر .البته اگر سایت سامسونگ جدیدش رو بزاره با خود گوشی می تونی بگیری
البته یه فرق دیگه هم دارن استار معمولی 10 ساعت مکالمه و استار تی وی 9/30 ساعت مکالمه داره
3.امتحان نکردم ولی فکر نکنم بخونه.من فعلا به فریمور گوشیم دست نمی زنم چون گارانتیش باطل میشه .ایشالا بعد از اتمام گارانتی زیر و روش می کنم:31:
راستی فردا شب نتیجه تست باطری استار تی وی رو برای نمایش تلویزیون می نویسم.فعلا دارم تست می کنم(تا الان نتایج خوب بوده):46:
پس کیفیت صداشون یکیه ؟مخصوصا تو هدفون !نقل قول:
1.حالا این یکی رو شما به بزرگیه خودتون ببخشید .DNSE یه قابلیت نرم افزاریه نه سخت افزاری
من کجا زدمتون ! ای خدا !نقل قول:
بعدشم حالا چرا میزنی؟
نقل قول:
تو هدفونم صداشون به نظر من فرقی نداره
امتحان کردین ؟
آخه خوشم میاد ظاهر گوشیمو زیاد تخییر بدم واسه همین وبجت برام مهمه !نقل قول:
نمی دونم.به نظرم زیاد سخت نگیر
پس یعنی اگه با گارانتی مایکروتل بخرم باید قید وبجت رو بزنم ؟
این امضایی که داری خوب جلب توجه می کنه ! آخه قصد دارم xbox بخرم !
والا این عکسی که شما انداختی فکر می کنم مشکل از ویندوز و کامپیوترت باشه. البته مطمئن نیستم .ولی رو یه کامپیوتر دیگه(XP معمولی) هم امتحان کن.نقل قول:
در ضمن منم گوشیم گارانتیش پارس مایکروتل هست و با این یرنامه دیکشنری(dictionary for MIDS) که شما عکسش رو گذاشتی مشکل داره.ولی نگران نباش برنامه دیکشنری PMD رو بریز ، هیچ مشکلی نداره !!!:46:
اینم لینک دانلودش :
نقل قول:
کد:http://www.persianmob.net/2007/11/pmd_v2_2.php
بله امتحان کردم. در ضمن با یه هدفون خوب مثل کریتیو بهتر هم میشه :8:نقل قول:
ویدجت رو نمیدونم امتحان نکردم.
ایشالا که یه xbox زود تر بخری .اگر می خوای بخری زودتز باید تصمیم بگیری چون هر روز به خاطر نزدیک شدن به تابستون قیمتش میره بالاتر.
بعدشم این xbox تهرانه ولی شما....... اما اگر واقعا قصد خرید داری این xbox عین آکبنده.کلا شاید 10 بار روشن شده باشه واسه رفیقمه.2 ماهم گارانتی مغازه رو داره.:10::11:
اگه یکی از دوستان امتحان کردن یه خبری بدن !نقل قول:
ویدجت رو نمیدونم امتحان نکردم.
مثلا 24 سال سن دارم ! تازه دارم بچه میشم ! البته الان گرافیکم خیلی خوبه (8800GT) دارم ولی خوب ........نقل قول:
ایشالا که یه xbox زود تر بخری .اگر می خوای بخری زودتز باید تصمیم بگیری چون هر روز به خاطر نزدیک شدن به تابستون قیمتش میره بالاتر.
اگه تو یه شهر بودیم احتمال داشت بگیرم ولی می دونی که اگه بخاد این دستگاه پست بشه چه ضربه هایی می خوره !نقل قول:
بعدشم این xbox تهرانه ولی شما....... اما اگر واقعا قصد خرید داری این xbox عین آکبنده.کلا شاید 10 بار روشن شده باشه واسه رفیقمه.2 ماهم گارانتی مغازه رو داره.
اینارو واسه تبلیغ نمی گم .من خودم هم xbox دارم و 20 سالمه.مثلا 24 سالته و گرافیک کامپیوترت هم خوبه ولی بازم کنسول یه چیزه دیگست.نقل قول:
درباره پست هم بعید می دونم اتفاقی بیافته .میشه قید کرد که تو جعبه شکستنی هست. ولی خوب تصمیم با خودته.حالا فکراتو بکن