منم سال دومی هستم پارسالم شدم 30 هزار !!! ولی امسال به زنم به تخته خیلی انگیزه دارم یه کنکور ازمایشی ثبت نام کن میشه واست یه مسابقهنقل قول:
Printable View
منم سال دومی هستم پارسالم شدم 30 هزار !!! ولی امسال به زنم به تخته خیلی انگیزه دارم یه کنکور ازمایشی ثبت نام کن میشه واست یه مسابقهنقل قول:
بی انگیزه بودن میتونه دلیلش مشخص نبودن هدف هم باشه.هدفتو مشخص کن.اگه میگم مشخص کن منظورم اینه که دقیق یهنقل قول:
درسته کمی بی انگیزه هم شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخه از این درس های تکراری حالم به هم میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدف واسه خودت مشخص کن بهتره هدفتو رتبه ی خاصی مشخص نکنی هدفتو رشته و دانشگاهی که میخوای مشخص کن
مثلا بگو مهندسی مکانیک امیر کبیر هدفمه.حتما بشین با خودت فکر کن قبل از اینکه جدی شروع به درس خوندن کنی بشین نیم
ساعت با خودت فکر کن فکر کن از این شرایطی که داری راضی هستی یا نه؟ فکر کن چی شد که اینجوری شدی؟ فکر کن واسه
آینده میخوای چیکار کنی؟ هدفت چیه؟ این خیلی مهمه که بدونی چی میخوای میخوای... چیکار کنی... هدفت رو روی یه کاغذ
بنویس.هر روزم این کاغذو نگا کن و به هدفت فکر کن نزار که انگیزت کم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال دارم !
مجموعه Q کامل هست ؟!
پ .ن : میدونید که مجموعه کامل چیه دیگه ؟ : دی
سلام سلام !
میدونم این جا راجع به کنکور حرف میزنیدا ولی خوب سوال دیگه پیش میاد :دی
میگم این قضیه ی تعداد غیبت ها و حذف واحد ها چیه ؟! می گن تعداد غیبت ها سر هر کلاسی از یه حد مشخصی بگذره باعث میشه که اون درس واحد هاش حذف بشن ! حالا این حد مشخص چند تایی هست ؟!
نه بابا جدی نگیر معلم های ما برای این که مارو بترسونن اینو میگفتن ولی کلا سر کلاسشونم نیای هیچ مشکلی پیش نمیاد 100% تضمین میکنم :31:نقل قول:
فکر کنم 3 تا هست! و بعد از این اون دبیر اگه بخواد میتونه اینکارو بکنه!نقل قول:
میگم این قضیه ی تعداد غیبت ها و حذف واحد ها چیه ؟! می گن تعداد غیبت ها سر هر کلاسی از یه حد مشخصی بگذره باعث میشه که اون درس واحد هاش حذف بشن ! حالا این حد مشخص چند تایی هست ؟!
ولی زیاد جدی نگیر! ... فقط سعی کن با دبیرا کل نندازی و باهاشون رفیق بشی اونوقت اونام هواتو دارن...
یعنی شما الان کتاب کلاس رمزینه دیف، پیش 2 رو دارین؟؟آخه من خودم هم نیاز دارم ، پارسال که هیچی ، الان هم تماس گرفتم به من گفتن آخر مهر میاد!!نقل قول:
ببخشید اقا سهیل اگر منظورتون که جلد 2 رمزینست که من دارم من تعجب می کنم شما چرا می گید نیومده ؟؟
البته من کلی گفتم ، منظورم اون کتابهایی هست که توی سایتش داخل یه لیست هست و گفته در حال تالیف! ، روی اونا حساب نکنین!:46:
بچه ها واقعا به این توجه کنین!!نقل قول:
به نظر من شما كنكوري هاي سال 89 حتما يك روزي اينجتا جامع شيد . خيلي خوبه . مثلا دو روز در هفته فلان ساعت همتون باشيد تا هم از تجربيات هم استفاده كنيد هم اخبار هم مسايل ديگه . صرف خوندن براي كنكور كافي نيست . چند ساعت وقت گذاشتن به اين ترتيب شما رو تو جو كنكور نگر مي داره و شايد نكاتي بهتون گوشرد كنه كه از ده ها ساعت برتر بشه . اين نظر من هست
سعی کنین همه چیو باهم داشته باشین ، همه چی درس نمیشه ، بایددر کنارش تفریح هم باشه ولی با برنامه ریزی
خیلی مهمه ، توی روحیتون خیلی تاثیر داره...
توی این دوسال که من اینجا بودم ، همه بچه ها جمعه ها حتما اینجا بودن و با هم صحبت میکردیم ، خیلی برای من مفید بود از همه لحاظ
واقعا بعضی وقتا روحیه عجیبی میگرفتموقتی کارنامه بچه ها رو میدیم!
خلاصه سعی کنین در کنار درس یه تفریح مفید هم داشته باشین ...
ورزش هم خیلی خوبه ...
این هم خیلی مهمه!نقل قول:
یه پیشنهاد دیگه هم برای اونایی که نمیتونن خیلی درس بخونن و زود خسته میشن اینه که با یکی 2 نفر از دوستاتون ( بیشتر تز 2 نفر توصیه نمیشه!) روزهایی که تعطیل هستین برید کتابخونه درس بخونین که البته این روش بعد از عید که کمتر به مدرسه میرید پیشنهاد میشه.
امیدوارم که همتون موفق باشید
ضمنا حواستون باشه چه دوستی رو انتخاب میکنین! واقعا تاثیر داره، همیشه سعی کنین با اون خیلی درسخونا باشین! با اونا صحبت کنین ، با اونا درس بخونین ، یه حس عجیب رقابت براتون به وجود میاد...
ولی اگه باکسایی باشین که توی درس ضعیفن یا بازیگوشن نتیجه عکس میده ،شما رو از عرش به فرش میاره!!
:46::11:
مجموعه کامل؟؟؟؟؟! نــــــــــه...نقل قول:
مجموعه کامل چیه؟!:31::tongue:
کامل نیست.
مجموعه A مساوی x های گویایی کهx^2<2 رو در نظر بگیر...
جواب این مجموعه میشه x های گویایی که بین منفی رادیکال 2 و رادیکال 2 هستن...
چون نمیتونی کوچکترین عدد گویایی که همه اعضا مجموعه A از اون کوچکتر هستند رو مشخص کنی(SUP نداره) پس Q کامل نیست.
(^ علامت توانه)
حتما به این تاپیک مراجعه کنید :
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4262604#post4262604
من آزمون هاي سنجش رو ثبت نام كردم...
ولي برنامه ندارم....
از كجا گير بيارم؟
نقل قول:
من آزمون هاي سنجش رو ثبت نام كردم...
ولي برنامه ندارم....
از كجا گير بيارم؟
کد:http://www.sanjeshserv.com/News/1388/880704_01.htm
من توی یه کتاب خوندم که هرکی توی یه زمانی خیلی خوب میخونه. شما وقتی توی این زمان راحتی، چرا عوضش کنی.نقل قول:
دوستان من به 1 مشکل اساسی برخورد کردم.من تو ماه رمضان به دلیل روزه داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عادت کردم که شبا درس بخونم.الان هم دارم شبا درس میخونم.یعنی شب تا 5 صبح بیدارم و تا 12 ظهر میخوابم.من چون عاشق فکر کردن توی تنهایی و سکوت هستم ،عاشق شبم.به همین دلیل شبا خیلی با لذت درس میخونم .ولی خانواده و دوستان به من فشار میارن که ساعت مطالعت رو عوض کن.به من میگن که تو داری بر خلاف قانون طبیعت و عرف و.... عمل میکنی.منم به شک افتادم که چیکارکنم؟لطفا اگه کسی تجربش رو داشته بگه.یا اگه کسی رو هم دیده که با این روش موفق بشه بگه.
البته من این روش رو تا 1ماه قبل از کنکور ادامه میدم و تو اون 1ماه ساعت خوابم رو درست میکنم.شاید بعضی دوستان بگن که مثلا موقع آزمون دادن چرت میزنی ولی اصلا اینجوری نیست من آزمونایی رو که توی ماه رمضون دادم ترازم بالاتر بود.
در مورد اینکه میگید گیر میدن که چرا این موقع، حق با اونا هست اما مهم اینه که کی پشتکارتون بالا باشه. اما کم کم باید ساعتتون رو عوض کنید. اگه یک دفعه عوض کنین، کلا خیلی اذیت میشید. به نظر من هر روز یه مقداری از زمان (مثلا نیم ساعت) خوندنتون رو به روز نزدیک کنید. چون زمان کنکور صبحه و بهتره که بهترین زمان تمرکزتون رو با ساعت کنکور هماهنگ کنین.
منم در حال ترک خواب ظهرم! اما بدیش اینه که وقتی نخوابم، سردرد میگیرم! نمیدونم چرا! بعدش به زور درس میخونم. خیلی بده. امروز بس که مقاومت کردم، 5 دقیقه جلوی تلویزیون خوابم رفت، اما بعدش سردرد اومد و مجبور شدم 8 تا 9 بخوابم. به نظر شما چیکار کنم؟نقل قول:
اولا یه کم روز خوابت میاد چون عادت کردی مخصوصا ظهرا ، ولی سعی کن نخوابی تا عادت کنی شب بخوابی .
مگه اومده؟ من که هرچی گشتم نبود.نقل قول:
ببخشید اقا سهیل اگر منظورتون که جلد 2 رمزینست که من دارم من تعجب می کنم شما چرا می گید نیومده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافه میکنم: کمک درسی ها رو اولویت بندی کنین. از درسی که بیشتر مشکل دارین، شروع کنین. که اگه به درسهای آسونتر نرسیدین دلتون نسوزه.نقل قول:
نظر من اینه که زیاد کتاب کمک آموزشی نخرین چون اگر وقت نکنید که همش رو بخونید(که به احتمال زیاد وقت نمی کنید)هر بار که اون همه جزوه و کتاب رو می بینید می گید چه قدر کتاب دارم که هنوز نخوندم و استرس(بلای جون کنکوری ها)کل وجودتون رو می گیره.و از اون مهمتر گیج هم می شید.
به نکته ی ظریفی اشاره کردی!نقل قول:
امروز صبح رفتم مدرسه.روز اول مدرسه هم بود.و روز اول مدرسه جدید.
جو مدرسه رو که دیدم وحشت کردم.همه خرخون بودند.تا دیروز من فقط به رتبه 1 کنکور فکر می کردم این عقیده رو هم داشتم که فقط غیر ممکن،غیر ممکن است.
ولی امروز خیلی حالم گرفته شد بچه هایی رو دیدم که هنوز دبیر درس رو کامل توضیح نداده بود ولی هی ازش سوال می پرسیدند.
بدبخت شدیم رفت...
منم که رفتم مدرسه، اولا که با دوستای صمیمیم توی یه کلاس نیستیم! :( عوض هم نمیکنن. دوما یه سری بچه شلوغ که اکیپ معروفی بودن از این لحاظ، افتادن تو کلاسمون و رو اعصابن! سوما یه سری کلاس کنکور میرن و یه سری مطالب رو قبل از اینکه دبیر بگه، تیکه میندازن و حرص میدن! : دی (غررررر میزنیم! : دی)
اما من و دوستم اینا رو بیخیال شدیم و چسبیدیم به بیخیالی! توی کلاس انگار هیچکی جز ما دوتا و معلم وجود نداره! روش خوبیه!
به دنبال تایید:نقل قول:
به جان خودم همش ادعای بیخوده!
اکثرشون یه سری آدم جوگیرن که فانتزی درس میخونن و دنبال سوالای حاشیه ای و خارج از برنامن!
کار خودتو بکن به زودی پوزشونو میزنی....
با دوستای اون کلاس داشتیم حرف میزدیم. بعد یکیشون گفت، تو کلاس ما همه خرخونن اما بروز نمیدن، آب زیر کاهن! من گفتم: توی کلاس ما همه نمیفهمن، اما شدیدا بروز میدن!
خیلی تایید میشه!نقل قول:
راستی من تو کنکور 87 دیدم یکی از رتبه های تک رقمی کشوری معدل کتبیش 17 بود.یا از یکی از دوستام شنیدم که یکی از اشنایانشون با معدل کتبی 10/30 رتبه ی دو رقمی اورده.اگه معدلتون پایینه زیاد نگران نباشید فقط باید تلاش کنید.البته بچه هایی که امسال امتحان نهایی دارند حتمآ برای کسب بهترین نمره تلاش کنند.
به نظر من کنکور با درس مدرسه یه دنیا فرق میکنه! مثلا توی مدرسه خرخونی شب امتحان جواب نمیده!
دوستان اطلاع دارن این رستگار رحمانی نفر اول تجربی معدل دیپلمش چند بوده؟چون وزیر علوم گفت چون معدل ایشون خیلی پایین بوده دوباره ازش امتحان گرفتن.
یعنی چی
معدلش تاثیر داشته تو کنکور؟؟
نه بابا . تعجب كردن كه چطوري در دو گروه اول شده . معدلشم حدوداي 17 ايناست . تازه پس از 5 سال اينا كنكور داده و فكرد كردن سوالا رو گير اورده
کنکور 88 يک ويژگى و اتفاق عجيب را تجربه کرد. براى اولين بار داوطلبى از يک شهر کوچک موفق شد در دو گروه آزمايشى رتبه اول را کسب کند. اتفاقى که با توجه به معدل پايين داوطلب موجب ترديد مسئولان سازمان سنجش شد.نقل قول:
نه چون سال82 دیپلم گرفته بود.نقل قول:
بدبخت چه قدر هم سر اين موضوع ناراحت بود!!نقل قول:
واقعا خيلي بده ! :41:
يكي ديگه از رتبه هاي 2رقمي هم معدلش پايين بود!
من يادمه توكانون هم يكي بود معدلش 13 بود ترازش روي 8000 بود!!
سلام برکنکوریهای 89،.
من سال 88 کنکور داشتم و کتاب زیادی دارم که استفاده ندارم کسی نمیخواد ؟
هرکس میخواد به بنده پیغام خصوصی بزنه.
با تشکر.
ببخشیدااا ولی شما که میگین اون موقع دیپلم گرفته
ولی تو یکی از برنامه های تی وی که دعوت بود گفته متولد 68 هستم! چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟؟
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری سال آینده گفت: افزایش ظرفیت تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور 89 هنوز به تصویب نرسیده و در حد پیشنهاد است و تنها مرجع تصمیمگیرنده در این زمینه کمیته کنکور است.
عبدالرسول پورعباس در پاسخ به خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: آموزش و پرورش پیشنهاد خود برای افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 89 (سال آینده) و موثر بودن برخی دروس پیش دانشگاهی را به کمیته برنامه ریزی کنکور ارائه کرده است اما این وزارتخانه نمی تواند تصمیم گیرنده نهایی در این زمینه باشد زیرا در نهایت کمیته کنکور باید تصمیم بگیرد و اعلام کند.
وی با بیان اینکه جلسه کمیته برنامه ریزی کنکور به زودی تشکیل می شود، اظهار داشت: تا تصیم نهایی کمیته هیچ ایده ای برای کنکور سال آینده وجود ندارد.
رئیس سازمان سنجش درباره برنامه این سازمان در خصوص برگزاری کنکور سال آینده و حذف یا عدم حذف کنکور در سال 90 نیز به مهر گفت: کنکور سال 89 که برگزار می شود و تا کنون تصمیم جدیدی درباره آن گرفته نشده است. کنکور 90 بستگی به شرایط دارد ممکن است برگزار شود ممکن است برگزار نشود.
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره افزایش ظرفیت در دانشگاهها و گلایه دانشگاهها در این باره گفت: چنین چیزی وجود ندارد که سازمان سنجش در کنکور امسال بیش از ظرفیت اعلام شده دانشگاهها ظرفیتی را اعمال کرده باشد.
پورعباس ادامه داد: تنها افزایش ظرفیت 15 درصدی بوده که در دوره روزانه و شبانه شامل پنج درصد مازاد بر ظرفیت برای سهمیه شاهد، چهار تا پنج درصد به دلیل برابری نمره داوطلبان و پنج درصد نیز طبق توافق با مجلس می شود.
رستگار رحماني سال 82 ديپلم مي گيرد و تا سال 85 در کنکور شرکت نمي کند. سال 85 پس از شرکت در کنکور موفق به کسب رتبه 30 در گروه آزمايشي علوم رياضي مي شود اما به دليل اينکه به سربازي اعزام مي شود نمي تواند به دانشگاه راه يابد.
رحماني تنها در مورد نحوه مطالعه خود مي گويد: " از اول بهمن سال گذشته با روزي هفت تا هشت ساعت مطالعه داشتم بعد از ايام عيد اين ميزان مطالعه به روزي هشت تا 10 ساعت رسيد و در آستانه کنکور نيز روزي 12 تا 13 ساعت مطالعه داشتم.
وي مي افزايد: " اساس کار را بر سه دوره مطالعه دروس پيش دانشگاهي و سال دوم دبيرستان در مرحله اول، دروس پيش دانشگاهي و سال سوم دبيرستان در مرحله دوم و جمع بندي قرار دادم."
رحماني تنها استفاده از تست آزمون هاي سال گذشته، برخي کتابهاي تست زني معتبر و شرکت در تعدادي آزمون را به همراه برنامه ريزي و تکرار و مرور دروس، رمز موفقيت خود مي داند.
نمیدونم چرا جدیدا دو ساعت که میگزره حواسم دیگه به درس نیست همش پرتاب میشه
پشت سرهم و بدون استراحت درس می خونی؟نقل قول:
این روش رو زمان ما آقای نیکخو می گفت 20 دقیقه درس 10 دقیقه استراحت.
من خودم خیلی حواسم پرت می شد ومیرفتم تو عالم رویا بعد 20 صفحه اول کتاب تمرکز آقای حورایی رو خوندم که نوشته بود تو تمرین درس اولش که 10 دقیقه به یه موضوع فکر کنید وقتی دیدید حواستون پرت شد دوباره به اون موضوع فکر کنید(اگه کم یا زیاد گفتم ببخشید!)
ولی من اینکارو نکردم یه کار سخت تر کردم که دو هفته اول خیلی سخت بود ولی وقتی درس می خوندم بقلم هر اتفاقی می افتد حواسم پرت نمی شد اونم این بود که هر کاری می خواستم انجام بدم فقط به اون فکر می کردم مثلا وقتی غذا می خوردم فقط به طعم غذا و شکل و ... توجه می کردم نه به هیچ چیز دیگه وقتی تلویزیون می دیدم فقط فکرم به اون برنامه تلویزیون بود وقتی درس خوندم فقط فکرم دیگه به درس بود و وقتی فکرم از اون مسائل پرت می شد دوباره سریع بر می گشتم به اون موضوع 2، 3 هفته اول خیلی سخته ولی کم کم می فهمی چقدر تمرکزت قوی شده.
قضیه ی رستگار رحمانی این مرد دلاور خیلی مکشکوکه.خودش میگه متولد 68 هستش.اما سال 85 کنکور میده و چون مشمول بوده نمی تونه بره دانشگاه اخه مگه می شه یه فرد 17 ساله مشمول باشه؟؟؟؟؟؟؟؟.تازه میگه سال 82 دیپلم گرفته.اگر رستگار واقآ متولد 68 باشه سال 82 تقریبآ 14 سالش بوده که دیپلم گرفته که با عقل زیاد جور در نمیاد.سازمان سنجش هم گفته چون رستگار معدل کتبیش خیلی پایین بوده باز هم ازش کنکور گرفتن اما هیچ کجا گفته نشده که معدل کتبی رستگار رحمانی چند بوده.نقل قول:
به هر حال واقعا پشتكارش تحسين كننده هستنقل قول:
سلام دوستان عزیز . این پیشنهاد که یه روز در هفته قرار بزاریم همه با هم on بشیم چی شد؟
راستی چرا به رستگار رحمانی گیر دادین . بهتره که بچسبید به درس خودتون .
یا علی
بای تا های
منم به عنوان يك دوستتون دقيقا همين پيشنهاد مي دم كه يك تاپيكي جايي باز شه كه همه كنكور هاي 89 با هم on شن . لطفا همه شركت كنند كه خيلي به درد بخور مي شهنقل قول:
جالبه که توی اخبار زده به خاطر معدل پایین که (موقع ثبت نام درج شده) باعث شک مسئولان سازمان سنجش شده ولی توی مجله آزمون شماره 356 که تاریخ انتشارش 29 خرداد امساله معدلش 19.4 خورده!نقل قول:
در هر صورت نوش جونش. گل کاشته . رتبه یک کم کاری نیست چه برسه به اینکه دیپلمش ریاضیه و تجربی آزمون داده!
اگر دقت کرده باشید من از رستگار رحمانی به عنوان دلاور مرد نام بردم واقعآ کارش بی نظیره و برایش ارزوی موفقیت می کنم.اما من از پنهان کاری ها ی سازمان سنجش اصلآ خوشم نمیاد.نمی دونم هدف سازمان سنجش از نگفتن سن دقیق رتبه های 1 کنکور چیه کسی می دونه؟؟؟؟؟؟
سازمان سنجش واسه ی چی باید اینکار و بکنه؟
اینا اطلاعات شخصی هر داوطلب ِ . بر فرض ، برفرض،برفرض اون آقا نمیخواد سنشو
بگه به هزار و یک دلیل حالا سازمان سنجش چه ضرورتی باید احساس کنه برای اعلام چنین اطلاعات شخصی ای؟
سازمان سنجش شک میکنه،ما شاکییم که چرا شک کرده
ما شک میکنیم،شاکییم که چرا سازمان سنجش شک نکرده
اخه جواب این سوالا و حرفا هر چی که باشه رو سرنوشت من و شما و حتی روحیمون هیچ تاثیری نمیذاره
ما هم که اول شدیم خب سنمون و نمیگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز 3 تا آزمون جامع بعد از عید سنجش رو ثبت نام کردم
شما ثبت نام کردین؟
سلام
من از دیروز واسه کنکور دوباره شروع کردم درس بخونم
کتابارو که میبینم باید دوباره بخونم دلم میخواد بمیرم:(
مگه نمیشه چن روز قبلش ثبت نام کرد؟نقل قول:
چند روز قبل نه تا اسفند ميتونيد
اصلا نزاريد همچشن حسي بهتون دست بده . كتابا رو به عنوان كليد موفقيت نگاه كنيد . سعي كنيد شيوه جددي براي مطالعه انتخاب كنيد و مكان جديد . تا مرور شكستتون نشه . همچنين حتما برنامه بريزيد و حتمانقل قول:
مرسی ولی خیلی سختهنقل قول:
مشاوره هم رفتم گفت چون الان داری شروع میکنیو دیره روزی 12 ساعت گذاشت :(
بعد سه ماه بخور بخواب سخته خوب
براي شروع 12 ساعت خيلي زياده!!نقل قول:
خدايي نكرده بعدا ضرر ميكنين!!
بايد كم كم شروع كنين ،اينجوري بعد 1 ماه خسته ميشين!
مشاورتون يه چيزي گفته ، اصلا دير نسيت!!:46:
سلام ستایش جان برنامه ی منم 12 ساعته اولش سخته سریع عادت میکنی،مطمئن باشنقل قول:
اولین کاری که میکنی بشین حساب کن ببین چه ساعتی باید بیدار شی که بتونی 12 ساعت رو
بدون فشردگی زیاد تو طول روز بخونی یه ساعتی میشه دیگه،مثلا من 5صبح بیدار میشم
بعد از فرداش شروع کن راس اون ساعت بیدار شدن حتی ممکنه روزهای اول از وقتی بیدار شدی تا 5
ساعت بعدش هیچی نتونی بخونی حالا خسته ای خوابت میاد عادت نداری،ولی نکته ی مهم اینه که
تحت هیچ شرایطی اون ساعت بیداری رو تغییر نده که مثلا یه روز 5 یه روز 6 یه روز7 اینجوری فقط خودتو خسته میکنی و نمیذاری بدنت عادت کنه
بعد هم با چند روز درس خوندن دستت میاد که چه ساعاتی بازدهی بیشتری داری و چه ساعاتی وقت تلف شده
یا خوندن برات سخت تره بعدش ساعات بیشتر مطالعت رو میبری اون تایمی که سر حال تری
در ضمن با توجه به همه ی اینا کم کم برنامت رو میتونی به خوبی شکل بدی مثلا میبینی صبح که از خواب پا میشی حوصله ی اختصاصی خوندن و فهمیدن نداری یه عمومی میخونی. همینطور اخر شب که برای دوره ی
مباحث روز و حفظ لغت و خوندن املا ی کلمات راحت تره هم انرژی کمتری می بره هم راحت تر کنار میای میتونی
راه بری رو تختت بشینی ... اینجوری درس خوندن میشه یه جوری زمینه ی زندگیت و خیلی راحت باهاش کنار میای تا حالا شده صبح از خواب بلند شی بگی من امروز باید ناهار بخورم باید شام بخورم؟ نه، چون اون یه امر
طبیعیه که ناخود اگاه انجام میدی درس خوندن هم باید همینطور شه و وقتی صبح بلند شدی به این فکر کنی
که من باید ناهار بخورم(!) باید یه ساعت تفریح کنم(!) چرا؟ چون اون ناخوداگاه ِ اون الویت ِ شده درس خوندن.
ستایش جان ببخشید اگه زیاد شد و به دردت نمیخوره ،چون ابراز ناراحتی کرده بودی میخواستم یه کاری بکنم
بازم خودت بهترین تصمیم ها رو میتونی برای خودت بگیری:11:
اره میدونم خیلی زیادهنقل قول:
ولی چی کارش کنم؟
برنامه ریزی کرده واسم