سلامنقل قول:
ببین درای دی وی دی توی دیواس منجر هست؟
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
ببین درای دی وی دی توی دیواس منجر هست؟
موفق باشید
سلام !
من یه مشکلی دارم با صدای ویندوز اونم اینه که کنترلر صدام خیلی از قابلیتاش رو 7 کار نمیکنه ! در حالی که رو ویستا که دقیقا به همین شکل هست بدونه هیچ مشکلی کار میکنه ! ایکس پی هم که کلا فرق داره !
مثلا قسمت تنظیم اکولایزر که نمیشه فعالش کرد ! ENABLE نمیشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا ENVIRONMENTAL MODELING که کاملا بستست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از کجا میتونه باشه !
سلام به همگی .
دوستان کار من طوری هستش که سایتهائی که باز می کنم فقط با IE 7 سازگاری داره . یعنی نه Fire Fox باز میکنه و نه نسخه 8 IE .
میخواستم بدونم هیچ راهی نداره بتونم نسخه 8 IE رو از روی ویندوز 7 به نسخه IE7 تغییر بدم ؟
ممنون .
دقیقا مشکل شما رو داشتم باتفاوت نوع کارت صدا برای من realtek هست.نقل قول:
باید به وبسایت *سازنده کارت صدا* نه وبسایت مادربردت بری و درایو مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کنی.
100% مشکلت حل میشه.
نقل قول:
ممنون ! درست شد ! میزارم اینجا کسی خواست بگیره !
VIA HD AUDIO DRIVER PACKAGE
هم32 و هم 64 بیت !
کد:http://www.viaarena.com/Driver/v7300a.zip
تو اکثر مجموعه نرم افزارها میتونی پیدا کنی و همینطور از خود سایت مایکروسافت.نقل قول:
ولی یه لینک راحت بهت میدم , میتونی دانلود کنی
http://www.softpedia.com/get/Internet/Browsers/Internet-Explorer-7.shtml
شما در اکسپلورر 8 کنار نماد ریفرش دکمه compatibility view رو فشار بده اکثر سایت هایی که برای اکسپلورر 8 پشتیبانی ندارن رو باز میکنه.نقل قول:
دوستان یه مشکل دارم با ویندوز 7. چرا عکسهایی که فرمتشون gif (متحرک) هست وقتی تو ویندوز میخام بازشون کنم .
به شکل ثابت نشون میده. تو اینترنت درسته ولی وقتی تو my picture سیو میکنم بعد بازش کنم ثابت هست.
ولی تو xp هیچوقت اینجوری نبود و تو ویستا هم درست بود. مشکل ویندوز من چیه؟؟؟
آیا شما هم همین مشکل رو دارید؟؟؟
:11::10::11:
آره, کلا ویندوز 7 تصاویر متحرک یا Gif رو در Picture Viewer ثابت نشون میده که باید بگم نه باگه و نه مشکل از ویندوز شماست!نقل قول:
و هیچ راهی هم برای درست کردنش که باید در Picture Viewer نشون بده نیست ولی میتونید تو IE و Media Player ببینید.
موفق باشید♥
نوشته شده توسط higrade61 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی Pc خودم یه ویستا داشتم و زمانی که 7 را نصب کردم و کرک کردم ، کرک ویستا غیر فعال شد. وقتی ویستا را کرک میکردم 7 غیر فعال میشد. که در نهایت فقط الان از 7 استفاده میکنم و ویستا خطای Genuine میده.
1- الان من میخوام رو لپ تاپ وایو سونی دوستم که ویستای اوریجینال داره یه ویندوز 7 بریزم( Built 7600). میترسم ویستای اصلی اون هم قاطی کنه موقع کرک. کسی از شما هست که رو لپ تاپ با ویندوز اوریجینال ویندوز 7 ریخته باشه و کرکش کرده باشه و هردو سالم باشه؟؟؟
لطفا اگه واقعا این کار را کردین بهم بگید.
2- اگه کرکی میشناسید که کاری به کرک ویستا نداشته باشه لطفا معرفی کنید. کرک من 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 هستش
3- این لپتاپه فقط یه پارتیشن داره باید با magic partition نصفش کنم بعد روی اون یکی 7 بریزم؟؟ اگه اینطوره، برنامه دیگه ای میشناسید واسه پارتیشن بندی؟
چون این لپ تاپها هیچ cd درایور اینا ندارن من میترسم بلا سرش بیارم! واسه همین دارم دست به عصا میام جلو که وسط کار گند نزنم!
مرسی از همه کسانی که کمک میخوان بکنن!
والا ویستام را از کار انداخت آخرش!!! ازم سریال میخواد و وقتی سریال اصلی لپتاپ را میدم دیگه قبول نمیکنه! :41:نقل قول:
وقتی هم که میخوام با 7loader دوباره کرکش کنم ، نمیکنه اینکارو و خطای runtime میده.
ویستای اصلی من Vista Business 64x هستش.... چیکار کنم؟
دوستان هر کی میدونه چه جوری میشه کیبردو فارسی کرد ....لطفا کمک کنه...من تازه کار هستم.....بینهایت ممنون
نقل قول:
برو regional and languages settings
از كنترل پنل ميتوني پيداش كني
حالا تب كيبورد برو
از قسمت كيبوردها زبان فارسي را اضافه كن
دقت كن persian را بايد نصب كني فارسي نيست ....
تازه سي دي هم نياز نيست واسه اين كار
موفق باشید
لطفا اگه میشه آموزش هم بزارید
سلام
یه سوال داشتم.
آخرین update که ویندوز شده در چه تاریخی بوده؟ چون من هرچی Check for update رو میزنم مینویسه no important update available
آخرین چیزی هم که برای من update شده این هست Definition Update for Microsoft Windows Defender - KB915597 (Definition 1.71.26.0)
اگر این هست پس جدیده.نقل قول:
موفق باشید
منظورتون از آموزش چی هست؟نقل قول:
برنامه net meeting از ویندوز 7 حذف شده ؟
من تو ويندوز 7 به يك مشكل برخوردم.
تو بعضي بازيها مثل crysis و anno1404 وقتي تو منوهاي بازي ميرم نشانگر موسم رو رو هر گزينه اي ميزارم اون آيتم انتخاب نميشه! بايد موس رو به چند سانتيمتري جنوب شرقي همون آيتم ببرم تا اون گزينه رو انتخاب كنه!!!
اين مشكل ديوونم كرده.. نميدونم چيكار بايد بكنم تا از شرش خلاص بشم.
خواهش ميكنم كمكم كنين
سلامنقل قول:
مشخصات سیستم را بده.
AMD Phenom II x4 945نقل قول:
gigabyte ma770: mb
radeon hd 4870 1g
4g ddr3 1333 ram
تو XP sp3 مشكلي نداره ولي من دوتا ويندوز 7 متفاوت رو نصب كردم همين مرض رو داشت!
درايور كارت گرافيكمم catalyst 9.10 براي ويندوز7 32 بيتي هست
شما تم را در 7 روی کلاسیک بزارید ببین درست میشه؟نقل قول:
ok، فعلا دسترسي به سيستمم ندارم ولي امشب ميرم ببينم درست ميشه يا نه، مرسينقل قول:
cpu:6600نقل قول:
vga:9800gtx
rame:4gb ddr3
motherbord:asus p5e3 delux
از چه نسخه ای از 7 استفاده میکردین؟نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه آره:41:
اینقدر از ویندوزت تعریف نکن چش میخوری ها:31:نقل قول:
نسخه unlimited.فکر کنم نسخه نهایی باشه.نقل قول:
آقا یه سوال داشتم در رابطه با Put the computer to sleep
من یه فایل 700 مگس رو گذاشتم واسه دانلود (توسط برنمامه ی IDM) بعد خودم از پشت PC بلند شدم رفتم به کارام رسیدم بعد از 3 ساعت برگشتم به امید این که الان اون فایل آمادست بعد اومد دیدم PC به حالت sleep رفته با خودم گفتم خوب فایل دانلود شده و بعد ویندوز بعد از 30 دقیقه به حالت خواب رفته pc زو زوشن کردم دیدم نه دانلود تا نصفه اندام شده و وسط دانلود pc یهو به حالت Sleep رفته کلی اعصابم خورد شد
Put the computer tp sleep هم روی 30 دقیقه بود
حالا سوالم اینه میگه ویندوز خودش تسخیص نمیده که IDM در حال انجام دیدان کار و نباید سیستم رو خاموش کنه ؟؟؟؟
=========
به چند روز پیش بود که 400 مگ گذاشتم دانلود بشه برگشتم دیدم pc به حالت sleep رفته بت خودم گفتم ایول بابا خودش بعد از دانلود (30 دقیقه بعد) رفته تو حالت خواب روشن کردم دیدم دانلود کامل و مشکلی نداره
ولی امروز که اینجور شد با خودم گفتم پس چرااون روز اینجور نشده بود آخه غیر ممکنه که 400 مگ توی 30 دانلود شده باشه !!!!!!!!!!!
===========
با تشکر
نه تشخیص نمیده فقط موس و کیبرد رو تشخیص میده یعنی اگه به مدت 30 دقیقه ازش استفاده نکنی میره به حالت خواب
البته بعضی از برنامه ها خودشون این قابلیت ویندوز رو غیر فعال میکنند مثلا ویندوز مدیا پلیر و یا کلا پلیرها
بازم سلام. فهميدم مشكل ويندوزم از كجا آب ميخوره...
من چون وقتي رزولوشن رو روي 1600×1200 ميگذارم و آيكونها و نوشته ها خيلي ريز ميشن مجبورم اندازه ها رو روي 150% تنظيم كنم تا ايكونها درشت بشن ولي وقتي رو 150% تنظيم ميشن اين مشكل برام بوجود مياد.
تم رو هم رو basic گذاشتم ولي خوبه خوب نشد ولي بهتر شد يعني فاصله مكان نما با آيكون اصلي موقع انتخاب خيلي كمتر شد.
نميشه از شر اين مشكل خلاص بشم؟ آخه آدم تو رزولوشن بالا با اين ريزي آيتمها چشمش كور ميشه و تو رزولوشن پايين هم بازي و كار با سيستم حال نميده.
سلامنقل قول:
مانیتور شما چند اینچ هست؟
اگر 17 هست باید روی 1024*768
تنظیم کنیدو
توی بازی هم همینطور.
آره 17 هست و قديميه ولي از 1600×1200 پشتيباني ميكنه. يعني بايد از اين رزولوشن استفاده كرد؟ تو بازي كيفيت 1600×1200 مشكلي ايجاد نميكنه ولي تو دسكتاپ آيتمها خيلي كوچيك ميشن. پس اينطوري بايد يه مانيتور هم بخرم... آخه مانيتور سيستم قبليم رو عوض نكردم.نقل قول:
بنظرت من چه مانيتوري بخرم كه بتونه قابليتهاي كارت گرافيكمو نشون بده؟
مانیتورتون CRT هست دیگه !!؟ باید روی همین رزولوشن یا پایینتر هم میتونی بزاری ! برای خرید مانیتور هم تو بخش سخت ازار !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله باید روی 1024*768 تنظیم بشه.
توی مشاوره خرید میتونی مشاوره کنید.
موفق باشید
سلام دوستان:20:
بعد از چند روز استفاده از ویندوز 7 متوجه شدم تغییراتی که در بعضی از نرم افزارها ایجاد می کنم بعد از هر راه اندازی از بین می روند یعنی بطور کامل ذخیره نمی شند . کسی راه حلی داره ؟ یا اصلا این مشکل رو داره?
لطفا راهنمایی کنید
با سلام من قبلا در مورد نصب دو ویندوز اکس پی و 7 در کنار هم و با بوت جدا سوال کرده بودم و راهنمائیم کرده بودید که اول اکس پی رو نصب کنم بعد 7 خود به خود حل می شه و نیاز به نرم افزار خاصی نیست حال یه سوال دارم:
ویندوز اکس پی من تو درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو نصب کنم اگه روی درایو c نصب کنم بوت اکس پی نمی ره؟
آخه شنیدم باید اکس پی رو اول روی درایو c اول نصب بعد 7 رو روی درایو های دیگه نصب کنیم.
نظرتون چیه؟
من تا حالا این کار را انجام ندادم/نقل قول:
ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
سلامنقل قول:
سیستمت خوبه نباید مشکلی داشته باشه؟
چن تا مشکل هست:
یا 7 را خوب نصب نمیکنی
یا دی وی دی 7 مشکل داره.
راستی مشکل صفحه آبیم داری؟
من یه مشکلی دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده. ببینید من با ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ولی به محض اینکه 7 یا vista نصب می کنم بعد از 20 دقیقه (بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر) کار کردن یهو هنگ می کنه و موس تکون نمی خوره. بعضی وقتا هم یه صدایی رو بصورت هنگ تند تند تکرار می کنه. تمام درایور هامو جدید از سایتشون دانلود کردم بازم نمیشه :( در ضمن یکی از hardware هامم نمیشناسه که واقعا نمیدونم چیه چون همه چیمو نصب کردم.
این مشخصات سیستم من:
MB: Asus P5Q
VGA: 9800GT Zotac
Ram: 2 x 1G (Kingstone)
HDD: 200G Maxtor
---: Skystar2
External HDD: 1TB My Book
احتمال داره ایراد از هارد باشه؟؟؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد خیال تخت.نقل قول:
7 رو رو هر درایوی که عشقت میکشه نصب کن حتی به C اما باید قبلش XP نصب کنی اونم رو هر درایوی که عشقت کشید!
و دیگر هیچ!