سلام بچه ها
برا من يه مشكلي پيش اومده كه وقتي شماره تلفن ميخوام ذخيره كنم رو گوشي ذخيره نمي كنه و ميگه حافظه پر است در حاليكه فقط 69 تا شماره تلفن رو گوشي دارم....اينم بگم كه گوشي رو ريست هم كردم ولي درست نشد،ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
سلام بچه ها
برا من يه مشكلي پيش اومده كه وقتي شماره تلفن ميخوام ذخيره كنم رو گوشي ذخيره نمي كنه و ميگه حافظه پر است در حاليكه فقط 69 تا شماره تلفن رو گوشي دارم....اينم بگم كه گوشي رو ريست هم كردم ولي درست نشد،ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
ای بابا چرا کسی جواب نمی ده!!! حالا که ما رو وسوسه کردین کجا رفتین؟ راستی من 110 هزار خریدم
کوکی شما هم وقتی باهاش کار می کنین گرم میشه؟؟
بله وقتی زیاد با گوشی کار میکنی و به شارژ هم هست کمی داغ میشه و مشکلی نداره.
ممنون آقا مجید که جواب دادین.
دوستان میشه بگین چطوری میشه با kp500 وارد مسنجر شد؟
من نرم افزارش رو دارم اما وصل نمیشه
میشه نرم افزار و روش کارش رو بگین؟
اول نرم افزار رو نصب میکنین.
بعد از اینکه وارد نرم افزار شدید باید یک اشتراک بسازید و داخل اون اشتراک یوزر و پسورد آی دی رو بدید و ...
بعد از اینکه اشتراک رو ساختید وارد میشید.
در ضمن بعضی مسنجر ها رو از سایت اصلی خودش هم میشه اشتراک ساخت.
اینم دو تا فونت که خودم درست کردم.
البته اولیش رو فقط فونت فارسی اضافه کردم
و دومیش رو هم فونت فارسی و هم انگلیسیش رو عوض کردم و هر دوش دست نویسه.
این فونت 1 که خودم اینو نصب کردم جالبتره
اینم فونت 2 که هم فارسی و هم انگلیسیش دست نویسه.کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://kp500.persiangig.com/font/font1%28KP500.ORQ.IR%29.zip
البته هر دو فونت، فارسیش مشترکه.کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://kp500.persiangig.com/font/FONT2%28KP500.ORQ.IR%29.zip
پسورد: KP500.ORQ.IR
با حروف بزرگ
سلام به همه.
بچه ها شما تاحالا تو این نگوشی بازی بولوتوث دار ریختین؟؟
من که هر چی بازی بولوتوثی میریزم قسمت بولوتوثش کار نمی کنه ولی تو ویووتی کار میکنه....
سلام
من این گووشیو یه 3-4 رو زی میشه که گرفتم و واقعاً نسبت به قیمتش عالیه
با اینکه اسپیکر نداره صدای بدون هندزفریش عالیه
هندزفریش که منو تو کف انداخت !!! 5800 رو قورت می ده
دوربینشم خوبه در حد 3.2 هست خوبه
همه چیش عالیه با قیمت 125 !!!!
یه رم 8 هم می ندازی روش اصلاً هنگ نمی کنه !!
تنها مشکلی که من با این گوشی دارم اینه که فرمت تصویرری غیر از va mp43gp هیچی پخش نمی کنه !!! mov و mkv و avi و... رو پخش نمی کنه
می دونم قیمت گوشی پایینه ازش همچین انتظاری نباید داشت ولی شما راحی ندارید که بشه اینا رو پخش کرد ؟!!!
نرم افزاری چیزی نیست ؟
====
یه درخواست هم داشتم که یه 20 تا بازی فول تاچ و یا حتی با شتاب سنج تمام صفحه لینکشو بدید چون گشتن تو 300 صفحه واقعاً کاره سختیه !! 100 صفحشو خوندم جالب بود وقت کنم حتماً بقیشو می خونم !!! با دایال آپ 100 صفحه خوندم :دی
اگه نرم افزار جالبیم داشتین لطفاً یا لینک صفحه رو بدید یا لینک دانلود
دست همه درد نکنه بابت فعالیت عالی
====
دوستان اگه میشه لینک یا روش GPS و ریختن تم Iphone برای KP500 رو هم بگید ممنون
نبود ؟
حداقل یه چند تا بازی و نرم افزار تاچ بدید بقیه سوالا رو بیخیال
ممنون
دوست عزیز تو این قیمت و امکانات همچین اتتظاری نداشته باشید! این گوشی سیستم عامل نداره! گوشی های سیستم عامل دار میتونند این فرمت ها رو بخونند.....البته فرمت avi رو بعضی از گوشی های جاوای الجی و سامسونگ بدلیل پشتیبانی از انکدینگ DivX و XviD پشتیبانی میکنند.....نقل قول:
تنها مشکلی که من با این گوشی دارم اینه که فرمت تصویرری غیر از va mp43gp هیچی پخش نمی کنه !!! mov و mkv و avi و... رو پخش نمی کنه
والا این گوشی gps که نداره ولی میشه با برنامه گوگل مپ نقشه خوند.......روش ریختن تم هم تو کتابخانه نرم افزاری الجی موجوده....نقل قول:
دوستان اگه میشه لینک یا روش GPS و ریختن تم Iphone برای KP500 رو هم بگید ممنون
با سلام خدمت بکس فن بوی کولوچه
کسی میدونه هزینه تعویض ال سی دی کولوچه چقدره؟ و همچنین تعویض باتریش؟
مجید آقا جواب بدن ممنون میشم:31:
میدونم حسین جان (274 صفحه رو خوندم :دی)
واقعاً گوشی فوق العاده ای هست اونم مشکل نیست براش اگه بود تعجب داشت !!!
اگه بازی باحالی دارید که سخت نیست براتون حتماً بازی کنید mylgcookie یه بازی داره به نام cookingmama که فوق العادس حتماً دانلود کنید قبلاً واسه WII اومده بود عالیه این سایت
ممنون از همه
يه سوال ديگه هم دارم
shmessenger رو نصب كردم و ثبت نام سايتشم با ايميلم فعال سازي كردم
حالا اكانت ياهوم و shmessengerرور وارد مي كنم ارور مي ده و نميشه چت كرد
قبلش بايد اينترنت وصل باشي ؟
اگه آره روش اتصال به اينترنت با ايرانسل رو هم بگيد ( وهمچنين خريد GPRS طرح 1000 تومني (5 مگ) ايرانسل رو
ممنون
اره ریختم ولی ساپورت نمیکنه.:31:نقل قول:
قیمت ال سی دیش رو نمیدونمنقل قول:
اونم بستگی داره که فقط ال سیدیش خراب شده یا صفحه تاچش هم خرابه.
قیمت باتریش اونم هزار آمپر رو قیمت کردم 8500بود فک کنم. از خود نمایندگی البته:31:
اول شما باید تنظیما ت gprs رو انجام بدید.نقل قول:
که باید *140*3*6# رو بزنید تا تنظیمات براتون بیاد
برای طرح ها هم *140*307# رو بزنید تمامی طرح ها اونجا هست.
هم پیام کوتاه ، هم gprs محدود و هم نامحدود
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
راستی دوستان فونت 1 رو که دادم نصب کنید خیلی خوبه من که دارم حال میکنم باهاش.
مجید جان بعضی از قسمتهای صفحه تاچ گوشی ساییده شده به خاطر استفاده از قلمش ... کیفیتش خیلی بد شده اگه بشه میخوام عوضش کنم واسه این قیمتو پرسیدم
آدرس نمایندگی مشهدو لطف میکنی
ممنون
سلام...من يه رم دارم كه روي نوكيا جواب ميده اما رو ال جي نه...فرمت هم كردم اما بازم نشناخت:41:...رم هاي ديگه رو ميشناسه ها اما اين يكي رو نه....چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
ممنون اگه جواب بدين
رها جان شاید مموری شما (رم غلطه مموری درسته) کلاسش پایین باشه (کلاس 1 یا 2 باشه واسه این گوشی باید 4 به بالا باشه)
منم یه 8 گیگ کلاس 6 قراره دوشنبه برسه دستم با کیف فاب KP500 خیلی گوشیه توپیه به هر کی گفتم 135 گفته برو بابا دروغ می گی
به یکی از دوستام به قول خودش متخصص موبایل نشون دادم گفتم 300 گرفتم گفت خوب گرفتی :D
واسه این گوشی حدود 100 مگ (120-30 تا ) بازی و کلی نرم افزار پیدا کردم و مموری رو که گرفتم همرو نصب می کنم (الان 25 مگو نصبیدم گوشی گیر می ده حافظه داخلی پر شده D:
دوستان shmessenger خیلی توپه حتماً نصب کنید
[QUOTE کیف فاب KP500 ][/QUOTE]
چنده قیمتش؟ از کجا گرفتی؟ میشه یک عکس ازش بزاری؟
mfani2008 عزيز ممنون از جواب.. بله درسته مموري اشتباه لپي بود :31: كيفو كه گرفتي عكسش رو هم بزاري ديگه گل كاشتي
چشم
فردا ساعتای 5-6 میرم کیفو می گیرم با مموری عکسشونو می زارم
رفیقم نمایندگی گوشی تو شهرمونه اون برام از نمایندگی تهران گرفت
خوب مگه داخل جعبش محافظ ال سی دی نداشت؟نقل قول:
من که دیگه از قلمش استفاده نمیکنم. قبلا به هری کی میدادم با قلمش کار میکرد که باعث شد محافظ ال سی دیش خراب بشه.
آدرس نمیایندگیش هم بین قائم و پاستور بود( احمد آباد) مجتمع پارت.طبقه بالا بود.
شاید روش پسورد داره؟ چون گوشی های نوکیا رو میشه روی مموریشون پسورد گذاشت که فقط خود گوشی بتونه بازش کنه.نقل قول:
یک چیزی بگم؟ اون اشکال از مموری داخلیت نیست که بازی ها دیگه نصب نمیشه و میگه باید چند تا بازی پر کنین.مشکل خود گوشی هست و بیشتر از یک مقدار مشخص شده نمیشه روش جاوا نصب کرد:41:نقل قول:
مگه گوشی های شما کیف اورجینال نداره؟:18:نقل قول:
بزرگان و کوکی داران؛سلام :31:
من فقط یه سوال داشتم و اون اینکه وقتی کوکی تون رو میچرخونین،"صفحه کلید فارسی کامل" میاد یا نه؟(یعنی مثل star که برای اس ام اس فارسی؛صفحه کلید qwerty نداره.)
ممنون
:11:
آره میاد خوبشم میاد ! بگیر که اس ام اس دادن باهاش خیلی باحال بید :8::8:نقل قول:
نقل قول:
مشكل حل شد...نميدونم از چي بود ولي يه بار كه با خود گوشي نوكيا، مموري رو فرمت كردم شناخت...شايدم پسوردي چيزي داشته كه با فرمت پاك شده
نه من كه كيفي نديدم تو جعبه!!!!!!!
:11:
يه سوال ديگه:31:
چرا تو بعضي مواقع صفحه کلید qwerty كار نميكنه....مثلا تو بعضي نرم افزار ها يا بعضي قسمت هاي گوشي كه الان يادم نيست..... تو نرم افزار چت كه كار نكرد هر كاري كردم...آيا راه حلي داره؟؟؟؟؟
با تشكر:11:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سریای جدید گوشی (سری جومونگی)( که البته الآن دیگه جدید نیس !!) و منم از همین سری گرفتم ، کیف توی جعبش نداره .نقل قول:
فکر میکنم اون برنامه باید ازین حالت یشتیبانی کنه . منم خیلی اعصابم خورد شد سر این قضیه چون زیاد با opera کار میکردم که متاسفانه از کیورتی گوشی یشتیبانی نمیکرد و باید نیم ساعت تایب میکردی !:19:نقل قول:
نقل قول:
يعني هيچ راه ديگه نداره؟؟؟ يه كدي چيزي كه تو خود برنامه بنو يسي؟:13:
بله فارسی رو کامل پشتیبانی میکنه و همونطور که دوستمون گفتا برای اس ام اس فرستادن خیلی خوبه.نقل قول:
خدا رو شکر که مشکل حل شده.نقل قول:
پس دلتون بسازه مال من کیف داشت.:31::27:
تو بعضی مواقع نیستنقل قول:
کیبردش همیشه کار میکنه.
ولی فقط توی بازی ها و نرم افزارها کیبوردش کار نمیکنه که این مشکل هم مربوط به فریمور گوشی هست نه پشتیبانی کردن برنامه ها.
البته یک فریمور برای رفع این مشکل هست که فارسی نیست متاسفانه.:31:
راستی دوستان چرا اون فونتهایی رو که گذاشتم کسی دانلود و نصب نمیکنه؟
من فونت یک رو بهتون پیشنهاد میدم.:31:
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
راستی دوستان من اینترنتم قطعه و الان دارم طرههای جی پی ار اس رو تست میکنم
الان هم طرح یک روزه نامحدود ایرانسل رو فعال کردم.
خوشبختانه داره از سیستمEDGE استفاده میکنه و سرعت هم خوبه.
یک مقدار پینگش بالاس.
سرعت دانلود هم بین 20 تا 30 کیلوبایت هست که معادل با ADSL 256میشه.
فردا هم همراه اول رو تست میکنم هر کدوم خوب بود طرح یک ماه رو فعال میکنم.
:31:
نقل قول:
:18: دوست عزیز؛پس با این حساب،من از اینترنت 2560 کیلو بایت استفاده میکنم!!! :46:
من با ADSL 128 شاتل،با سرعت 230(حداقل) دارم دانلود میکنم!:21:
من منظورم "صفحه كليد كامل" بود ها ...عاديش كه مياد..مثلا اپرا يه ورژنش كيورتي پشتيباني نميكنه اما مدل جديدش چرانقل قول:
اگه با اپ كردن مشكل حل بشه خوبه...از كجا بايد فريمور را دانلود كرد؟؟؟؟
يه چيزه ديگه.....اصلا چجوري ميشه فونت نصب كرد؟؟؟؟؟:31:
خوب منم منظورم کیبورد کیورتیش بود دیگه.نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم تو این نسخه از فریمور توی برنامه های جاوا کیبرد کیورتی نمیاد و فقط کیبرد معمولی میاد.
ولی در نمونه مشابه یعنی استار که قیمتشم رسیده به 135:27: در مواقعی که داخل نرم افزاری مثل مسنجر هستی و میخوای تایپ کنی، با چرخوندن گوشی کیبورد مجازیش میاد. ولی باز مشکل اون گوشی اینه که فارسی رو درست پشتیبانی نمیکنه و جملات حروفش به هم چسبیده نیستن:27:
توی نت یک فریمور دیدم که تو توضیحاتش نوشته بود این مشکل رفع شده و کیبورد کیورتی توی برنامه های جاوا اجرا میشه.
البته بعضی برنامه ها کیبرد کامل دارن ولی کیبرد اصلی گوشی نیست و البته فارسی هم نداره، مثل همین اپرا.
راستی یادم رفت بگم
برای تغییر فونت باید مثل تغییر تم عمل کنید و بعد به جای تغییر فایلهای dmf برید به مسیر:
lgapp=media=font
اونجا دو تا فونت هست که باید فونتی با این نام تغییر کنه
LG_GothicSB_S_V1.03_0109.ttf
در ضمن برای افرادی که سر رشته ای ندارن بگم که این مسیر ها داخلcust_theme هست.
و اول باید به وسیله آموزشی که گذاشتم گوشی رو -- کنید و این فایل رو از داخل گوشی بکشید بیرون. و هیچ مشکلی هم برای گوشیتون پیش نمیاد.:46:
[QUOTE=salavat252;5245401] دوست عزيز؛پس با اين حساب،من از اينترنت 2560 کيلو بايت استف
چطور گوشی هست در کل !
من برای کادو گرفتم نمیدونم چطوری هست ولی همه راضی بودن
معیبش چی هست !
این که میگن سرعتش کند میشه واسه چی و چطوری حل میشه !
دیگه چه مشکلاتی داره ؟
مرسی
پست بالایی منو کی ویرایش کرده؟
چرا هیچیش نیست؟
خوب میخواین حذف کنین کلا پاکش کنید دیگه.
حالا شاید خودش نصفه اومده: دی
دوباره میگم
در جواب اون آقا بود که گفته بود از اینترنت 2560 استفاده میکنه:دی
گفتم که زیاد دلش رو خوش نکنه بنده الان دارم ماهی 40 تومن میریزم دور.
چون از اول این ماه که شارژش کردم کلا سرویس قطع شده و هر چی هم زنگ میزنم نمیتونن درست کنن.
مشکل اصلی هم صد در صد مخابراته که نمیدونم چیکار کرده نویز افتاده رو خط تلفن.
و بنده هم مجبور شدم از سیستم edge ایرانسل استفاده کنم
راستی دوستان همراه اول رو هم تست کردم اصلا سرعت نداره و تو منطقه ما edge هم پشتیبانی نمیکنه و با همون gprs میره که پینگش نزدیک 2000 بود و اصلا سایت باز نمیکنه و سرعت دانلود هم زیر 5 هست
کسی میدونه چطور میشه امکان gprs ایرانسل رو برای این گوشی فعال کرد؟
*140*3*6#نقل قول:
برای فعال کردنش
و برای طرحها هم
*140*3*7#
ممنوننقل قول:
ولی اینکارم کردم و اوپراتور گفت تنظیمات گوشی من در شبکه موجود نیست
و باید به دفترچه گوشی مراجعه کنم
که تو دفترچه هم چیزی ننوشته بود
من روش فعال سازی دستی gprs رو برای این گوشی میخام
یه مشکل دیگه هم با این گوشی پیدا کردم
تنظیمات mms رو هنوز برای گوشی فعال نکردم و همینجوری یه mms به شماره خودم ارسال کردم
الان نزدیک نیم ساعته که علامت درحال ارسال mms بالای صفحه نمایش قرار داره و هرکاری میکنم نمیره
حتی چند بار گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی دوباره اومد!
حالا چطور باید ارسال mmsرو لغو کنم؟