من هم روی بعضی تعاریف دوستان رفتم و خرید کردمنقل قول:
ولی مصرفش بالاست
یه باک کامل که زدم(40 لیتر) حدود 450 کیلومتر بیشتر نتونستم باهاش برم.
ضمن اینکه زیاد هم تو شهر ما ترافیک نیست
Printable View
من هم روی بعضی تعاریف دوستان رفتم و خرید کردمنقل قول:
ولی مصرفش بالاست
یه باک کامل که زدم(40 لیتر) حدود 450 کیلومتر بیشتر نتونستم باهاش برم.
ضمن اینکه زیاد هم تو شهر ما ترافیک نیست
اگه این وضع مصرفش باشه که میرم انصراف می دم.آخه برا من مصرف بنزینش خیلی مهمه
من حداقل روزی 60 کیلومتر تو شهر باید رانندگی کنم
خواهش میکنم تا دیر نشده دوستان منو راهنمایی کنند
تو دفترچه که نوشته 800 تا 1500 تا بیارید واسه سرویس اولیه .
ما که رفتیم تیبا رو بگیریم کلا 3 تا رنگ سفید داخل نمایندگی موجود بود که دو تاش تولید تیر بود بدون ریموت و اون یکی هم تولید شهریور که ریموت هم داشت و ما همون ریموت دار رو با همون قیمت 11640000 تومن گرفتیم . کسایی که میخوان برن تیبا بگیرن یادشون باشه که حتما تاکید کنن که ریموت دار میخوان چون ممکنه که بهشون تولید تیر یا قبل از اون رو بدن که ریموت نداره .نقل قول:
بچه ها تاپیک چی شده؟
یکی تکلیف ما رو روشن کنه و ختم کلام بگه تیبا تو شهر چند تا مصرف داره؟اگه این جور که این دوستمون میگن 9 باشه و کمتر نمیشه برم انصراف بدم و یه 206 دست 2 بگیرم
دوست من مصرف یه ماشین بسته به نحوه ی رانندگی هم داره . من خودم این ماشین رو دارم وقتی که تو شهر باهاش با شتاب کم رانندگی می کنم مصرفش خیلی کمه ولی وقتی زیاد بهش گاز میدم و پر شتاب میرونم مصرفش میره بالا . حالا من نمیتونم به طور دقیق یه عدد بدم ولی حدس میزنم که مثل 206 هستش .نقل قول:
من خودم هم زیاد اهل گاز دادن های بی جا نیستم و در کل راندگی آرومی دارم.نقل قول:
سعی میکنم زیاد هم با شتاب راه نیوفتم!
ضمن اینکه تو جاده هم که تست کردم یه خورده بیشتر از 6.5 بود. در صورتی که با 141 که قبلا داشتم 5.5 یا 5.6 بود.
البته با توجه به قدرت و شتاب بیشتر این ماشین نسبت به پراید همچین چیزی نباید دور از انتظار می بود. اما امیدوار بودم با تکنولوژی جدید تر بتونن موتوری طراحی کنن که قدرت بیشتر و مصرف مناسب تری داشته باشه. اون هم بعد از این همه بوق و کرنا.
به نظر من که فقط موتور پراید رو یه خورده حجمش رو بالا بردن!!!! (میشه گفت قدرت و مصرفش حدود 15% افزایش پیدا کرده)
نمیدونم چرا این همه روایت متناقض در مورد تیبا هست.یکی میگه ماشین عالیه یکی میگه مزخرفه و... .اصلا نمیشه در موردش قضاوت کرد.فعلا که تصمیم گرفتم ماشینو تحویل بگیرم تا بیبنم واقعا چه طور چیزیه
آقا ماشین رو تحویل بگیر نگران نباش بهت قول میدم از رانندگی باهاش واقعا لذت میبری مصرف بنزینش هم اذیتت نمیکنه یه جوری باهاش کنار میای . ماشین ارزشمندیه .
سلام
در مورد مصرف سوخت تیبا خود نمایندگی میگه باید 4000 تا 5000 تا کار کنه بعد ببریش سرویس اولیه تا تنظیم موتور بشه مصرفش درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز ماشین تا کامل آب بندی نشه موتورش نمیشه رو مصرفش نظر قطعی داد و خصوصا اینکه تنظیم بودن موتور و نوع بنزین مصرفی و شرایط رانندگی خیلی تاثیر داره تو مصرف ...
حداقل 3000 - 4000 باید موتور کار کنه تا یکم از سفتی و خشکی در بیاد .
امروز رفتم ماشینو تحویل بگیرم
چشمتون روز بد نبینه
الان خیلی دپرسم آخه فک نمیکردم اینقدر آشغال باشه!!
تا در صندوق عقب رو زد که نوار دور در کنده شد.
رفتم تو ماشین نشتم گیر افتادم !در باز نمیشد!
در های عقب بسته نمیشد
کیفیت و طراحی داشبرد خیلی ضعیف
فرمون خیلی نرم!فقط از همینش خوشم اومد
در کل نسبت 405 خیلی ضعیف و بی کیفیته(نتیجه گیری تا الان)
فعلا که هنوز تو تعمیر گاه هست تا مشکلاتش رو درست کنند تا فردا برم تحویل بگیرم
ماشینهای ایرانی رو تا یکی دو ماه بعد از تحویل میتونی در حد قابل قبول ببینی
زیاد ناراحت نشو
به هر حال باید نمایندگی ها از بیکاری در بیان!!!
امروز ماشینو رسما تحویل گرفتم
از نظر موتوری بد نست
فقط گیربکسش مشکل داره.دنده یک درست جا نمیره؟قابل حل هست یا اینم طبیعیه؟
سلام خدمت دوستان.لطفا در مورد کولر تیبا کمی صحبت کنید.من توی نمایشگاه خودرو دیدم که کولر تیبا فقط 1 فن داشت مثل پراید آیا این اشکالی نمی کنه؟
سلام
بلاخره تیبا خوبه یا نه ؟ بخریم اش یا نخریم ؟
یکی راهنمایی کنه !!!!
این مورد طبیعیه یه مقدار کار کنه روون میشه .ماشین من اوایل دنده یکش درمیومد ولی الان خوبه ، نگرانش نباش حل میشه .نقل قول:
فقط الان حواست به روغن ریزیش باشه هر بار زیر ماشین رو چک کن .
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
تیبا دو تا فن داره یکی ماله رادیاتور موتور و اون یکیم مال رادیاتور کولر . مشکلی از بابت کولرش وجود نداره .نقل قول:
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
دوست عزیز تیبا ماشین خوبیه نمی تونم بگم خیلی خوبه ولی نسبت به قیمتش می ارزه . اگه شما پولت به تندر میرسه بگیر . الانم سایپا داره نقدی و فوری میفروشه قیمتشم حدودا 15.5 ولی اگه پولت به همین تیبا میرسه مثل من دیگه شک نکن سریع برو دنبالش .نقل قول:
آیا با من موافقید!؟
که تیبا قیافه ای مضخرف دارد!؟ و هیچ بوی از زیبایی ماشین نبرده!
طراحی عقبش که واقعا افتضاحه همراه با اون نمایش منبع اگزوز!
بابا 100رحمت به پراید...
در مورد عقبش کاملا موافقم
اگه یه سپر بزرگتر برا عقبش طراحی میشد خیلی بیشتر بهش میومد!
سلام دوستان ميخواستم اگه كسي كلكسيوني از رنگ تيبا داره برام بده خيلي خيلي ممنون ميشم
باسلام اگه كسي رنگهاي تيبارو داره برام بده بي زحمت ممنون
این یک سری از رنگهای نمایشگاهی تیبا
دوستان مصرف ماشین توی شهر به موارد زیادی مثل گرمی هوا ترافیک حرکت با دنده سنگین وزن سرنشینها و.... بستگی داره اما من تابستان از اهواز تا همدان وشمال رفتم همراهه یه پراید صبا بود در کل تفاوتش جزیه کمی از پراید پر مصرف تره
ولی مشکلش اینه که نمایندگیهای کلاً ....
ممنون از توضیات خوبتون، ولی با جمله آخرتون که گفتید باید صبر پیشه کنیم اصلا موافق نیستم. نمیشه همینجوری شرکتهای ایرانی خودروهای بی کیفیتشون رو ببندن به پاچه ملت و ما فقط شاهد بدتر شدن هر ساله محصولاتشون باشیم. صبر هم حدی داره دوست عزیز.نقل قول:
دوستانی که می خواهند این خودرو (تیبا) را بگیرند هشدار میدم که سریعا صرفه نظر کنن واقا خودروی بسیار بی کیفیته
کیفیت ساختش خیلی پایینه صندلی های بسیار بسیار سفت و غیر استانداردی داره یه سفر تا همدان رفتیم همه ی خانواده کمر درد گرفتند انصافا صندلی های پراید از این بهتره اما شتابش انصافا خیلی خوبه یه بار باهاش تا همدان رفتم 190 تا هم پر کرد البته نمی دونم امپرش واقعی می زنه یا نه ولی خودمم باورم نمی شد 190 تا بره . در صندوق عقبش هم ایراد اساسی داره و خود به خود باز میشه البته با این همه ایراد فکر نکنید که خود ماشین ایراد داره صفر و کاملا سالم بود این ها را هم از روی تیبای برادرم گفتم 2 هفته دستش بود انقدر بی کیفیت بود که پس داد البته با 200 تومن ضرر الانم ال 90 خریده که خیلی خوب و استاندارد تره ولی بازم شتابه تیبا از ال 90 هم بیشتره.
با یه نگاه چند دقیقه ای و چند تا تکون دادن سر توی کاپوت این ماشین خیلی چیز ها رو شبیه به پراید دیدم کندانسور .کف کن کندانسور کولر روکش منیفولد بعضی جاهاش رو هم یک کم تغییر داده بودند اما گمان میکنم قطعات مشابه بازم داره. فعلا 11 هست به نظر من بالای 12 نباید به این ماشین فکر کرد فعلا توی این قیمت خوب هر چند بی کیفیتی هاییی باشه.خود پراید هم بی کیفیت هست بهضی جاهاش بالاخره تفاوت هایی داره . ایشالا راجع به جلو بندی و قطعاتش و تعلیق عقبش یه بررسی های چشمی میکنم و راجع به اونها هم مینویسم اگه خوده پراید باشه بازم یک کم آدم رو به شک میندازه چون بچه ها جلوبندی پراید یکی از پر خرج ترین جلوبندی هاست هرچند هی عوض کنید و هر جنسی بندازید همینه.
در این محدوده قیمت اگر مشکلاتش حل بشه خوبه ولی بیشتر از این قیمت نمیرزه این مشکلاتی هم که دوستان ذکر کردن به خاطر عدم کنترل نهایی در کارخونه هست که متاسفانه فقط به خاطر بالابردن فروش و تولید در کنترل کیفیت کمی سست عمل میشه که امیدوارم زودتر برطرف بشه در ضمن در ایران به همه خودروهای تازه با دید منفی نگاه میشه که شاید هم به خاطر ذهنیت ما ایرانیها باشه که همیشه میگیم تولیدات خارجی از داخلی بهترند که البته در صنعت خودرو این قضیه کاملا صدق میکنه ولی در کل هنوز برای قضاوت قطعی در مورد خوب یا بد بودن تیبا زوده و باید حداقل دو سال از تولیدش بگذره تا اونوقت بشه با قطعیت نظر دادنقل قول:
با سلام
یه جایی خوندم که تیبا SX که 2 تا آرم ایر بگ داره تو قسمت شاگرد فقط سنسور ایر بگ رو داره و از خود ایر بگ خبری نیست..
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفآ راهنمایی کنه.
ممنون
با سلام
من یه هفته ای هست که تیبا گرفتم.به نظرم با توجه به شرایط بازار ایران انتخاب بدی نمی تونه باشه.
یه نگاه به حق و شرایط انتخاب تو این رنج قیمت بندازیم:
سمند :ایمن تر و با کیفیت تر اما با مصرف سوخت بالا و افت قیمت وحشتناک و تاکسی بودنش
405: مدل سال 1984 شرکت پژو!!!!!!!
پراید: :نا ایمن بی کیفیت وبی کلاس ولی مصرف سوخت کم و هزینه نگهداری پایین تر
ریو: ماشینی که 4 ماه دیگه از تولیدش باقی نمونده ولی حداقل های یه ماشین رو داره ولی با قیمت 800/14
ROA:.......................
همین و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می بینید که با این شرایط انتخاب تیبا .خیلی هم وحشتناک!!!!!!!!!!!! به نظر نمی رسه.
وبه کسایی که ندیده و نشناخته هر چیز جدید و هر تغییری رو زیر سوال میبرن. باید بگم که منتظر باشند تا آینده بازار رو ببینن. همون هایی که 206 صندوقدار حالشونو به هم میزد و تندر 90 رو مسخره می کردن.و الان خودشون شب خواب این ماشین هارو میبینن حالا دارن تیبا رو میکوبن.اون هم بدون اینکه حتی از نزدیک این ماشین رو دیده باشن.
کلآ عادت ما ایرانی هاست که در برابر هر تغییری خشک و انعطاف ناپذیریم.
من قصدم دفاع کور کورانه از تیبا نیست ولی دوست دارم روزی رو ببینم که انسانها از روی علم ومنطق و تخصص روی چیزی نظر بدن نه تعصب و تحجر.
شرايط استثنايي فروش خودروي تيبا
پيش فروش و فروش ويژه خودروي سواري تيبا محصول تمام ايراني گروه خودروسازي سايپا با شرايط استثنايي جهت جلب رضايت مشتريان در حال انجام است. خودروي تمام ايراني تيبا در رنگ هاي سفيد، نقره اي متاليك، نوكمدادي متاليك، آبي تيره متاليك، مشكي متاليك و بنفش روشن متاليك توليد و عرضه مي شود.
فروش فوري اعتباري خودروي تيبا با وام 5 ميليون توماني ، تيباكارت نارنجي 4 ستاره رايگان به ارزش 300 هزار تومان و تحويل حداكثر 30 روزه در نمايندگي هاي فروش گروه خودروسازي سايپا انجام مي شود.
فروش فوري اين خودرو با تخفيف 200 هزار توماني و تيبا كارت نارنجي رايگان به ارزش 300 هزار تومان صورت مي پذيرد.
بر اساس اين گزارش پيش فروش عادي خودروي تيبا با مبلغ پيش پرداخت بين 5 تا 8 ميليون تومان، سود مشاركت 20 درصد و سود انصراف 14 درصد و زمان تحويل از بهمن تا اسفند ماه سال جاري صورت مي گيرد.
پيش فروش اعتباري اين خودرو نيز با مبلغ وام 5 ميليون توماني، پيش پرداخت بين 5 تا 8 ميليون تومان، سود مشاركت 18 درصدي و سود انصراف 14 درصدي هم اكنون در كليه نمايندگي هاي فروش گروه خودروسازي سايپا در حال انجام است.
امروز برای یه کاری رفته بودم صافکاری ....
حرف تیــبا شد ....
صافکارا گفتن همون شاسی پراید هستش ! معلوم نیست چیش به چیه کلا" ! :دی
ینی این شاسی پراید تو دهنم ... که باهاش ماشین 12 تومنی میسازن! :دی
البته یه 11 هم یکی خریده بود .... نزدیک 10 تومنه =)) ! :دی
سلام
شرایط فروش اعتباریش چیه ؟ لطفا کامل توضیح باد
خدا رو قسم میخورم که این خودرو بی کیفیت است سمند که هیچی پراید هم ازین بهتره این از قیافش که خیلی بی ریخ... بگذریم :40:سمند:40: بهترین گزینه در این رنج قیمتی است و میتونم با چندین دلیل این را ثابت کنم.
سلام دوستان عزیز چرا بعضی ها اینقدر با تعصب حرف میزنند این ماشین طراحی آقای هارادا می باشد وموتورش کار طراحیش کار دانشگاه آخن آلمان است حتما می دونید که موتورef7رو هم همین شرکتfevبا همکاری دانشگاه آخن انجام داده قدرتش 80 اسب بخار وگشتاورش 126 نیوتن واین یعنی شتاب بسیار خوب در سربالایی ودر ادامه عین نوشته های آقای واقع بین که در سایپا فعالیت می کنند رو می آورم
من از همه هموطنانم بخصوص جوانها میخواهم در مورد هر آنچه زحمت میکشند و نظر میدهند حتما چند اصل را رعایت کنند تا انتقادها و تشویق هایشان موجب رشد جامعه شان (و در نهایت شامل خودشان) بشود و گرنه چه لزومی دارد وارد این بحثها بشوند. همیشه از انتقاد به جا و بررسی شده باید استقبال کرد و به آن احترام گذشت.
اولا : مقیاسهای خود را باید با شرایط داخلی انتخاب و در صورت فرانگری کل آن را نه جزء ، با جامعه جهانی قیاس کنند
ثانیا: سلیقه یک مورد شخصی است و کلیت ندارد . به این مسئله باید توجه کرد.
ثالثا : هر موضوعی در ردیف خودش قابل قیاس است. مثلا سرعت ماشین فرمول یک با فرمول 2 یا یک ماشین سدان با کلاسهای A B C D E F یا اسپرت و خانوادگی ، دو نفره چهار نفره و … هر یک شرایط خودش را دارد. قیاس ماشینهای پژو 206 با پژو 405 ، سراتو و ماکسیما و زانتیا نه از نظر قیمت و نه از نظر تجهیزات و نه از نظر عملکرد با هم یکی نیست. حتی میخواهم این دوستان عزیز که خوب طبیعتا نسبت به نتایج عملکرد صنایع کشورشان حساس هستند به این نکته آخر جلب کنم که قیاس کالای تولید و طراحی با نظارت داخلی و تولید شده در خراج از کشور و یا مونتاژ خود سه مقوله مجزا هستند.
حالا که کمی با هم بیشتر همراه شدیم ، من هم نکاتی را راجع به تیبا خدمتتان عرض میکنم.
1- این ماشین با مدیریت داخلی طراحی کامل شده و اسن به معنی اسن نیست که تمام طراحی ها داخلی است. بیشترین سهم در تکمیل این خودرو را آلمانی ها و کره ای ها دارند.
2- برای هر یک از بخش های خودرو از جمله موتور، گیربکس ، شاسی ، طراحی بدنه و … استانداردهایی وجود دارد. برای مثال این خودرو سبک ملی موتور را در حد اخذ استاندارد یورو3 و در حال حاضر 4 گذرانده و این یک ارزیابی بین المللی است نه داخلی که جوانان ما وقتشان را برای بحث در مورد آن بگذرانند.یا ترمز آن که محصول همکاری بوش آلمان به عنوان یکی از مطرح ترینهای سیستم های ترمز در جهان می باشد. همین موارد را برای تکمیل طراحی و تایید بدنه و شاسی و سیستم تعلیق در آلمان و کره داشته ایم. پس در این مورد که این خودرو سبک خانوادگی با خودرو های متوسط القیمت کشورهایی همتراز با ما (نه قیاس با کارخانه های بزرگ جهان)در مورد عملکرد تفاوت چندانی با جهان ندارد نمیتوانیم مخالف باشیم.
3- مشکلات زیادی تا رسیدن به کیفیت تزئینات داخلی در حد خودروهای روز دنیا بر سر راه تولیدات داخل هست ، میتوانم به کیفیت مواد اولیه ، عدم مدیریت درست در کارخانجات ، مشکلات بسته بندی و بروز بودن اشاره کنم. ما در طراحی داخلی خودرو ایده و گروههای تحقیق حرفه ای نداریم و برای داخلی جلوه دادن این خودرو حداقل می خواسته ایم کاری داخلی انجام دهیم که بالطبع ضعف هایی دیده میشود. این ضعف را میتوان در داشبورد تمامی خودروهای مونتاژ داخل و قطعات ریز پلاستیکی و کنسولها و لاستیک دربها مشاهده کرد. (یک موضوع مشترک است) این خودرو هم همینطور است.
4- مصرف تیبا قابل قبول و در سطح استاندارد جهانی کلاس آن است. ترمز عملکرد مطلوب دارد و دیسکی کردن ترمز عقب در بیش از 90 درصدخودروهای جهان حتی در کلاسهای بالاتر وجود ندارد که بخواهیم آنرا به عنوان یک عیب تلقی کنیم.ولی ABS آن در سطح جهانی است.
5- فنر بندی آن را از نوع نرم انتخاب کرده اند تا با توجه به وزن قابل قبول و کم خودرو تکانهای زیادی به سرنشینان وارد نشود و از این نظر تیبا موفقتر از پراید عمل کرده و در مقابل کمی از تسلط به کنترل در حرکتهای ناگهانی از دست رفته است.
6- موتور این خودرو 8 سوپاپ است و نباید آن را با موتور ال90 یا ریو مقایسه کنیم.جالب است که بدانیم با حجم همسنگ لیفان 520 ، علی رغم 16 سوپاپه بودن لیفان ، مصرف کمتر و سرعت و شتاب بیشتر تیبا دیده میشود.
7- سیستم تعلیق در جلو و عقب از کیفیتی بالاتر از پراید و ریو دیده شده و استحکام ان نیز بیشتر از آنهاست. البته ضعف های ال90 از نظر نداشتن کنترل و بلند شدن چرخها در پیچهای تند را ندارد. اما کمی در کنترل قسمت عقب در حرکتهای تند با سرعت بالا دچار ضعف است.
8- در کارخانه مگاموتور بهبودهایی روی شاسی و برخی بخشهای صدا دار اتاقک آن صورت گرفته که تا پایان پاییز سال 90 شاهد مدلهای بهینه شده خواهیم بود.
9- قیمت این مدل با توجه به حجم موتور است. باید بدانیم که موتور هر خودرو معمولی تاثیر گزارترین بخش آن در تعیین قیمت است. بدیهی است در ایران یک موتور 1500 قیمتی حدود دو میلیون تومان بالاتر از موتور 1300 دارد. اگر ABS و کیسه هوا را هم اضافه کنیم آنوقت می بینیم که تیبا قیمت غیر عادی نسبتبه سایر خودرو های ایرانی نداشته بلکه حد فاصل ماشینهای 1300 و 1600 16 سوپاپه و 1800 است.
خوب اگر من به صنعت ایران می اندیشم و میخواهم مانند تیم والیبالمان در صنعت نیز پیشگام دنیاباشم میگویم همین کار هم تا این جا بد نبوده ولی انتظار ما ایرانیها و توان ما ایرانیها بسیار بالاتر از این حرفهاست ، انهم با ثروت فراوانی که برای پوشش دادن ضعفهایمان می توانیم داشته باشیم. به امید روزی که بهترینها را بسازیم.
موفق باشید
آقا چرا تعریفها الکی میکنی؟
موتور فلان موتور بهمان ....
آقای آخن ... آقای باخن !
جمعش کنین بابا!
دارن سر ملت کلاه میــذارن .... هیــچکس هم نیـــست بفهمه!
هی اسم الکی میذارن رو موتورها ... میان سر سیلندش رو عوض میکنن .... ملت فکر میکنن چه خبر شده!
TU5 ... TU7elp! بسه دیگه مسخره بازی!
این تیبا ... اینقدر مذخرفه ... دومی نداره!
آقای سورنا می تونم بپرسم ماشینی که شما سوار می شید چیه؟؟؟؟؟؟
405 ؟
206?
XANTIA?
PRIDE?
SAMAND?
RIO?
TONDAR?
بر فرض که تیبا آشغال باشه؟تو فکر می کنی این ماشینا از لحاظ کیفی خیلی از تیبا سر ترن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وشما خوشحال از این هستی که توی دام خرید تیبا نیفتاد و داری کیف می کنی ؟
جز توی خیابون یا اینترنت کجا ابن ماشینو دیدی؟؟؟؟؟؟؟
داش مهدی عزیز سمند از لحاظ کیفی و ایمنی از تیبا بهتره ولی نگذر از مصرف سوخت و افت قیمت و اینکه بعد از 2 سال استفاده به قول معروف لش میشه عزیزم
هنوز برای اینکه نتیجه گیری در مورد تیبا بشه انجام داد زود هست.
در ضمن خیلی ها هم همون اول تولید L90 و ریو هم موضع گیری هایی شبیه موضع گیری های الان در مورد تیبا داشتن ولی حالا...
سلام به همه دوستان
چند روزی هست که باندهای سمت چپ ماشینم قطع و وصل میشه.
فک میکنید کجاها رو چک کنم بهتره؟
البته این مشکل بعد از سرویس اولیه بوجود اومد