پچی - کرکی چیزی نیومده براش ؟ خب اگه اینطوریه که نمیشه بازی رو تموم کرد ... :دی
من میرم گوگلو سرچ کنم شاید چیزی پیدا شد نمیشه که اینطوری چطور مشکل فقط واسه ماست
Printable View
پچی - کرکی چیزی نیومده براش ؟ خب اگه اینطوریه که نمیشه بازی رو تموم کرد ... :دی
من میرم گوگلو سرچ کنم شاید چیزی پیدا شد نمیشه که اینطوری چطور مشکل فقط واسه ماست
نقل قول:منم این جوری بود ولی تو دی وی دی بازی 3 یا 4 تا کرک بود یکی دیگه شونو ریختم درست شدنقل قول:
میشه اگه لطفی نیست آپلود کنید ؟
سلام
نسخه بازی من 3 dvd بود خودم بازی کردم تموم مشکلی نداشت دادم به پسرخالم اون تا Act3 رفت ولی در لودینگش ارورو میده..
و میاد بیرون ...مثل اینکه خیلی از دوستان این مشکل رو دارن..
من صفحات قبل رو هم نگاه کردم از کرک هایی که بود امتحانکردم ولی هیچ کدوم جواب گو نبود .
لطفا یکی راهنمایی بکنه تا مشکل رو حل کنیم..؟ ممنون
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این پچو بریزید:
:11:کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
این پچ مشکل داره .
من لوکیشن بازی رو میزنم D:\PROGRAM FILES\ACTIVISION\CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
ولی میگه اینجا نمیشه نمیدونم چرا مشکلش چیه
من الان کرک ریزور رو ریختم ولی مثل اینکه بدتر شد کلا بازی نمیاد ... لول
دوست عزیز لینکش از کار افتاده
یه جا دیگه آپلود کنید ممنون
دوست عزیز باید آدرس پج رو اینجا بدین :نقل قول:
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
بفرمائید :نقل قول:
مخلصیم .کد:http://www.mediafire.com/?mnvmyyzyjwz
باز هم تو لودینگ گیر میکنه
رفقا یه سوال
این قضیه CO-OP چیه ؟ میشه به صورت دو نفره از خود کامپیوتر بازی کردش ؟ کدوم قستمش باید رفت؟
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم ولی نه مال پچ نه کرک شما باید جدیدترین update کارت گرافیکتو دانلود و نصب کرده محتویات اون ارورم اینهنقل قول:
diertx error
چرا بازیهای جدید این همه ایراد دارن؟
یه بازی نمیتونی پیدا کنی که راحت و بی دردسر اجرا بشه!
عزیز خود بازیها که مشکل خاصی ندارننقل قول:
وقتی کرکشون میکنن اینطوری از آب در میان....وقتی میان اینهمه قفل خفن میزارن رو بازی که واسش کلی زحمت کشیدن و هزینه کردن ولی همون روز اول انتشار میبینی یکی کرکشو بیرون میده :21: با همه اشکالاتش واسه سر ما هم زیاده! :31:
ببين دوست عزيز. اينكه ميگي كسي اينجا كمك نميكنه، بفرماييد 100 الي 150 صفحه قبل ، شايد مشكلت اونجا حل بشه. اينجا اگر كسي كاري از دستش بر بياد ، دريغ نميكنه. شما نديدي دليل به كمك نكردن ديگران نميشه.نقل قول:
من وقتي ديدم دوستم تو بازي مشكل داره اومدم اينجا و بدون سوال patch رو گرفتم.
اينكه ميگي اين patch خرابه 2 علت داره.
1-مسير نصب patch رو اشتباه ميزني(فايل readme رو بخون)
2-شايد بعد از نصب patch (در مسير صحيح) بايد يك profileجديد بسازي و قيد save هاتو بزني.
خود من وقتي بازي رو نصب كردم، همون موقع patch هم ريختم. و اصلا هيچ مشكلي پيش نيومد. حالا دوباره از اول برو تا دستت گرمتر بشه.
در ضمن اون patch رو كه چند صفحه قبل گذاشتم، از همين جا download كردم و هيچ مشكلي نداره(حداقل براي من و دوستان)
در مورد سايز آقاي اوباما چيزي نميدونم ولي اگر بخواهيم اين تاپيك تا MW3 دوام بياره ، بايد از سايز اوباما و بحث سياسي دوري كنيم.
ممنون دوستان
من از نسخه 4 دی وی دی استفاده میکنم. هنوز هم به اون مرحله مشکل ساز نرسیدم که ببینم نسخه بازی من مشکل داره یا نه؟نقل قول:
یعنی بهتره همین الان پچ رو نصب کنم و از اول شروع کنم؟
منم از نسخه 4 dvd استفاده ميكنم.
دوستم بازي رو خريد و نصب كرد اون هم همونجايي گير كرد كه همه گير ميكنن.
من براي اينكه مشكل اون رو نداشته باشم، موقع نصب بازي ،patch هم ريختم و ديگه هيچ كجا گير نكرد.
اينكه گفتم از اول بريد و يك profile جديد بسازيد در حد حدس و گمان هست. شايد درست شه.
برادر DirectX من 10 هست ولی درایور قدیمیه میرم نصب کنم
سلامنقل قول:
دوست من اگر ویندوز شما xp هست ویندوز xp دارکس 10 رو ساپورت نمیکنه.
آقا من این بازیرو خیلی وقته تموم کردم
الا قسمتهای ACT I و ACT II تموم شده
ولی ACT III که رسیدم تا وسطای مرحله یکش بیشتر نمیره بعد ارور میده میاد بیرون
از اونی که بازی رو ازش گرفتم گفت یه پچ مانند داره که بقیه ی مراحل رو اضافه می کنه
کسی اونو داره؟
اينم patchنقل قول:
نقل قول:
http://rapidshare.com/files/315235303/CODMWF2_PATCH.exe.html
یه پچ هست که صفحه اول گذاشته شده دان کن احتمتلا درست میشه
اگه read disk eror میده 100% با این پچ حل میشه
عزیزم من ویستا دارم .
مشکلم با اون پچ حل شد الان دارم میرم مکاروف رو بکشم ممنون از همه lol
سلام
یک مشکلی برام پیش اومده!
پنجره اصلی بازی دیگه Full Screen نیست و تبدیل شده به یک کادر کوچکتر!!!
تنظیمات گرافیک بازی رو ریست کردم هیچ فرقی نکرد.
چی کار کنم؟
ممنون
Alt + Enter = Full screenنقل قول:
سلام
من وقتی بازی میکنم وسط بازی خیلی خیلی گیر میزنه، تابلو هست که مشکل از گرافیک نیست ولی خود به خود گیر میزنه !! لودینگ هم خیلی کنده !!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.:46:
سلام
من دوباره دارم بازی رو نصب میکنم . دوستان بهترین پچ یا کرک که پیشنهاد میکنن چیه؟ راستی دفعه قبل سیو کامل بازی رو دانلود کردم ریختم ولی داخل بازی نمیرفت و بعد از لودینگ میزد بیرون . خواستم ببینم راهی هستش که سیو کامل بازی رو کپی کنم ولی اذیت نکنه؟
راستی من یه چیزو نفهمیدم در اول بازی اگر دقت کنید میبینید تو روسیه یه مجسمه یاد بود از imran zakhaev درست کردن و زیرش نوشتن hero of war مگه اون تروریست نبود پس داستان این مجسمه چیه؟
خب لودینگ هاش که همچی یه نموره دیر پر میشهنقل قول:
سلام
من وقتی بازی میکنم وسط بازی خیلی خیلی گیر میزنه، تابلو هست که مشکل از گرافیک نیست ولی خود به خود گیر میزنه !! لودینگ هم خیلی کنده !!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینکه گیر میکنه اگه از سیستمت مطمئنی که حتما هستی .
احتمالا باید یه تغییراتی در تنظیمات گرافیکت بکنی. چون راه دیگه ای به فکورم نمی رسه.
خب شما دوباره نسب کن که انشالله درست میشه از کرک های صفحه اول هم استفاده کن .نقل قول:
سلام
من دوباره دارم بازی رو نصب میکنم . دوستان بهترین پچ یا کرک که پیشنهاد میکنن چیه؟ راستی دفعه قبل سیو کامل بازی رو دانلود کردم ریختم ولی داخل بازی نمیرفت و بعد از لودینگ میزد بیرون . خواستم ببینم راهی هستش که سیو کامل بازی رو کپی کنم ولی اذیت نکنه؟
این مشکل بازی انقدر زیاد شده که من خودم هم موندیم چی جواب بدیم به دوستان چون یک کرکی که
واسه یکی از دوستان کاربرد داره واسه دیگری اثری نداره
نه آخه معلومه از گرافیک نیست. مثلاً رومو که برمیگردونم گیر میزنه ! ولی مستقیم که میرم 60 فریم میده.نقل قول:
میگی مشجل از کرک که نیست ؟
بعد از پایان بازی اول, ناسونالیست های افراطی بر روسیه حاکم شده و زاخائف را به عنوان قهرمان و شهید خود اعلام می کنن و مجسمه ایی به نامش میسازن.نقل قول:
شما مشخصات کامل سیستم مخصوصا سی پی یو و رمت رو چیه؟؟نقل قول:
رفقا اگه کسی زبانش فوله به ما بگه که توی این بازی از کاماروف و گروهش ( که در شماره ی قبلی کمک کاپیتان پرایس و تیمش میکرد) خبری هست؟ چیزی گفته میشه؟
نه گفته نمیشه ولی از شواهد معلومه که روسا به پرایس خیانت کردن (مرحله زندان Gulag ).ولی Nikolai که تو Modern Warfare 1 کمک میکرد،اینجا هم کمک میکنه.
CPU: Intel Q6600نقل قول:
+VGA: Zotac 9800GTX
Ram: 2gig OCZ
منم مشكل هنگ تو رو داشنم. ولي يه كار جالب كردم درست شد. شايد براي تو هم درست شه.
من resolution 800*600 استفاده ميكردم و هنگ ميكرد. از موقعي كه روي 1024 گذاشتم درست شد:18:. حالا تو روي هر resolution كه هستي ، اون رو ببر بالا يا اگر روي بالاترين resolution گذاشتي ، آدامس جويدن براي اعصاب و فك خوبه.
البته اين كار براي من كار كرد شايد براي بقيه اين موضوع اصلا درست نباشه
مطمئن شو که sync و انتی الاسینگت خاموش باشهنقل قول:
خب اینا که غیر فعال باشه که بازی مثل کارتون میشه. خشک و گوشه دار !نقل قول:
یعنی مشکل از ایناس؟
من فكر نكنم مشكل از sync و AA باشه. چون من رو high quality بازي كردم و سيستمم نصف تو هستش. فقط از لحاظ ram وجه تشابه داريم.
خب من با 4 گیگ رم هم امتحان کردم مشکل حل نشد !نقل قول:
سیستمت که خوبه... توی بازی که هستی task manager رو بزار بالا بمونه بعد از بازی بیا بیرون ببین موقعی که داری بازی می کنی آیا از تموم هسته های سی پی یوت داره به یه میزان استفاده میشه یا نه مثلا یکی رفته تا ته بقیه بیکارند؟؟نقل قول:
اگه اینجوریه ممکنه با به روز کردن DX سیستم درست شه(مخصوصا DX توی DVD خود بازی)و گرنه ایندفعه ممکنه مشکل از درایور گرافیکت باشه بهت پیشنهاد میکنم به روزش کنی ببینی درست میشه یا نه....
راستی اون ماکاروف 1 همین ماکاروفی نیست که تو این دو هم هست من قیافش رو یادم نمیادنقل قول: