نقل قول:نقل قول:
ولی در عوض من 20 دارم و تاچش عالی نیست!:31:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
ولی در عوض من 20 دارم و تاچش عالی نیست!:31:
خوش اومدی. مبارکت باشه .حالا چند گرفتی؟نقل قول:
تو عمل که فرقی نداره ولی چین میخریدی بهتر بود.
همش دروغ میگن واسه این که پول بیشتر بگیرن ماله من چینیه وکابلtv هم داره.
همون 9 ساعت خوبه . کم نذار که بعدآ پشیمون میشی.
به این سایت برو وشماره سریالتو تو کادر بزن برات میاره که اصله یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جی پی اسشو بعدآ توضیح میدم.
والا چی بگم:13:
با تغییر پروداکت کد و اپدیت.
شما چه مشکلی دارین ؟نقل قول:
خوب اگه تو عمل فرقی نداره پس تو چی فرق داره ؟! :31:نقل قول:
والا اینکه گفت نداره منم گفتم واسه 5 تومن ارزش نداره !
یعنی گفتم بعدا کابل TV و پایه از 5 تومن بیشتر نشه !
در مورد پشیمون شدن هم تجربه دارم !
فقط یه سئوال : بزارم کامل باطری خالی بشه و بزنم شارژ ؟
یا همینطوری هم بزنم مشکلی نداره ؟
تو اون سایت هم زدم و درست بود .
حالا نمیشه الان بگی ؟!
امشب که میرم تو کار N-Gage !!! :31:
سیم کارتو گذاشتم ولی میگه سیک کارتو وارد کنید
حالا میخوام سیم کارتو در بیارم دوباره بزارم نمیتونم . در نمیاد
چطوری در میاد ؟
گوشی رو خاموش کن .نقل قول:
باطری رو در بیار .
از زیر باطری میتونی یه گوشه ی سیمکارت رو ببینی .
با قلم نوری بزن میاد بیرون .
همونجا هم طرز صحیح وارد کردن سیمکارت رو هم زده .
با قلمش باید در بیاری.نقل قول:
پشتشو وا کن , باطریشو در بیار بعد یه شیار هست قلم رو بکن تو شیار به طرف راست هل بدی میاد بیرون.
اسمآ فرق دارن.نقل قول:
فقط یه سئوال : بزارم کامل باطری خالی بشه و بزنم شارژ ؟ بله گوشیو یکم استفاده کن .وقتی یک خط موند بزن شارژ.
شرمنده , اگه خدا عمری داد فردا میگم.
N-Gage هم فعلآ واسه 5800 نیومده.
سلام دوستان انگيج برا اين گوشي چيكار شد بالاخره؟
مشلات سري جديد كمتر هست يا سري قديم؟
رنگ نقره اي جزو سري جديد صددرصدي به حساب مياد؟
مرسی .چقدر در باز کردنش یخته آدم یترسه بشکه
یه سوال با این گوشی نمیشه آدمک مثل سونی فرستاد ؟ من تاحلال سونی اریکسون داشتم دیدم شکلک نداره ضد حال خوردم .
نقل قول:
فعلآ خبری نیست.به نظر من این سی های جدید که ورژنشون (20یا 21) میباشد عیبی ندارند
وتقریبآ عیبهاشون برطرف شده.
صد در صد بله.:20:
نقل قول:
در جواب سوال شما هم باید بگم که پشتش (در باطری) انعطاف پذیر و مقاوم میباشد ونمیشکنه؟
واسه شکلکها هم مشکلی نیست همین روزا نرم افزارش میاد بیرون.
قبلآ که n73 داشتم رو اون نصب کرده بودم
ولی یه چیزی , واسه فرستادن اون شکلک ها باید طرف مقابل هم این نرم افزارو داشته باشه تا شکلکها واسه اون هم نمایش داده بشه.پس یکم تحمل کن.:31:
یه سوال دیگه من کد #00000#*
را میزنم جایی که شماره های تلفن میگیره ولی فریمورو بهم نشون نمیده ! کدم اشتباهه ؟
ای بابا :41:نقل قول:
داداشه من شما باید 4 تا صفر بزنین.
دوستان سلام.
من هم قصد خرید این گوشی رو دارم. یه نگاه به review ی سایت gsmarena انداختم. معایب گوشی به این صورت لیست شدن:
Main disadvantages:
Limited 3rd party software availability *
UI is still immature with somewhat dodgy user experience *
Touchscreen sensitivity not the best in the class *
No smart dialing
Poor image quality and no GPS geotagging (geotagging is now added via firmware update)
Touch web browser not quite polished
No voice-guided navigation license
No office document editing out-of-the-box
Doesn't charge off microUSB
تقاضام از دوستان آگاه اینه که تا حد امکان موارد رو توضیح بدن. منظورم معنی عبارات نیست، عبارات واضح هستن. مثلا به کیفیت پایین دوربین اشاره شده، منظورم اینه که توضیح بدید این نقص میزانش چقدره و آیا اونقدری هست که به خاطرش از خریدن گوشی صرف نظر کرد؟
یا اینکه گفته شده حساسیت Touchscreen در حد گوش های همرده نیست. واقعا اینطوره؟
اگه مورد به مورد توضیح بدید، حتی خیلی کوتاه، واقعا ممنون میشم... (اونایی که با * مشخص کردم واسم مهم تره.) :11:
:40::40::40::40::40:
چون سیستم عامل این گوشی زمان زیادی نیست که وارد بازار شده بخاطرهمین نرم افزار ها براش کمهنقل قول:
در مورد بقیه معایب دارم از روی تجربه میگم و مدت زمانی که این گوشی رو داشتم ... تاچش نسبتا خوبه ولی قبول کنید در برابر گوشی های گران تر کمی ضعیف هست اما در رنچ قیمتش یه چیز توپه ... آپدیت کنی بهتر هم میشه ...
دوربینش هم بد نیست ... ولی در حد سایر 3.2 های نوکیا نیست و لی فیلم برداری با کیفیت VGA یکی از قدرت های این گوشی هست ...
در مورد این جمله :
No office document editing out-of-the-box
از آنجاییکه این گوشی کیبورد نداره دیگه نیازی به این هم نداره ...
در ضمن بقیه عیب ها از همه گوشی ها گرفته میشه مثلا شارژ نشدن به وسیله ی USB
سلام عزیز .نقل قول:
چطوری ؟
والا من دیروز گرفتم تا الان دارم باهاش زندگی میکنم !
تنها مشکلش کیفیت دوربینشه .
تاچ عالی
کیفیت صدای عالی .
امکاناتش هم تقریبا تکمیله .
جدیدترین سیستم عامل هم داره .
به نظر من که مت سه ماهه از این گوشی استفاده می کنم گوشی فوق العاده ای هست.
در مورد حساسیتش هم باید گفت که اونطورها هم بد نیست. فقط یه کم ضربه ایه نه حسی.
اتفاقا" اینش هم خوبه چون اونوقت دستت به هرچی بخوره برنامه ها قاطی میشه.
در مورد دوربینش باید گفت 3.2 هستش و زیاد قوی نیست ولی در روز خوب عکس می گیره. در مکانها در بسته و یا تاریک خوب جواب نمی ده ولی اونقدر محاسن داره که بشه معایبش رو چشم پوشید.
عوضش وضوح تصویری در پخش فیلمش و وضوح صداش در پخش موسیقی عالیه.
شما هم نباید انتظار داشته باشی که یه گوشی بی نقص تمام عیار پیدا کنی.
اگه دنبال همه ی خواسته هات هستی یه n97 بگیر چون اون هم حسیه و هم دوربینش بالاست.
اما برای کسایی که عشق نوکیا دارن و لمسی هم دوست دارن این گوشی فوق العاده ست.
البته باید خودت امتحانش کنی تا بفهمی.
شنیدن کی بود مانند دیدن.
سلام حمید جان...
این یه مورد رو هممن برات روشن کنم:
واسه نقشه های GPS هست که میگه باید برای لایسنس بخری تا راهنماش فعال بشه...ول مشکلی نیست میتونی بیای بخش برنامه هاش...Garmin نصب کنی...:10:نقل قول:
No voice-guided navigation license
شاد باشی:40:
حیف ورداشتن با گارانتی مموری گوشیو با 120 تا آهنگ ایرانیه قدیمی که سرجمع 2 تاشم بدرد نمیخوره پر کردن . آهنگای اصلی خودش خیلی چیزای خوبی توش بود .
سلام
من این برنامه رو نصب کردم و تنظیمات gps داخلی رو انجام دادم ولی بازم نشانه گر gps آبی می مونه وسبز نمی شه
ساعت رو هم اشتباه می زنه
آیا بخاطر اینه که من توی خونه امتحان کردم؟
مرسی
نقل قول:
سلام دوستان
من هم در مورد عیب اول سوال دارم. مثلا اگه بخوام یک دیکشنری 6.0 مگابایتی (با پسوند jar.) رو روی این گوشی نصب کنم، می تونم یا نه؟ (چندین نرم افزار JAVA رو چطور؟)
ممنون... :11:
پست حذف شد
سلام
یه سوال . من هر کاری که میکنم هر کی بهم زنگ میزنه اسمشو نشون نمیده فقط شماررو مینویسه !!!!!!!!!!!!!! چیکار باید بکنم ؟
من هنوز تست نکردم ولی فکر کنم جاوا هم ساپورت کنه .نقل قول:
راستی دوستان صفحه نمایشش ضد خشه ؟
اگه به جای قلم نوری با انگشت بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟
دوست عزیز از روزی که گوشی رو خریدم باور کن حتی 1 بار هم از قلمش استفاده نکردم همش با انگشتنقل قول:
توی سات یوتوپ یه کلیپ یادم بود دیدم که تست ها مخطلفی روی 5800 انجان دادن یکی از تست ها این بود که یارو روی بدنه و صفحه ی نمایشش با کلید خط می کشید ولی هیچ مشکلی پیش نمی اومد براش
صفحه نمایشش ضد خشه عزیز مطمئن باش (به چسب محافظ هم نیازی نداره
می تونی برام لینک فیلمشو بزاری
من که هروقت با قلمش کار کردم روی روکش صفحه خط انداخته، حالا چه برسه به خود صفحه!
کلا قلم بدردبخوری نداره و فشار نوکش روی صفحه خیلی ضعیفه؛ باز اگه انتهای قلمو به صفحه بزنیم بهتر صفحه رو لمس میکنه تا نوک قلم.
قلمای سونی اریکسون خیلی بهتر بودن؛ هم نرمتر بودن هم سطح مقطعشون گرد بود.
راست میگه با انگشت معمولا بیشتر اوقات نیاز به لمس صفحه برطرف میشه؛ البته به جز اسکرول تو منوهای طولانی یا استفاده از مینی QWERTY کیبورد یا موقع بازی کردن (که با قلم راحت تره) یا نقاشی کشیدن (که با قلم تا دلت بخواد روی صفحه خط میندازه! ولی بدون اون هم به راحتی نمیشه نقاشی کشید).نقل قول:
حتی 1 بار هم از قلمش استفاده نکردم همش با انگشت
اون مورد حتما تبلیغ یه نوع محافظ مخصوص برای این گوشی بود؛ وگرنه با کشیدن کلید که دمار از روزگار صفحه ش درمیاد!نقل قول:
یکی از تست ها این بود که یارو روی بدنه و صفحه ی نمایشش با کلید خط می کشید ولی هیچ مشکلی پیش نمی اومد براش.
دوستان چند تا سوال مطرح کرده بودن که اول از همه باید بگم که جاوا رو ساپورت میکنه ولی باید نرم افزار قابلیت تاچ رو داشته باشه تا بشه ازش استفاده کرد.همچنین سایزش به سایز صفحه نمایش گوشی بخوره.
یکی دیگه از دوستان سوال کرده بود که ضد خش هست یا نه.قبلا هم خیلیا میگفتن که صفحه ضد خشه.
اما متاسفانه اینطور نیست و صفحه نمایش خش میشه.به نظر من حتما از محافط صفحه نمایش استفاده کنید.
اگه نرم افزار جاوا با محیط لمسی سازگار نباشه هم میشه On-Screen Keyboard رو فعال کرد که در اون صورت دیگه برنامه موردنظر تمام صفحه اجرا نمیشه و کار یکم سخت میشه؛ ولی اگه یه وقت یه برنامه جاوا که آدم خیلی بهش نیاز داره با ویژگی لمسی صفحه نمایش گوشی ناسازگار باشه می ارزه که از این طریق بشه ازش استفاده کرد.نقل قول:
شما از کدام قسمت وارد قسمت نقاشی می شید؟؟؟؟؟؟؟(گوشی رو وقتی می خری به صورت پیشفرض روش هست یا باید برنامه ی جدیدی نصب کرد؟؟؟)
نقل قول:
سلام
من از وقتی خریدم فقط با دست کار میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
نقل قول:
نه نیست .نرم افزارشو از سایت mobile9.com دانلود کن به مانند نقاشی pc میمونه .خیلی با حاله:31:
اینجا اگه وقت کردین یه سر بزنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4015307#post4015307
سلامنقل قول:
اگه شماره هات توی سیم کارت ذخیره شدند توی گوشی کپی کن شاید مشکل حل بشه...
سلامنقل قول:
دوستان به چند نکته در مورد باتری های لیتیوم یون اشاره کنم:
این باتری ها برخلاف باتری های پایه نیکل از " اثر حافظه" یا "Memory Effect" رنج نمی برند. مموری افکت، حالتیه که اگر باتری قبل از خالی شدن کامل شارژ بشه، باتری فراموش می کنه که ظرفیت بیشتری برای شارژ شدن و خالی شدن داره و به همین دلیل برای باتری های پایه نیکل و بقیه باتری های قدیمی نیاز بود که اولا برای شارژ اول به مدت 6 تا 12 ساعت تو شارژ باشند؛ همچنین نیاز بود که قبل از شارژ مجدد، کاملا خالی شده باشند.
اما در مورد باتری های جدیدی که چند سال اخیر تو تلفن های همراه بکار میره و بر پایه لیتیوم هست، دیگه چیزی به اسم مموری افکت وجود نداره. به همین دلیل دیگه شارژ اول هیچ فرقی با شارژ های دفعات بعدی نداره و به محض پر شدن باتری، باید گوشی رو از شارژر جدا کنیم. همچنین طریقه شارژ کردن این باتری ها، به صورت شارژ های کوتاه مدت و با تعداد زیاده و خالی شدن کامل برای باتری ضرر داره چون برای شارژ مجدد باید مدت طولانی به شارژر متصل باشه.
اگر دوست داشتید به لینک های زیر نگاهی کنید.
کد:http://batteryuniversity.com/parttwo-34.htm
کد:http://www.batteryuniversity.com/partone-12.htm
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery#Guidelines_for_prolonging_Li-ion_battery_life
کد:http://www.bixnet.com/batterytips.html
سلامنقل قول:
- در مورد گزینه اول راستش اون اوایل شاید تعداد نرم افزارهایی که برای این گوشی نوشته شده بود خیلی کم بود، اما به سرعت تعداد اونها زیاد شد و الان اگر سری به بخش نرم افزارهای S60V5 بزنیم، تنوع مناسبی دارند و اکثر نرم افزارهای ضروری برای این سیستم عامل نوشته شده.
- در مورد رابط کاربری من مشکلی نمی بینم. همه چی همونجایی هست که باید باشه و من به شخصه هیچ مشکلی بابت رابط کاربری ندارم.
- در مورد حساسیت تاچ نمی دونم کسی که نقد کرده، تاچ این گوشی رو با چه گوشی دیگه مقایسه کرده که نوشته نسبت به همرده های خودش ضعیفه. مسلما تاچ مقاومتی نیاز به اندکی فشار داره و مثل تاچ خازنی با تماس تنها عمل نمی کنه. من به شخصه مشکلی با تاچش ندارم.
- در مورد دوربین همونطور که اونجا نوشته و دوستان هم گفتند، برای عکسبرداری زیاد جالب نیست. اما برای ثبت خاطرات کاملا راضی کننده است. من یه عکس با تنضیمات پیش فرض یه شب تو اتاقم بودم گرفتم تو نور لامپ. با همون سایز تو پست زیر گذاشتم. ببینید که دستتون بیاد چجوریه عکسبرداریش. البته جایی که عکسو آپلود کردم انگار فیل ... شده :13:
- در مورد Web Browser راستش زیاد تجربه ندارم چون کارت وایرلس هنوز نگرفتم!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3992755&postcount=9
- در مورد No voice-guided navigation license هم که یونس جان توضیح دادند. گارمین بریزید Navigation هم داره.
اینا نظر شخصی بنده در مورد مواردی بود که گفته بودید.
دوست من شما که خودتون می دونید ممکنه به خاطر فضای بسته خونه باشه. پس بیرون امتحان کنید اگر نشد اینجا مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنند.نقل قول:
دوست عزیز چیزی که شما می فرمایید مربوط به اون مورد اول نمی شه. بله شما می تونید هر چند تا نرم افزاری که دلتون خواست رو گوشی نصب کنید.نقل قول:
راستش... من با قلم، ناخن و نوک انگشتم با گوشی کار می کنم... بیشتر ناخن انگشتای شستم. خط نمیافته رو ال سی دی... ممکنه جنس محافظتون ضد خش نباشه. چون ال سی دیش که ضد خشه. ممکنه ایراد از قلم شما هم یاشه که خش میاندازه. شاید یه گوشش تیزه. شاید هم به خاطر مشکلی که با تاچ گوشی دارید مجبورید بیشتر فشار بدبد که نیاز دارید از انتهای قلم استفاده کنید. قلمش خیلی نازک و انعطاف پذیره اما ناچ شما با یه فشار کوچیک باید عمل کنه. من حتی وقتی انتهای قلم رو میگیرم تو دستم و با نوک قلم دکمه ای رو روی صفحه فشار می دم، عمل می کنه... شما یه آپدیت به ورژن 21 بزنید ممکنه حل بشه مشکلتون.نقل قول:
ممنون
نقل قول:اسمش Paint Pad هستش.همونطور که گفتن باید جداگانه نصب بشه.نقل قول:
این مشکل از اونجایی هست که شماره طرف رو به دو اسم ذخیره کردی!نقل قول:
یه سوال . من هر کاری که میکنم هر کی بهم زنگ میزنه اسمشو نشون نمیده فقط شماررو مینویسه !!!!!!!!!!!!!! چیکار باید بکنم ؟
در مورد Web Browser باید بگم که برای یک تلفن همراه مرورگر خیلی پیشرفته ایه؛ من که باهاش از طریق gprs اینترنت رفتم مشکلی ندیدم؛ تنها مشکل، اینترنت ذغالی همراه اول بود:27::2:نقل قول:
در تنظیمات مرورگرش امکاناتی از قبیل Web Feeds، Clear Privacy Data، Load Contentsو ... وجود دارن.
اسکرول صفحات به آسونی و تنها با کشیدن انگشت به سمت بالا یا پایین صفحه امکان پذیره،
توی قسمت Load Contents میتونید مشخص کنید که چه چیزایی از صفحه وب Load بشن؛ فقط متن یا فقط عکس یا همه چی.
بر خلاف Opera Mini میتونین خودتون Home Page دلخواهتونو تنظیم کنین که در حالت پیش فرض صفحه Bookmarks هستش.
هر لینکی که بر روی هر صفحه وبی میزنید در یک صفحه جدید باز میشه که با دکمه Back میشه صفحات باز شده رو مدیریت کرد.
اگه مشکلی در Load بعضی صفحات به زبانهای دیگه ای غیر از انگلیسی دارین و اونا رو اجق وجق مشاهده میکنین در قسمت Settings امکان تغییر Encoding صفحه وجود داره.
به یاد سپردن user name ها و Password های درج شده در صفحات وب، فعال یا غیر فعال کردن Recently Visited Pages، مدیریت Cookie ها، Block Pop-ups و... از امکانات دیگر مرورگرشه.
توضیحات بیشتر رو هم در قسمت Help گوشی و بخش Web میشه خوند.
در مورد لمس گوشی هم مشکل حادی برای من وجود نداره (چون تو یه پستم گفته بودم که تاچش عالی نیست) گوشی لمسی سابق من هم (W950) بهتر از این نبود (فقط اون با یه tap دستورو اجرا میکرد و این با دو tap) و به قول signinfo جان همه صفحات لمسی مقاومتی کم و بیش اینجورین؛ (بیخود نیست که عمر صفحات مقاومتی در حدود 35 میلیون tap و عمر صفحات خازنی بیش از 200 میلیون tap هستش.)
البته جنس روکش این صفحات هم معمولا اونچه که در بازار هست مرغوب نیستن حتی با ناخن های کوتاه هم روشون خط میفته چه برسه به قلم!
میخواستم بدونم از بین کسایی که از صفحه نمایش بدون روکش استفاده میکنن (حالا چه با قلم چه با انگشت) کسی روی صفحش خطی، نقطه ای چیزی افتاده یا نه؟ (طی یه استفاده چند ماهه)
بله دوست عزیز.صفحه نمایش گوشی خش میشه و گوشی یکی از دوستان من که با من گوشی رو خرید پره خش شده.صفحه نمایش گوشی ضد خش نیست.