آقا ماشینت استارت میخورد و روشن نمیشد یا وقتی استارت میزنی استارت هیچ عکس العملی نشون نمیده؟نقل قول:
Printable View
آقا ماشینت استارت میخورد و روشن نمیشد یا وقتی استارت میزنی استارت هیچ عکس العملی نشون نمیده؟نقل قول:
مشکل از باتری نبود. استارت میزدم، اما ماشین روشن نمیشد. دیروز بردم ماشینو تعمیر گاه ماشین درست شد. مشکل از رله گاز بود که زیر فرمون و فیوزا قرار داره... عوضش کرد اوکی شد:)نقل قول:
این ماشین الان مثلا تقویت شده؟نقل قول:
رو بنزین این سرعت رفتین یا دوگانه هست؟
من یه پراید 88 کارخونه ای دارم بدون این حرفا رو گاز دنده 3 باهاش 130 تا راحت میرم
یه چیزی هم یادم اومد
سر همین موضوع که دوستم میگفت اینقد نمیره و از این حرفا،تو شهر گازشو گرفتم و خروجی شهر داشتم 125 تا میرفتم که پلیس جلومو گرفتو گفت 65 تا اضافه سرعت و 90 تومن جریمم کرد،5 6 نفر شدیم و التماس کردیم تا گواهینامه رو داد و نمره منفی نداد بهم
چطوری با دنده 3 تا 130 تا میرید جالبه برام
به راحتی آب خوردن:n02:نقل قول:
دور موتور میاد تا روی 5.5 ، 6
اگه ماشین رو از روز اول خوب گاز داده باشی و عادت کرده باشه میره
کنار دست یکی نشستم با پژو 405 slx دنده4 200 تا میرفت
خودمم گفتم که بیشتر از 120 نرفتم که جریمه نشم . اما کلا با دنده 3 تا 140 هم رفتمنقل قول:
این ماشین الان مثلا تقویت شده؟
رو بنزین این سرعت رفتین یا دوگانه هست؟
من یه پراید 88 کارخونه ای دارم بدون این حرفا رو گاز دنده 3 باهاش 130 تا راحت میرم
یه چیزی هم یادم اومد
سر همین موضوع که دوستم میگفت اینقد نمیره و از این حرفا،تو شهر گازشو گرفتم و خروجی شهر داشتم 125 تا میرفتم که پلیس جلومو گرفتو گفت 65 تا اضافه سرعت و 90 تومن جریمم کرد،5 6 نفر شدیم و التماس کردیم تا گواهینامه رو داد و نمره منفی نداد بهم
البته دور موتور رو تا 7.5 بالا آوردم . تو همین کلیپ هم آخرش تا 7 آوردم
اما مسئله اینجاست که شتاب ماشین بالاست . گار میدم جولوی ماشین بالا میاد:n02:
آره بعضی ماشینا خوب گاز خورده باشن میرن،ولی 7.5 خیلی زیاد نیست؟نقل قول:
من تا رو 6 میارمش صدای هواپیما از رو موتور بلند میشه چه برسه به 7.5:n02:
پسر عموم هم یه پراید داره تا گاز میدی جلو ماشین میخواد از رو زمین کنده شه،میگه لامصب جلوبندی ماشین ما مال لندکروزه:n02:
آخ داغ دلمو تازه نکننقل قول:
پسر عموم هم یه پراید داره تا گاز میدی جلو ماشین میخواد از رو زمین کنده شه،میگه لامصب جلوبندی ماشین ما مال لندکروزه:n02:
همش با این ماشین مشکل جلو بندی دارم
هرچقدر درستش میکنم ، یه هفته بعد میشه مثل همون اولش !
این گاز دادنا میتونه تاثیر داشته باشه ؟ چون من تو دست انداز نمیرم!
سلام
بچه ها من یه پراید صبا مدل 89 دارم خیلی وقته یه مشکلی داره که داره کم کم نگرانم می کنه اونم اینه که وقتی می خوام دنده عوض کنم اصلا جا نمیخوره به خصوص 1 و عقب که می خوام بدم یه قرچ هم میکنه که فک کنم داره همه دنده برنجی های گیربکس رو صاف میکنه !! سیم کلاچ رو هم تا آخر پیچشو تابوندم دیگه از اون کوتاه تر نمیشه !!
به نظر شما مشکل از صفحه کلاجه؟
چند نفر بهم گفتن سیم کلاچ رو عوض کن کاملا درست میشه حالا نمی دونم واقعیت داره یا نه ؟ نظر شما چیه ؟
درود
ماشین من پراید صبامدل85 هست بعد 15 دقیقه کار کرد ن تازه از بخاری گرما میاد بیرون ولی یکی از دوستان پراید داره بعد 5دقیقه گرم میکنه از پراید بنده هم بهتر بنده راد یاتور بخاری را با جوهر نکمک شستشو دادم فرقی نکرد ترموستات 82 اصلی عوض کردم بازم فرقی نکرد هنگامی که امپر وسط هست گرمایی بخاری خوبه وقتی وارد جاده میشم تو سرعت امپر میاد پاین ایا راهی هست که امپر تو سرعت پایین نیاد با گذاشتن مقوا یه کم بهتر میشه ولی نه زیاد منتظر راهنمایی اساتید هستم
درود
دوست عزیز درسته که ماشین های تولیدات داخل در مقایسه با ماشین های خارجی قابل مقایسه نیستند ولی اینم باید در نظر بگیریم ما در حد کشور های اروپایی نیستیم با این امکانات که در کشور ما برای خودرو سازارن قرار گرفته بیش از این نمیشه انتظار داشت مسئله دوم این که ازلحاظ امنیت بدنه عمر دست خداست هزارا ن نفر تو کشور خودمون با ماشین الات سنگین در تصادفات مردن طرف راننده کامیون بوده مرده یکی از بستگان بنده با نیسان که خیلی هم بدنه محکمی داره تصادف کردمرده اگه همین تولیدات داخل کشورنبود شاید80درصد مردم نمیتونسند ماشین بخرن بنده خودم سه سال هست پراید دارم خیلی هم راضی هستم ماشین کم مصرف خدمات پس از فروش در سوپر مارکت ها سوم این که چرا به کشور خارج به 4 میلون میده به خودمون 10میلیون شما ارز ش پول اون کشور را با کشور خودمون در نظر بگیر چندان تفاوتی نمیمونه بجای این که از بیگانه حمایت کنیم بهتره ارزش خومون را ببریم بالا تا اینکه از بیگانه حمایت کنیم
احتمالا همون ترموستات خراب :n30:نقل قول:
درود
ماشین من پراید صبامدل85 هست بعد 15 دقیقه کار کرد ن تازه از بخاری گرما میاد بیرون ولی یکی از دوستان پراید داره بعد 5دقیقه گرم میکنه از پراید بنده هم بهتر بنده راد یاتور بخاری را با جوهر نکمک شستشو دادم فرقی نکرد ترموستات 82 اصلی عوض کردم بازم فرقی نکرد هنگامی که امپر وسط هست گرمایی بخاری خوبه وقتی وارد جاده میشم تو سرعت امپر میاد پاین ایا راهی هست که امپر تو سرعت پایین نیاد با گذاشتن مقوا یه کم بهتر میشه ولی نه زیاد منتظر راهنمایی اساتید هستم
باطری خوب واسه پراید؟
سلام دوستان
باطری فابش 3 سال کار کرد حیوونی :n02:
باطری خوب چیه ؟!
ممنونم از کمکتون :n12:
درود
ترموسات قبلی را 4 ماه پیش عوض کرده بود مشکلی نداشت این بار رفتم ترموسات بخرم گرون ترین ترموسات این بود اصلی کره 14000 تومان
باطری خوب میخوای اطلس کره ای یک سال هم ضمانت داره بخر من دوسال میشه خریدم عا لیه اتمی
درود
ماشین من پراید صبا مدل 87 ک توی ترفیک آمپر آب ب شدت بالا میرود و ب 100 میرسه تا فن عمل کند ترموستات هم عوض کردم و 82 انداختم ولی بازم جوابی نگرفتم بنظر شما ایراد از کجاست؟البته اینم بگم رادیات هم نو هست و شلنگ هاشم نازه عوض کردم
ممنون از همه عزیزان
امروز با داییم رفتم بیرون گفت ماشینت تق تق میکنه،گفت مال کمک هستش از من نه و از اون ها
رفتیم در خونه و کاپوت رو زدم بالا و با کمک سمت شاگرد بازی کردیم که دیدیم آره صدا از همینجاست
داییم گفت میا بری کمک رو روغن کنی
حالا باید چیکارش کنم؟
عوض میا بشه یا با روغن حل میشه؟
سلام دوستان
من پراید 83 کاربرات دارم
قبلا کاسترول جی تی ایکس میریختم دور قبل توتال ریختم ولی الان رفته بالا دیدم ارزش نداره البته چون پراید کم کارکرده و 50.000 کارکرده اینکارو کردم ولی الان دیگه ارزش نداره با این قیمتها
به نظرتون چی بریزم قیمت هم خوب باشه؟ همون جی تی ایکس چطوره؟
الان که می خوام از یک روغن با یک مارک دیگه برم یک روغن دیگه باید بگیم چیکار کنه؟ یادمه یک چیزی خونده بودم قبل یک چیزی باید میریخت
با سپاس
ماشین من هم کاربرات هستنقل قول:
بهران سوپر پیشتاز خیلی خوب بهش ساخته حدود 8000 تا هم راحت کار میکنه.
توتال واسه پراید نیست و پول اضافی خرج کردنه.
Sent from my XPERIA RAY using tapatalk2
ممنون دوست عزیز
قیمتای جدید رو کسی داره؟
جی تی ایکس چطوره؟ چون از روز اول میریختم همینو بریزم
با سپاس
سلام.درب رادیاتور ودرب مخزن ذخیره اب رادیاتور رو چک کن.اگه درب رادیاتور به موقع سوپاپش عمل نکه بعضی مواقع ممکن این مشکل پیش میاد.درب رادیات میبینی ظاهر سالمی داره ولی سوپاپش خرابه .اگه جواب نداد قدرت پمپ کردن اب توسط واتر پمپ ولوله برنجی خروجی اب از واتر پمپ رو بررسی کن.روش تست واتر پمپ اینجوریه که موقع باز شدن ترموستات درب رادیاتور را باز میکنی ببینی اب پمپ میشه یا نه.در ضمن این کار خیلی خطرناکه چون ممکن اب داغ با شدت به بیرون بپاشه.این کار رو بده یک مکانیک وارد انجام بده.اگه جواب نداد به احتمال کانالهای اب بلوک سیلندر وسر سیلندر مسدود شده.انشاا... که مشکل حل بشه.نقل قول:
ما هم قبلا یه 87 داشتیم این مشکل داشت فشنگی عوض کردیم درست شد!!
بله.نظر ایشون هم محترمه.فشنگی اب یک نوع مقاومت حرارتیه(pt100).با یک اهم متر و مقایسه با یک فشنگی سالم که هم دما باشند میتونی از سالم بودنش مطمئن بشی.نقل قول:
سلام.تو پراید معمولا بخاری مدلهای زیمنس از مدلهای ساژم بهتره.ببین اگه این موضوع در مورد ماشین شما ودوستتون صدق میکنه زیاد حساس نشو.در مورد گرم شدن اب که بیشر تا ثیر سرسیلندر هستش چیزای مختلفی دخیل هستند مثل اوانس بودن میزان غنی بودن سوخت وحتی فیلر ماشین که ارزش خرج تراشی زیاد رو نداره .ماشین رو میتونی ببری تعمیرگاه تا از سالم بودن دریچه های هوای گرم وقاطی نشدن هوای سرد و گرم مطمئن بشی.تو جاده که دما میاد پایین احتمالا مربوط به فشنگی اب .یکی از وظایف فشنگی اب روشن کردن فن رادیاتور.شاید فشنگی اب فن رو بموقع یا حتی زودتر روشن ولی دیرتر خاموش میکنه.نقل قول:
سلام. دوستان 2 سوال دارم..
اول سوال کلی رو میپرسم.
بعد از 20 هزار تا معمولا و به طور عادی چه چیزایی باید عوض شه یا بازدید بشه و مهم هست ؟؟
سوال بعدیم در مورد صدای اعصاب خورد کنه لنت هست.. از بس صدای سوت کشید 2 بار لنت عوض کردم. لنت پارس خوب هم انداختم. یکم که ماشین کار میکنه و مخصوصا زمان هایی که ماشین سنگین بشه این صدای سوت کل خیابون رو میگیره... یه موقع که خودم فقط میشینم اصلا صدا نمیده ... واسه قطع شدنش هم مجبورم هی پام رو بذارم تو کلاج ترمز و فشار بدم بلکه شانسی قطع بشه... لطفا کمک کنید... سرویس کار هم دید.. همه جای لنت و یه چیزی به نام ناخنک رو هم دید گفت خوبه !!!
مرسی
سلام من یه پراید مدل 90 دارم بیشتر مواقع وقتی سرعت رو میبرم بالا معمولا از سرعت 95 به بالا شروع میکنه به یه صدای دادن
صداش شبیه وقتی هست که دو تیکه اهن به هم سایده میشن صداش هم به صورت تیکه تیکه میاد یعنی یکم میاد قطع میشه باز هم همون صدا میاد (2 ثانیه یک بار)
ماشین های هم که از روبرو میان همش چراغ میدن هر جا بردم نتونستن مشکل رو پیدا کنن
هر چی هم سرعت بالاتر میره صداش هم بلندتر میشه
از دوستان کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟
نقل قول:
در مورد سرویس 20 هزار کیلومتر
بستگی داره سرویس قبلی ( تعویض روغن - تعویض فیلتر هوا فیلتر روغن - صافی بنزین -بازدید آب باتری
بازدید واسکازیر گیربکس ) رو کی انجام دادی.
اگر از اون موقع میبینی 10 هزار کیلومتر گذشته این موارد رو باید تعویض کنی
بازدید از شمع ها و در صورت نیاز تعویض شمع ها
در مورد لنت تو بخش فنی و تخصصی بپرسید
سلام.دوست عزیز یکی از ماشینهارو نگه دار ببین به چی ماشین حساس شدن وچراغ میدن.اگه نشد بگو یکی از دوستانت زحمت این کا رو بکشه جلو ماشین شما با سرعت90تا بره ویکی هم از شیشه عقب ماشین شما رو زیر نظر بگیره.اینجوری 50درصد کار رو انجام دادی.ولی دست احتیاط میتونی لقی لنت های جلو رو بررسی کنی.نقل قول:
سلامنقل قول:
این کارهای رو که گفتید انجام دادیم ولی خودمون چیزی متوجه نشدیم
یعنی دو سه باری هر کاری کردیم صدا نداد یکی دو موردی هم که صداش در اومد خودمون نتونستیم چیزی تشخیص بدیم (چون صداش همیشه در نمیاد ادم کلافه میشه که از چی هست که یه روز میاد روز دیگه نه)
سلام.با یکی از دوستان در این مورد صحبت کردم.گفت که یک صدایی تو ماشین خودش داشته که هیج جا نتونستن درست کنند.وتو سرعت های بالا و تو دست انداز ها صداش در میومده که نه مکانیک ونه صافکار تونسته بفهمه اخرش یک جلوبندی ساز فهمیده که لاستیکهای زیر کاپوت ماشین خراب بوده و وقتی سرعت زیاد میشده هوا زیر کابوت باعث این صدا میشده .این موضوع رو گفتم شاید به دردت بخوره.اگه مشکل به هرطریقی حل شد لطفا پست بزن تا دیگر دوستان هم بهرمند شوند.ممنون
سلام
پراید منم تو بعضی دست اندازه ها ، چرخ سمت رانندش صدا میده . 10 بار جلوبندی پیاده کردم ، هر کاری کردم باز هم صدا میده . واقعا کلافه شدم !
سلام.اگه از سالم بودن کمک وخلاصی جعبه فرمان مطمئنی:نقل قول:
در بعضی از پرایدها (بیشتر مدلهای قبل از 86)چرخ جلو 2تا بلبرینگ داره که بین کنسهای داخلی اونها یک بوش قرار دادند.احتمالا اون بوشه مورد دار شده.برای امتحان چرخ جلو رو بشدت بداخل ماشین هل بده چندبار که تکرار کنی احتمالا اون صدایی که گفتی شنیده بشه.الطفا اگه مشکل رو به هر طریقی حل کردی پست بزن تا بقیه هم بهره مند شوند/
:n08::n08::n08::n08::n08:اصلاً ی اوضاعیه:n02: ولی واقعاً دزدگیرم واسه پراید مسخرس همین روش اول بهترهنقل قول:
دیشب حواسم نبود اشتباهی سوار یک ماشین دیگه شدم نگو اصلاً سوییچ پرایدا یکیه شاید:n02::n08:سایپا رو بگیرن درشُ تخته کنن:n09:
سلام دوستان 141 دارم میخواستم بدونم لاستیک 75 ایرانی چی خوبه و اگه قیمت هم بدین خوبه...
خدایا:n28:
ما با هزار امید و آرزو پولامونو که با کلی جون کندن بدست آورده بودیم جمع کردیم که اُدلار گرون شد و
حالا مثلا میگن ماشین ارزون شده، ارزونترین پراید کلا فکرکنم 500 تومان قیمتش نزول کرده شده 14تومن ...
دیگه با پولامون آبنباتم نمیدن:n14:
جالبه پرایدی که پارسال این موقع ۶،۸۰۰ بود الان شده ۱۶ و خورده ایی بعد مثلا میخوان چقدر ارزونش کنن؟ از ۱۶ تومن بکننش ۱۴ تومن، خیلی زور داره
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
س.من خودم 3ساله از بارز 165استفاده میکنم و راضی هستم ولی بعضی از دوستان کویر رو پیشنهاد میکنند.3سال پیش که رو ماشین گلدستون بود به 2000تا نرسید عوض کردم الان نمیدونم کیفیتش چطوره.تو شهر ما165بارزجفتی 200تومن .175 رو شرمنده نمیدونمنقل قول:
سلام
پراید مدل 80 دارم چند روزه چراغای بنزین و شارژ باطریش و ترمز دستیش روشن میشه موقعه روشن شدن موتور.
علتش از چی میتونه باشه؟؟؟
ممنون
سلام.هرکدوم از موارد بالا :چراغ دینام:خراب بودن سیستم DCدینام که میتونی با ولتاژ گیری باتری قبل وبعداز روشن کردن ماشین امتحان کنی.روشن شدن چراغ ترمز با بررسی میکروسوئیچ زیر دسته ترمز دست.روشن شدن چراغ بنزین با اهم چک کردن سیمهای شناور بنزین که بالای باک بنزین هستش.ولی چون هر سه با هم اتفاق میفته احتمالا باید تو سیم کشی دنبالش بگردی که میتونه هر جایی باشه مثلا سوکتهای پشت کیلومتر مسیر سیم کشی شناور تا باک.دست احتیاط اتصال بدنه(سیم منفی باتری به بدنه)از لحاظ ضعیف شدن اتصال بررسی کن.سه تا سیم کنار باتری نصب شده که یک نوع فیوز شنت هست(دوسر سیمها فیش مادگی کولری دارند).ببین سولفاته یا ضعیف نشدن.ته سوئیچ رو هم بررسی کن.تمام این کارهارو میتونی بدون هزینه دستمزد تعمیرکاربا یک مولتی متر انجام بدی.لطفا اگه مشکل رو به هر طریقی رفع کردی پست بزن تا ما هم از تجربه شما استفاده کنیم.ممنون
مرسی برادر...امتحان میکنم اگه جواب گرفتم حتما خبر میدم
و یه سوال دیگه این اتفاق برای ماشین ضرر داره؟