دوستان یه دستگاه بلوری سه بعدی که زیرنویس فارسی رو خوب پشتیبانی کنه میشناسین؟
Printable View
دوستان یه دستگاه بلوری سه بعدی که زیرنویس فارسی رو خوب پشتیبانی کنه میشناسین؟
هيچ كمپاني فيلم سازي هاليوودي زيرنويس فارسي روي توليداتش نميزاره. اگر بزاره ربطي به پلير نداره تو ليست هست و پخش ميكنه.نقل قول:
سلام.تاپیک خیلی گیج کننده هست و از همه چیز توش صحبت شده.از مدیران میخوام نظم بیشتری به اینجور تاپیک ها بدن و با تفکیک دستگاه ها از شلوغی بیش از حد جلوگیری کنن.به نظر من اچ دی پلیرهارو در تاپیک های دیگه باید معرفی میکردین و سوالاتش رو اونجا مطرح مشد و جواب داده میشد.
بهرحال من دنبال ی دستگاه دی وی دی پلیر هستم که از طریق یو اس بی اکثر فرمتهای رایج رو پخش بکنه.دی وی دیش هم دی وی دی معمولی پخش بکنه.من 95درصد فیلمهام روی هارد هست.ی هارد 2ترابایت وسترن دارم.میخوام با این حجم داده مشکلی نداشته باشه.به راحتی بخونه و پخش بکنه.تا500گیگ هم ساپورت کنه مشکلی نیست.اما میدونید ک اکثر فیلمهای ما ایرانی ها با فرمت های mkv یا avi و divx هستند.اینهارو از طریق یو اس بی بخونه.فرمتهای رایج دیگه هم بخونه.در واقع کاملترین دی وی دی پلیری که در بازار هست و از طریق یو اس بی بیشتری فرمتهارو اجرا بکنه.قیمتش مهم نیست.هرچندتا مدل از هر برندی ک میدونید به درد میخوره معرفی کنید.یا لینک بذاریم.ممنون.اگر همچین سوالی قبلا شده منو به اون صفحه هدایت کنید.ممنون
همين تايپ چند صفحه بالا و پايين كني بارها گفته شده همچين دي وي دي پليري نداريم!!!!!!!!!!!نقل قول:
با درود.یکی از دوستام یه دیویدی پلیر سونی NS728 h داره که میگه با USB هیچ فرمتی رو پخش نمی کنه.می خواستم بدونم فرمت های قابل پخش این دستگاه با یو اس بی چیه؟
ممنون از همگی
فقط دايويكس با روزلوشن استاندارد و نه بيشترنقل قول:
منظورم این بود که فایل های mkv سه بعدی رو با زیرنویس پخش کنه نه بلوری های اریجینال...نقل قول:
هيچ كمپاني فيلم سازي هاليوودي زيرنويس فارسي روي توليداتش نميزاره. اگر بزاره ربطي به پلير نداره تو ليست هست و پخش ميكنه
اون بلوری ها هم تو کشور بعضی سایتها خودشون اضافه می کنن و میفروشن..
نقل قول:
پس شما يه مديا پلير ميخواي نه بلوري پلير!
اون بلوري ها رايتي و اصل نيست!
ممنون دوست عزیز.دقیقا من هم دنبال همچین جوابی بودم اما هیچکس به صورت واضح این رو نگفته بود.در کل من متوجه شدم الان با وجود در اومدن اچ دی پلیرها و یا همون مدیا پلیرها هیچ توجیهی نیست واسه خرید دی وی دی پلیر.چرا؟نقل قول:
اولا که دی وی دی ها همشون اکثر فرمتهای دی وی دی رو ساپورت میکنن و بسیاری از فرمتهای دیگر رو ساپورت نمیکنن.مثلا یک نوع divx پخش میکنن.اما همین فرمت انواع و اقسام فرمتهای دیگه داره و انواع رزولیشن های مختلف.از اون طرف فرمت های محبوب و پر کاربر avi و flv وmpeg2 وmpeg4و خیلی دیگه رو اصلا هیچ کدوم و هیچ مدلی ساپورت نمیکنن.قیمتهاشون هم بالا هست.مدیا پلیرها هر فرمتی که بخواین ساپورت میکنن.البته اونها هم انواع و اقسام مختلف دارن و بعضی هشون ممکنه ی سری از فرمتهارو پشتیبانی نکنه اما حداقل فرمتهایی رو ک پخش میکنن رو بهترین دی وی دی پلیرها و گرونترین اونها نمیتونن پخش کنن.
از طرف دیگه مدیا پلیرها طیف گسترده ای از زیرنویس هارو ساپورت میکنن اما دی وی دی ها هنوز با این قضیه مشکل دارن.در ضمن بعضی از مدیا پلیرها به راحتی زبان فارسی رو ساپورت میکنن و حتی میشه رنگ،فونت،بزرگی و کوچکی و حتی جای فونت رو هم تغییر داد تا بهتر خونده بشن!!!!کاری که هیچ دی وی دی پلیری قادر به انجامش نیست.
انواع فرمت های پشتیبانی شده در یک مدیا پلیر :
فرمت های تصویری مورد پشتیبانی :MKV, ISO (DVD & BD BluRay), AVCHD, MTS, M2TS, AVI, VOB, MOV, MP4, MPG, TS, WMV, DAT, IFO, RM, RMVB, M4V, ASF, FLV, XviD, DivX 3/4/5, DVD Menu, H.264, 3D SbS & TaB فرمت های صدای مورد پشتیبانی : MP2, MP3, OGG Vorbis, WMA Standard (DRM, Pro & Advanced Profile are not supported), PCM, LPCM, MS-ADPCM, LC-AAC, HE-AAC, COOK, RA-Lossless پشتیبانی از صدای HD 7.1 : DTS Dmix TrueHD Dmix DTS-HD MA Dmix DTS Pass TrueHD Pass DTS-HD MA Passهر فرمتی ک تا حالا اسمش به گوشتون هم نخورده رو میتونید ببینید!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من نه دی وی دی پلیرها و نه بلوری پلیرها هیچ توجیهی واسه خرید ندارن چرا؟چون شما میتونید به راحتی ی بلوری پلیر رو با کابل ساتا و یا یو اس بی به مدیا پلیرها وصل کنید و انواع دی وی دی و بلوری و سی دی وغیره وذالک رو باهاش ببینید.
قیمت این دستگاه ها از 280 تا 500-600 متغیر هستند.
چند مدل مدیا پلیر هم هستند که آندروید جیلی بین دارن!!!یعنی این امکان رو به تلوزیون های معمولی میدن که مثل یک تلوزیون هوشمند باهاشون بازی کرد و به اینترنت رفت.و کلی امکانات دیگه که از حوصله من و تایپم و این فروم خارجه.پس توصیه من اینه که دیگه حتی هزارتومن هم پای دی وی دی پلیر پول ندید.هرچی بخواین توی دنیا مدیا پلیرها هست.اون هم با بالاترین امکانات و بیشترین ساپورت زیرنویس و فرمتها.
البته این دستگاه واسه نمونه بود که هرکس به اینجا سر میزنه ی اطلاعات مختصری پیدا کنه و بعد به منبع این خبر بره و اطلاعاتش تکمیل بشه.
این هم عکس از ورودی و خروجی های این دستگاه ک البته ی دستگاه رده متوسط محسوب میشه و بالاتر از این هم هست
از مدیریت خواهش میکنم این پست رو پاک نکنن و یا حداقل اگر جاش اینجا نیست منتقل کنن و لینکش رو همینجا بذارن.خود من واقعا ماهها اذیت شدم تا به این تجربیات رسیدم.ممنون از همکاریتون
منبع هم این سایت هست
این هارو یادم رفت بگم که این نوع دستگاه ها هم دارای هارد داخلی هستن و هم بدون هارد.یکی مثل من ی هارد2ترابایت داره و خیالش راحته از هارد میره دنبال ی دستگاهی که هارد نداره و ارزونتر به پاش درمیاد.یکی هم هارد نداره پس با خرید یک مدیا پلیر دارای هارد داخلی هم هارد خودش رو تهیه کرده و هم مدیا پلیرشو.بعضی هاشون قابل ارتقا هم هستن یعنی هاردشون رو میشه ارتقا داد.هاردهاشون تا اونجایی ک من میدونم 2.5اینچی ان وبدون آداپتور و3.5اینچ با آداپتور.زیاد در این مورد تحقیق نکردم چون ی مدل ساده واسه من کافیه.چون هارد دارم.
این آنتنی هم ک میبینید وای فای دستگاه هست واسه اینکه با بعضی از گوشی ها سینک میشه و میشه به صورت بیسیم فیلم رو روی دستگاه مشاهده کرد.و یا میشه به کامپیوترتون وصل کردش و فیلمهای درون سیستم رو به صورت بیسیم به دستگاه انتقال داد و روی تلوزیون دید.واقعا امکانات بالایی دارن.
راستی این رو بگم که مدیا پلیرهایی مثل وسترن دیجیتال و سیگیت گچ پژ رو نشون نمیدن توی زیر نویس و زیر نویسهای فارسی رو جدا نشون میدن که هنوز نرم افزار یا چیزی برای این قضیه پیدا نشده.
اما دستگاهی ک من عکسش رو گذاشتم این مشکل رو نداره و همه جوره پارسی رو پشتیبانی میکنه.در ضمن انواع و اقسام فایلهای سه بعدی رو ساپورت میکنه حتی iso!!!!
سوالی بود در خدمتم.روز به روز علاقه مند تر میشم به این نوع دستگاها و در اولین فرصتی که ی دستگاه تمام عیار پدا کنم میخرم ی مدلش رو.
ببخشید که غلط املایی و اشتباه تایپی دارم.اگر دوستان بیشتر راجع به ای نوع دستگاه ها میدونن حتما همینجا تجربیاتشون رو بذارن تا بقیه استفاده کنن.بنظر من بلو ری ها نیومده بازنشسته شدن با این دستگاه های فوقالعاده.
سلام دوستان
من میخوام یکسری برنامه های تلویزیون رو که با کامپیوتر ضبط میکنم هر شب بدم خانواده توی پذیرایی ببینند.دیدم اگه بخوام هر روز روی دی وی دی ضبط کنم و بدم تو دی وی دی پلیر ببینند بیخودی هزینه بالا میره.میخوام ببینم دی وی دی پلیر یا دستگاهی هست که بهش فلش مموری بخوره که من بتونم فایلهای ضبط شده رو تو فلش بریزم و بعد فلش رو به اون دستگاه وصل کنم تا تو پذیرایی ببینند؟
مرسی
دوستان خسته نباشید . یه سوال از خدمت شما داشتم . از بین دستگاه شارپ DV-SL2400W و ایکس ویژن DVD-XDVP-767 یکی رو میخواستم بخرم . کدوم یک از این مدلها بهترن ؟
آیا این مدل شارپ واقعا اصل ژاپنه ؟
فرمتي كه ضبط مي كني به فرمتي كه دستگاه تو پذيرايي پخش ميكنه كانورت كن.نقل قول:
دستگاه دي وي دي نيست كه رو فلش ضبط كنه.
نه اقا شارپ ساخت ايراننقل قول:
دستگاهي بخريد كه ساخت همين جا باشه تا با فركانس هاشون بخوره و اگر خراب شد خدمات داشته باشد.
نقل قول:
ممنون از شما . حالا از این 2 مدل کدوم یک بهترن ؟
مرسی برادرنقل قول:
ولی نگفتم با دی وی دی پلیر ضبط میکنم که ، گفتم برنامه های تلویزیون رو که با کامپیوتر ضبط میکنم.با کامپیوتر ضبط و کونورت میکنم ولی نمیخوام روی دیسکهای دی وی دی خام ضبط کنم میخوام روی فلش ضبط کنم ، منتهی دستگاهی ندارم که توی پذیرایی بتونم فلش رو ببینم.خواهرزاده ام چند سال پیش همچین دی وی دی پلیری داشت که فلش مموری بهش میخورد منتهی الان بهش دسترسی ندارم بپرسم.
توی یک سایت دیدم تو قابلیت یکی از این دی وی دی پلیرها زده usb plus داره.یعنی همین چیزی که من میگم هست ؟
سلام دوستان
ظاهرا عصر DVD-Player ها داره به پایان میرسه! کسی هست که از این MediaPlayer ها خریده باشه؟ راضی هستین جواب میده؟ فیلم های باکیفیت رو بدون لگ دکد میکنه؟
سایت معتبری برای خرید این محصولات هست؟
یه سایت
من دي وي دي ركوردي نديدم كه روي حافظه فلش ضبط كنه. فقط مدل هاي از دي وي دي ركوردها بودن كه هارد ديسك داخلي داشتند و امكان ضبط روي هارد و پخش توسط خود دستگاه داشتن اصلاعات هارد روي دي وي دي هم ضبط مي كردند.نقل قول:
usb plus ديكس هاي صوتي به ام پي تري تبديل مي كنند.
من ايكس ويژن دارم MKV1080 راحت پخش ميكنه و كيفيت خوبي داره و من راضيم.نقل قول:
نقل قول:
توی صفحه قبل اطلاعاتی گذاشتم از این نوع دستگاه ها.لینک هم اخر مطلب هست.فروش هم داره.اما قیمت دستگاهاش بالاست نسبت به جاهای دیگه.اما دستگاه هاش امکانات بیشتری دارن و زیر نویس فارسی رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنن.
سلام
DVD player تو رنج قیمته 150 تا200 چیو پیشنهاد میکنین؟
من نزدیک 100 page از این تایپیک رئ خوندم.1 سوال ساده دارم :
اچ دی پلیر یا بلو ری پلیری هست که با کابل HDMI به تی وصل شه و فایل های mkv رو با زیرنویس فارسی به راحتی نشون بده ؟
اگه هست تو چه مایه قیمتی هست و اسمش چیه ؟
اگه همچین چیزی نیست به جای تی وی سونی خریدن برم سامسونگ بگیرم
#نقل قول:
الان دیگه تمام اچ دی پلیر ها این امکانات رو دارند حتی میتونید ایزو بلوری رو هم با با زیر نویس فارسی تماشا کتید البته من تلویزیون سامسونگ دارم و کلیه فرمتها رو پخش میکنه با زیرنویس SRT
برای اچ دی پلیر به سایت زیر برو چند مدل داره
دی وی دی پلیرهای پایونیر تصویر خوبی دارند.نقل قول:
دوست عزیز این سایت کع معرفی کردید ظاهرا دیگه اپدیت نمیشهنقل قول:
نمیدونید که برای یه دستگاه با هزینه متوسط چقدر پام در میاد ؟
ظاهرا انگار ر*سیورهایی هم وجود دارند که چنین امکانی دارند
سلام
یکی از رفیق های من میخاد تا سقف یک میلیون یه سینما خانگی بگیره چی پیشنهاد میکنید؟ بلوری پلیری هست که از رو هارد همه چی پخش کنه حتی فایل ISO بلوری رو؟
اگر من یدونه از این HDPlayer ها بگیرم براش مثلا همین Xtreamers SideWinder 3 برای یه اسپیکر 5.1 معمولی که صدا رو بتونه به صورت دیجیتال دریافت کنه ( به این اچ دی پلیر وصل بشه ) چقدر باید خرج کنم
یه سوا دیگه این Xtreamers SideWinder 3 را همه تائید میکنند؟ از همه نظر از عمر تا پخش انواع فیلم با کدک های TrueHD, Master Audio و... بیشتر گیرم هم تو این کد های کیفیت بالاست که بیشتر تو بلوری پیدا میشن هست
دنبال یه dvd player با این مشخصاتم
1. یو اس بی بخوره
2. کیفیت فول اچ دی ساپورت کنه
3. فرمت های رایج مثل mkv رو ساپورت کنه.
بودجه 300 هزار تومن حداکثر
ممنون
من پارسال DVD پارس خریدم . USB میخوره - خروجی 1080i داره و Mpeg و AVI هم از طریق USB پخش میکنه . قیمتشم 40 تومن:n09:
با 150 تومن برو با خیال راحت مدل 555 ایکس ویژن بخر . هم دستگاه گیرنده دیجیتال هست و هم دی وی دی پلیره .نقل قول:
البته فقط DVBTاش full hd هست و دی وی دی پلیرش همون hd هست ولی خب یه چیزیم در نظر بگیر اینکه گیرنده دیجیتالهای ایکس ویژن خودشون یه جورایی یه پلیر قوی هستن چون همه جور فرمتی رو با usb پخش میکنن حتی mkv و divx و ..
بقیه مشخصاتشو ببین :
ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟ایا usbاش زیبرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟تشکرنقل قول:
ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟؟؟؟ایا از طریق usbزیرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟؟؟؟نقل قول:
دوستان در حال حاضر پلیری که اکثر فرمتها و از جمله mkv رو پخش کنه و قیمت مناسبی هم داره چیه حدود قیمتش رو هم مرقون بفرمائید
سلام دوستان.ابا بلوری پلیری وجود داره که فیلم فرمتmkvرابا زیرنویس فارسی نشان بده؟؟؟من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما بدون زیرنویس فارسی با این که فیلم وزیرنویسsrtرا گذاشتم تو یک فولدر!!!!!
من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما نمبتونه زیرنویس راپخش کنه!!!با اینکه زیرنوسشsrtوهمنام فیلم وتو یک فولدر هسته!!!همه بلوری پلیرها این طوری هستن؟؟؟؟mkvبدون زیرنویس!!!نقل قول:
مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیهنقل قول:
[QUOTE=hadikhaf;7730024]مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه[/QUO
مدلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت535000 برگردوندمش به مغازه دار.الان چی بخرم؟مدیا پلیر یا بلوری پلیر؟میخوام فیلمmkvبازیرنویسsrtنشان بده وصداش دالبی باشه؟
[QUOTE=esi900;7730168]برای شما بهترین دستگاه hd پلیر هستش.نقل قول:
سلام دوستان ! متاسفانه PS3 رو بنا به دلایلی فروختم و به همین دلیل بلوری پلیر ندارم ( قبلا با PS3 بلوری میدیدم) میخواستم ببینم الان با چه قیمتی میتونم بلوری پلیر بگیرم ؟ نمیخوام خیلی گرون باشه و خیلی ارزون و درپیت هم نباشه ! یک دستگاه متوسط رو به خوب (نمیدونم PS3 از نظر پخش بلوری در چه جایگاهیه اما تو رده همون PS3 باشه برام مناسبه) و ضمن اینکه با توجه به اینکه HD Player دارم و 90% فیلم ها و موزیک هام روی هارد هستش و خیلی استفاده DVD ندارم بنابراین میخوام اگه تصمیم به خرید بلوری پلیر گرفتم برای جبران مقداری از هزینش DVD پلیرم رو بفروشم (Pioneer 420) شاید در مجموع این DVD پلیر 30 ساعت هم روشن نبوده. ممنون میشم یه حدود قیمت هم برای فروش این بهم بگید تا یه سبک سنگین بکنم ببینم بالاخره چه تصمیمی میگیرم !
سلام.نقل قول:
دارا جان شما هم به درد من دچار شدی.البته من چندماه پیش اینکارو کردم.
من پیشنهادم مدل BDP-150 پایونیر با حدود قیمت 500 تومن.یا اگر دستت بازتر هستش مدل BDP-450 پایونیر(خودم این مدل گرفتم) با حدود قیمت 700 تومن.
مدل 450 که من دارم رنگهارو خیلی دقیق تر نسبت به PS3 پخش میکنه ولی در مورد مدل 150 زیاد اطلاعات ندارم ولی اینو می دونم که مدار تصویرش با 450 متفاوته.
اگر هم بخوای کمتر هزینه کنی که باید بری سراغ کره ای ها که البته من زیاد پیشنهاد نمی کنم.