هنوز منطقه مونو اکتیو نکردن ..... میگه تجهیزات رو آوردیم و فقط باید اکتیو شه .....
فکر کنم حالا حالا هاااا علافیم .................. ای خدا ..... ما تا کی باید با این دایا آپ سر کنیم .....
Printable View
هنوز منطقه مونو اکتیو نکردن ..... میگه تجهیزات رو آوردیم و فقط باید اکتیو شه .....
فکر کنم حالا حالا هاااا علافیم .................. ای خدا ..... ما تا کی باید با این دایا آپ سر کنیم .....
نقل قول:
ای بابا مثل اینکه شما اصلا شانس نداری:31::31: تا کی باید صبر کنی حالا؟:8:
نصب تجهیزات و اکتیو کردنش کار وقت گیری هست، فکر کنم حداقل یه 10-15 روز دیگه باید صبر کنه.نقل قول:
نگو ........ :18: :37: :45: :37: :18:
من اصلا حالو حوصله ی این دایال آپ رو ندارم .....
راستی یه سوالی این پینگ که هی میگید چیه ؟ ماکه حالیمون نشد ....:31:
نقل قول:
گفتم که پینگ فقط برایه باز کردن صفحات وب و بازیه آنلاین به کار میره همین مثلا هرچه پینگ شما پایین تر باشه زود تر صفحات برات باز میشه یا تو بازیه آنلاین بازی کردن راحت تره هی وسط بازی لگ نمیزنه ولی اگه پینگت بالا باشه صفحات دیر باز میشه تو بازی هم لگ داره به سرعتم هیچ ربطی نداره !:46::11:
شرکت شاتل شیراز تا 25 ام نام نویسی نمی کنه! کسی آشنا نداره زودتر کار رو راه بندازن. یعنی سه شنبه نام نویسی بشه تا 5شنبه خط رانژه شده باشه؟
اگر 25 ام باشه می افته واسه هفته دیگه
سلام ...چند تا سوال ...
فرق art با eco چیه؟؟؟؟
مودم وایر لس بهتره بگیرم یا کمبو؟؟؟؟اصلا مزایا و مضرات هر کدوم چیه؟؟؟
ممنوووون
بابا به خدا دیگه داره اعصابم .... می شه - دارم از راپید دانلود می کردم رسیده بود به 90 درصد یهو هیچی دریافت نمی کنه و هیچ صفحه هم باز نمی کنه
چی کار کنم؟
فرق سرویس های art و eco توی محدودیت حجمی آنها هست.نقل قول:
مثلا 512 اکو ماهانه 2.5 گیگ محدودیت حجمی داره اما 512 art به صورت نامحدود هست.
البته قیمت ها هم مهمه 512 اکو ماهانه 18900 قیمتش هست اما 512 art ماهانه 219 هزار تومان.
البته سرویس های art دارای کیفت بیشتری نسبت به اکو هست.
512 اکو نسبتا طرفدار های زیادی داره.
قیمت های سرویس های Art
قیمت های سرویس های Ecoکد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
در مورد مودم هم اگه توی خونه لپ تاپ داری یا هر وسیله دیگه که دارای وایرلس هست و میخواهی از اینترنت به صورت وایرلس توی خونه استفاده کنی بهتره مودم وایرلس بگیری.در غیر این صورت همان کمبو که دارای یک پورت usb و یک پورت lan هست جوابگو میباشد.
-------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ...نقل قول:
در سرویس اکو شما می تونی از سرعت های 128 ، 256 و حتی 512 هم استفاده کنی ... که البته دو تای آخر نیاز به فروم از شرکت یا دانشگاه داره ...
مهم ترین مسئله در اکو اینه که شما با پول کمتر از سرویس ADSL بهره مند میشی ... ولی یه ایرادی که داره اینه که ترافیک شما در یه ماه مقدار 2.5 گیگ میشه ...
مثلاً سرویس ART 1 برای 128 با ترافیک 10 گیگ در ماه مبلغش ماهی 29500 میشه ... در حالی که اکو 128 با ترافیک 2.5 گیگ ماهی 14 تومنه ...
اکو یه مقداری تو سرعت از ART ضعیف تر عمل می کنه و برخی اوقات نوسان داره ...
هزینۀ راه اندازی اکو هم 10 هزار تومن از ART گرون تره ..
به نظر من پول داری ART 1 بگیر ...
مودم هم بسته به نوع کارت و پولت داره ... اگه پول داری یه ASUS 604 بگیر با قیمت 105 هزار تومن که وایرلس هست و برای لپ تاپ خوبه ...
مضراتی نداره ... بسته به نوع کارت داره ... اگه فقط می خوای به کامپیوتر بزنی یه مودم اروزن از D-link بگیر ...
کلاً ASUS و D-link خیلی خوبن ... :11:
دوستانی که سرعت بالا با محدودیت حجمی دارن (مثل Eco 512) اگر با یوزرنیم و پسورد یک نفر که arthome داره کانکت بشن سرعتشون مال خودشونه و از ترافیک اون arthome کم میشه.(یعنی عملا میشه 512 نامحدود)
من arthome دارم و دوستم که eco512 داره و دانلودهای سنگینمون رو با خط اون( و اکانت من) انجام میدیم.
دوستان چرا واسه من بعضی از اوقات ارور 691 می ده ؟
چه موقع این ارور داده میشه؟ موقع دانلود؟نقل قول:
بیخیال بابا :18:نقل قول:
جدی میگی ؟
در ضمن شما تو یک شهر هستین ؟
و در یک منطقه مخابراتی ؟
منظور شما و دوستتون
دوست عزیز، رانژه شدن از 2 روز و اینا به رد هست. مخصوصا اگر به پنجشنبه و جمعه بخوره.اگر خیلی خوش شانس باشید و همه شرایط در شرکت و مخابرات مهیا باشه 4-5 روزی طول میکشه تا خط رانژه بشه. تازه بعد از رانژه شدن مرحله اکتیو شدن اکانت شماست که معمولا از رانژه شدن هم بیشتر طول میکشه.نقل قول:
نقل قول:حتما فردا با پشتیبانی تماس بگیر و مشکلت رو مطرح کن.نقل قول:
در تهرانیم ولی در یک منطقه مخابراتی نیستیم !نقل قول:
دقت داشته باشید با یک اکانت دو نفر همزمان نمیتونن کانکت بشن.
بنابراین باید نفر اول دیسکانکت کنه و نفر دوم کانکت بشه.
اینجا کی arthome داره ؟
با اجازه همه اساتید بزرگ :11:نقل قول:
اون ارور بیشتر مربوط میشه به Lan یا USB سیستم که تا میاد خودش رو Prepair کنه بعضی اوقات تداخلاتی پیش میاد که باعث ایجاد اون ارور میشه شما یک بار صفحه رو Refresh کنید و چند لحظه صبر کنید و کانکت کنید اگه نشد اون رو Repair کنید احتمال خیلی قوی درست میشه :46:
حامد جون اگر این مشکلی که شما میگید بود ارور 678 نمیداد؟ این دوستمون ارورش 691 هستا(سرور). از طرفی میگن در حال استفاده و دانلود هم هستن و یه دفعه سند و ریسیو قطع میشه.هوووم؟(آیکون مشکوک)نقل قول:
چون خودم به این ارور 691 خوردم از تجربیات خودم گفتمنقل قول:
اون قطع شدن سند و رسیوشون رو من در جریان نیستم ولی فکر کنم مربوط میشه به yahoo Messenger 9
احتمالا روی سیستم یاهو مسنجر 9 نصب کردن:11:
وقتی یه بار اتصال رو قطع می کنم وقتی دوباره می خوام کانتک بشم این ارور که می گه یوزر و پسورد اشتباه است می یادنقل قول:
نه آقا حامد من یاهو مسنجر 8 دارمنقل قول:
دوستان هر کی ارت هوم داره یه پ.خ بفرسته
برا منم این اتفاق زیاد میوفتهنقل قول:
کسی میدونه چرا؟
خوب مشکل پس از این نیست :31:نقل قول:
نقل قول:برای من هم همچین مشکلی پیش میاد ولی دقیقا همون کاری که گفتم انجام میدم درست میشهنقل قول:
چند لحظه صبر میکنم خود صفحه ویندوز رو refresh میکنم و بعد کانکت میکنم درست میشه
از ساعت 2.5 شب قطعی کامل داشتم تا ساعت 3.5 بعد هم مودم رو خاموش کردم ساعت 5 یه چک کردم
سرعت 5 کیلو بایت بود ! ( 512 دارم) پینگ افتضاح بود الان که دارم می نویسم سرعت رسیده به 48
یعنی نسبت به حالت عادی خطم 10 تا کمه !
می خواستم ببینم بروبچ مشکلی با خطشون نداشتن ؟
با سلامنقل قول:
نه دوست عزیز من که هیچ مشکلی ندارم:20: وسرعت خوبه!
در اصفهان شاتل خيلي بهتر از سرويس دهنده هاي ديگس
من صبانت (نداگستر) رو هم امتحان كردم
آشغاله
وسط كار هم قطع ميشه ، پشتيباني هم نداره ، پرداخت اينترنتي هم نداره ، ترافيك مصرف شده رو هم نشون نميده
چندتاي ديگه هم گرفته بودن ناراضي بودن
با تشکر فراوان...نقل قول:
خوب من بیشتر کارم با pc هست...ولی گاهی اوقات از لپ تاپم هم استفاده می کنم...اگه کمبو بگیرم باز هم میشه وصل شد دیگه...چون میگید که پورت usb داره و lan....حالا لپ تاپ من wifi داره...lan نمی دونم چیه...
در مورد وایر لس چند تا مساله بنظرم میاد ، یکی اینکه مثل همه چیزهای وایرلس دیگه ممکنه بعد از مدتی خوب کار نکنه دیگه>>>>مثل هدست وایر لس ، موس وایر لس و.....به خاطر همین میترسم پول بدم بعدش زود خراب شه...این یه مطلب ، مطلب بعدی هم اینکه وایر لس امواجش هم بیشتر باید باشه نه؟؟؟؟؟مثل اینکه تا 40 متر رو ساپورت میکنه....بعد دیگه توی اتاقی که کامپیوتر هست میشه پر از امواج...خصوصا که همونجا هم باید بخوابی.....دیگه 100% بعد از مدتی تاثیر منفیشو میذاره....
حالا یه سوال دیگه....اگه مودم وایر لس نصب کنم، دیگه لازم نیست به پریز تلفن سیم وصل شه؟؟؟
تشکر فراوان...
راستی اگه احیانا وایرلس گرفتی ، حواست باشه براش پاسورد بذاری (نمیدونم چه جوری ) :31: .... آخه یکی از رفقا وایرلس داشت ،میگفت اکانتم 1 هفته ای خالی شد ، بدونه اینکه به اینترنت وصل شم ، پی گیر شد ، فهمید همسایه بقلیشون خالیش کرده :31:نقل قول:
در مورد وایر لس چند تا مساله بنظرم میاد
حواست باشه .... :31:
دوست عزیز، دیشب مشکلی نبوده و سرعت خوب بوده، قطعی هم نداشته، شما اگر از مودم و ویندوز خودت مطمئنی که مشکل نداره، حتما با پشتیبانی تماس بگیر و مشکل رو پیگیری کن.نقل قول:
بچه ها خبر جدید شاتل رو خوندید!
شرکت شاتل براي جلوگيري از گسترش نامههای ناخواسته (SPAM) تصميم به محدود کردن پورت SMTP (TCP 25) بر رويIP آدرسهاي خود کرده است. بر اين اساس، سپاسگزار خواهيم بود اگر براي ارسال ايميل با استفاده از Email Client هايی مانند Microsoft Office Outlook، Outlook Express، Thunderbird و ... از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
با تشکر
گروه شركتهاي شاتل
کد:http://www.shatel.ir/content/category/3/85/148/lang,fa_IR
سلام دوستان
من می خوام یک ADSL مناسب و ارزان بگیرم ، آیا Shatel خوبه؟ راستیتش برای اولین باره من همیشه دیال آپ بودم ، الان نیازه شدید به ADSL دارم.
قیمت 128,256,512 چنده؟ و هزینه های جانبی؟
اگه نامه شرکت یا دانشگاه نداشته باشی بالاتر از 128 نمیدننقل قول:
شاتل کیفیتش خیلی خوبه
شبها از 1 تا 7 هم رایگانه
قیمتش برای سرویسهای 128 اکو برابر 13600 تومن در ماهه با ترافیک 2.5 گیگ
برای اولین بار شما باید این هزینه هارو بپردازی
13600 هزینه سرویس
59000 تومن هزینه مودم
25000 هزینه نصب و راه اندازی
------------
بعد هم اینکه آیا منطقه شما تحت پوشش هست یا نه؟(4 رقم سمت چپ تلفنتون چنده؟)
ببینید من از این مرکز قدس چی می کشم ....
بعد از 4 روز هنوز جواب استعلام مخابرات برای pcm نبودن خط منو نداده ... حالا خدا می دونه رانژه چند وقته انجام میشه ...
اکتیو کردن تلفنی هم انجام میشه ؟؟ اون چقدر طول می کشه ؟؟؟
تا گوساله گاو بشه دل صاحبش آب میشه ...
اکتیو کردن تلفنی هم میشه، ولی مدتش متغیره، از یک ساعت تا 10 روز!البته این بشرطی که پعد از رانژه شدن خطت مشکلی نداشته باشی، خیلی وقتها خطت رو تو سایت زده رانژه اما چراغ لینکت ثابت نمیشه، یا از این مشکلات. ایشالا که زود رانژه بشی و مشکلی هم برای اکتیو کردن نداشته باشی.نقل قول:
سلام دوست عزیز
128 می خوام اولا 10000 تومان هزینه نصب الان شده اینقدر.
خوب دوست عزیز من الان می خوام بگیرم ، یه کمکی به من می دی.
چه کنم؟ 4 رقم شماره خونه آدرس تهران
4472
خیلی ممنون منتظرم. چقدر طول می کشه و هزینه ها رو چه طور می دیم هم توزیع بدید؟
من الان مشگل اعتیاد دارم و مثل این که نمیشه به این سادگی ترکش کرد میخوام اکانت 384 بگیرم ولی آپلودش 192 هست زنگ زدم میگم از دانلود کم کنید بذارید رو آپلود اقلا بشه 256 تازه 256 هم خداییش خیلی کمه میگن نمیشه حالا میخوام بدونم اینجا کسی هست که آشنایی تو شاتل داشته باشه که کار ما هم راه بیافته؟
شما تلفن بیسیم بخاطر امواجی که احیانا ممکنه مضر باشه استفاده نمیکنید؟نقل قول:
دوستان مي خواستم ببينم64 شاتل كيفيتش چه جوري ؟ ايا ارزش گرفتن داره يا برم سراغ سرويس هاي محدودش ؟ براي دانلود فيلم مي شه ازش استغاده كرد ؟ معمولا چه قدر طول مي كشه تا 700 Mg باهاش دانلود شه ؟