مسنجر من وصله 24 ساعت مشکلی نداره
راستی بچه ها آی دی هاتونم بدید اونجا هم لایو!!! همدیگه رو در دسترس داشته باشیم
یا منو اد کنید
فقط تو توضیحات بگید که برای تاپیک داتک پی سی ورلد هستید:31: متفرقه اد نمیکنم
DaRiOuShJh85
Printable View
مسنجر من وصله 24 ساعت مشکلی نداره
راستی بچه ها آی دی هاتونم بدید اونجا هم لایو!!! همدیگه رو در دسترس داشته باشیم
یا منو اد کنید
فقط تو توضیحات بگید که برای تاپیک داتک پی سی ورلد هستید:31: متفرقه اد نمیکنم
DaRiOuShJh85
مسنجر؟نقل قول:
برادر اینا الان از سایتی هم که مربوط به نحوه درست آبیاری درختان هم هست واهمه دارن
مسنجر که :41:
چون من با اینترنت کار میکنم قطع شدنش یعنی که خیلی نامحترمانه دارن بهم میگن:
آقا شما درسته که پول اینترنت 512 رو داری میدی اما لطف کن و تا اطلاع ثانوی با سرعت کمتر از دیال آپ کار کن تا یه وقت خدایی نکرده ماها اذیت نشیم.شما اذیت شدی و کارت لنگ موند خوب به جهنم که لنگ موند.به درک.مهم ماییم دیگه
داتک خیلی سرویساش بده نسبت به بقیه.
بزنم به تخته امروز مشکل خاصی نداشتم.
البته بدون شک فردا پس فردا دوباره اختلال شروع میشه در واقع شروع میکنن.
رفیق مشکل از داتک نیس .نقل قول:
داتک خیلی سرویساش بده نسبت به بقیه.
مشکل از بالاس.:46:
باز 100 رحمت به همین داتک
همین الان همراه اول و ایرانسل جفتشون نتشون پکیده
خیلی شرکت های کشکی هم نتشون یاهو مسنجر و ... رو وصل نمیکنه
شاتل هم اوضاش خرابه یاهو مسنجر رو وصل نمیکنه
ولی واقعا چه مردم بدبختی هستیم ها
4 نفر یه غلطی میکنن چوبش رو همه میخورن
بهشون میگیم چرا
میگن شاید بهتر شه
برای شاید گند میزنن تو الانمون
نظر به این که منهم جزو اون 4 نفر هستم پس عاقلانه نیست که آیدی یاهوم رو بهت بدم.نقل قول:
:31:اوکی هر جور رحتی برادر
بچه ها متهم رو یافتم
بگیریدش
پوله اینترنتم هم باید از تو بگیرم پس با سودش:27:
بحث سر اون چهار نفر نیست داریوش جاننقل قول:
بحث سر اینکه یه عده(که کم هم نیستن)مشکل دارن.خوب؟آقایون به جای رفع مشکل این عده، دارن صورت مساله رو پاک مکینن
از طرفی هم کل راه های مخابراتی هم مختل شده.اینکار یعنی همون پاک کردن صورت مساله
درصورتی که در سایر بلاد کفر،با حرف زدن سعی دارن مشکل رو حل کنن.
حالا نه اینا کوتاه میان و نه آقاین پاشونو از رو سیم برمیدارن
این وسط کسانی امثال من قربانی شدیم.
عین این میمونه که شما با استادت سر کلاس دعوات شده بعد بیای خونه و بزنی تو گوش همسایتون که چی؟من از دست استادم عصبانی بودم زدم تو گوش تو
دوستان یه چک کنید ببیند سایت فایل سرو به راحتی برای شما باز میشه یا اذیت میکنه؟
دقیقا برادرنقل قول:
همه چی سر ما خراب شده که نه سر پیازیم نه تهش
من خودم الان سرور انجمنم مشکل پیدا کرده یه هفتس درگیر کارهای اونم ولی با این اوضاع همه چی ریخته به هم:13:
فکر نکنم منی که به دنبال کسب منفعتی از این اوضاع نیستم خدا رو خوش بیاد ضرری هم بدم یا شما یا ...
ولی چه میشه کرد دیگه ایرانی ایم و در ایرانیم!
برای من باز شدن که باز میشهنقل قول:
ولی دانلود و ... ش رو تست نکردم نمیدونم خوبه یا نه
فعلا این شما هستید که دارید سود و زیان رو حساب میکنید و بدان که این اینترنت افت و خیز دار رو هم مدیون اون 4 نفر هستی و گرنه باید شتر سواری میکردی.نقل قول:
ولش کن برادر این بحث رو
بی خیال
هم من میدونم چیا دارم و داشتم هم شما:46:
من علاقه ای به تغییر عقیدم ندارم شما هم حتما مثله خودمی
رفاقتمون فقط این وسط خراب میشه به خاطر این چیزا
برادران میگم یه سوال
من الان 128 دارم سرعتم 16 هست آپلود و دانلود رو هم نباید از 16 بیشتر شه یا نه آپلود جدا محاسبه میشه؟
مثلا دارم دانلود میکنم میتونم آلبوم و ... آپلود کنم بغلش؟ یا رو دریافتم تاثیر میزاره؟
اوضاع امروزم هم خدا رو شکر بدک نبوده تا به حال
آقا من یه سوال قبلم پرسیدم جوابمو نگرفتم ، کسایی که محدودیت دارن به چه سرعتی دانلود میکنن؟
باز دوباره V-P-N قطع شد؟
والا اینجا بیشتر بچه ها نامحدود دارن ولی یادمه یکی از بچه ها که محدود داشت میگفت با 128 حجمی دانلودش تا 30 میره.نقل قول:
سرعت دانلود محدودیت دار 3 گیگی در طول روز (شب رو نمیدونم) برا 128 دو برابر هست (تو منطقه نبوت نارمک) یعنی با 128 به جای اینکه سرعت دانلودت 16 kb باشه ، حدودا 32 هست . برا بقیه ی سرعت ها هم همینطور .نقل قول:
من الان برای نامحدود ماهی 21 تومن میدم ، میخوام برم 128 با محدودیت 9 گیگ دار که ماهی 27 تومنه ، من دانلودم در ماه حدود 500 مگ و بقیه اش هم وبگردیه که فکر کنم در مجموع به 2 گیگ هم نمیرسه . پس منطقیه دیگه نه ؟؟؟ آخه خانمه هی میگفت مطمئنید میخواید از سرویس 42 تومنی که بابتش 21 تومن میدید برین به محدودیت دار؟؟
خوب برادر واقعا چه کاریه
شما با همین سرویست که منم همونو دارم میتونی ماهی 40 گیگ دانلود کنی
باز دانلودم نکنی 7 تومن ارزونتر داری میدی
اصلا هدفت از این کار چیه؟!
بچه ها من رپید بزا اصلا اونطور نمیتونم دانلود کنم دیگه
شما چه طوره اوضاتون؟
هدفم سرعت بیشتره ، چون بیش از ۲ گیگ دانلود نمیکنم. در واقع من محدودیت حجمیش رو نمیتونم پر کنم ،پس فقط عین اینه که ۷ تومن بیشتر بدم ،سرعتم دوبرابر بشه
حالا هی رای مارو بزنین !
شما الان اشتباه نکنم سرعتتون 16 هست
فقط میخواید تا 32 بره درسته؟
اگر برای وبگردی میخواید اکثره سایت ها سرعته بیشتر از 16 ممکنه ندن برای پیج باز کردن، مگر اینکه سرورهای قوی ای داشته باشند
ولی هر جور که فکر میکنی بهتره
خب من این موضوع رو نمیدونستم،واقعا ؟ این همه آدمی که تو ایران نیستند اینترنت پر سرعت دارند ،بعید میدونم بیشتر از ۱۶ ندهند
برادر خوب موضوعه دانلود با باز کردن صفحهع خیلی فرق میکنه
باز کردن صفحه از دو طرف پینگ میخوره
یکی پینگ شما
یکی پینگ سرور
از طرفی سرور باید مثلا به 100 یوزر یا بیشتر در آن واحد سرویس بده، همین موضوع باعثه بالا رفتنه پینگش میشه مگر اینکه خیلی قوی باشه و سرور خصوصی باشه
الان هم که اکثرا سایت ها داینامیک شدن باید همون موقع پردازش کنه اطلاعات رو در آن واحد
برای نمایش گرافیک ها سرعت بالاتر به کار بیشتر میاد
به نظر من سرویست رو تغییر نده . خیلی حیفه . اگر هم خواستی تغییر بدی به خورده بیشتر فکر و تحقیق کم که تو پاچت نره . در ضمن من سرعت سرویس محدود 3 گیگی رو گفتم دو برابر میدن که البته قانون خاصی نداره و هر لحضه ممکنه به همون سرعت سابق برگرده . در مورد سرویس 9 گیگی فکر نمیکنم سرعت رو 2 برابر بدن ، چون براشون نمیصرفه .نقل قول:
ممنون از توجهتون ، میخواستم بدونم نظرات شما چیه دستتون درد نکنه.
اما یه چیزی ،به نظر من از لحاظ منطقی یه دودوتا چهارتای ساده است ، من میگم بیش از 2 گیگ استفاده نمیکنم پس اینکه نامحدود با قیمت 21 تومن چیزیه که نباید از دست داد در این موضوع صادق نیست ، وقتی استفاده نمیکنم دارم ضرر میکنم ، پس حیف نیس . یعنی مسئله اینه ، «آیا 7 تومن اضافه در ماه برای افزایش سرعت خوبه یا نه ». که البته شاید حق با شما باشه 7 تومن نباید داد ، احتمالا نرم دنبالش اما اون قضیه ی نامحدود و محدود برای نوع استفاده ی من منتفیه .
سلام من میخوام 512 سه ماهه حجمی بگیرم الانم اسیا تک دارمو راضیم فقط گرون شده میخوام شرکت عوض کنم کلا خوبه داتک ؟ ترافیکش چطوریه
سرعت وبگردی و دانلود سرویس نامحدود 128 چنده معمولا ؟ به چند میرسه ماکزیمم؟
برای من طرفای 17.5kBps هست به طور متوسط . بین 16 تا 18 ـه . هیچ وقت بالاتر نمیره چون سقف دارهنقل قول:
برادر چی ریختی یه کیلو و نیم از من سرعتت بالاتره
نامردیه
ماله من فیکس 16 هست نهایت
شناختنت ، 40 گیگ در ماه میگیری دیگه
ماله من فیکس 15.3 هستش ولی بعضی وقتا بین 15 تا 18 نوسان داره.
داتکی های عزیز که زیاد دانلود میکنن ، این تاپیک رو اگه ندیدین ، یه سری بهش بزنین ، ببینین واقعیت داره :
اگر هم تجربه ی استفاده از این روتری که معرفی شده یا محصولات مشابه رو دارینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403813
لطفا یه ندا به ما هم بدین که الکی کامپیوتر رو برا دانلود روشن نذاریم .
اين خيلي وقته اومده:46:نقل قول:
براي امثال داريوش خوبه .
منم شايد يكي گرفتم.
كسي قيمت داره....؟؟؟
اسم دقيقش چيه...؟؟؟
اتفاقا منتظر بودم داریوش جواب بده . چون منم مدل استفاده ام تقریبا مثل اونه . فقط اون متال دانلود میکنه من هارد راک و گرانج . پانک (در حقیقت مخم یه کمی آرامش بیشتری میطلبه:31:)نقل قول:
میدونم خیلی وقته اومده . میخوام ببینم واقعا میشه با یه هارد اکسترنال و روتر و مودم همچین کاری کرد ؟
من چند روز پیش پایتخت بودم از هر مغازه ی تجهیزات شبکه ای پرسیدم نمیدونست چیه . حالا پاساژ ایران . پارسیان هم یه سر میزنم . تو سایتهای خارجی هم هیچی در مورد خاموش بودن کامپیوتر حین دانلود ننوشته بود .
نه بچه ها به کاره من در حاله حاضر نمیاد خیلی
چون این سیستمم 24 ساعته روشنه خودمم پاشم همیشه کارای انجمن و طراحی و ... ام رو میکنم
اون برای موقعیه که آدم کارین داشته باشه با سیستم فقط برای دانلود بخواد
کلا ایمان جان دلت رو برای اون چیزا صابون نزن باشه هم به درده ما که دو دقیقه بالا دانلود منیجر نباشیم سایتا بازی در میارن فیل میشن!!! نمیخوره
بابا کله ایران این KVM ای که من گرفتم رو نمیدونستن چیه اصلا تو عمرشون ندیده بودن صدا هم ساپورت کنه!!
منم الان 9 ماه میشه متال اونطور دانلود نکردم! بیشتر انیمه و فیلم میگیرم حسه گشتن پیدا کردن نیست
سلام بر دوستان عزیز
شماره من تو مرکز شهید بهشتیه
اگه تقاضای adsl بدم داتک چند روزه بهم adsl میده؟؟
کلا راضی هستین از شرکت؟
ممنون
داتک دانلود شبانه اش خوبه؟میانگین دانلود چنده؟
سلام
دوستانی که wimax داتک رو دارن میشه پینگش رو بگن روی چند هست ؟
ممنون
بله دوست عزیز واقعیت داره. اینم توشته خود وبسایت ایسوز:نقل قول:
توضیحات تکمیلی در وبسایت سازنده:کد:# Download Master: 24 hours downloading even PC is shut down
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=O8alKdC7I2FAs2FQ&templete=2
طبق پیش بینی های بنده امروز هم ترکید داتک dc فراوون:13::13:
هر موقع که یه مراسم میشه من غصم میشه
زورشون بهم نمیرسه مای بدبخت این وسط هدف میگیرن