نقل قول:
داتک بهتره...
Printable View
نقل قول:
داتک بهتره...
به نظرم آسیا ، از پارس سره ، سرویس های پارس رو بببین 128 با 3 گیگ رو می ده 15 تومان ، 3 تومان هم میاد روش می شه 18 تومان ، اما شما 512 با 3 گیگ می گیری از آسیا ، می ده 16 تومان ( البته اگه 128 رو پارس اسما 512 بده ، این مقایسه درسته ، وگرنه که دیگه پارس حرفی برای گفتن نداره )نقل قول:
این جوزی به نتیجه نمی رسید ، باید ببینید کی به شما سرویس می ده ، بعد ببینید کی خوبه ، چه سرویسی به دردتون می خوره ...
یا حق :10: :11:
محدوده مخابراتی توی کیفیت خیلی خیلی خیلی مهم تشزیف داره
مثلا شاتل که همه ازش رازی هستن توی محدودهی ما یکی از مذخرف ترین isp هاست من خودم 2 ماه شاتل داشتم از زندگی سیر شدم مثلا 192 داشتم از ساعت 7 تا ساعت 7 شب پینگ = 1300 هر چه قد هم زنگ میزدم میگفت چون محدوده ی اداری هستید در ساعت پیک مصرف یه عده از مشترک ها اینجوری میشن :| هر کی تو محدوده شهید بهشتی هست سمت شاتل نره
غیر از شاتل همه شرکت ها سرویس میدن؟نقل قول:
پس شما میگی آسیا تک بهتره؟
من تو یزدم و 2 تا گزینه دارم:
پیشگامان = سرعت 128 - 1 گیگ دانلود - 15000 تومان
پارس آنلاین = سرعت 128 - 3 گیگ دانلود- 13000 تومان
من تا دیروز پیشگامان داشتم ولی افتضاح بود همیشه من 2 روزه 1 گیگم تموم می شد و بیکار میموندم 10 روز سرعت دانلودشم روی 10 کیلوبایت بود حد اکثر ولی بیشتر وقتا با 5 کیلو دانلود می کردم . میخوام برم پارس بگیرم شما بگین بهتره یا نه !
راستی میشه بگین این 13000 تومنی که به پارس میدم دیگه چه هزینه ی اضافه ای داره ؟
من گفتم تو این2 تا گزینه ، اسیا بهتره ...نقل قول:
بفرمایید که چه استفاده ای دارید ؟ چه هزینه ای می خواد بذارید ؟
آسیات واسه وبگردی بد نیست ، اگه دان دارید ،نا محدود اگه می خواید ، داتک قیمت هاش بدک نیست ، حجمی شبانه دار ، با قیمت و کیفیت مطلوب ، فعلا نداریم :31:
راستش من نتونستم به سایت نماینده پارس ، توی یزد وارد بشم ، یعنی تونستم ، سایتی در کار نیستنقل قول:
اما شما اگه از جایی قیمت گرفتین ، لینک بدین ، یا بگین که زنگ زدین و پرسیدین ، فکر می کنم که باید یه 3 تومان هم اضافه بشه ، فکر کنم البته ... :13:کد:http://www.issatis.net/
راستش من از پارس خبر ندارم ... ( اما اگه جای شما بودم ، این کار رو می کردم ، با این وضعی که شما می گید :2: ، به نظرم پارس از این بهتر باشه )
شرمنده ، اگه نتونستم کمکی بکنم :11: :10:
اهم ، اهم (سرفه بود مثلا :31: ) 1 ، 2 ، 3 ، صدا میاد :34:
خب دوستان ، یه خبر دارم ، نمی دونم چقدر براتون جذابه ...
اما خب ، من کارم رو می کنم ، می خواد براتون خوب باشه می خواد بد ، لـــــــــــول :31: :دی
امروز تو دانشگاه ، رو برد یه برگه دیدم ( گمراه شدم ، برای یکی از دوستان رفتم آزمایشگاه شیمی ، وگرنه ما رو چه به نساجی ، اون ها رو که به زور تو یونی راه می دن ، می بینی تو رو خدا به اونها می گن مهندس ، به ما می گن بابا برقی :31: )مبنی بر ارایه دی اس ال برای دانشجویان و فارق التحصیلان و هیئت علمی یونی آزاد ، با تخفیف 50 % :18:
یه گشتی زدم تو این لینکدیدم شرکتی که با این ها کار می کنه ، عصر انتقال داده ها هست ( آسیا نیست )کد:http://www.trcga.com
از همه جالب تر این که لیست قیمت ها رو ببینید ، قیمت ها بدک نیست ، دل آدم رو قلقک می ده ، دان شبانه از 2 تا 8 صبح ، و قیمت هر گیگ 2/5 هست ( از کل این آسیا رو بخابونه ، من حال می کنم :21: :31: ) سرویس 256 به اسم B1 اش به نظرم گزینه خوبی می تونه باشه ، ماهی 4 گیگ ، 256 ، دان شبانه رایگاه :27: :8:کد:http://www.asretelecom.net/html/fa/ADSLPlans.aspx
تا اینجای کار ، همه چی عادی و رو به خوب بودش ( که تازه همین رو هم من به شخصه مورد غفلت گذاشتم ، اگه نماینده نباشه ، بدک نیست ، کسی از کیفیت سرویس هاش خبر داره ؟ ) چیزی که قضیه رو جذاب کرده ، تخفیف 50% اون هست برای ما ها .... :42:
حالا باید ته و توی قضیه رو در بیاریم ، کسی چیزی می دونه ؟
*** از همه بد تر ، با هنر سرویس نمی ده :45::37: :47:
( الآن دیدم ، 3 تا پست پشت سر هم زدم ، درسته که موضوعات ربطی به هم نداره ، اما اگه کسی می تونه یکی شون کنه ، بیرته ، تنکس :11:)
آخوند جون مرسی ازت نوشته بودی که بخش آموزش برم برای قضیه خرید مودم ایسوز
این بخش آموزشتون کجاست دستت درد نکنه لینکشو واسم بزار
تا فردا ببینیم میشه خط رو بگیریم بگه خط راه میفته میرم دنبال مودم یکی بخرم تا وقتی وصل میشیم
راستی آخوند باید کمکم کنی هاااا من نصب مودم و کانفایگ کردنش رو برای شاتل بلد نیستم باید راهم بندازی ببین اصلا میتونی یه بخشی بزاری برای آموزش ساخت همین یه تاپیکی چیزی با کن و با شکل نشون بده که همه بدونن و پول مفت توی دهن این نصابها نریزن دستت درد نکنه :) یه دنیا درود و سپاس
من صبا نت دارم خیلی هم راضیم:31:
خوب این حرف شما چه ربطی به سوال ها وبحث های دوستان داشت:20:نقل قول:
نقل قول:
دیروز زنگ زدم آسیا نت سفارش دادم.128 1gig فعلا سفارش دادم.چون بار اولم هست گفتم ببینم چه جوریه تا بعد بیبینیم چی میشه.
من بیشتر وبگردی و کمی دانلود دارم.با این تفاصیل آسیا خوب هست دیگه؟
نقل قول:همه چی هست :10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259251
آره بابا ، کافیه ، البته 1 گیگ کمه ، ولی با 2 گیگ ، یا اگه خیلی بیافتی رو پی سی :31: 3 گیگ کفایت می کنه :10:نقل قول:
باز دمشون گرم به شما میدننقل قول:
به ما که سراسری هستیم کوفت هم نمیدن چی برسه به تخفیف اینترنت.
رفتم نگاه کردم دیدم.قیمتاش گرونه واسه من.اگه تخفیف ندن.پس نتیجه میگیریم بازم همین شرکتی که هستیم میمانیم
من امشب کمی غمگینم
آسمونم ابریه
هیشکی حرف نزنه که یه چک میزنم زیر گوشش
رفتم مخابرات میگه خط جدید نمیدیم !!! امکان این که pcm رو هم از روی خطتون برداریم نیست !!!
یکی بیاد فقط به صدای خسته و اشکهای من گوش بده
اگه کسی میتونه با ابراز همدردی گره ای از مشکلاتم باز کنه یک در دنیا و صد در آخرت خدا اجرش بده
ََِadsl که نشد نظرتون رو برای کابلی بگید چون پولم واسه وایرلس خیلی کمه این اینترنت کابلی چه جوریاست ؟؟ من که میخواستم خط بگیرم میرم کابلی میگرم به درک
فقط یکی بگه این کابلی رو کدوم شرکت میده و از کجا باید بگیریم یه خورده اظهارنظر کنه بلکه دلم آروم بگیره
چقدر دیگه آخ خدا یا این مردم مگه چه گناهی کردن که باید تاوان بی فکری یه مشت بی سواد و احمق رو بکشن آخه تا کی تا کی !!!!
بابا ناراحتی نداره که برو آزاد یه خط بدون pcm بخر منتقل کن به خونتون ( البته قبلش با مخابرات یه هماهنگی کوچک بکن ببین این کارو می کنن یا نه ، الیته قاعدتا باید بتونن انجام بدن)نقل قول:
بعد هم حله دیگه
درست میشه غصه نخور
مخابرات ولنجک که اذیت نمیکرد ! :41:نقل قول:
بازم برو . برو پیش رئیسشون یه داد بزن.
سلام
مرسی وحید عزیز ولی رفتم با معاونش صحبت کردم
گفتن برای امکان سنجی باید اول خط بخری بعدش ببینیم میشه یا نه بعد هم اگه که نشد نوبتت رو حفظ میکنیم برای دور بعدی که اونجا ظرفیتش باز شد شما رو جابجا کنیم
و هفته دیگه هم قیمتش نصف میشه یعنی هر خط میشه 50 تومن
والا خودمم توی همین فکرم امروز میرم ببینم میشه من یه خط برای خونه یکی از فامیلامون که سه تا از خونه ما بالاتره بگیرم بعدش انتقال بدم !!! ولی میترسم بگه وقتی که نمیشه خط بدیم قاعدتا نمیشه انتقال هم بدیم
حالا میریم ببینم چی میشه اگه هم نشد ناچارا باید با همین دایال آپ ( لاکپشت )) بسازیم..
تایید می شه ، معاون و رییس معمولا آدم تر اون کارمندان زبون نفهم اند :31:نقل قول:
برو پیششون بشی حرف بزن ، اگه جواب نداد ، تاپیک Pcm بالاست ، بخون اش حتما ، من هم سعی می کنم که اون جا یه پست بزنم که کامل همه چی رو بگم :10:
در حال حاضر وضعیت خیلی افتضاحه ، پشتیبانی میگه مشکل از مخابرات هست و زمانی هم به ما اعلام نکردند که چقدر طول میکشه .
لطفا دوستانی که از سایر isp ها به غیر از داتک اشتراک دارن ، اعلام وضعیت کنن ! ( : دی ) ببینیم واقعا مشکل از مخابراته یا نه .
بازم قطعی ها شروع شده! خدا به خیر بگذرونه:41:
میتونی اینجا پیگیری کنی دوست عزیزنقل قول:
منبع: آخوند :27:کد:http://www.irantelecom.ir/bazresi/complaint.aspx
نقل قول:
دیگه درست شد اگه خدا بخواد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاتل- در حال دانلود
مشگل نه این که نیست ولی مقطعیه نیم ساعت یا حد اکثر یکساعت.
شاتل
اختلال در خطوط اصلی اینترنت بین اروپا و آسیا
آنلاين- همشهری آنلاین:
خطوط ارتباطی تلفن و اینترنت بین اروپا، خاورمیانه و آسیا به دلیل ایجاد قطعی در کابلهای زیر دریایی دچار اختلال شدهاند
گمان میرود که کابلهای FLAG FEA، SMW4 و SMW3 در نزدیکی شهر مقدونیه در مصر به کلی قطع شدهاند که این اختلال خطوط زیر دریایی بین مدیترانه و کانال سوئز را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد.
اختلال دیگری نیز در خطوط GO در 130 کیلومتری جزیره سیسل ایتالیا گزارش شدهاست.
در پی این اختلالات متخصصان هشدار دادهاند که تعمیر خطوط چندین روز به طول خواهد انجامید و قطعیهای شبکههای تلفن و اینترنت میتواند تأثیرات جدی بر اقتصاد و تجارت منطقه داشتهباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت دقیق این اختلالات هنوز اعلام نشدهاست ولی دقیاقی قبل از اعلام قطعی خطوط، حرکتهایی در گسلهای نزدیک مجمعالجزایر مالتا در جنوب ایتالیا مشاهده شدهاست.
شرکت مخابرات فرانسه در بیانیهای اعلام کردهاست که "علت قطع خطوط که در دریای مدیترانه و بین سیسیل و تونس در خط ارتباطی سیسیل و مصر بودهاست؛ هنوز مشخص نیست.
این شرکت همچنین اعلام کردهاست که برای رفع مشکل در خطوط ارتباطی بین ایتالیا و مصر کشتی را به این منطقه اعزام کردهاست ولی رفع کلی اختلال تا 31 دسامبر طول خواهد کشید.
این اختلال 65 درصد از ترافیک اینترنت هند را با مشکل روبرو ساخته است و این در حالی است که خدمات رسانی به سنگاپور، مالزی، عربستان سعودی، تایوان و پاکستان نیز با دشواریهایی روبرو بودهاست.
در ابتدای سال 2008 نیز همین خطوط در همین منطقه دچار اختلالاتی مشابه شدهبود.
کد:http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=75416
سلام
آقا امروز رفتیم مخابرات ولنجک ساعت 8 صبح رسیدم دم در
رفتیم تو و با خانوم صالحی صحبت کردیم گفتیم دیروز اومدیم گفتین نمیشه
ما یه فامیلی داریم خونشون بالاتر از خونه ماست میشه برای اونها سیم کشی کنین یه خط جدید بدید و بعد من بیام اون خط رو منتقل کنم به خونمون گفت اولویت با کسانی هست که میخوان در منطقه شما رزرو کنن اگه خط اونها وصل شد بعدش نوبت به شما میرسه که در مرحله دوم هستید یعنی انتقال خط
یعنی بازم ضرر یعنی هیچی به هیچی با شکایت هم کاری درست نمیشه چون صاحب قبلی خونه الان اردبیله (( از شانس گوه ما ))
نه میشه بری بگی بیاد شکایت کنه نه هیچی
قیمت خط هم 50 تومن شده من بیخیال دی اس ال شدم دهنم رو توی این هفته ....... حالا میخوام برم سراغ وایرلس البته اون هم دیدم قیمتهای داتک از سی و پنج تومن شروع میشه منم نمیتونم هزینه کنم فقط می مونه کابلی کسی سراغ داره ؟؟؟
اصلا در مورد این اینترنت کابلی کسی چیزی میدونه یه راهنمایی کنه من بیچاره بدبخت بدشانس هم بتونم یه اینترنت خوب و مرغوب داشته باشم (( یه چیزی بگم اینترنت ایرانسل وی گوشیم سرعتش از مال خونه بیشتره دیگه بگیر خط خونمون چقدر افتضاحه ))
اینم یه خبر دیگه:
ایران حائز رتبه اول قطعی اینترنت منطقه شد
حالا ما میتوانیم ادعا کنیم که در قطعی اینترنت، رتبه اول منطقه را داریم؛ چرا که با رکورد 190 بار قطعی شبکه اینترنت کشور طی یک سال، گوی سبقت را از تمام کشورهای همجوار ربودهایم.
کد:http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=74854
نقل قول:
معلوم نیست باید چی کار کنیم
بخندیم یا گریه!....
حق بده عصبانی باشم :47: :47: :47:نقل قول:
شما رفتی اون لینکی که دوستان گذاشته بودن ؟ این پست رو خوندی ؟ :47:
رفتی یه سر بزنی ببینی که شکایت باید چطوری سند کنی ؟ شرایط شکایت چی هست اصلا ؟ :47:
به صاحاب خط چی کار دارن اون ها ، برو فرم رو پر کن ، اصلا تو لازم نیست کاری بکنی ، تنها کاری که لازمه انجام بدی ، یه کم کا اینترنتی هست ، یه کم تلفنی ، یه کم مرتب صحبت کردن پای تلفن با مسول بازرسی ، یه کم جیغ زدن سر کارمندان مرکز ، به خصوص شاخ شدن جلوی معاون و رییس ، اینقده حال می ده :31: لــــــــــول :31:
و در آخر هم صبر و دعا تا درست بشه ، ان شاالله ...
گوش از من ،یه سر بزن ، بعد سوالی داشتی ، بپرس تو همون تاپیکی که اینجا لینک از تک پست می ذارم .
ادامه بحث اون طرف :
عجله هم نکن تو سند کردن شکایت ، سوالی داشتی ، بپرس ، همه چی که دستگیرت شد ، بعد سند کن ، و بعد هم توکل به خدا :46: :10: :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3309548&postcount=40
آخوند جون
آقا شما میگی چیکار کنیم درخواست خط جدید بدیم میگه نمیشه
میگیم پی سی ام رو بردار میگه نمیشه
به نظرت با داد و فریاد کردن راه درست میشه ؟؟؟ حالا شکایت و فرم سایت مخابرات رو پر کنیم و سند کنیم آخرش چی میشه به نظرت چیزی حل میشه وقتی یارو میگه نه (( مرغ یه پا داره )) شانس گوهمون هم یه پارتی توی این مخابرات نداریم همیشه هم کارمون پیش مخابرات لنگ بوده حالا نظرت چیه اصلا اگه میدونی اینجوری میشه خودت ردیفش کن یه شبرینی تپل هم مهمون منی خوبه ؟؟
راستی این که فرصت هم ندارم نیگا کنم دلیلش سرعت کم اینترنته خوب میدونی که من دایال آپ دارم فقط به درد چت میخوره دهن صاف مکینه چهارتا پیج رو باز میکنه واسه همینه نمیتونم بین این همه تاپیک بگردم علافی زیاد + پول تلفن اینها ست
آقا من همین الان متنشو پر کردم به درک ببینیم چی میشه
نوشتم من سرویس ای دی اس ال میخوام متاسافنه خط مربوطه پی سی ام هستش چندبار رفتم به مرکز هربار وعده میدن برای برداشتن این خط ولی متسافانه همکاری نمیکنن میخواستم لطف کنین پیگیری کنین !!
آخوند فقط یه چیزی صاحب خط اردبیله هاااا از اون ترکهای تیزه بفهمه پوستمونو میکنه !!!! قضیه تو آستین رفتن و اینها نشه ؟؟؟
من به اندازه کافی با این یارو درگیری دارم ولی این مدل دیگه خیلی سخته میترسم خطر مطری نداره ؟؟؟؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید دکمه ویرایش رو برای همین مواقع گذاشتن
چشم (( مقصر این دایال آپ لاکپشته که نمیزاره من ویرایش کنم واسه همین میام از جواب سریع استفاده میکنم دیگه تکرار نمیشه ببخشید )))
:31:نقل قول:
توی متن که متاسفانه رو به همون شکل ننوشتی ؟!!! (شوخی میکنم میدونم تند تند نوشتی اشتباه شده )
ببین اینقدر غصه نخور ، فوقش اینه که تا زمانی که بتونی از امکانات ADSL استفاده کنی ، یه کارت --- میگیری ، با همون دانلود Offline میتونی نیازهات رو تا حدی جبران کنی ، حداقل مسائل مربوط به دانلود رو ، بدون اینکه یک ریال پول بدی ، برای دانلود Offline باید فقط هزینه کارت --- و دیش رو باید پرداخت کنی ، سرعت دانلود هم نسبت به ADSL ایران خیلی بالاتره .
همینطور میتونی از همون طریق از اینترنت استفاده کنی (در این حالت باید هزینه پرداخت کنی ) ولی به هر حال نگران نباش ، کار نشد نداره .
دوستان این تایپک برای اینترنت صیا کجاست ؟
تاپیکش بنا به صلاحدید مدیران فعلا قفلیده شدهنقل قول:
بحث هم راجع به این شرکت ممنوعه و اخطار داره
سلام با روزی یه ساعت وبگردی با ای دی اس ال 128 جدودا چند مگ مصرف میشه ماهانه؟؟؟؟
میخوام یه محدود بگیرم
نامحدود خیلی گرونه اینجا
128 نامحدود میشه 32 تومن
با یک یا دو گیگ هم کافیتون خواهد بود. 10 هزار تومن حدودا .نقل قول:
اقا متاسفانه شانس وقتی بیاد گندش بیاد یکی یکی نمیاد دوتا دوتا میادنقل قول:
داداشم من اگه دیش داشتم که دیگه اصلا سراغ دی اس ال نمیرفتم مشکل اینجاست خونه نیمزارن (( رسیورم داره خاک میخوره )) قضیه اینترنت ماهواره ای سالهاست توی گوش منه ولی نمیشه از دست اون اومدیم سراغ دی اس ال اونم که نیمشه تو دیگه فکرشو بکن من اینجا چیکار میکنم .........................خداااااااااا ااااااااااا:19: