قاب اورجینال i8510 چنده ؟ چند تعویضش می کنن ؟
گوشی من از بس دستم گرفتم پشتش بعضی جاهاش رنگش رفته !!!
:-(
Printable View
قاب اورجینال i8510 چنده ؟ چند تعویضش می کنن ؟
گوشی من از بس دستم گرفتم پشتش بعضی جاهاش رنگش رفته !!!
:-(
با تشکر از دوستاننقل قول:
این مراحل را انجام داده ام وگوشی مودم را می شناسد
اما همانطور که می دانید برای اتصال به اینترنت باید یک کانکشن ساخت و user name و password را تعریف کرد
که این کار در لب تاب آسان است اما نمی دانم در گوشی i8510 باید چه کار کنم.
user & pass نمیخاد !نقل قول:
اگه خودت پسورد دادی باید اونو وارد کنی ... البته تو یعضی از مودما یه عدد میدی خودش 8 تا پسورد بهت میده که باید از اونا استفاده کنی
اگه منظورت یوزوی هست که از شرکت گرفتی که اصلاً نیمشه با گوشی وارد کنی ... باید با pc بری تو ie بعد بزنی 192.168.1.1 بعد تو تنظیماتش یوزو پسو وارد کنی همینطور vpi و vci که باید اینارو از شرکت بگیری ... بعد از وارد کردن اینا دیگه گوشی راحت وصل میشه
سلام دوستان، من گوشیو رو همین دیروز خریدم و باهاش کلی هم تماس گرفتم ولی دیشب روی صفحه ی اصلی اون بالا سمت چپ نوشته که آفلاین و به جای علامت شبکه ضبدر هستش،میشه منو راهنمایی کنید، خیلی فوری هست، مرسیو
سلام.نقل قول:
ببین دوست عزیز الان شما گوشیو آفلاین کردی یعنی در شبکه نیستی ولی میتونی از خود گوشی استفاده کنی.
برای خارج شدن از این وضعیت دکمه خاموش یا همون قطع تملس رو چند ثانیه نگهدار تا منوی چند گزینه ای که شامل
پروفایل ها هست بیاد. بعد روی گزینه general بزن تا گوشی به حالت معمولی در بیاد و در طول چند ثانیه می بینی
که آنتن ظاهر میشه.
روش دیگه : menu > settings > profiles > general
موفق باشی:20:
راستی چند خریدی؟
من امروز می خواستم یه بازی جاوا نصب کنم. تا یه مراحلی رفت ولی یه دفه از قسمت نصب رفت بیرون. بقیه رو امتحان کردم دیدم همه فایل های جاوا و سیمبین ایجوری هستن. گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی درست نشد. چه کارش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
شما ریست فکتوری کن به احتمال زیاد درست میشه.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بسیار پایین album توی قسمت camra & album با آپ دیت درست مشه؟؟؟؟
ورژن گوشی من اینه:
software version: I8510XXHK1
custom version: I85100MXHL1
ممنون میشم اگه جوابمو بدین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
دیروز علائدین بودم. قیمت گوشی هنوز 410 الی 420 هستش. یکی از فروشنده ها گفت دسته دوی این گوشی خوب فروش میره
چون تو بازار کمه.
نقل قول:
اگه 300 تومن بخرن یه 250 میزاریم روش امنیا 2 :40: میخریم
بیشتر.باید تا 320 هم بخرن. قیمتش خرید دست دو رو نپرسیدم. شما از قیمت امنیا 2 خبر داری ؟نقل قول:
قیمت جهانیش 550 تومنه تا بیاد ایران ببینیم چند میشه
ایا نرم ازار و تم N96 روی I8510 نصب میشود؟
حسن جون...بیخیال امنیا پرو شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...:31:نقل قول:
گه 300 تومن بخرن یه 250 میزاریم روش امنیا 2 میخریم
آره مثه مرد :5:نقل قول:
نمیدونم :دینقل قول:
حسن جون...بیخیال امنیا پرو شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...
یکی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
سرعتش تو اون البومش یکم پایینه
وقتی بازش میکنی اولش یکم طول میکشه تا لود بشه بعدش بد نیست
ممنون حسن جان
بچه ها یه کاری کردم که فک میکنم الان صداش توو هدفون خیلی خیلی بیشتر شده نسبت به قبل !!!
رفتم با سوزن اون پوشش سیاه توو هدفون رو برداشتم . . . ! اول این سفیده که میره توو گوش رو برداشتم بعد با سوزن اون پوشش سیاه رو جدا کردم و بعد دوباره اون سفیده رو گذاشتم و حالا وقتی آهنگ گوش میکنم احساس میکنم صدا توو هدفون 2 برابر شده جوری که گوشم درد میگیره و نمیتونم صداش رو تا آخر بلند کنم . . .
الان یه هفته هست که اینکارو کردم و الان هم هیچ مشکلی واسه هدفون پیش نیومده و خیلی عالیه . . .
سلام
ببین من امکانات امنیا 2 رو بررسی کردم تنها چیزی که بالاتر از i8910 داره پیکسل هاست. i8910 که خیلی بهتره.نقل قول:
تا حدودی درست میفرمایید. فقط اینکه با این روش قبل از هر بار استفاده از هندزفری باید گوش ها رو به طور کاملنقل قول:
تمیز کنید:31:
ولی صداش خیلی توپ شده یعنی حرف نداره . . .نقل قول:
دیگه هیشکی نمیتونه بگه صداش توو هدفون کمه . . . :21:
سلام دوستان کسی راهی یا نرم افزاری سراغ داره که بشه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد لطفا روش تست شده رو به من بگید ممنون میشم
سلام ميگم برا اين گوشي مثل گوشي هاي نوكيا كه نرم افزار nsu دارن و باش ميشه گوشي رو با كامپيوتر اپديت كرد هست اسمش چيه ميشه بزارين يا يه راهي بگين كه گوشي رو با كامپيوتر و با اتصال مستقيم به اينترنت اپديت متن بدون مشكل ( اينترنت پر سرعت دارم)
عزیز اینم میتونی از برنامه pc studio قسمتی که نوشته software update آپدیتش کنی.:46:نقل قول:
گوشیم یکم دیونه شده بود. ریست فکتوری کردم درست نشد. با کد 7370 ریست کردم حالا دیگه کلا دیوونه شده. وقتی گوشی رو روشن می کنم و وارد قسمت مسیج میشم دیگه از اون قسمت نمیره بیرون و در حال اجرا میمونه. وقتی برای مسیج ها می خوام به جای فون مموری از مموری کارت استفاده کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و باز هم از همون فون مموری استفاده میکنه.
دیگه نمی دونم چه کار کنم:41:
ممنون میشم راهنماییم کنید:19:
بعد از ریست کردن با کد 7370 دوباره ریست فکتوری کردم بهتر شده. الان هم تنها عیبی که داره اینه که نمی تونم حافظه مورد استفاده برای مسیج ها رو روی Mass Memory بذارم و هربار که این گزینه رو انتخاب می کنم دو باره همون phone memory رو نشون میده. چه کار کنم که این مشکل هم حل بشه؟
بله. البته باید ورژن جدید PC STUDIO رو دانلود کنی. البته مطمئن بشو که اون موقعی که میخوای آپدیت کنینقل قول:
سایت سامسونگ آپدیتش رو رو سایتش ارایه کنه.
موفق باشی
سیم کارتای مختلف رو یه چند بار بذار و با اون ها هم همین کارو بکن شاید درست شد.نقل قول:
موفق باشی
فایده نداشت. حتی بدون سیم کارت هم همتحان کردم ولی جواب نمیدهنقل قول:
شاید از اینکه که یه تنظیمات دیگه بهم خورده که این اجازه رو نمیده ولی چه تنظیماتی نمیدونم:41:
تا حالا هم هزار بار ریست فکتوری کردم ولی بی فایده بود.
به جز این ها هم راه دیگه ای هست که بشه گوشی رو ریست کرد؟
برای من Software Update نداره. از همون برنامه که توی سی دی بود استفاده می کنم. باید ورژن بالاتری رو داونلود کنم؟نقل قول:
اگه این طوریه ممنون میشم لینکش رو بدید
یکی نیست تا به این تاپیک سر بزنه؟:41: نکنه شما همتون مثل من درگیر دانشگاه شدید:19:
برای استفاده از حافظه Mass memory واسه مسیج ها امتحان کردن با مموری کارت عوض می کرد ولی هر وقت mass memory رو انتخاب می کنم هیچ چیزی تغییر نمی کنه:41:
دیگه تمی دونم چه کار کنم
ببین ورژنش اینه 4.2.24.9نقل قول:
سی دیش تو جعبه i8910 هست.
موفق باشی
دقيقا من هم حدود 3 ماه پيش اين كارو كردم.صدا عالي شد الانم مشكلي ندارهنقل قول:
این گوشی چرا اینقدر کمیاب شده تو تبریز از هر کی پرسیدم نداشت
فکر کنم به اون صورت وارد نمیشه. از مراکز اصلی فروش موبایل پرسیدی ؟نقل قول:
اره پرسیدم ندارن میخاستم بدونه اگه تو علا الدین هست پنحشنبه که میرم تهران بگیرمنقل قول:
آره تو علائدین حتما هست. فقط بدون گارانتی همون حدود 430 - 410 هست. حواست باشه خیلی هم حواستنقل قول:
باشه. سر برنامه نصب کردن و ... پول اضافه ندیا !
اگه خواستی بگو بگم از کجا بگیر.
موفق باشی
با سلام.چند سوال در مورد ورژن جدید برنامه ی Samsung PC Studio.در مورد آپدیت این گوشی از طریق این نرم افزار میخواستم بگم که وقتی میخوام آپدیت کنم مینویسه downloading update file from
Server.پس اون صفحه ای که ورژن گوشی رو شناسایی میکنه و ورژن آپدیت رو هم میگه کجاست؟لطفا یه توضیحی بدید.سوال بعدی اینکه این روش آپدیت با روش فلش فرق میکنه یا نه اینم همون فلشه ولی به روش نوین؟!درمورد ورژنهای مختلف فریمورها چطور؟با روش فلش ورژن فریمور انتخابی هست.ولی این که این طور نیست؟بعد از آپدیت تغییرات مثل حالت فلش خواهد شد یا بازم فرق خواهد کرد؟با تشکر.
برنامه ی memory patch که روی سایت samsungmobile برای دانلود هست به چه درد میخوره؟
با سلام.دیروز یه بازی کاملا جدید به نام wwe smackdown 2010 که یه بازی کشتی کج هست رو گوشی نصب کردم ولی قسمتهای مختلف بازی مشکل داشتن مثلا موقع انتخاب بازیکن،بازیکنها اصلا مشخص نبودن و در آخر هم موقع رفتن به مرحله ی بازی کردن از بازی میپرید بیرون!!یه مدت پیش ورژن 2009 همین بازی رو هم روی گوشی نصب کردم که بازم مشکل داشت (روی loading گیر میکرد). جالب اینجاست که همین ورژن 2009 روی یه n72 تست کردم به راحتی هرچه تمام تر اجرا شد و هیچ مشکلیم نداشت!(حالا این گوشی کجا و n72 کجا!!) خب حالا به نظر شما مشکل ار کجاست؟از نرم افزار گوشیه که با آپدیت حل میشه؟از بازیه؟ی از چیز دیگه هست؟خواهشا یه جواب درست و حسابی و آگاهانه بهم بدید چون این موضوع تا حدودی برام مهمه.با تشکر فراوان.