in saite ramzine moshkeli dare ke baz nemishe?
Mazerat.emkan farsi neveshtan ro nadaram
in saite ramzine moshkeli dare ke baz nemishe?
Mazerat.emkan farsi neveshtan ro nadaram
Dadash eshtebah nakon.vala gaj behtare.kheyli khob dars dade.man ghalam chi dino zendegi hamishe bala 90 mizanam.ba hamin gajنقل قول:
این لینک دانلود مستقیم کتاب هاش از خود سایتش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نتونستید دانلود کنید اینم یه لینک کمکی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
شک نکن دین و زندگی همگامان بهترین کتاب دین و زندگی کنکوره.توی این صفحه:نقل قول:
در مورد دین و زندگی همگامان توضیح دادم.موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=272
منظورتون اينه كه كتاباش پيدا نميشه يا قيمتش خيلي بالاست ؟؟نقل قول:
قیمتش که احتمالا حدود 6-5 تومن باشه. اگه هم توی کتابفروشیها پیدا نکردید، با دفتر انتشارات تماس بگیرید براتون پست میکنند. سایتش هم daryaft-pub.com هست که میتونی pdf چند صفحهی کتاب را ببینی.نقل قول:
ای بابا کاش زودتر میومدم اینجا من همین دیشب کاج سفیدو خریدم:13:نقل قول:
کتاب کلاس دیفرانسیل
کتاب تست دیف و ریاضیات پایه جلد 1و 3
کتاب کلاس فیزیک پیش 1
کتاب کلاس گسسته
بچه ها قیمت این کتابا چنده
کتابا رمزینه اند
دوستان جواب دادند:46:نقل قول:
کتاب کلاس دیفرانسیل: 10800
جلد1 تست دیفرانسیل: 9800
جلد 3 تست دیفرانسیل (ریاضیات پایه): 7900
کتاب کلاس فیزیک پیش1: 11500
کتاب کلاس گسسته: 8900
- ریاضی تجربی؟ (تست)
به نظرتون اگه تستای حسابان رو کارکنه که سطحش واسه تجربی ها بالاست،فایده داره یا باید کتابای تجربی بخونه؟اگه آره چی توصیه میکنید؟
- واسه زیست شناسی بجز خیلی سبز کتاب خوب دیگه ای تو بازار هست؟
- واسه زمین شناسی مبتکران خوبه؟ کسی کتاب بهتری می شناسه که امتحانشو پس داده باشه و مورد تائید باشه؟
- واسه زبان بجز کتابای شهاب اناری کسی کتاب بهتری پیشنهاد می کنه؟
- واسه زبان فارسی هامون سبطی یه کتاب دو جلدی داره که مبتکران چاپ می کنه اونو بگیریم یا صبر کنم این کتاب جدیده که دریافت می خواد منتشر کنه بیاد تو بازار؟
- آمار به جز گاج چی خوبه؟
- فیزیک رمزینه خوبه یا اندیشه سازان؟ (به این یکی خیلی دقیق جواب بدید لطفن طرف فیزیکش می لنگه و اصلن از فیزیک خوشش نمیاد)
- تست ادبیات؟
* دوستان یکی که من باهاش رودربایسی دارم ازم خواسته بهش کتاب معرفی کنم یه جورای پای آبرو وسطه.تروخدا زود جواب بدید( و البته دقیق) تا من شرمنده نشم.شرایط بس ناجوانمردانه سخت است !
نقل قول:
سلام به دوستان گرامی:40::40:
من کتاب زبان فارسی مبتکران را دارم ..هردوجلدشو اما کنکوری نیست:41::41:و کاملا با ترتیب کتاب متفاوته و توصیه میکنم کتاب گاج سبز ...میدونی چه جوریه ؟!!!اول هر درس را اومده نکاتش را گفته و بعد تستهای کنکور را و تالیفی برات قرار داده:20::20:
فیزیک مبتکران خوبه تالیف محمود زاده...ادبیات مبتکران (تستهای چهار گزینه ای )
خب دوستان جواب منو بدید :برای کنکور تخصصی زبان ،کتاب لغات و اصطلاحات مبتکران تالیف شهاب اناری گرفته ام ...میگن بهترین کتاب برا کنکور زبانه ؟!!!درسته ؟!!
ببینم دین وزندگی مبتکران کتابش چه جوریه؟!!!من ندیده ام برای سال دوم وسوم انتشار کرده باشه ..فقط یه جا دیدم نوشته بود،کتاب جامع دین وزندگی چاپ مبتکران:20: ولی خودم از گاج سفید استفاده میکنم...گاهی اوقات هم قلم چی (از سوالاتش خوشم نمیاد ) این که میگید همگامان دیگه چه ویژگی هایی داره؟!!!تازه شنیده ام گاج یه کتاب مخصوص احادیث و ایات چاپ کرده...کسی از اون استفاده کرده ؟!!!!:rolleye::rolleye:
البته این کتاب بدرد کنکور نمیخوره ولی واسه امتحان نهایی و امتحانایی دیگه (منظور تشریحیه) عالیه. اگه شما برای کنکور میخواین سمت این کتاب نرین.نقل قول:
برای زیست بعد از کتاب سبز کتابهای محوری مهروماه هم خیلی خوبه البته باید قبلش کتاب رو مطالعه کنین بعد برین سراغش . ریاضی تست تجربی اینا خوبن: نوبل/خیلی سبز/مهروماه (بررسی کنید ببینید کدوم رو میپسندین)
چون فیزیک رمزینه رو ندیدم نمیتونم نظری بدم ولی اندیشه سازان عالیه. بقیه رو هم نظری ندارم واسه اینکه الکی خرج رو دستتون نذارم بچه هایی که واردترن جواب بدن
درسته که اکثر سوالاش تشریحیه اما من برای فیزیک 2که استفاده کردم ،راضی بودم ودر انتهای همون جواب تشریحی ،نکات مهمی داشت کهواقعا به درد میخورد...و اخر هرفصل هم که سوالات کنکور را اورده بود ،راحتتر از سوالات خودش جواب میدادم
دوستان میشه بگید برای درس جبر و احتمال چه کتابی را بگیرم...کتاب گاج سفید که با ریاضیات گسسته با هم هست را دارم ولی چون سال سوم هستم فقط مباحث مربوط به سال سوم را میخونم ...شما دیگه چه کتابی را معرفی میکنید؟!!!:11:
کتاب برای پیام ایه کتاب نشر الگو خیلی کتاب خوبی هستنقل قول:
برای تست هم که بین جامع گاج و جامع نشر الگو(انرژی اتمی)صحبت میشه من جفتش رو دارم
خلاصه هاش که خیلی مثل همه ولی تست بنظرم تست های نشر الگو سنگین تره
داداش؟:20:اسمم که تبسم ِ :11:نقل قول:
بگذریم این بالا گفتم من جفتش رو دارم ولی بشخصه درصد های گاجم بالاتر از انرژی اتمی چرا نمیدونم؟
و خودم کتاب انرزی اتمی رو بیشتر میپسندم
توی خلاصه هاش هم با اینکه خیلی شبیهن نشر الگو بهتر کار کرده
:11:
نه همینجوری گفتم خب هر کسی یه شرایطی داره:46:نقل قول:
گاج سفید رو دست کم نگیر خیلی کتاب خوبیهنقل قول:
در کنار اینکه بیشتر از هر چیز میتونی به همون خوندن و به عبارتی بلع و هضم کتاب:27:تکیه کنی
برای نکات و اینها هم واقعا کفایت میکنه خودت رو اذیت نکن
دوستان برای درس جبر و احتمال چه کتابی را تهیه کنم؟!!!کتاب مبتکران را دیدم اما خیلی حجمش زیاده و فوق العاده وقت گیر به نظر میرسه اما کانون سبز (نکته ها وروش ها)کامل و جامع نیست و زیاد ازش خوشم نیومد اما کانون ابی میگن بد نیست ،اره ؟!!! گاج دارم اما با ریاضیات گسسته ترکیب شده و برای سال سومی به درد نمیخوره ،نه ؟!!
بچه ها شما واسه تحلی چی میخونین؟
از این کتابا تو بازار کدوم اموزشی تره.مفهومی؟؟
اگه قصدت امتحان نهایی که یه گاج سیاه بگیر.نقل قول:
اگه واسه کنکور لازم داری.مبتکران.همون که عکس هندونه رو جلدشه
کسی که از من خواسته کتاب معرفی کنم سوم ِ.نقل قول:
زبان فارسی واسه کنکور نمیخواد که واسه اینکه کلن تسلط پیدا کنه و الخ می خواد.تو که میگی این کتاب رو داری ترتیبش رو کار نداشته باش کلن چه جوریاست؟ به درد همه جور آدم می خوره؟(ضعیف و متوسط و ...)خوب توضیح داده.
بعد از خوندنش آدم میتونه ادعا کنه تو زبان فارسی کلی چیز حالیشه و ...؟
*واسه کنکور اختصاصی هم شهاب اناری یه کتاب 4 جلدی داره که دو جلدش گرامر کاربردی و دو جلدش درک مطلب و ... است.چاپ نمیشه باید بگردی پیداش کنی.احتمالن این رو گفتن و گرنه من اسم اون کتاب رو به عنوان کتاب اصلی واسه اختصاصی نشنیدم (میگن مکمل خوبیه)
واسه زمین شما الان از کتاب خاصی استفاده می کنید؟نقل قول:
درمورد زمین اصلن کتابی رو توصیه می کنید یا خوندن کتاب درسی کفایت می کنه؟(طرف حاضر نیست بی خیال زمین بشه)
در مورد ریاضی پیش تست گاج رو دیدید؟
واسه ریاضی پایه تست های ریاضی رو توصیه می کنید؟منظورم حسابان و ... است.
راستی من دیدم که بعضی از مباحث کتاب پیش ریاضی تجربی ها با ماها مشترکه مثل مقاطع مخروطی و کاربرد مشتق و انتگرال و معادلات خطی و ... کتابای مخصوص ریاضی ها رو توصیه می کنید؟
طرف درسش خوبه و معدلش حدود 19 است.
نقل قول:
من زمین اندیشه سازان دارم ولی معمولا نمیرسم ازش استفاده کنم . البته واسه این آزمون برای اولین بار دارم ازش استفاده میکنم . بنظرم کتاب جالبیه . البته کتاب خیلی سبز هم یه زمین شناسی تازگیا داده اونم یه نگاهی بندازه بنظرم اگه از اندیشه سازان بالاتر نباشه پایینترم نیست چون این اندیشه سازانی که الان توی بازار داره تجدید چاپ میشه ویرایش نشده و ممکنه کمی مطالبش کهنه بزنه
ریاضی پیش تست گاج رو خیلی تعریفشو شنیدم . بانک کتاب هم که بری بگی تست ریاضی پیش چی خوبه فوری میگه گاج . ولی حقیقتش چون خودم شخصا ندیدم نمیتونم نظری بدم
من خیلیا رو دیدم که رفتن سمت کتابای رشته ریاضی و جوابم گرفتن. ولی خودم این کارو نکردم چون به طور معمول مطالب درس ریاضی توی رشته ریاضی عمقی تر و بیشتره و وقت زیادتری میطلبه . ولی اگه خواستی این کارو بکنی پیشنهاد من دیفرانسیل محمد مهربانه که هنوز نیومده و به جرات میشه گفت 80 درصد کنکوریا منتظرن بیاد برن بگیرن. چون میگن مهربان قلم خوبی داره و مطالب رو خوب گفته
باز اگه خواستی این کارو بکنی با چند نفر دیگه مشورت کن
بابا یکی هم ما رو تحویل بگیرهنقل قول:
کانون مولف پایافرنقل قول:
کانون سبز مولف پایافرنقل قول:
ببین ...کتابش حال و هوای کنکوری نداره ...فقط اومده یه سری مطالب خارج از کتابو گفته و از زبانهای دیگه نیز مثال زده و برای من یکی جالبه ...حالاچون گفتی برای کنکور نمیخواد ،کتاب خوبیه و به درد متوسط به بالاست ...باید کتاب درسی را خوب بلد باشی...مثلا درس اول را در 20 صفحه توضیح داده که خیلی از مطالب ان برای داوطلب کنکور به درد نمیخوره اما برای کسی که دوست داره مطالب جالبی از زبان فارسی بدونه کتاب خوبیه و درجاهایی هم از طنز استفاده کرده !!!نقل قول:
بذار چند ویژگی دیگه اش را برات بگم :
مولفان :غلامرضا عمرانی و هامون سبطی
روی جلد کتاب نوشته : راهبردهای یاددهی-یادگیری
مثلا فهرستش تا اخر درس 3 اینه :
درس اول
1-واج چیست؟........................................ .................................................. ..............1
2-ایا میان واج ها و حرف ها تفاوتی هست؟
3-واج ها به چه گونه دسته بندی می شوند؟
دسته بندی صامت ها
4- قواعد واجی حاکم بر هجاهای فارسی
هجا چیست ؟
هجاهای فارسی بر پایه ی چه قواعدی ساخته میشوند؟.................................... .....................22
درس دوم :فرایندهای واجی (همانطور که میبینی درس دوم این کتاب با کتاب درسی متفاوت است)
1-کاهش .................................................. .................................................. ......24
2-افزایش
3-ابدال
4-ادغام........................................ .................................................. .................37
درس سوم :تکواژ-واژه
تکواژچیست؟.............................. .................................................. ......................41
تکواژهای ازاد و وابسته
تکواژهای صرفی و اشتقاقی
واژه چیست؟
گونه های ازاد یک واژه .................................................. ..................................54
البته اشتباه نشه ...نمیگم اصلا به درد کنکور نمیخوره،کتاب خوبی هست و از زبانهای دیگه نیز صحبت کرده اما به درد داوطلب کنکور نمیخوره و و خبری از تست هم نیست ...شما دوست عزیز اگه خواستی بخر :20:تازه پشت کتاب هم نوشته :
برنده ی تندیس و لوح سپاس....کتاب برگزیده ی وزارت اموزش و پرورش ....در پنجمین جشنواره ی کتابهای اموزشی رشد ....دربیانیه ی رسمی هیات داوران جشنواره درباره ی علت برگزیده شدن این کتاب چنین امده :برای زبان ساده ،صمیمی و بیان روشن کتاب ،و به خاطر تلاش در جهت درونی کردن ارزش های فرهنگی-انسانی از طریق معرفی جاذبه ها و بایستگی های زبان فارسی.
آیا توضیحاتم به درد شما خورد ؟!!!
اما توصیه ام برا کنکوریها فقط کتاب گاج سبز :5:
Motmaeni,ketabe khobiye?نقل قول:
هندسه تحلیلی گاج کتاب محوری (سبز) پیشنهاد میشه ... تست هم فقط مبتکران ، تست های بسیار خوبی و داره .نقل قول:
در مورد کتاب های سبطی باید بگم که خیلی خوبن هم راهبردهای یاددهی و یادگیری زبان فارسی ( 2 جلدی-مبتکران ) و هم تناسب مفهومی ( دریافت) ولی بگم که هیچ کدومشون مطابق با کتاب درسی پیش نرفته....
کلا مثل اینکه ادبیات ها ( آموزشی) مطابق درس پیش نمیرن ( کلک آرایه ها و تاریخ ادبیات هم تطابق با کتاب درسی ندارن)
دین و زندگی همگامان از همه بهتره ( من هم آیات و احدیث گاج و هم همگامان رو چند روز پیش خریدم کتاب گاج خوبه ولی اگه درسنامه همگامان رو خوندی می تونی از خوندن گاج صرفنظر کنی ولی اگه وقت و حوصله داشته باشی هر دوتاشو بخونی بهتره)
بالاخره زبان فارسی دکتر سبطی منتشر شد ولی نمیدونم چرا لینک دانلود نذاشته!:41:
کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=39
امار قیمتشو نداری؟:20:نقل قول:
بچه ها جایی هست که بتونی کتاب دانلود کنی؟
نه در مورد قیمتش چیزی نمیدونم ولی به احتمال زیاد اگه بخواد با بقیه رقابت کنه زیر 7500 (ولی ارزشش بیشتر از ایناست:46:)نقل قول:
منظورت چه نوع کتابیه ؟ آموزشی یا کتابای درسی ؟ قسمتی از کتابای رمزینه و خیلی سبز از لینکهای زیر میتونی دانلود کنینقل قول:
بچه ها جایی هست که بتونی کتاب دانلود کنی؟
رمزینه:
خیلی سبز:کد:http://ramzine.org/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=30
کد:http://www.kheiliii.com/index.php?option=com_ionfiles&Itemid=80
بچه ها این مهر و ماه سایت نداره ؟
یا جایی که بتونم کتابارو پستی بخرم ؟
سلام من تازه عضو شدم
ميخوام بدونم واسه شيمي كتاب انرژي اتمي خوبه؟
درضمن براي فيزيك 3 چي بگيرم؟براي هندسه پايه انتشارات طراحان وابسته به آيندگان چه طوره؟وبراي هندسه پايه چي بگيرم؟
راستي براي زبان مبتكران چه طوره؟خواهشا زود راهنمايي كنين فوريه
سلام دوستان
نظرتون رو درمورد كتاباي زير بگين
شيمي:انرژي اتمي
هندسه تحليلي:انتشارات طراحان وابسته به آيندگان
هندسه پايه:انتشارات فاطميه
زبان:مبتكران
راستي واسه تست فيزيك 3 چي بگيرم؟
بچه ها این امار کتاب ایاد فیلی به من میدید؟ من عربی واسه ازمون ها نمیخونم یه کتاب دارم که صرف و نجو جدا کرده و از ابتدا شروع به درس کرده ولی سطحش از دبیرستان بالاتر و تست هم نداره این عربی ایاد فیلی چجوری درس داده؟ همینجوری رفت جلو؟ یا مثلا درس 1 عربی2 درس 2 عربی 2.... در واقع میخوام مبحثی باشه و مباحثش هم ترتیب داشته باشه راستی قیمتش رو هم بگید
ممنون
نه امیر جون اتفاقا اصلا شک ندارم چون من پارسال از ادبیات هیچی نمیدونستم اصلا زدن تست های قرابت معنایی برام یه رویا بود ولی واقعا با قرابت معنایی دکتر سبطی الان مطمئنم خیلی راحت میتونم تست های کنکور بزنم بعدش هم من وقتی شنیدم آقای سبطی قراره زبان فارسی هم چاپ کنه دیگه لای رمزینه رو باز نکردم منتظر زبان فارسی دریافت موندمنقل قول:
مگه امیر شک داری به خوب بودنش
فقط من شک دارم که نکنه چاپ نشده همینجوری اسمش گذاشتن تو لیست چون من 3روز پیش زنگ زدم گفتن 2هفته بعد چاپ میشه حالا فکر کنم به خاطر قولی که داده بود(حداکثر تا پایان ابان) گذاشتنش تو لیست منتشر شده حالا تو فردا بپرس خبرشو به ما هم بده:46:
سلام بر بچه های تاپیک....به دلیل کمبود کتاب درست و حسابی توفیزیک....منبهتون2 تاکتاب رو پیشنهاد میکنم ....یکی که همون قلمچیه آبیه یکی دیگه هم کتاب تست فیزیک نوبل،تالیف احمد نادعلی(معلم فیزیک علوی،استاد خودمم بوده..)هر 2 تاشون خیلی خوبن و مکمل همن...اگه روشون مسلط بشین مثل من میتونین فیزیک کنکور رو روی بالای 70 حتما حساب کنید..البته من فقط کتاب تست معرفی کردم..کتاب آموزش رو اطلاعی ازش ندارم که کدوم خوبه..
موفق باشید دوستان...
آموزش هم هم ژرف انديان خوبه و رمزينهنقل قول: