فعلا دسترسي ندارم ولي تست ميكنم اميدوارم درست بشه. به هر حال ممنوننقل قول:
Printable View
فعلا دسترسي ندارم ولي تست ميكنم اميدوارم درست بشه. به هر حال ممنوننقل قول:
بابا این چه وضعشه آدم نمیتونه پست های قبلی رو بخونه اگه 24 ساعت نتونه بیاد توی فروم. من الان به تیم ملی ایران دعوت شدم و خیلی هم دارم خوب گل میزنم. راستی. یه ترفند توی ترنسفر بگم به اولین تیمی که بهتون پیشنهاد میده برید چون بالاترین حقوق همونه بعدش حقوق های پیشنهادی عوض افزایش کاهش پیدا میکنه
من هر دفعه با یه مشکلی برخورد می کنم ... حالا که سیستممو ازتقا دادم مشکلم پیدا کردن بازی هست .
راستش من تو یه شهرستان زندگی می کنم ... از یکی از خدمات کامپیوتری ها خواستم که بازی رو برام سفارش بده ولی اون گفت که تو برنامه چراغ خاموش گفتن که این بازیها نباید وارد بازار بشن !
خنده داره نه ؟
منم حالا مجبورم بازی رو از اینترنت سفارش بدم ..
دوستان یکی که بازی رو از اینترنت خریده و مشکلی نداشته ادرس به منم بده تا بخرم
ممنون
------------------------------------------------------
یوونتوس همیشه قهرمان ...
بعد چند فصل به تیم ملی دعوت شدید؟؟؟؟
من هنوز دعوت نشدم....روی تاپ پلیر بازی می کنم و پست اصلیم هافبک کناره بود که لان 2 پست دیگه هم بهش اضافه شده
هافبک وسط وهافبک دفاعی
ولی هنوز خبری از تیم ملی نیست
نقل قول:
بعد چند فصل به تیم ملی دعوت شدید؟؟؟؟
من هنوز دعوت نشدم....روی تاپ پلیر بازی می کنم و پست اصلیم هافبک کناره بود که لان 2 پست دیگه هم بهش اضافه شده
هافبک وسط وهافبک دفاعی
ولی هنوز خبری از تیم ملی نیست
رو تاپ پلیر بیشتر طول میکشه البته اگه پستت مهاجم باشه زودتر به چشم میای
نقل قول:
بابا این چه وضعشه آدم نمیتونه پست های قبلی رو بخونه اگه 24 ساعت نتونه بیاد توی فروم. من الان به تیم ملی ایران دعوت شدم و خیلی هم دارم خوب گل میزنم. راستی. یه ترفند توی ترنسفر بگم به اولین تیمی که بهتون پیشنهاد میده برید چون بالاترین حقوق همونه بعدش حقوق های پیشنهادی عوض افزایش کاهش پیدا میکنه
به نظر من دلیل نمیشه هر جا بیشتر پول بده بری اونجا برا مثال اگه رئال 300 تا پیشنهاد بده ولی اوساسونا 500 تا من با کله میرم تو رئال
آقا من اگه نسخه اورجیانل بازی رو بخوام بخرو کجا باید برم ؟
امسال هوس کردم جای اینکه همش با حریف هوش مصنوعی سرو کله بزنم حریف درست حسابی داشته باشم !
خیلی سخت نسخه اصلی گیر میاد
اگر هم باشه قیمت بالاست....البته اگه بگی از اونور اب برات بیارن بهتره
اطمینانش هم بیشتره
دوست من شما می تونید از فروشگاه سایت بخریدنقل قول:
آدرس :
کد:http://shop.p30world.com/products/009908.php
به نظر من شما باید به وقعیت تیم نگاه کنید ممکنه دو تا تیم ازت دعوت کنن یکیش تو جام باشگاههاست و یا جام یوفا و دیگری در هیچ جامی نیست اولی پول کمتری میده دومی بیشترنقل قول:
عقل سلیم می گه که اولی بهتره
فکر کنم ایراد از نصب بازی باشه یه باری دیگه نصب کننقل قول:
انشاءالله درست می شه
سلام به دوستان گل
اقايون من با سيستم :
cpu:intel quad-q6600
ram :geil 2 gb ddr2-800
vga:sapphire 3870hd -512mb gddr5
m.b:abit ip35 pro xe
h.d.d:samsung 320 sata 2
monitor:lg-19-lcd-w1952s
بايد اين بازي رو بتونم حتي بالاتر از هاي هم بازي كنم
ومن مشكلي كه دارم اين است كه بزي تو هر سه حالت يه موجي توي بازي هستش من اين مشكل رو تو بازي پرو 2008 هم داشتم اما اونجا وقتي هر سه تيك بخش ستينگ رو روشن مي كردم وبازي رو روي 16.9 ورزولوشن 1024*768 ميذاشتم درست مي شد و بدون هيچ مشكلي وبا نهايت كيفيت وروني بازي مي كردم
ولي من الان با ستينگ اين بازي مشكل دارم يعني هر كاري مي كنم نمي تونم اين خطي كه وسط صحفه مياد رد مي شه وبازي رو كند ميكنه رو درست كنم من خودم فكر مي كنم به خاطر وايد بودن مونيتور وعدم دسترسي به اون گزينه وسطي تو ستينگ باشه
حالا دوستان هر كدوم از شما كه مونيتور وايد 19 دارين لطفا بگين ستينگ رو چطوري تنظيمش كنم تا بازي خوب وبدون اون خط وسط بازي اجرا بشه ؟اگر دوستان بطونند ستينگ خودشون رو واسه من اينجا بذارند ممنون مي شم اميدوارم تونسته باشم مشكلم رو خوب بيان كنم
منتظر كمك هاتون هستم
در كل دوستان من بهترين تنظيماتو براي مونيتور هاي وايد 19 اينچ واسه اين بازي تويستينگش رو مي خام يعني تنظيما بايد چطور باشند در ضمن دوستان چرا تو ستينگ بازي اون گزينه وسطي غير فعال هستش راهي براي غعال كردنش هست ؟ چون فكر كنم مشكل با اون درست بشه
:11:دوست عزیز به نظرم اینکه بازیکن در حال پیشرفت هستش و آمارش پایینه درست نیست بره تو یه تیم مثله رئال و بخاد با مثلا نیستلروی رقابت کنهنقل قول:
اونجوری کمتر بازی میکنی و پیشرفتت کم میشه
باید تا 20 سالگی تو باشگاههای متوسط توپ بزنی تا به یه حد از پیشرفت برسی و بعد ..... BECOME A LEGEND :10:
نقل قول:
دوست عزیز به نظرم اینکه بازیکن در حال پیشرفت هستش و آمارش پایینه درست نیست بره تو یه تیم مثله رئال و بخاد با مثلا نیستلروی رقابت کنه
اونجوری کمتر بازی میکنی و پیشرفتت کم میشه
باید تا 20 سالگی تو باشگاههای متوسط توپ بزنی تا به یه حد از پیشرفت برسی و بعد ..... BECOME A LEGEND [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب معمولا اگه رو تاپ پلیر یا پروفشنال بازی کنی تا 3-4 فصل تیم بزرگی بهت پیشنهاد نمیده اما من مثال زدم و گفتم نباید به پول نگاه کنی باید به تیم نگاه کنی دوست عزیز:10:
دوست عزیز منم کارت 8800GT XFX دارم و واسه منم همین مشکل بودشنقل قول:
مانیتورم 19 واید ال جی هست
ولی بعد از آپدیت درایور کارت گرافیکم اون گزینه فعال شد و الان هم مشکلی ندارم ولی در کل فکر نکنم زیاد مربوط به اون گزینه باشه
درایورت رو آپدیت کن احتمال زیاد حلـــــــــــــــــــــــ ـــه:10:
نمی دونم یه چیز هست تو این بخش اینکه پس از یه مدت می ری تو ترکیت اصلی الان من تو بولتون به جای رائول بازی میکنم تو ترکیب اصلی رائل جانشین منه:31:نقل قول:
بله موافقمنقل قول:
من اصلا به این فکر نکردم که رئال مادرید یه بچه 17 ساله فسقلی رو میخاد چیکار :46:
ولی آخه تو چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود که بعد از 2 فصل اونم رو تاپ پلیر (!!!!!!) رفته منچستر و اونجا هم داره بازی میکنه و تیم ملی هم .......:18:!!!!! این واسم خیلی جالبه
احتمالا این دوستمون یه پدیده هستش:11: :46:
دوستان من این فایل و دانلود کردم و کارایی که گفته شده بود انجام دادم.نقل قول:
ولی وقتی میرم تو بازی تمام اسم بازیکنا به اسم تیمم شده و تو زمین بازی همشون باهم میرن دنبال توپ.
کسی Patch دیگه ای نداره این مشکل و حل کنه.
ممنون.
دوست من ممنون اگر ممكنه يك به يك نوع تنظيمات رو بنويس تا من هم وارد تنظيمات بازي خودم بكنم ؟ يعني:نقل قول:
اسكرين شات - رزولوشن - گواليتي - اپشن
اگه لطف بكني اين تنظيمات رو كه خودت الان باهش بازي مي كني ومشكلي باهاش نداري رو اينجا بنويسي ممنونت مي شم
اگه ممكنه اين بخش رزولوشن رو باجزييات دقيق بنويس
من هم این پچ رو اجرا کردم اما به مشکلی که شما گفتید بر نخوردمنقل قول:
این پچ فقط مشکل save ، become a legend رو حل می کنه
خیلی جالبهنقل قول:
آخه احتمالا الان دیگه تو تیم شما رائول 32-33 سالشه و شاید (شاید که نه صد در صد) نمره کلی که تو هر بازی گرفته از شما کمتر بوده که فیکس شدی
وگرنه شک نکن که این مربی که ماها داریم اصلا باج نمیده:5:
یه بار تو یه بازی دقیقه 60 اومدم تو بازی تیمم یه گل زد
14 دقیقه از ورودم گذشته بود که مربی منو دوباره کشید بیرون و یه هافبک دفاعی آورد تو زمین و سیستم رو 2-5-3 کرد:18:
خیلی عجیب و تحسین برانگیز بود
سلام
دوستان become a legend بهتون حال میده؟به من که حال نداد.دوباره رفتم سراغ مسترلیگ.
انصافا عجب بازی ساخته کونامی. بااینکه روی low و 600*800 بازی میکنم خیلی بهم حال میده،خیلی از مشکلات ورژن قبل هم رفع شده.
در ضمن یه سوال،تو 2008 موقع پنالتی دروازبان هیچ وقت وسط نمی ایستاد و میشد همه پنالتی ها رو زد وسط،درستش کردن یانه؟
من اول جانشین رائول بودم اما الان اون جانشین منهنقل قول:
قبلا که من جانشین رائول بودم اومدم تو بازی کمتر از 10 دقیقه من رو تعویض کرد اما الان حال می کنم تو ترکیب ثابتم
الان بعضی اوقات وسط می ایستهنقل قول:
من مستر هم بازی کردم فرق مستر با legend اینه که تو لیگند تیم ببازه به تو ربطی نداره اما تو مستر ببازی تو باختی
ببینید.نقل قول:
لیست اسم بازیکنا بعد از نصب این پچ چطوری میشه.
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://img204.imageshack.us/my.php?image=balerrorxk1.jpg
دوست من ممنون اگر ممكنه يك به يك نوع تنظيمات رو بنويس تا من هم وارد تنظيمات بازي خودم بكنم ؟ يعني:نقل قول:
اسكرين شات - رزولوشن - گواليتي - اپشن
اگه لطف بكني اين تنظيمات رو كه خودت الان باهش بازي مي كني ومشكلي باهاش نداري رو اينجا بنويسي ممنونت مي شم
اگه ممكنه اين بخش رزولوشن رو باجزييات دقيق بنويس
راستش آقا احسان من تعجب کردم یه بار دیگه بازی رو نصب کننقل قول:
اگر تو save لگند مشکلی نداری این پچ رو اجرا نکن
چشم عزیزمنقل قول:
من الان مغازه هستم
باید برم خویه واسط یه اسکرین شات بیارم
اندکی صبر کن داداش:10::40:
خوب حتما از پچه دیگهنقل قول:
بیخیال پچ شو دوست عزیز
ضمنا اون پچ مال وقتی هستش که شما هنوز تو ترکیب اصلی وارد نشدید
قربون داداش دستت طلا منتظرم /؟نقل قول:
توی این be a legend نمیشه دروازبان شد ؟!!!!!!!!!!
من که دیشب ساختم از دفاع بود تا حمله دروازه بانی نبودنقل قول:
مطمئنی؟مگه نمیگن فقط هافبک و حمله میتونی بشی پس تو چجوری دفاع هم میتونی بشی؟من که گیج شدم:19:نقل قول:
چقدر باید تمرین کنیم تا بریم تو ترکیب؟ استامینای من خیلی کمه زود تموم میشه!
برای ما که میشهنقل قول:
become a legend من مليتم رو زدم برزيل . رئال بتيس رو انتخاب كردم . يه 3 - 4 هفته اي با تيم تمرين كردم بعد 2 - 3 بازي سر نيمكت نشستم بعد يه بازي دقيقه 70 وارد بازي شدم يه گل هم زدم بازي هاي بعدي هم امتياز خوبي گرفتم و الان هم تر تركيب ثابت هستم . خيلي حال ميده
من آخر آخرا داشتم اسکیپ مچ میزدم توی تیم ملی هم توی اوج بودم یهو اومد بیرون نیمیدونم اخراج شدم یا کلا تموم شد؟ نکنه اشکال از اسکیپ های متوالی باشه؟
نه دوست عزیز در همه پستها می تونی بازی کنی غیر از دوازه باننقل قول:
حداکثر 9 هفته باید خوب تمرین کنی - استامینات هم قوی می شهنقل قول:
فکر کنم همون اشکال سیو هستش که اگر به دو سه صفحه قبل برگردی می تونی فایلی رو دانلود کنی که ایراد سیو رو بر طرف می کنهنقل قول:
اه لعنت به این شانس من اتوسیو رو غیر فعال کرده بودم آخه خیلی وقت بود سیو نکرده بودم این سیو شدنش از خود بازی بیشتر طول میکشه نمیدونم چرا اینجوری شده توی ورپنهای قبلی عمل سیو شدن سریع انجام میشده نمیدونم چه کاریه چرا اینقدر طول میکشه تازه یه سیستم سیو هم داره که هر دفعه یه 10 12 ثانیه طول میکشه
سلام
دوستانی که مشکل کرش دارند فعلا تا پچ نیومده برای حل ان باید رزولوشن بازی را بزارند روی 1024*768 واگه قبلا دستی save می کردند باید اگرسیوی غیر از سیو اخری دارند از اون استفاده کنند واگر نه باید از اول با این رزولوشن بازی ها را شروع کنند.(یعنی bl را با این رزولوشن از نو و با مسابقه انتخابی شروع کنند)