امکان چت صوتی و ویدئویی داره عزیز . گروههای تخصصی نداریم به اون صورت که شما می گین . دسته بندی های چت رومها بر اساس منطقه جغرافیاییه .نقل قول:
Printable View
امکان چت صوتی و ویدئویی داره عزیز . گروههای تخصصی نداریم به اون صورت که شما می گین . دسته بندی های چت رومها بر اساس منطقه جغرافیاییه .نقل قول:
نقل قول:
دوستمون به خوبي گفتن..
شما اگه سوال خاصي در زمينه كام دارين تو فورم مي تونين بپرسين..
موفق باشين..
سلام دوستان من به یک مشکل عجیب برخوردم
وقتی یوزر پسوردم رو وارد می کنم با این پیغام مواجه میشم your account has been locked. (81003003)
بعد خود یاهو برام یه ایمیلی فرستاده البته توی جیمیل به این عنوان
Verify this email address
You recently added a new email address to your Yahoo! account, or initiated verification of an existing email address. To verify that you own this email address, simply click on the link below.
Your email address was added to the Yahoo! ID: ca******@**********.***. If this Yahoo! ID does not belong to you, or you did not recently add your email address to this Yahoo! ID, you may permanently stop receiving messages for this Yahoo! ID at this email address. Please let us know.
Verifying your email address ensures that you can securely retrieve your account information if your password is lost or stolen. You must verify your email address before you can use it on Yahoo! services that require an email address.
For your security, please keep your email address information up-to-date. If this information changes, you can always update it by signing in to your Yahoo! account and changing it from the "My Account" area.
بعد از 12 الي 24 ساعت آيدي شما بر مي گرده...موفق باشين..نقل قول:
ای بابا....نقل قول:
عکس میخای چیکار:31:
اینطوریه:در کادر یا همون پنجره پی ام وقتی جمله یادداشت میکنم معلومه و به نمایش در میاد ولی وقتی send میزنم برای طرف میره ولی برای خودم چیزی مشخص نیست و صفحه خالیه...پی ام های طرف مقابل هم برام میاد ولی نمیبینمش...همین
نقل قول:
سلام..
من نمي دونم كه شما حذف و يا نصب كردين يا خير..
ورژن هاي ديگه رو تست كنين ؛ و اين كه شما از ADSL بهره مي برين..؟
سلام
من از دیروز تا حالا هرچی میخوام وارد شم نمیشه
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.. چند احتمال وجود داره..
استفاده از پروكســـي..
پايين بودن سرعت اينترنت.. ( تو اين چند وقته اين حالت زياد پيش اُومده..)
با سلامنقل قول:
توي متن ارور گفته ديگه
سرور ما خيلي مشغول هست و نميتونيم شما رو لاگين كنيم
اين از اون معدود مشكلاتي هست كه اتفاق ميفته واسه سرور ياهو براي رنج آي پي شما
---
كارايي كه ميلاد جان هم گفتن رو حتما انجام بده - از اونها هم شايد باشه
موفق باشيد.
به خاطر سرعت پایین اینترنتـه.مشکل خاصی نیستنقل قول:
این کارا رو هم کردم..اینترنت هم ADSL هست...نقل قول:
چرا این مشکل برای هیچ کسی تا حالا پیش نیومده....ویندوز عوض کنم فقط برای یه مسنجر؟؟:18:
سلام ؛ اگه شما همه چيز رو چك كرده باشين و باز مشكل سره جاشه ممكنه پورت شما بسته شده باشهنقل قول:
از ديد من بهترين كار اينه كه با ISP مشورت كنين..
با سلامنقل قول:
اين مشكل بيشتر نرم ا فزاري و ويندوزي هست
شما با وب مسنجر هم امتحان كن
و اينكه حتما ويندوز رو عوض كن و يه ورژن ديگه از مسنجر رو نصب كن
البته يه كار ديگه هم ميتونيد بكنيد
نرم افزار مسنجرتون رو با your uninstaller پاكش كنيد و دوباره نصب كنيد
اگه نشد ويندوز رو ديگه بايد عوض كنيد
موفق باشيد.
سلام من امروز میخواستم برم تو چت ولی موقع وصل شدن یاهو مسنجر ارور میده یه ورژن دیگه هم دان کردم ولی اونم ارور میده.اینم ارورش there was a problem to sign yahoo messenger:41:
نقل قول:
از پروكســــــــي استفاده نمي كنين..؟
ADSL هستين..؟ با آيدي ديگه تست كردين..؟
نه استفاده نمیکنم . adsl هم ندارم.بله تست کردم.ولی بعضی موقعها به طور شانسی وارد میشه ولی دوباره قطع میشه:41:نقل قول:
سلام
1- آواتار مسنجرم (display image ) را نمیتونم تغییر بدم . وقتی یه تصویر دیگه انتخاب میکنم دوباره برمی گرده روی همون تصویر قبلی
2- یه آیدی دارم که وقتی میخوام براش عکس انتخاب کنم ، توی کادر تصویر فقط سیاهی هست و عکس نمیاد
چیکار باید بکنم ؟؟
ممنون
آواتار قبلـی که بهش بازمیگرده رو پاک کنید و چند بار این رو انتخاب کنیدنقل قول:
1- آواتار مسنجرم (display image ) را نمیتونم تغییر بدم . وقتی یه تصویر دیگه انتخاب میکنم دوباره برمی گرده روی همون تصویر قبلی
باید بیشتـر چت کنیدنقل قول:
2- یه آیدی دارم که وقتی میخوام براش عکس انتخاب کنم ، توی کادر تصویر فقط سیاهی هست و عکس نمیاد
نقل قول:
من وایمکس دارم و چند روزه این مشکل رو دارم! فکر میکنم ایرانسل کاری کره که نشه آی دی رو باز کرد. درسته؟؟؟
موقع log in شدن سرعت دانلود و آپلود 0 میشه و باز نمیکنه :41:
بي چاره ايرانسل...!؟!نقل قول:
وقتي آپ 0 باشه... يعني ياهو مسنجر مشكل داره...!؟! چون هيچي Send نمي كنه...!؟!
وقتي هم چيزي Send نشه... و Request اي فرستاده نشه...! پس Response هم گرفته نميشه و Recive صفر ميشه...!؟!
موفق باشيد...!
نه عزیز! داری با سرعت 32 دانلود میکنی ولی به محض اینکه sign in رو میزنی سرعت کم میشه و میاد روی 0نقل قول:
انقدر هم خنگ نیستیم بابا!!
نقل قول:نقل قول:
چرا ؟؟
مگه به میزان چت مربوط میشه ؟
سلام یکی کمک کنه:19:دیگه این مسنجر مارو کشت یه بار وصل میشه 20 بار وصل نمیشه قاطی کردهنقل قول:
نقل قول:
سلام.. به احتمال زياد مشكل از همون سرعت پايين شما مي تونه باشه..
ISP خودتون كه با اون وصل مي شين رو تغيير بدين.. شايد كمك كنه...
موفق باشين..
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
نقل قول:
سلام.. كادر سياه مي تونه زا سرعت پايين شما هم باشه..
و اين كه حتي از اينويز بودن شما..! بعيد مي دونم ربطي به چت كردن داشته باشه.. شما عكس رو انتخاب
و چند بار روشن و خاموش كنين آيدي خودتون رو..
منو خیلی از دوستام هم همین مشکل رو داریم ...با Nimbuzz کمی بهتر میشه ...نقل قول:
فکر کنم خود جمــهوری اسـلامی این کارو میکنه ...
سلام
آیا روشی هست که بشه فهمید یه ID از یه زمانی تا الان چند بار و چه موقع هایی On شده یا اینویزیبل اومده ؟
من یکی از دوستامه که خیلی وقته On نشده . میخوام بدونم میادش یا نه
ممنون
سلامنقل قول:
شما میتونین از این قبیل سایت ها استفاده کنین............
/www.imvisible.info
نقل قول:
سلام..
سايتي كه دوستمون معرفي كردن پنل ساده اي داره.. شما بهتر به IR همين سايت رجوع كنين
بهتر بهنون كمك مي كنه.. موفق باشين..
سلامنقل قول:
وقتی که invisible.ir فیل تر شد ، یه سری امکاناتش را برداشتن تا از فیل تر در بیاد. مثلا دیگه افراد invisible را نشون نمیده . و هم اینکه معلوم نمیکنه مثلا آیا یه شخص از هفته قبل تا الان On شده یا نه .
نقل قول:
ولي فك كنم بهترين سايت تو اين زمينه همين سايت باشه..
دوستان در نسخه های تازه ی پیام رسان یاهو voice call و webcall غیر فعال شده در حالی که پیش از این بدون هیچ مشکلی اجرا می شد
مشکل از چیه؟ هر دو یک نسخه رو استفاده می کنیم و ناچاریم در کنفرانس گفتگو کنیم
کسی نمیدونه مشکل صدا تو چت رومهای یاهو مسنجر که این پیغام رو میده چجوری رفع کنم:
there was a problem communicating with the voice server. Attempting to reconnect...
تو سایت یاهو انسور گفتن کشورتو عوض کن از کجا و چجوری؟
آقا چرا تازگیا من با اینکه آنلاینم رسیو PM ندارم؟
وقتی با خودم چت میکنم واسه تست هیچی رو ارسال نمیکنه و مجبورم یک بار قطع کنم یاهو رو دوباره Login کنم
نتم مشکلی نداره. همون موقع در حال رسیو کردن هستم و سایت باز میکنم!!
مشکل کجاست؟
10 رو تست کردم خیلی این مشکل بیشتر بود 9 یه کمکی بهتره ولی بازم هر 10 دقیقه یک بار باید قطع و وصل کنم!!!!!!!!!!!!!
سلام..نقل قول:
شما جديدا IE جديد رو نصب نكردين..؟
اين مشكلات بعضي اوقات پيش مياد و به احتما زياد خودش خوب مبشه..!
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست من به نظر مي رسه كه ايران تحريم باشه..!
نقل قول:
با عوض کردن کشور درست نمیشه ولی می تونی با ------ بری . اونوقت یه کاربر آمریکایی حساب میشی و حتی تبلیغات یاهو هم میاد تو چت واست + همه update ها و می تونی راحت هم وویس چت کنی هم ویدئو . برای آیدی من هم که بره انگلیسه این مشکل وجود داره . چون موقع لاگین شدن یاهو IP شما رو چک می کنه و کاری به کشور ثبت شده تو یاهو نداره .
دوستان دستور های ادد فرند و پی ام دادن و اینا که با
ymsgr:- هست رو قرار میدید ؟ :20:
سلام دوست من ؛ منظورتون رو واضح تر مي گين..نقل قول:
سلام دوستان من چند وقت بود چت نمی کردم امروز که هوس کردم بچتم با یاهو مشکل پیدا کردم هر چی می ن.یسم واسه طرف مقابل مثله اینکه سند نمی شه !!! مشکل از چیه !؟؟؟
نقل قول:
با آيدي ديگه ستت كنين.. ورژن ديگه تست كنين...
امتحان کردم نشد نکنه بخاطر ویندوزمه win 7 64