آره منم این مشکلو دارمنقل قول:
:5::5:
Printable View
آره منم این مشکلو دارمنقل قول:
:5::5:
من که چند روز پیش گفتم شدیدآ پاکت لاست دارم کسی تایید نکرد گفتم حتمآ مشکل از طرف منه ویندوزو framworke روتر رو عوض کردم فرقی نکرد.پس بگو مشکل از شبکسنقل قول:
دوستانی که از همارا اکانت دارن ، گویا از ان به بعد میتونن از طریق اینترنت و حتی بعد از خرید سرویس های محدود ، میتونن حجم بخرن .
صبح امروز، اعضاي هيأت مديره مخابرات و بنا به شنيدهها، وزير ارتباطات به دادسراي کارکنان دولت احضار شدهاند.
بنا بر اين گزارش، اين افراد در پي شکايت شرکتهاي PAP مبني بر دريافت وجه غير قانوني سه هزار توماني به عنوان آبونمان از مشترکان اينترنت پرسرعت (ADSL) به دادگاه احضار شدهاند. ناگفته نماند که هنگام درج اين خبر، اعضاي هيأت مديره مخابرات در شعبه چهارم دادسراي کارکنان دولت حاضر بوده و در حال پاسخگويي به پرسشهای بازپرس هستند.
گفتني است، پيش از اين نیز در شکايت شرکتهاي خصوصي از رئيس مخابرات تهران، براي رئيس مخابرات تهران، قرار مجرميت چهار ميليارد توماني صادر شده بود. هماکنون از درستی یا نادرستی حضور شخص وزير ارتباطات در دادسراي کارکنان دولت، اطلاعاتي در دست نيست و تنها شنيدهها از احضار وي به اين دادسرا حکايت دارد.
لینک خبر ::11:کد:http://news.parseek.com/Url/?id=3356847
به جای این چرت بازی ها سرویس خودشان را درست کنند که فقط به فکر کمیت هستند .نقل قول:
با سلام
لطفا قبل از هر چیزی به این صفحه برید و از موضوع آگاه بشید :
forum.p30world.com/showthread.php?t=344167
ماکس نت و چالشهای پیش رو
داستان از زمانی کلید می خورد که ماکس نت وسوسه شده واقدام به ارائه ی سرویس های محدود حجمی مینماید
و حتی در اقدامی عجیب و جهت پیشی گرفتن بر رقبای احتمالی ! ( به زعم خودشان) پارا را فراتر گذاشته و سرویس 2 مگابیت را ( با قیمت نجومی ) با افتخار هر چه تمام آماده ی ارئه معرفی می نماید
بعد از اندک زمانی که از ارائه ی این سرویس ها می گذرد و تجربیات ماکس نت در این زمینه رو به افزایش می گذارد و صد البته از طرف دیگر اعتراض یوزر ها اغاز میشود
( مبنی بر اینکه چند شرکت دیگر همین سرویس را با قیمتی پایینتر و شبانه ی رایگان ارائه میکنند ) .
ماکس نت با عجله هر چه تمام اقدام به راه اندازی استفاده ی شبانه ی رایگان میکند تا اعتراض یوزر ها( مرفهان بی درد ! ) را خاموش کند
حتی برای بار دوم هم که شده پارا فراتر گذاشته و ساعت استفاده ی رایگان را از 2 تا 8 صبح اعلام میکند ( شرکت های دیگر این زمان را تا 7 اعلام کردهاند )
اما این ترفند هاهم صدای اعتراض یوزر ها را خاموش نمیکند چون مشکل از جای دیگری آب میخورد !!!
بله طبق روال معمول دیگر شرکت ها این شرکت هم نرم افزار مشهور اکانتینگ پارس پویش را در سیستم خود نصب کرده است ولی هنوز .. . . . .
اندک زمانی میشودکه یوزر ها این بار به حجم کم شده ی خود در زمان استفاده ی رایگان معترضند وجواب شنیده شده از پشت تلفن یک قسمت دارد :
() اسمتون رویادداشت میکنم تا وقتی مسول فنی ( ادمین ) از مرخصی امد مشکلتون رو بررسی کنه
( نه اینکه حجمتون رو برگردوونه ! – تازه برسی خواهد کرد که مبادا یوزر حق شرکت راپایمال کند آنهم شرکتی که بجای 5 تومن 20تومن برای راه اندازی میگیرد )
بیچاره یوزر هاییکه این نوع مشکلات را دارند تجربه میکنند از روزهای وسط هفته ی پیش ( تا الان بیش از 10 روز ) وقتی با پشتیبان صحبت میکنند و کار به جاهای حساس میرسه این بهانه رو میشوند که ادمین شبکه رفته مرخصی .
حال این چه ادمین و شرکتی است که فعلا (تا زمان نگارش این سطور ) 10 روز از 30 روز ماه رو مرخصی تشریف دارند خدا میداند !
آیا بهتر بودشرکت بجای پشتیبان شبانه یک ادمین زاپاس تدارک میدید ؟
در زیر چند نمونهاز صحبتهای بخش پشتیبانی رو با یوزر هامیبینید :
این متون کاملاحقیقی هستند و مربوط به همین 10 روز پیش می باشند !
گفتگوی شماره 1 )
- سلام خسته نباشید
* ممنون بفرمایید
- دیروز حجم من تموم شده ( سرویس کمتر از یک هفته ی گذشته خریداری شده ) الان متوجه شدم که وقتی داشتم شب دانلود میکردم از اعتبارم کم شده
* یک لحظه اجازه بدید چک کنم . ..
شما دیشب 2 گیگ استفاده کردید
- بله همینطوره ولی در ساعت استفاده ی رایگان بوود
* شما ساعت 12 کانکت شدید و احتمالا در این ساعات استفاده داشتید که سیستم از حجمتون کم کرده
- ولی اقای و - -- - - - ه حتی اگر من در این 2 ساعت هم استفاده کنم 2 گیگ نمیشه که !!!
* اجاره بدید . ..
شاید . . . .. .
من فعلا 2 گیگ به حجمتون اضافه میکنم
گفتگوی شماره 2 )
* - - - - - - - ی هستم بفرمایید
- سلام علیکم ،خانوم 2 شنیه سرویس منو وصل کردین ولی شبش هر چی دانلود کردم ( 100 مگابایت ) از حجمم کم شده
* یوزر نیمتون ؟
- . . .. . ..
* شما ساعت 1:30وصل شدید و بنابراین احتمالا در همین ساعت مصرف کردید
- ولی اینطورنیست !
* حتما همینطوره، شما اگر واقعا اطمینان دارید ساعت 2 وصل بشید
- شوخی میکنید ؟
* بله ؟
- یعنی چی ساعت 2وصل بشم ؟ باید تا ساعت 2 بیدار بمونم تا نرم افزار شما درست کار کنه ؟
من معمولا برنامه هام رو تنظیم می کنم و خودشون سر ساعت شروع به کار میکنن
* ( بعد از بهانه های فراوان – و البته باچربزبانی ! ) ، من مشکل شما رو یادداشت کردم و بعد از اینکه ادمینمون از مرخصی اومد باهاشون در میون میذارم
- باشه ممنون
( همین یوزر شبساعت 2 دیس کانکت شده و دوباره کانکت شدهتا حرفش رو ثابت کنه )
- سلام خانوم من شب گذشته ساعت 2 وصل شدم ولی بازم اعتبارم کم شده
* ( بعد از بررسی) بله درسته اسم و شمارتونو بفرمایید من بعد از بررسی باهاتون تماس میگیرم
- ولی دیروز هم همین حرف و زدید و مشکل همچنان باقی هست
- متاسفانه مسئول بخش فنی رفته مسافرت باید با ایشون در میان بزاریم مشکلتون رو
گفتگوی شماره 3 )
- سلام علیک مخسته نباشید
* ممنونم
- من می خوام یوزر و پسورد رو بجای کانکشن به مودم بدم ( مشترک جدید ) ولی نمیشه
* مودمتون چیه ؟
- SMC
* سفید رنگه یانقره ای ؟
- سفید
* متاسفانه این مودم ها این امکان رو ندارن
- ولی من همین الان تو تنظیماتش PPPoE رودیدم
* نخیر اینطرنیست
- شرکت قبلی من با همین مودم این کارو انجام میدادم
( بعد از کلی جروبحث قبول کردند که دستگاه های شرکت با این مودم سازگار نیست )
- خب الان تکلیفمن چیه ؟ من 50 تومن پول مودم 2 پورته دادم و الان نمیتونم ازش استفاده کنم چون شرکت شما با مودم من مشکل داره
* مسئول فنی موناینجا نیستند باید با ایشون هماهنگ کنید
( جالب اینجاس که بعد از 10 دقیقه همین مودم مشکلش برطرف میشه و وصل میشه )
الان وضعیت یوزرها به این صورت هست که هر روز صبح زنگ میزنن و حجم کسر شدشون رو طلب میکنن بعد اینها با کلی منت حجم رو اضافه میکنن تا بعدا بررسی کنن !!!
دوستان نکته ای رو لازم دیدم بگم :
هر زمانی که اینجا متن انتقادی قرار دادم به شرکت مربوطه ایمیل زدم و ادرس اینجا رو بهشون دادم ، و اطلاع دادم که
" من اونجا از شرکت شماانتقاد کردم اگر فکر میکنید نا بجا بوده بفرمایید و پاسخگو باشید " ولی جالب اینجاست که تا حالا اصلا جواب ایمیل رو ندادند چه برسد به اینکه پاسخگو باشند !
قضاوت با خودتان
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سوالم اینه که سرویس ما 1 مگ هست ولی تو قسمت downstream نوشته 512 / می خواستم بدونم این طبیعی هست؟
تا جایی که اطلاع دارم باید 1024 باشه
Downstream & Upstream از پارامترهایی هست که به صورت آنی ( یا متوسط ) اندازه گیری میشه ( ثابت نیست )
و البته با وجود اینکه این مقدار بصورت دقیق توسط شرکت ست میشه ولی مقداری که شما میبینی بعد از عبور از موانع مختلف و نویز های گوناگون هست
شما میتونید یک فایل رو توسط دانلود منیجر ( با تنظیمات بهینه و حداکثر ) دانلود کنید ( یکبار در ساعات رووزانه و بار دیگر در زمان استفاده ی مجانی )
اگر سرعت دانلود از 62 ( حدودا ) بالاتر نرفت نشان گر اینه که اشتباها 512 ست شده ( با یک تلفن قابل حله )
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
ممنون از توضیحاتتون.
امشب تست می کنم ببینم چی می شه:20:
سلام
از دوستان به ویزه آقا مسعود میدانند که چرا همارا قطع و وصلش و معلق بودنش زیاد شده ؟ برای باز کردن همین فروم هم باید چند بار رفرش کنم بعد با کلی زحمت باز میشه . برای بسیاری از سایتها هم همین طوره.
کلا از چند روز پیش سرعت مرور صفحات به شدت پایین اومده در حالی که سرعت دانلود افتی نداشته آیا چنین چیزی امکان دارد ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ما از صبح تا الان گذاشتیم دانلود کنه / با نصف سرعت دانلود می کنه
یعنی بجای 120 ( یا حالا دوروبر 120 ) داره به 50-60 دانلود می کنه / در حالی که برای سرویس 1 مگ نباید اینطوری باشه
به نظرتون این مشکل رو مکس نت حل می کنه یا ... ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ما صبح گذاشتیم دانلود کنه / با نصف سرعت دانلود می کنه
یعنی بجای 120 ( یا حالا دوروبر 120 ) داره با 50-60 دانلود می کنه / در حالی که برای سرویس 1 مگ نباید اینطوری باشه
به نظرتون این مشکل رو مکس نت حل می کنه یا ... ؟
قبلا از همارا محدود 512 داشتیم که با همین سرعت 50-60 دانلود می کرد ولی چون سرویس 1 مگ نمی داد مجبور شدیم به طور مکس نت بریم که با همین 50-60 دانود می کنه
به بخش فروش زنگ می زینم پاس می دن به سمت پشتیبانی می گن باید اونا پاسخ بدن
به پشتیبانی زنگ می زنیم پاس می دن بخش فروش می گن اونا باید پاخس بدن
الان چیکار باید بکنم؟:41:
امروز می خواستم برم مکس نت گفتم از طریق تلفن شاید حل کردن ( البته دیروز هم گفته بودیم که جواب درستی ندادند )
گفتیم با این سرویس مشکلمون حل می شه نشد که بدتر هم شد!!:41:
نقل قول:
اتفاقا منم این طوریم !! سرعت مرور صفحات پایینه ولی سرعت دانلود فرقی نکرده البته امروز این طوری شده .وووو
1
نقل قول:منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
دیروز بدتر بود . زنگ زدم گفتن احتمالا خطتون نویز داره. نویزگیر هم وصل کردم . سرعت دانلود خوب شد ولی مشکل باز شدن صفحات همچنان باقیست. بدجور بگیر نگیر داره
آقا مسعود بیاین یه متن از سوال و جواب های ما با همارا رو هم بذارین دیگه :دی
سلامنقل قول:
پس دوستان هم همین مشکلو دارن
من الان با شرکت تماس گرفتم خدا را شکر که ایندفه هفت خان رستمو رد نکردیم (همون شماره ها ) خیلی زود برداشتن
مسئولش گفت که مشکل از ما نیست و مسئولیت کاهش سرعت مرور بر عهده مخابرات است . علتش هم مشکل در خط بین زنجان و تبریز است . بعد گفتند که مخابرات قول داده بود تا آخر هفته مشکل را حل کنند ولی هنوز حل نشده است .
آقا مسعود ممنون از اطلاعاتتون ولی شما نمیدونم دقیقا چرا به این حد از همارا سیستم طرفداری میکنید ولی من حتی از بخش فروش همارا ناراضی هستم چه برسه به سرویسشون . سیستم همارا با باج دادن به مخابرات داره در سیستم بقیه ISP ها اختلال ایجاد میکنه . یکی از دوستان من در مخابرات کار میکنه و اینو به من گفته . به هر حال کاری ندارم . من چند سال میشه از ماکس نت هم استفاده کردم از شاتل هم . از هر دو راضی هستم . یه زمانی از همارا هم استفاده کردم الان هم یکی از دوستان و آشنایان ما با همارا کار میکنه همیشه ناله میکنه از سرویس همارا . در این سایت یه عده میخون راهنمایی بگیرند و به اصطلاح اطلاعات شیر بشه ولی شما نمیدونم چرا قصد تخریب دارید و همه شرکتها رو به غیر از همارا زیر سئوال میبرید ؟؟؟ البته دور از انتظار نیست
شاید بهتر بود از اطلاعاتتون (البته شک دارم داشته باشید) در اختیار یزورها بذارید نه چند مورد از اشتباهات شرکتها رو اینجا عَلم کنید .
اینم بگم قصد جسارت و توهین به کسی هم نداشتم فقط میخواستم جو این تاپیک بهم نخوره .
با تشکر
موافقم . مسعود به جای اینقدر بد گفتن از بقیه شرکتها و طرفداری از همارا بگید همین سرویس ها رو نصف قیمت بدن وگرنه آششون همچین آش دهن سوزی نیست :27:نقل قول:
مرسی از اطلاعاتتنقل قول:
به نظر من بهتر بود که یه همچین سیستمی حتی با این ضعف هایی که البته باید نسبت مشترکهاشو در نظر بگیرید رو شرکتهای دیگه هم داشتند . :27:
تدارک دیدن سیستم پشتیبانی رو کدوم یکی از شرکتهای دیگه حتی بهش اهمین میدن . به هر کدوم زنگ میزنی جواب نمیدن چه برسه ...:2:
ویرایش شد ...
به نظر من بهتر بود که از سیستم پاسخگویی بقیه شرکتها هم در زمانی که مشکل دارند یه چند تا مکالمه ضبط میکردی تا راحتتر قضاوت بکنیم :27: اینطوری فکر میکنم که داری از طرف شرکتی 'مایه' میگیری :46:نقل قول:
اره راست میگه منم قبول دارم ...حالا این چیزهایی که نوشتی فقط نوشته هست اگه فایل صوتی داری بزار گوش کنیم:tongue:نقل قول:
تازه اگه هم واقعی باشه بازم ماکس نسبت به همارا خیلی بهتره:thumbsup:
سلام دوستان
مطمئن باشید که الان چرت ترین و بدترین و بی کیفیت ترین شرکت در تبریز ، همارا است .
سرعت 128 نامحدود الان با 10 - 9 داونلود میکند . 15 روزه که سرعت مرور صفحات افتضاحه !!!
با شرکت تماس میگیرم می گن بابا هیچ مشکلی نیست . فکر میکنند از اون تازه کارا هستیم که آپدیت فعاله و ما نمی فهیم . هی می گن تقصیر مخابرات یا کابل فلان جا قطع شده . بابا بسه دیگه
به خدا اگر احتیاج به نامحدود نداشتم از این شرکت محال بود سرویس بگیرم . دوستانی که از همارا هواداری می کنند لطفا علتش را هم بگن .
خود شرکت نتونسته یک مشکل DNS را حل کنه حالا می خوات برای کل استان برنامه ریزی کند . عده ای که شاید ازه می خواهند به جمع پر سرعت ها بپیوند شاید اولا برایشون جالب باشد که عجب سرعتی ولی در مقایسه با سایر شرکت ها افتضاحه .
بعد از انتخابات که قاط زده بد جوری .
5 شنبه تماس گرفتم گفتند که کابل زنجان - تبریز قطع شده و جمعه وصل میشه در حالی که تا الان مشکل مرور صفحات است
در ضمن عزیزان پشتیبانی به برداشتن تلفن در هر موقع نیست . وقتی که طرف خودشو به ما تحمیل میکنه این که نشد پشتیبانی . هی میگیم آقا مشکل دارین می گن ما تو مانتیتور چیزی نمیبینیم . گاهی هم زیاد فشار میاری می گن یا سرویستو قطع کن و یا با جلیل زاده صحبت کن .
دوستانی که نزدیکانی در همارا دارن و یا انجا کار کنند ، به گوش این جلیل زاده برسونند . ای کاش به جای کمیت به کیفیت فکر کنند تا این قدر به کاربران فشار نیاورند .
بچه ها واسه شمام سرعت دانلود کم شده ؟!
من 128 نامحدود همارا دارم ، حی سرعت کم زیاد میشه و بعضی وقتها هم قطع . یدفعه دیدی وسط دانلود 200 مگی از رپیدشیر ایست کرد !!! امروز هم که ماشاالله سرعت دانلود از 7 اونورتر نرفته و بشدت نوسان داره !!!
من کلی کار دارم ، اعصابم به هم ریخته . اه .....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله، ما هم از همارا نامحدود داریم / متاسفانه سرعتش مدتی هست که به شدت افت پیدا کرده!
پس این آقای مسعود خان کجاست بیاد به این همه شکایات هم جواب بده نه اینکه با 2 تا تماس شرکتهای دیگه رو ببره زیر سئوال . این جلیل زاده همونیه که اینترنت تبریز رو به این وضع کشونده . تازه کسی هم اگه شکایت کنه کلا اینترنت رو قطع میکنه . دستش با مخابرات تو یه کاسه هستش . البته اینا رو نمیگم که توهین کرده باشم ولی خوب حقیقت رو باید گفت . من از همه شرکتها استفاده میکنم و اینترنت میگیرم و تعصب هم ندارم نسبت به شرکت خاصی از همین همارا هم خیلی استفاده کردم ولی خوب اینکه بیام و همه شرکتها با اون همه تجربه و پرسنل مجرب مثل شرکت شاتل و ماکس و ... رو ببرم زیر سئوال اونم بدون هیچ گونه توجیه علمی به نظر من اشتباهه و این موضوع رو من عمدا حساس شدم تا ببینم آقا مسعود چرا اینکارو انجام داده و میده . الان نگاه کنید تو یه منطقه از تبریز کل اینترنت شرکتهای مثل شاتل و ماکس نت و صبا نت و ... قطع الا همارا (البته مشکل از داخل مرکز مخابراته که قطع کرده) من موندم چرا ماله همه قطع الا این همارا؟؟؟ آیا بده بستانی هست یا نه الله اعلم ...
من الان 4 ساله از ماكس نت سرويس دارم. با اينكه توي اين مدت مشكلاتي براشون پيش اومد ولي بهش وفادارم و واقعا از سرويسها و طرز برخورد كاركنانش راضيم.
به همه پيشنهاد مي كنم امتحانش كنيد. در ضمن ماكس نت الان به مشتري هاي تازش مودم رايگان مي ده.
مرسی msasanr82
من با خود ماکس نت کاری ندارم . میدونی همه شرکتها مشکلات خودشونو دارند ولی اینکه از روی تعصب بیایی بگی همه بدند فقط همارا سیستم خوبه یه مقدار آدم یه جوریش میشه . آخه میدونی اگه کسی ندونه و ندیده باشه میگه حتما راست میگه من از وقی یادم میاد از همون اول این همارا سیستم فقط سر کردم کلاه گذاشته تا به امروز ولی شرکتهایی مثل شاتل و ماکس نت رو من قبول دارم
من که همارا دارم خیلی هم راضیم . دیشب هم با 512 داشتم 55 تا دانلود میکردم. جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بچه کجایی؟ کدوم شهر؟ آخه امضات بد جوری سه میزنه!!;)
من خودم از همارا انتقاد دارم ولی فکر میکنم این id فقط واسه انتقاد از همارا ساخته شده:27:نقل قول:
بابا دیگه همه قبول کردن همارا ضعف داره لازم نبود یه id جدید بسازی:biggrin:
موافقم باهات . احتمالا از پرسنل ماکس نت :21: اومده از حرفهایی که مسعود زده از شرکتش دفاع کنه :27:نقل قول:
خوشتیپ این راهش نیست . به جای اینکه از ماکس نت تعریف کنی بیا به مواردی که مسعود اشاره کرد جواب درست و حسابی بده (هر چند هنوز هم از نحوه و شیوه مسعود انتقاد دارم) :31:
تعریف کردن شما از ماکس نت مثل تعریف مسعود از همار سیستم . من نظرات شما رو به عنوان اینکه ۱۰۰ درصد از سیستمتون تعریف میکنید رو رد میکنم . بهتره ما استفاده کننده ها بگیم که چی خوبه چی بده . پس الکی آی دی درست نکنید و هی از خودتون تعریف کنید :33:
با سلام
من هم یه مدته دارم از ماکس نت استفاده میکنم . سرویسش بد نیست . قبلا همارا بودم خیلی قطعی و افت سرعت داشتم ( یا از شانس بد من بوده) الان با اینکه ماکس نت هم مشکل داره بعضی وقتها ولی راضی هستم
من هم ماکس نتی هستم هر از گاهی هم کارتهای شاتل رو میگیرم . دیگه هیچی پیدا نکنم از همارا استفاده نمیکنم . همارا به قول دوستان شاکی دیگه این همه جنگ نداره . دیگه از ائل همین بوده آخرش هم همین خواهد بود و من از وقتی یادم میاد همارا همین بوده ولی شما نگاه کنید تو چند سال شرکتهای دیگه ای اومدن و بازار رقابت خوبی شده . کدوم ارزون تر و بهتر حال بده مشتری اون میشم :27:
دوستان لطفآ بی انسافی نکنید! این شرکت همارا بود که باعث شد این رقابت تو شهرمون ایجاد بشه و قیمت اینترنت تبریز تقریبآ در صطح کشور پایین ترین باشه! درسته که 2 هفته ای هست که حداقل 25 درصد پاکت لاست داره که سرعت پایین لود صفحات و سرعت دانلود معمول به خاطر همین مشکله که به نظر من به همارا ربطی نداره و مربوط به شرکت زیرساحت میشه.
من حدود 2 ساله که ADSL دارم اول با شاتل شروع کردم اولایل ای پی اشتراکی میداد که هیچی نمیشد از آپلود سنتر ها دانلود کرد تورنت هم که ... البته چند ماه بعد حل شد سرعتش خوب بود(دقیقآ 128) ولی قیمتش زیاد بود بعد 5 6 ماه به همارا مهاجرت کردمو تا الان هم اینجام.به دور از غرض ورزی میگم واقعآ در این مدت خود شرکت مشکلی نداشته.تا 6 7 ماه پیش سرعت دانلود نا محدودش برای من که در محدوده بازار هستم(نسبتآ دور از مرکز مخابراتی) 13 بود که از بعد عید به 15.5 رسیده و همیشه هم ثابت بوده سرعت دانلود محدود هم 45 بود البته از بعد عید محدود نگرفتم.یادش بخیر اواسط باگ نرم افزار اکانتیگشون باعث شد یه ماهی 512 نامحدود رو با سرویس محدود تجربه کنیم :دی
سلام
می نمیدونم چرا وقتی صحبت از این همارا و یا ماکس نت میشه اعضای جدید در این فروم زیاد میشن ؟ دوستان ای کاش قبل از این مشکلات عضو می شدن تا الان براشون دفاع از شرکت راحت باشه .
مشکلات همارا اینه که:
دروغ میگه بدجوری : 3 بار تماس گرفتم و 3 بار حر فالی متفاوتی در مورد این 2 هفته شنیدم . اول گفتن کابل بین زنجان و تبریز قطع شده سه روز بعد گقتند اصلا مشکلی نداریم و شرکت با نهایت قدرت سرویس می ده دو روز پیش گفتند که تقصیر مخابرات و فیلترینگ
مشکلاتشو قبول نمیکنه : مهمترین آنها DNS است که هر چی میگیم آقا مشکل دارین میگن نه بابا ما که کارمند هستیم مشکلی نمی بینیم چه برسه به شما . آخه عزیزم مشکل داخل شرکت نمیاد که بروز کنه یه سری به یکی از کاربران بزنه میفهه
:31: منم با حرفات به شدت موافقم ...این شرکت ها مخصوصا همارا و ماکس واسه تبلیغ و تعریف از خودشون چه کار ها که دیگه نمی کنند ...این خوبه که دارن فروم ها رو می خونند و از مشکلات یوزر ها اگاه می شوند :5:ولی دیگه این دفاع ناشیانه از خودشون با ایجاد کاربر های جدید تو این فروم خیلی مسخره است:22: ...ای کاش به جای اینکه وقتشون رو واسه این کارها تلف کنند کیفیتشون رو افزایش بدهند:devil:نقل قول:
از انتقاد شنيدن و انتقاد كردن خوشم مي ياد. ممنون از همه كساني كه در مورد پست من نظر دادن. اولا من آرزو مي كنم كه ماكس نت منو استخدام كنه چون واقعاً باعثه افتخاره آذربايجان و تبريزه دوماً كه من دفاع يكجانبه نكردم و از شركت همارا حرف نزدم. من كيفيت و برخورد با مشتري رو در ماكس نت بيشتر از همه شركتها ديدم. بعلاوه اينكه تنوع سرويسهاش حرف نداره.
من از سرويس 512k-6G شش ماهه ماكس نت استفاده مي كنم و سرعت دانلودم اكثر اوقات 60 هست. حالا خودتون قضاوت كنيد.
از همه دوستان میخوام که خونسردی خودشونو حفظ کنند . تا اینا باشند با یوزرها اینطوری رفتار نکنند . البته به قول aminalex که خوبه دارند این سایت و این تاپیک رو می خونند . من همیشه طرفداری از کسی میکنم که حق منو پایمال نکنه . این ماکس نتی ها نمیگم خوبند ولی ۱۰۰۰ برابر شرف دارند به این همارایی کلاه بردار . به هر حال الان وضعم اینطوریه اگر ماکس نت بدتر شد میرم صبا نت اگر اونم بدتر شد میرم شاتل و بعد از اون دیگه این شهر رو ترک میکنم ولی از همارا اینترنت نمیگیرم
با سلام به شما دوستانه عزیز:10:
من هر چند وقت به سر به اینجا میزنم و این بار می خوام در حالتهای کلی اینترنت تبریز رو به شما ها تعریف کنم
دوستانه عزیز بنده 1 سال هست از ماکس نت سرویس دارم فبلا ها از شاتل داشتم به خاطر محدود بودنش اومدم همارا سیستم ولی بعدها که همارا اساسی قاطی کرده بود رفتم از ماکس نت گرفتم !
بنده از این شرکت ها فقط ترافیک ماهانه 15 گیگا و پینگ یا همون لاتنسی یا Time خوب می خوام
و هیچ احتیاجی به سرعت دانلود ندارم :41:
حال تست هایی که بنده انجام دادم این ها است
1- شاتل ==== < پینگ خوب - محدود - قیمت بالا - پستیبانی متوسط - سرعت متوسط >
2- ماکس نت== < پینگ متوسط - نامحدود - قیمت مناسب - پشتیبانی افتضاح - سرعت متوسط>
3- همارا ==== < پینگ بد - نامحدود - قیمت مناسب - پشتیبانی متوسط - سرعت افتصاح>
4- پارس انلاین =<پینگ عالی - محدود - قیمت مناسب - پشتیبانی متوسط - سرعت خوب >
5- صبا نت ===<پینگ عالی - محدود - قیمت عالی - پشتیبانی ضعیف - سرعت نوسان دار >
6- لایزر ====<پینگ متوسط - محدود - قیمت متوسط - پشتیبانی متوسظ - سرعت افتضاح>
این ها تست های من از این شرکت ها بودن .
الان هم ساعته 3:36 روز چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸ هست که اینترنت کاهس سرعت شدیدی گرفته و هنوز 4 ساعته که درست نشده زمگ زدم ماکس نت گفتن همین 14 دقیقه پیش افت سرعت بود ولی الان خوب شده :19::41: یعنی باز دروغ با دروغ
کی قراره اینا اصلا ح بشه ؟
باید این اقای جلیل زاده و همکاران محترمشان یه سری به این فروم ها هم بزنند نه اینکه از مانیتور روبه رویشان گزارش بدند .نقل قول:
در ضمن باید پاسخگو باشند . همانطور که یک هفته مانده به تمدید SMS میزندد و یا با خونه و موبایل تماس میگیرن که آقا بیا تمدید کن باید الان هم یک SMS ویا یک ایمیل می زدن که آقا به خاطر این مشکلات ما کاهش سرعتو داریم ما هم کارامونرا طوری ردیف می کردیم که این طوری علاف نمی شدیم . کلی آپلود داریم که نمیتونیم اپلود کنیم ، از رپید دانلود میکنیم ، وسطا قاط میزنه و تمام زحماتمون به هدر می ره .
من هم از این به بعد پشت دستمو داغ می کنم تا از همارا سرویس نگیرم چون عرضه سرویس دادن خوب به مشتری را ندارند . در ضمن هر چه قدر هم از این همارا تعریف کنید بازم باید کاربران قضاوت کنند نه اینکه با چند تا ای دی جدید بیان و وراجی کنند .