دوستان وقتی تو قسمت اطلاعات جامع دانشجو روی درس موردنظر میزنی و مینویسه درصد مشارکت مثلا 100% ، یعنی چی اون؟
مربوط به همون 6نمره میشه؟
Printable View
دوستان وقتی تو قسمت اطلاعات جامع دانشجو روی درس موردنظر میزنی و مینویسه درصد مشارکت مثلا 100% ، یعنی چی اون؟
فک نکنم بشه ... یحتمل دکوریه ! :31:نقل قول:
الانم میتونم درسی رو حذف کنم!؟
تو گلستان قسمت حذف اضطراری میزنم حذف ! بعد بررسی تغییراتو میزنم میگه تغییرات قابل انجام است.
مشکلی پیش نمیاد بحذفم! !؟
اگه اینجور باشه که فردا همه میرن اینکارو میکنن ! :31:
نه معدل زیر 12 مشروط حساب نمیشه !نقل قول:
میخوام مشروط نشم! تا الان نیستم ! دوتای بعدی بیاد میشم
حتی خودشونم اعلام کردن معدل های زیر 12 ترم بعد فقط میتونن 12 واحد بردارن !
پیام نور از این قرطی بازیا نداره ! :31:
میشه گویا ولی از خیرش گذشتم:دی!!نقل قول:
فک نکنم بشه ... یحتمل دکوریه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجور باشه که فردا همه میرن اینکارو میکنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بابا مشروطی داره:دی فقط مشروطا رو اخراج نمیکنن:دی××!نقل قول:
نه معدل زیر 12 مشروط حساب نمیشه !
حتی خودشونم اعلام کردن معدل های زیر 12 ترم بعد فقط میتونن 12 واحد بردارن !
کلا پیام نور از این قرطی بازیا نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم منظورش اینه که نمرتو فقط از این یه استاد میگیری:دی !نقل قول:
خب یعنی کسی که معدلش زیر 12 شده باید درسایی رو که پاس کرده از نو پاس کنه ؟! :31:نقل قول:
چرا بابا مشروطی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط مشروطا رو اخراج نمیکنن
نه :دی اونا که پاس شده پاس شده رفته ولی ترم بعد 12 تا بیشتر نمیتونه برداره.نقل قول:
خب یعنی کسی که معدلش زیر 12 شده باید درسایی رو که پاس کرده از نو پاس کنه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بقیه دانشگاه ها دقیقا نمیدونم! ولی چند ترم پشت هم مشروطی با اخراج برابری میکنه :دی×××
پس نوشت:دی
تو دانشگاه ازاد اینجوریاست:
نقل قول:
اخراج داشنجوي مشروط ماده 46: دانشجويان دوره هاي كارداني وكارشناسي ناپيوسته كه دردونيمسال اعم ازمتوالي يامتناوب ودانشجويان دروه هاي كارشناسي وكارشناسي ارشد پيوسته ، كه درسه نيمسال متوالي ياچهارنيمسال متناوب ميانگين نمرات نيمسال آنان كمتراز12 وميانگين كل نمرات آن تاپايان آن نيمسال كمتراز10باشد اخراج مي گردند.
تبصره 1: به دانشجوياني كه براي اولين بارمشمول ماده 46 مي گردنددرصورتي كه ميانگين كل آنها حداقل 10باشد يك نيمسال ( بااخذتعهد) ارفاق مي گرددتاتحصيل نمايند.
تبصره 2 : به دانشجويان مشمول تبصره يك اين ماده كه درترم ارفاقي ، هم ميانگين ترمي وهم ميانگين كل 11 وبالاترگردد مجوز ادامه تحصيل ازطرف معاون آموزشي واحد دانشگاهي داده ميشود ودرصورتيكه سقف سنوات مجازتحصيلي آنان به اتمام رسيده باشد به شرط نداشتن منع نظام وظيفه درنظام آموزش پاره وقت به تحصيل مي پردازند.
این درصد مشارکت مربوط به استاد هست. یعنی استادتون 100 درصد کلاس هاش رو اومده! که محال هست دروغ از این بزرگ تر نمیشه!!! :13:نقل قول:
سلام
یه چند تا سوال داشتم
اول اینکه ترم اول ای تی هستم به دلایل شخصی این ترم مشروطی روی شاخمه :41:ولی میخوام از ترم بعد بزنم به خرخونی میتونم اون گند هایی که به نمره زدم رو درست کنم یا نه
سوال بعدی من تو موقعه حذف اضطراری یه درس را حذف اضطراری کردم و لی تو امتحانات (به دلیل بالا ) اون درس را ثبت کردم و یه درس دیگه را حذف کردم موقعی که رفتم درسی که ثبت کرده بودم را بدم اسمم تو لیست نبود و از من ازاد امتحان گرفتم ولی الان نمره اون درس برای بقیه اومده و برای من نه چه کار کنم
بسیار ممنون
نقل قول:
1- اصلا نگران نباش تا 4 ترم واسه مشروطی جا داری من خودم ورودی 88 دوبار مشروط شدم
2- اولا امتحانی که باید بدی تو سیستم گلستان باید ثبت شده باشه و اگه ثبت نشده باشه نمی تونی اصلا امتحان بدی من تعجب میکنم چجوری آزاد امتحان دادی چون رو برگه پاسخ نامه مشخصات داوطلب ثبت میشه و موقع امتحان هم یه مراقب میاد چک میکنه ولی باز هم اگه تونستی با واحد آموزش دانشگاهتون تماس بگیر
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم :20:
میگم چه جوری میشه ما مشروط های مشمول:دی! 14 واحد برداریم !؟
نقل قول:
درسهایی که نمرش بالای 10 قبوله و نیازی نیست دوباره پاس کنی حتی اگه معدلت زیر 12 باشه
اگه معدل کسی بالای 10 بشه قبوله ، مشروطی نداره فقط برای دانش پذیرهایی که میخوان وارد دانشگاه پیام نور بشن باید معدل 5 درسی که بر میدارن بالای 12 و نمره همه درسهاشون بالای 10 بشه تا قبول 100 درصد بشن در غیر این صورت به صورت مشروط وارد دانشگاه میشن
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
نقل قول:
مشروط باشی تا 12 واحد بیشتر نمی تونی برداری تو سیستم بیشتر از 12 واحد قبول نمیکنه
:18::18: یعنی تو پیام نور زیر 10 ها مشروط میشن!!!××× ؟؟؟نقل قول:
اگه معدل کسی بالای 10 بشه قبوله مشروطی نداره
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
یه جا خوندم از امسال میتونن 14 تا بردارن فقط باید به آموزش خبر بدن یا یه همچین چیزایی!نقل قول:
مشروط باشی تا 12 واحد بیشتر نمی تونی برداری تو سیستم بیشتر از 12 واحد قبول نمیکنه
نقل قول:
معدلت زیر 10 باشه مشروطی البته اگه دانشجو شده باشی نه دانش پذیر ( دانش پذیر زیر 12 مشروطه )
راجع به 14 واحد چیزی نشنیدم خودم ترم قبل 13 واحد انتخاب کردم تو سیستم گلستان قبول نکرد قبلا تا 12 واحد بیشتر نمیشد برداری باید واسه ترم بعد سوال کنم ببینم میشه یا نه
اگه این طور باشه مشروط نمیشم آخ جان:دی!!××××××××××××نقل قول:
معدلت زیر 10 باشه مشروطی
اینو میگم:نقل قول:
راجع به 14 واحد چیزی نشنید
نقل قول:
به گزارش خبرگزاری دانشجویان پیام نور : کلیه ی دانشجویان پسری که در ترم گذشته معدل ترم شان زیر ۱۲ بوده و مشروط شده اند و به شرط انکه از معافیت تحصیلی استفاده می کنند می توانند به جای ۱۲ واحد درسی ۱۴ واحد درسی را اخذ نمایند.
برای این منظور به مرکزتان مراجعه نمایید و فرم درخواست خود را به آموزش مرکزتان تحویل داده تا به تائید مسئول رشته و مسئول نظام وظیفه مرکز برسد.
سپس در زمان انتخاب واحد و یا حذف و اضافه به جای ۱۲ واحد می توانید ۱۴ واحد درسی را نیز انتخاب نمایید.
دقت داشته باشید این امکان فقط برای دانشجویان پسری می باشد که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و سایر دانشجویان اگر مشروط ترمی باشد حق انتخاب حداکثر ۱۲ واحد درسی را دارند.
من خیلی ریلکس بودم :31: . هیچکدوم از امتحان ها رو نرفتم..میدونم که از نظر قوانین آموزشی خودشون مشکلی نیست..میخوام بدونم فقط بهم واسه ترم دو مرخصی میدن بریم خلاص شیم؟ مشکل خدمتی نداره؟ :31:
میدن بابا خیالت راحت:دی!×نقل قول:
میخوام بدونم فقط بهم واسه ترم دو مرخصی میدن بریم خلاص شیم؟ مشکل خدمتی نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان به نظر شما ازاد بهتره یا پیام نور؟از هرلحاظ که شما بگی
جواب به این سوال خیلی سخته:دی××نقل قول:
سلام دوستان به نظر شما ازاد بهتره یا پیام نور؟از هرلحاظ که شما بگی
آزاد داریم تا ازاد قطعا واحدای خوب ازاد جزو بهترین دانشگاه های ایرانن!×
اگه پول شهریشو داری واحدای خوب آزاد از پیام نور بهترن.
پیام نور از واحدای معمولی ازاد بهتره !
در کل گفتم:دی×
برای ارشد فراگیر پیام نور این دوره این کتابهای برای رشته مدیریت دولتی ( منابع انسانی ) معرفی شده
تئوریهای مدیریت پیشرفته
تئوری های سازمان : ساختار و طرح سازمانی
مولف : استیون رابیتز
ترجم : سید مهدی الوانی و حسن دانایی فرد
ناشر : صفار اشراقی
مدیریت رفتار سازمانی
مولف : استیون رابیتز - سید محمد اعرابی و علی پارسائیان
ناشر : پژوهشهای فرهنگی
تحلیل رفتار سازمانی(رویکرد انتقادی )
سید علی اکبر احمدی و مینو سلسله
ناشر : جزوه دانشگاه پیام نور
مدیریت منابع انسانی
مولف : گری دسلر - علی پارسائیان و سید محمد اعرابی
ناشر : دفتر پژوهشهای فرهنگی
مديريت منابع انساني پيشرفته
An Introduction to Human Resource
Management
مولف :Wendy Bloisi
ناشر :Mc Grow - Hill
زبان تخصصي
Public Administration (Understanding,
Management, Politics, and Law in the
Public Sector)
مولف :David H.Rosenbloom
ناشر :Random house
کتابهارا از کجا میشود تهیه کرد؟
اطلاعاتی داره کسی؟
توی این سایتهم نبودکد:http://www.oliya.ir/
پس اگه اونجا نباشه نایابه:دی××
تو شهر خودتون من نمیدونم !×
ولی تو تهران باید بیای جلو دانشگاهو متر کنی:دی×!
امروز رفتم تو سیستم دیدم سه تاامتحانمم قبول شدم این ترمو قبول شدم رفت فقط مونده 108 واحد دیگه امیدوارم همه قبول بشید این ترمو :20:
دوستان برای کار پیدا کردن معدل هم شرط است مثلا چقدر به بالا باشه خوبه؟؟؟
برا استخدام معمولا بالای 14 ها رو میگیرن...نقل قول:
دوستان برای کار پیدا کردن معدل هم شرط است مثلا چقدر به بالا باشه خوبه؟؟؟
البته اگه استخدامی باشه:دی!××
ما سر از کار پیام نو در نیوردیم.
دوستان فردا روز آخر ثبت نام کارشناسی ناپیوسته پیام نور هست من دفترچه رو از سنجش دانلود کردم .
متوجه نشدم که رشته کامپیوتر یا مهندسی ها زو دارن یا نه؟
سلام دوستان
از بچه ها کسی هست که پیام نور تهران باشه؟
اگه هست پ.م بده کارش دارم
مهندسی کامپیوتر و IT و صنایع و معماری که داشت:دینقل قول:
متوجه نشدم که رشته کامپیوتر یا مهندسی ها زو دارن یا نه؟
از امسال تقریبا تموم مهندسیا رو آوردن : پزشکی ، برق ، مکانیک ، نفت و...
البته کاردانی به کارشناسیشو بی خبرم××
گلستان:
لطفا با مراجعه به سایت بیمه نوین اندیش پویا به آدرس الکترونیکیدر اسرع وقت نسبت به دریافت کارت بیمه حوادث خود با وارد نمودن کد ملی و شماره دانشجویی اقدام نمایید.کد:www.novinandish.com
امسال گفتند تو ارشد فراگیرپیام نورمجازی هم هست؟ کجاست کد رشته هاش؟
برای مدیریت بازرگانی و دولتی مجازی هست؟ کد رشته کجاست؟
دوستان آیا آدرسی سایت یا جایی می شناسید که بشه سئوالات تخصصی دوره فراگیر حقوق ( کارشناسی ) را دانلود کرد ..:20:
زیاد بد نیست تو این ایران خودمون چون بحث اصلی مدرک هستش به درد بخوره. هزینش هم چندان بالا نیست
اینجا هست:نقل قول:
دوستان آیا آدرسی سایت یا جایی می شناسید که بشه سئوالات تخصصی دوره فراگیر حقوق ( کارشناسی ) را دانلود کرد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.pnunews.com/page/soalpnu.aspx
سلام دوستان
کسی اطلاع داره ثبت نام کارشناسی ارشد پیام نور تمدید میشه یا نه؟
سلام
کسی میدونه شهریه ثابت کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری چقدره؟
دوست عزیز سایت که فعلا بالا نمی آید ولی کلا سئوالت عمومی رو میشه اونم برای دانشجویان در حال تحصیل از اونجا پیدا کرد که متاسفانه این سئوالات را نمی توان برای دانشپزیران فراگیر استفاده کرد ممنون میشم آدرسی برای سئوالت فراگیر خصوصاً تخصصی حقوق معرفی کنید .:11:نقل قول:
سلام دوستان، خسته نباشید.
من یه سوال داشتم، الان 23 واحد دارم که میتونم همش رو تو ترم بهار بردارم و تموم کنم. اما میخوام ببینم، از اونجایی که بعد از اتمام دانشگاه، 6 ماه زمان دارید تا وضعیت معافیت تحصیلی خودتون رو مشخص کنید ( ادامه تحصیل میدید یا میرید سربازی ) اگر من چند واحد بزارم برای تابستون، اونوقت پایان تحصیل من رو میزنن آخر تابستون یا خرداد؟
یا اگه اصلا همون خرداد تموم کنم، باز تا آخر تابستون دانشجوی اونا به حساب میام یا از پایان مرداد تموم هست و من 6 ماه وقت دارم تا وضعیت نظام وظیفم رو مشخص کنم.
مگه فرق میکنه سوالات!×؟نقل قول:
دوست عزیز سایت که فعلا بالا نمی آید ولی کلا سئوالت عمومی رو میشه اونم برای دانشجویان در حال تحصیل از اونجا پیدا کرد که متاسفانه این سئوالات را نمی توان برای دانشپزیران فراگیر استفاده کرد ممنون میشم آدرسی برای سئوالت فراگیر خصوصاً تخصصی حقوق معرفی کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخصصی حقوقم توش هست دیگه!×!
سلامنقل قول:
سلام دوستان، خسته نباشید.
من یه سوال داشتم، الان 23 واحد دارم که میتونم همش رو تو ترم بهار بردارم و تموم کنم. اما میخوام ببینم، از اونجایی که بعد از اتمام دانشگاه، 6 ماه زمان دارید تا وضعیت معافیت تحصیلی خودتون رو مشخص کنید ( ادامه تحصیل میدید یا میرید سربازی ) اگر من چند واحد بزارم برای تابستون، اونوقت پایان تحصیل من رو میزنن آخر تابستون یا خرداد؟
یا اگه اصلا همون خرداد تموم کنم، باز تا آخر تابستون دانشجوی اونا به حساب میام یا از پایان مرداد تموم هست و من 6 ماه وقت دارم تا وضعیت نظام وظیفم رو مشخص کنم
این سوالتو از اینجا هم بپرس احتمالا اونا میدونن××:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=104798
پیام نور تهران کلاساش هاش تو خود مراکز یا تو دانشگاه های دیگه؟
معمولا تو خود مراکزشه.نقل قول:
پیام نور تهران کلاساش هاش تو خود مراکز یا تو دانشگاه های دیگه؟
بعضی واحدای عملیشو گویا تو دانشگاه های دیگه میندازن.
سلامنقل قول:
سلام دوستان
کسی اطلاع داره ثبت نام کارشناسی ارشد پیام نور تمدید میشه یا نه؟
مهلت ثبتنام دوره فراگیر کارشناسی ارشد سال ۹۰ دانشگاه پیام نور تا ۶بهمن تمدید شد
دورههای فراگير كارشناسی ارشد و كادانی به كارشناسی فراگير دانشگاه پيامنور تا چهارشنبه 6 بهمنماه تمديد شد.
داوطلبان برای دريافت كارت و دفترچه راهنمای آزمون می توانند به باجههای اصلی مراكز پستی در هريك از شهرستانهاي كشور و مناطق پستي در شهرستانهاي بزرگ مانند اصفهان، شيراز و تبريز مراجعه كنند.
كارت و دفترچه راهنمای ثبتنام دورههای كارشناسی ارشد و كاردانی به كارشناسی در مناطق 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 شهر تهران توزيع ميشود. آزمون دوره فراگیر كارشناسی ارشد دانشگاه پیامنور در30 اردیبهشتماه سال آینده برگزار شده که در این آزمون برای پاسخهای غلط نمره منفی لحاظ نمیشود. براساس این گزارش ثبتنام دوره فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیامنور از 26 دیماه آغاز شده و تا دوم بهمن یعنی پایان امروز ادامه دارد. بر اساس آمار اعلام شده تاکنون حدود 33 هزار داوطلب در این آزمون ثبت نام کردهاند.
سلااااااااااااااااااااااا ااااام :31:
امتحاناتام که تمومید و .. :31:
کارنامه ی شما اومده ؟ ماله ما هنوز کامل نزدن :13:
راستی ترم بعد چن واحد برمیدارید ؟
سلام، کسی منابع کنکور ارشد دانشگاه آزاد رو میدونه؟ مدیریت-بازرگانی