نقل قول:با اجازه و تشکر از شما.نقل قول:
نظر بقیه دوستان چیه؟!
نقل قول:با اجازه و تشکر از شما.نقل قول:
نظر بقیه دوستان چیه؟!
دوست من هم یه لپتاپ می خواد که قبل از هرچیر سبک و زیبا باشه بعد واسه کارهای گرافیکی هم خوب باشه مثل 3dsmax و autoCad
صفحه نمایش خوبی داشته باشه و در نهایت قیمتشم 1.500 بیشتر نباشه
من خودم میگم 1530 بگیر ولی میگه سنگینه
نظرتون چیه؟
سلام REGISTERED USER عزيز
يه لپ تاپ sony مي خوام كه قيمتش حدود 1300000 تومان باشه. اگه ممكنه مدل و مشخصاتشو برام بزاريد.
مرسي.
ACER و سگ جونی ؟ من خودم سری travel mate که به سگ جونی معروف بود داشتم و از داشتن ایسر پشیمونم کرد... اینم عکس کوفتی اش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری
باتری خراب
صفحه نمایش بی کیفیت و آسیب پذیر وکاملا آینه ای
صدای بد فن CPU
سرعت بسیار کم
به نظرم لپ تاپ های ACER مراقبت میخواهند که بیشتر از یکسال کار بده ... دلیل خرید ایسر اینه که با کانفیگ خوب قیمت پایینی داره ... و مناسب خرید کاربران خونگیه
خر کار ؟ دل و اچ پی و IBM فقط ... توشیبا سری tecra هم عالیه
هر چی دیرتر بهتر ... جون همیشه قیمت نوت بوک توی این چند ماه نزولی بوده ... البته ممکنه اون لپ تاپت که بخوای دیگه موجودی اش نباشه ! :31:نقل قول:
بازار نوت بوک ایران از قطعات جداست (فصلی نیست) و به تابستان و زمستان ربطی نداره جه برسه به دانشگاه
نقل قول:
چند اینچی ؟ قوی یا ضعیف ؟ اطلاعات کم میدید من هم مجبورم کم راهنماییتون کنم ! :31:
SONY CR 353
core 2 dou intel 45nm 2.1 GHZ 3MB FSB 800
2GB RAM
250 GB HDD
DVD RW
14.1 WXGA Xbrite technology
895 ATI
Vista-H
2.5 KG
3 Years/BT/WEB
1,300,000 با 3سال گارانتی ایران رهجو
با این بودجه HP میتونی بخری بهتره ... لااقل برای گیم و کارای حرفه ای تر
بله ... HP pavilion DV6880 و یا dell XPS M1530 با کانفیگ متوسط ولی گرافیک 8600M GT 256MB و بدون گارانتینقل قول:
گرافیکش باید 8600 باشه با این قیمت توی بازار و با گارانتی های دیگه زیاد هستنقل قول:
لپ تاپ خوبیه و قوی هست ... البته از 8400 برای اجرا بازی های جدید 2008 انتظار زیادی نداشته باش اما خوبه و قوی هست
مدلهای معرفی شده خیلی قدیمی هستند !
حالا یکی که گارانتی داشته باشه و گرافیکش هم بیشتر باشه چنده؟!نقل قول:
1.
Asus یک سری مدلهای گرون قیمت و مجهزش از سری W قدیما دیدم همه چی داشت نظر کسانیکه باهاش کار کردن چیه؟مخصوصا اینکه نمایندگی رسمی تعمیرات توی ایران داره برعکس بقیه ی مارکها که نمایندگی رسمیشون توی دبی هست معمولا
2.
معادل سخت افزاری dell 1530 توی محصولات hp چیه و آیا hp رو بلحاظ گارانتی قوی و کیفیت ساخت ترجیح میدین یا dell رو؟هر چند ظاهرا هر دو یک مجموعه هستن
3.
لپتاپ که تیونرTV خوب و سخت افزار پرقدرت و هارد حجیم داشتته باشه چی سراغ دارین
آیا کسی این لب تابها رو داره و باهاش کار کرده؟ من یه لب تاب میخوام که بشه باهاش کارای Gis و اتوکد انجام داد ولی با همین قیمت700 تومن
آیا اصلا ارزش گرفتن داره؟
xps 1530 گرافیک از این بالاتر نداره فقط حافظش بیشتره تا(share 1.5 GB) رو دیدم...نقل قول:
گارانتی های مختلفی داره:
1-زیگورات
2-امرتات
بالاترین کانفیگ زیگورات رو بخوای 1990000 درمیاد که فعلآ نیاورده باید صبر کنی:5:
HP pavilion DV 6880 تقریبآ شبیه با Xps ولی باز از لحاظ گرافیکی ضعیف تره....100% از خریدش پشیمون نمیشینقل قول:
تازه طراحیشم باز از بقیه ی مدلهای dell بهتره...xps رو بگیر ضرر نمیکنی ...
اکثرآ tv tuner دار هارو باید بری تو اکیپ سونی پیدا کنی چون تا اونجایی که میدونم نه dell داره نه HP...:8:
دو مدل تی وی دار سونی:
VGN AR59G 4300000
VGC LM18G 2600000
که فکر نکنم بتونی حملش کنی چون اولی 17 اینچ و دومی 19 اینچ .....اولیه هم با هارد 500 هست...
اون گرافیک share توی همه لپ تاپ ها با افزایش رم و ویندوز ویستا هست و اصلا اهمیتی ندارهنقل قول:
مهم مقدار dedicate هست که 256D می نویسند ... زیاد به 1.5 GB اش توجه نکنید :46:
DV 6899 و DV 6880 معادل XPS هستند البته در بازار ایران ... ورگنه معادل اصلی رو باید توی سری های special پیدا کرد
من نمیدونم وقتی میتونید 50 تومن پول بدید و یک TV tuner خوب USB در حد و اندازه یک فلش بخرید ، برای چی دنبال چیزی هستید که integrate شده باشه ؟
کد:http://www.everythingusb.com/hardware/Graphics_and_Sound/USB_Video_Capture.htm
کیفیت اینا که پرتابل هستند بهتره و قابل حمل و استفاده در جاهای دیگر ... مثلا این یک مارک معروف و عالی :
Pinnacle PCTV HD Pro USB TV Stick
کد:http://www.everythingusb.com/pinnacle_pctv_hd_pro_stick.html
Pinnacle PCTV HD Pro USB TV Stick ؟؟؟
ایول داری مرد
اینا تازه اومده؟!!!!!!!!!!!!!! من یک کارت کپچر گرفتم 85 تومن!!! این که جمع و جورتر و بهتره که اگه بشه خروجی دستگاه ویدیو رو از طریق فیش آنتنی بهش داد تمومه!
از کجا باید گیر آورد اینا رو البته اگه تبلیغات محسوب نمیشه چون میخوام سرم کلاه نره
ضمنا اون 2GB که روش نوشته حافظه ی فلشش هست؟!!!!!؟
سوال من درباره ی سری Asus W بیجواب مونده هنوز!
[QUOTE]این دقیقا چه کار میکنه ؟نقل قول:
دوستان کسی میتونه در مورد Asus Eee PC به اطلاعات بده؟
اینکه چه مدلهایی داره و قیمتشون تو تهران چقدره؟
ممنون
نقل قول:
حدود 1 سالی هست توی بازار ایران بودند ... اوائل حدود 100 تومن بود اما الان از 50 به بالا قیمت دارند ... البته فقط ورودی آنتن دارند نه composite و ... یک آنت کوچیک میشه نصب کرد و از دیدن تلویزیون لذت برد .. کیفیت هم عالیست
توی بازار زیاد نیست مارک های معروف مثل پیناکل رو باید بگردی پیدا کنی ... جای خاصی نداره ... اغلب لوازم جانبی فروش ها ... اون 2 گیگ چیه ؟! :31: فقط میخواسته مقایسه کنه تو عکس با سیاز یه کول دیسک که بگه چقدر کوچیکه :31:
در مورد سری W ایسوز هم من اطلاعات زیادی ندارم و توی کار ASUS اصلا نیستم ... میتونی اینجا در مورد سری اش اطلاعات معتبری بخونی :
کد:www.notebookreview.com
نقل قول:
توی ایران چند مدل محدود هست مثلا از یک لیست برات مینویسم :
قیمتشون تقریبا مناسبه !
اطلاعات بیشتر :
و بررسی مدلها :
_____________کد:http://www.notebookreview.com/price/default.asp?cmd=&callingPage=0
ASUS Eee PC 4G
intel Celeron 900 MHZ
512 MB RAM
4GB HDD
7" LCD
64 MB
DOS
1kg
CHINA
Camera
Wifi
CARD Reade
ریال 4,500,000
خلاصه یه پنتویم3 ای هست ... بدرد کسی میخوره که نهایت کارش تایپ هست :31:
راستی یه نگاهی به آمار Most Popular Laptops سایت نوت بوک ریوو بندازید بد نیست ... میبینید که دل XPS M1530 چقدر افت داشته و نتونست جایگاه خودش رو حفظ کنه ... محصولات جدید بازار رو گرفتند در اروپا و آمریکا :
کد:http://www.notebookreview.com/best_laptops/default.asp
سلام و خسته نباشید به همه ی بچه ها.
من یک تحقیقی میخواستم در مورد قیمت لپ تاپی با مشخصات زیر کنم..اگر کسی هست کمکم کند و بگه که قیمت این چنین لپ تاپی چنده و جنسش چطوریه و ایا میتوان بدون دردسر باهاش کارهای گرافیکی انجام داد یا نه؟
خیلی ممنون.
لپ تاپ دل با مشخصات زیر و گارانتی تکسا(جنس مالزی):
vostro 1500
cpu 2/56 mg
hdd 160
vga 8600
ram 2 gig
+ dvd rw + bluetooth + webcam +wifi + lan + ram reader
ما منتظر جواب شما دوستان هستیم.
( salam farsi naneveshtam chon jayi ke hastam barchasbe farsi nadare ( shadidan mazerat mikham
agha farda dige mikham 100% laptop begiram
1. aya miyarze bekhatere vazne kamtar ke ta hododi vasam moheme bejaye xps 1530 ye 1330 gereft ba system yeksan
2. aya vaghean 1330 haye jadid mored daran va kharide anha tosiye nemishe ?
3. age vazn kami mohem bashe va ghiyafe ham hamchenin shoma 1530 ro pishnehad midi ya 2860 va chera ?
bazam sharmande
mersi bye.
افت کیفیت در هر دو مدل هست هم 1330 و هم 1530نقل قول:
آخرش هم به این نتیجه میرسی که 1530 بهتره و خدا کنه انتخاب خوبی دربیاد هم برای من و هم برای تو:5:
اول بگم گارانتی تکسا چیزی هست که بازار باهاش کار نکرده مثل گارانتی های متفرقه و جدیده (اصلا بگرد ببین چیه!) ... اگر با گارانتی واقعی میخوای برو صفحه اول من لیست شرکت های معتبر رو نوشتم که مدت زیادی هست دارن خوب سرویس میدننقل قول:
لپ تاپ قوی هست ... توی 3D mark با این کانفیگ حدود 3800 تا رتبه میگیره ... یعنی برای بازی های جدید هم مناسبه ... کلا کانفیگ بالایی از سری ووسترو 1500 هست ( high end نیست ) و بسیار پربازده ...
کارای گرافیکی هم بله ... حتی رندرهای سنگین در حد کارت گرافیک XFX 7300 GT برای دسکتاپ ها (قدرت معادل)
اگر ایرلند این مدل گیرت بیاد خیلی بهتره (پیشنهاد شخصی)
موفق باشید
1330 با همون کامفیگ چند در میاد؟نقل قول:
سوال از رجیستر:
1-لپتابی از برند dell می خواستم برای آهنگسازی حرفه ای مدلی رو سراغ داری؟
2-برای مشکل نویز هارد که قطعآ برای تستش نمیشه چند دقیقه رو صرف اینکار کرد و مدت زیادی میبره می خواستم بدونم روشی هست برای تست اینکار؟
دستت درست
سلام یه لب تاب میخوام که زیر 500 تومن باشه تا700 هم بود عیبی نداره dell باشه بشه تنش رم و گرافیک نصب کرد:27:
سلام دوستان ،
يه سوال فني ....
ميشه از اينترنت ايرانسل رو لپتاب استفاده كرد ؟
كلا ميتونه كاراي يه گوشي رو انجام بده ؟ اس ام اس ، تماس ، ...
dell xps m1530 سيمكارت خوره ؟؟؟
سلام و خسته نباشید
مهندس این جای سیم کارتی که زیر باتری یعضی لپ تاپ ها هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کار انجام می ده ؟ استفادش؟
مثل اينكه تحولي صورت گرفته ، و گرافيك ATI رو به Geforce ترجيح دادن :5:نقل قول:
يك سوال جناب ريجستر يوزر
نظرتون راجب اين دو مدل چيه :
DV 2500TV
Core2Dou 2GHz 2M T7250
Ram : 1024
H.D.D : 120
DVD RW DL
X3100
14.1WXGA
Vista-H
2.2KG
HP Compaq 530
Core2Dou 2.16GHz
Ram : 1024
H.D.D : 160
DVD RW
VGA : 224
15.4WXGA
Vista-B
مي خواستم نظرتون رو راجب به اين دو مدل بدونم :10:
[quote=awsedrft;2780785]سلام،
من نوت بوک از 15 شهریور میخوام، به نظر شما الآن بگیرم قیمتش مناسبتره یا بذارم 10 روز دیگه؟ تا اون موقع قیمتش ارزونتر میشه یا ممکنه به خاطر نزدیکی به شروع دانشگاهها گرون بشه؟
ممنون[/quot
دوست من گرونی یا ارزونی قیمت ها وابسته به ایران نیست و به تولید مدلهای جدید و جایگزینی اونا تو بازار جهانی تاثیر داره.آره اگه صبر کنی ممکنه ارزونتر بشه.اما بازهم ممکنه مدل مدنظرت کمیاب بشه بدلیل عدم تولید کارخانه
آره با گوشی+usp cableمیشه.نرماقزار گوشیتو نصب کن این کارا هم باش کننقل قول:
کسی اماره macbook رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آمار چيش رو :46:نقل قول:
علی میبینی چه سوجه ای شده خرید ما!!!!!!!!!!!!!! تا دو میلیون اپل چی داره
من قول ميدم تو آخرش هم لپتاپ نمي خري :10:نقل قول:
مدل MB404LL
Core2Dou 2.4 3M
Ram : 2G
H.D.D : 250
DVD RW
LCD : 13.3
VGA : X3100 :41:
حدود 1,600,000
مدل MB403LL
Core2Dou 2.4 3M
Ram : 2G
H.D.D : 160
DVD RW
LCD : 13.3
VGA : X3100 :41:
حدود 1,500,000
مدل MB 323 LLA
Core2Dou 2.4 6M
Ram : 1G
H.D.D : 250
SUPER DRIVE DVD-RW
LCD : 20 :19:
VGA :ATI 1400:
حدود 1,550,000
1- XPS کیفیت صدای خوبی داره فقط از دل ... برای این کارا یا sony vaio AR یا HP pavilion DV استفاده میشهنقل قول:
2- ببین ممکنه اول نشون بده ... یا نده ... بعد مدتی میاد و دوباره میره ... علتش معلوم نیست ... اگر دائمی شد چند ماه هم مشکلی نیست فقط صداش در محیط های ساکت اذیت میکنه
دل 1501 بگرد پیدا کنی ... زیر 500 لپ تاپ میشه آخه ؟ تا 700 هم acer aspire هستنقل قول:
رم عوض میشه تا 4 گیگ اما گرافیک خیر اصلا عوض نمیشه :31: