از بین دوستان، کسی ارشد معماری کامپیوتر دانشگاه تبریز قبول شده؟ ببینم اینجا می تونم همکلاسی پیدا کنم:n01:
Printable View
از بین دوستان، کسی ارشد معماری کامپیوتر دانشگاه تبریز قبول شده؟ ببینم اینجا می تونم همکلاسی پیدا کنم:n01:
سلام دوستان
کسی در مورد موسسه غیرانتفاعی کار قزوین چیزی میدونه؟ مدرکش مورد تایید هست؟ کلا ارزش داره بریم؟
سلام.
از دوستان، کسی امسال معماری کامپیوتر دانشگاه تبریز (روزانه یا شبانه) قبول شده؟
شهریه شبانه از ارشد ازاد هم بیشتره :|
من قبول شدم زابل 2670 با 13 واحد برای ترم اول دراومد کلا انصراف دادم! خوابگاه هم نمیدن به شبانه
البته موقع انصراف گفتن اگه تا یکماه دیگه تصمیمت عوض شد میتونی بیای!
زابل !!! عمرت رو هدر نده اينجا ...نقل قول:
هم آدماش هم شهرش جهنمه...
سلام به دوستان
من برا ارشد 2 تا انتخاب دارم :
- انتخاب اول پردیس دانشگاه تبریز ، رشته مخابرات امن - انتخاب دوم آزاد ، رشته شبکه
با توجه به این که من کار میکنم و وقت کافی برای مطالعه ندارم و محدودیت بودجه و اینها... کدوم برام صلاحه ؟! میگن مخابرات امن رشته واقعا سختیه ، درسته ؟! آینده شغلی دارن اصلا ؟!....
دوستان رفتن به ارشد ازاد (شهرستان) رشته نرم افزار کار درستیه؟ مخصوصا با هزینه سنگینش. آینده شغلی فقط واسم مهمه
سلامنقل قول:
اگه با لیسانس نتونستین شغل مناسبی پیدا کنین، پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان صرفا برای آینده شغلی دوباره وارد دانشگاه (خصوصا آزاد) نشین.
موفق باشین
سلام دوستان وقت بخیر
یه سوال داشتم
چه ماهی دفترچه کنکور ارشد میاد؟ و کی آزمون ارشد برگزار میشه؟
سلامنقل قول:
سال 94، حدودا اواسط آذر دفترچه اومد و کنکور هم اردیبهشت ماه 95 برگزار شد.
امسال ظاهرا یه تغیراتی ایجاد شده ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده و سرچ کنی تارخ اومدن دفتر چه رو میبنینقل قول:
امسال ظاهرا یه تغیراتی ایجاد شده ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده سرچ کنی میاره براتنقل قول:
اینکه ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده خوبه یا بد؟ یعنی همه باید برن یه امتحان سطح بالا بدن بعدشم قبول نشن؟
الان دیگه چندان فرقی نمی کنه.گاهی ظرفیت ها پر نمی شه حتی.رو غیرانتفایی که به راحتی میشه حساب کرد.
آقا ما سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشدنقل قول:
امسال ظاهرا یه تغیراتی ایجاد شده ارشد ازاد و دولتی تجمیع شده و سرچ کنی تارخ اومدن دفتر چه رو میبنی
چهار - پنج سالی دور بودم از دانشگاه ، الان میخوام ارشد بخونم
خواهشا یکی شفاف بگه دفترچه امسال واسه کنکور دولتی و آزاد کی میاد؟ و آزمون کی برگزار میشه ؟ و اعلام نتایج و شروع کلاسا از کی میشه؟ ممنون
برگزاری آزمون و شروع کلاس و نتایج احتمالا ماند سال گذشته ارشد سراسری باشه. آزاد امسال برگزار نمیشه و مانند کنکور سراسری (منظورم کنکور کارشناسی) ادغام شده.نقل قول:
از چزئیاتشون فعلا چیزی منتشر نکردن
1 - خب تاریخ های سال قبل به چه شکلی بود؟نقل قول:
برگزاری آزمون و شروع کلاس و نتایج احتمالا ماند سال گذشته ارشد سراسری باشه. آزاد امسال برگزار نمیشه و مانند کنکور سراسری (منظورم کنکور کارشناسی) ادغام شده.
از چزئیاتشون فعلا چیزی منتشر نکردن
2 - متوجه نشدم ، آزاد برگزار نمیشه یا ادغام شده؟
حدود 10 اردیبهشته امسالنقل قول:
جداگانه دیگه آزاد برگذارنمیشه
ثبت نام کنکور ارشد 96 چه زمانی است؟
بنده احتمالا بهمن 96 دوران مزخرف کارشناسیم تمام میشه (یعنی 1 ترم دیرتر)
از این جهت که مشگلی ندارم ... یعنی فقط کنکور شرکت کنم آماده سازی برای کنکور 97 باشه حد اقل.... و یحتمل نمیشه از همین کنکور برای بعد از بهمن 96 استفاده کرد اما خب اگر 1% شد (که قطعا نمیشه :n02:) هم که بهتر
نقل قول:چهارشنبه 95/10/1
سلام
طبق این لینک ، ثبت نام ارشد 96 از 1 بهمن تا 7 بهمن 95 و تاریخ امتحان هم 7 و 8 اردیبهشته ، درسته؟
اعلام نتایج معمولا چند وقت بعدش هست؟کد:http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=12&id=4735
سلام . من ميخوام يك رشته براي ارشد انتخاب كنم . يكسري پارامترها براي ان رشته مد نظرم هست(غير از بازاركار) . اما چطوري مي تونم بفهمم كه ان رشته اين پارامترها را داره . مثلا كتابهاي ان رشته را در ارشد بينم يا مقالاتش را بخوانم
سلامنقل قول:
شما در اینترنت جستجو کنید سرفصل دروس ارشد فلان رشته
مثلا سرفصل ارشد برق مخابرات
بعد می بینید که سرفصل دروس رو نوشته و کتب هم معرفی کرده احتمالا
اینطوری کمی با مباحث رشته آشنا میشید
ّبراي قبولي در ارشد چه چيزهايي دخيل است ؟ من ليسانس مديريت با معدل 12.79 دارم . قصد قبولي دريكي از رشته هاي علوم پايه (رياضي ،فيزيك ،زيست )را بنا به دليلي دارم .وميخوام در دانشگاهي كه ارزش وقت گذاشتن و گرفتن مدرك را داشته باشه بخونم حالا نه خيلي بالا ولي نه پايين كه فقط كاغذ مدرك بهم بدن . .
سوالم اينه كه اگر يكي دوسال را هم روي يادگيري دروس امتحاني ان رشته كه ميخوام قبول بشم وقت بگذارم تا بتونم از پس امتحان ودرصدش بربيام ايا با اين معدل و رشته مديريت ميتونم موفق بشم يا بايد به كل قيدشو بزنم؟ شانس قبوليم چقدر وبه چي بستگي داره؟
از آنجایی که دروس ریاضی و فیزیک تمرین و ممارست زیاد میخواهد قید این دو رشته رو بزنیدنقل قول:
از زیست خبر ندارم باید دوستانی که زیست خوندن بگن ولی نسبت به ریاضی و فیزیک حفظی تر است و تمرین و ممارست زیادی نمی خواهد
شما اگر ریاضی و فیزیک برید گاهی ممکن است برای حل یک مسئله 2 ساعت فقط فکر کنید و خطا و صواب کنید تا ببینید جواب درست چی هست
البته با حفظ کردن هم میشه ریاضی و فیزیک رو هم پاس کرد،بعضی ها که خوب حفظ میکنند این دروس رو پاس میکنند
اتفاقا من به جستجو و تحليل و يادگيري علاقه دارم و بخاطر همين فعلا اين دو رشته را در نظر گرفتم . من ميخوام بدانم با اين فرض و داشتن اين معدل و رشته ليسانس ولي با داشتن علاقه به علوم پايه شانس قبولي دارم در صورتي كه امتحان را خوب بدمنقل قول:
خب شما یک کتاب ریاضی 1 از کسی قرض بگیریدنقل قول:
و بشینید تمرین و مثالشو حل کنید
ببینید براتون سخت هست یا نه؟
اینم بگم برای اینکه قوی بشید در آن درس نیاز به حل مسئله دارید خیلی باید مسئله حل کنید
ممکنه به مسائل سختی بر بخورید که ناامیدتون کنه ولی اگر علاقه دارید و پشتکار داشته باشید میتونید قبول بشید
سلام
برای آزمون های آزمایشی قبل کنکور کجا رو پیشنهاد می کنین؟
رشته روانشناسی
جایی باشه که هم جامعه آماریش بالا باشه و هم سوالاش خوب باشه
مدرسان شریف؟ پارسه؟ ..... ؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
سلام دوستان
بنظرتون شرکت کردن توی یک گروه آزمایشی مغایر با رشته ی تحصیلی دوران لیسانس کار درستیه؟ شانس موفقیت چقدره؟
ضمنا رشته های نزدیک به هم (مثلا معماری و شهرسازی ) هم نباشنذ
رشته های کاملا غیر مرتبط
راستش من الان به چند گزینه فکر میکنم... روان شناسی بالینی، حقوق، ادبیات و چندتای دیگه....!
سلام
کسی می دونه دفترچه ثبت نام کنکور ارشد 96 کی میاد؟ممنونم
بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1396 در تمامی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی می رساند ،دفترچه راهنماي شركت در آزمون از ساعت 16 امروز و همچنین سامانه ثبت نام آزمون از ساعت 21 امشب از طریق همین سایت قابل دسترس می باشد
sanjesh.org
سلام
از دوستان اینجا کسی هست بخواهد مکانیک شرکت کنه ارشد 96؟
سلام دوستان
دفترچه رو دانلود کردم نوشته اگر داوطلبی کنکور 95 دانشگاه روزانه قبول شده اجازه ی شرکت در کنکور 96 نداره؟
من امسال میخوام آزمایشی شرکت کنم چون ترم بعد (8) در اصل باید ترم آخرم میبود اما بعد از اون هم نزدیک 25 واحد دیگه دارم و خلاصه حد اقل 9 ترمه تموم میکنم ...
حالا چیکار کنم؟
اگر این قانون باشه که پس من هم ثبت نام ام اشتباهه چون ممکنه روزانه دولتی قبول بشم و بعد اجازه شرکت در 97 نداشته باشم؟
شما میتونی شرکت بکنی، اما موقع انتخاب رشته نباید روزانهها رو انتخاب بکنی.نقل قول:
از کجا بفهمم کدوم دانشگاه چه رشته ای رو قبول میکنه (بدون خرید کارت و ثبت نام کردن در ازمون) ؟ :n36:
دوستان مهلت ثبت نام تا فردا شب هست یا امشب؟
من کارشناسی مترجمی ترم اخر هستم، میتونم ارشد علوم سیاسی انتخاب کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ این میان رشته ای محسوب میشه؟
تا فردا ست. سه شنبه هفت دینقل قول:
پس با این توصیف شرکت نکنم کلا چیز خاصی رو از دست ندادم نه؟نقل قول:
منظور میخوام اصولا شرکت کنم ببینم روزانه قبول میشم یا نه ... دیگه اگر بنا باشه انتخاب رشته غیر روزانه بزنم که نه ...
همون بزارم سال آینده با خیال راحت و هدف مشخص شرکت کنم
ضمن اینکه به این مملکت اعتباری نیست اومدیم و سال دیگه گفتند کسی که شبانه هم قبول شده این اجازه رو نداره دوباره شرکت کنه یا باید از شبانه هم بره یک مرحله پایین تر مثلا پیام نور و ...
(البته روزانه رو بخاطر تحصیل رایگان گفتند شبانه چون پولیه داستانش فرق داره.)
سایت سازمان سنجش مشکلی داره؟ هرکاری میکنم ارور میده ؟:n03:
نقل قول:
دوستان کسی نظری نداره که کدوم موسسه بهتره برای آزمون آزمایشی کنکور ارشد؟
حالا فقط رشته روانشاسی نه، کلا کدوم موسسه بهتره به نظرتون