مشکلِ دشواریِ نصبِ خاکگیر پلوس حل شد
سلام دوستان
خاکگیر پلوس که میدونین چیه ؟
در صفحه های قبل نحوه ی تعویض اون رو درج کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه مشکل تعویض خاکگیر خراب و نصب خاکگیر جدیدحل شد .
خاکگیرهائی اومده بازار که از یک طرف باز میشه و نصب و نصب میشه و با چسب مخصوص به هم میچسبه و دیگه هییییچ نیازی به باز کردن چرخ و سیستم ترمز و دیسک و سیبک و اینا نداره
واقعا که چیز به درد بخوری هست .
راحت , سریع و کم هزینه .
دیگه هر کسی خودش میتونه ظرف چند دقیقه خاکگیر خراب رو برداره و یک خاکگیر نو نصب کنه به جاش
کلیپ :
عکسهاش
توی کلیپ نشون میده که بعد از چسبوندنش چقدر محکم و مقاوم میشه که با کش اومدن هم باز نمیشه
کِی میاد ایران ؟
خدا میدونه . شاید هم اومده باشه .
استفاده از تیوپِ موتورسیکلت به جای لاستیکِ گردگیر پلوس !!!
سلام دوستان
چیزی رو که الان خدمتتون عرض میکنم نه خودم امتحان کردم و نه کسی رو دیدم که امتحان کرده باشه اما از نظر تئوری مشکلی نداره
استفاده از تیوپِ موتورسیکلت به جای لاستیکِ گردگیر پلوس !!!
اگر ماشینتون خیلی قدیمی هست و لاستیکِ گردگیر براش نیست تو بازار و با روشهائی هم که تو صفحه های قبل خدمتتون عرض مردم نتونین یک لاستیکِ گردگیر بزرگتر رو جایگزین کنین براش , اونوقت تیوپِ موتورسیکلت کارتون رو راه میندازه .
کافیه قطر دهنه ی بزرگِ گردگیر رو بدونین یا قطر پلوس ( جائی که گردگیر روش نصب میشه ) .
بعدش برید مغازه هائی که موتورسیکلت پنچرگیری میکنند و یک تیوپِ خراب ازشون بگیرید که قطرش کمی کمتر از دهنه ی گردگیر خود ماشین باشه یا هم سایز باشه .
اگر نبود , کمی هم بزرگتر باشه کار رو راه میندازه .
15 یا 17 سانت ازش ببرید ( دو قطعه ) و اونها رو داخل هم قرار بدین .
بعدش نصبش کنید مثل نصبِ گردگیر
از بستهای پیچی قوی استفاده کنید .
دقت کنید که طولش باید به اندازه ای بلند باشه که وقتی فرمون رو تا آخر به چپ و راست میپیچید کش نیاد اصلاً .
موقع نصبش تا میتونین هوای توی رو تخلیه کنین و مراقب باشین بیش از حد گریس نزنین توش تا بر اثر حرارت باد نکنه .
اگر تیوپش پوسیده نباشه فکر کنم یکی دو سالی کار بده یا بیشتر .
دولایه بودنش برای مقاومت بیشتر در برابر گل و لای و سنگریزه هست .
یک مسئله ی مهم .
به نظرم بشه اون رو شکافت ( مثل خاکگیر جدیدی که در دو سه پست قبلی گفتم ) و با استفاده از چسبِ قویِ پنچرگیری اون رو نصب کرد .
به امتحانش می ارزه .
خرج چندانی هم نداره .
اقتصاد مقاومتی یعنی این
بهترین روش برایِ ساختن رنگ ماشین
سلام
در شرکتهایِ رنگ فروشیِ مدرن , برای ساختن رنگ ماشین این کارها انجام میشه :
اول شماره رنگ رو از روی بدنه برمیدارند
سپس شماره ی رنگ رو با اسم ماشین ( اسم کارخونه ی سازنده ) میدن به کامپیوتر و اون هم همه ی شماره رنگها رو از تمام کارخونه های ماشین سازی داره و میگه که برای ساختنِ اون رنگ چه رنگهائی باید با هم مخلوط بشه و به چه مقدار .
بعدش اون رنگها با هم مخلوط میشه .
بعدش کمی از رنگ رو میزنند به یک کاغذ
بعدش قسمتِ کوچیکی از رنگِ روی کاپوت یا سقف رو با ماده ی مخصوصی میشورند با پنبه که رنگش خوب نمایان بشه . ( روز ابری و غروب و شب و در هوای غبار آلود نباید انجام بشه ) .
اگر اختلاف داشت با افزودن کمی رنگ اون رو دقیقاً شبیه رنگ ماشین میکنند .
در بعضی شرکتها به جای چشم انسان از دوربین مخصوصی استفاده میشه برای مطمئن شدن از عدم اختلاف رنگ چون ممکنه انسان کور رنگی داشته باشه و اختلافات کم رو متوجه نشه .
هر چی ماشین قدیمی تر باشه , رنگش با رنگ روز اول بیشتر فرق داره به علت آفتاب و گرما و تاثیر مواد شیمبائی در مواد شوینده و آب و هوای محیط .
در ضمن کیفیت رنگها هم فرق داره .
ماشینهای گرانقیمتِ امروزی رنگش تا ده سال یا بیشتر تغییر نمیکنه به علت کیفیتِ بالای موادِ رنگ و فرمولِ پیشرفته .
رنگهائی که چند روز یا چند هفته بعد از نقاشی تغییر رنگ میده کیفیتش پائین هست .
تشخیص زمان مناسب برایِ تعویض صفحه کلاچ
نقل قول:
سلام .
من یه سمند دارم مدل سفارشی 85 . مدتی هست وقتی مثلا رو دنده 3 هست حدود 60 تا که میرم دور موتور میره بالا و موتور صدا میده و مجبور میشم دنده رو عوض کنم . ولی قبلا اینطوری نبود و مثلا رو 3 تا 80 الی 90 تا پر میکردم
مشکل کار کجاست ؟
ممنون از راهنماییتون پیشاپیش
نقل قول:
ماشین چقدر کار کرده؟
آخرین بار کی صفحه کلاچ را بررسی کردین
محتمل ترین گزینه صفحه کلاچ هست
حتما سریع تر اقدام کنید قبل از اینکه به پرچ برسه وگرنه خرج سنگینی بابت صفحه ، خورشیدی و ... متحمل خواهید شد
سلام .
موضوعی که مطرح کردین خیلی مهم هست و میشه ازش به عنوان یک معیار برایِ زمان مناسب برایِ تعویض صفحه کلاچ استفاده کرد .
ماشین وقتی نو باشه یا دیسک و صفحه کلاچ نو باشه ماشین با یک دور موتور مشخص به سرعتِ معینی میرسه .
مثال :
با دور موتور 3000 در دنده سه به 70 کیلومتر در ساعت میرسه ( در خیابانِ مسطح و بدون مسافر ) .
اما با استهلاک و سائیده شدنِ صفحه کلاچ , به تدریج دور موتور برای رسیدن به همون سرعت در دنده 3 افزایش پیدا میکنه
مثال :
بعد از یک سال برای رسیدن به سرعتِ 70 کیلومتر در ساعت دور موتور میشه 3400 دور در دقیقه .
این نشون میده که صفحه سائیده شده و مثل قبل محکم نمیچسبه به دیسک .
کم کم کار به جائی میرسه در سربالائیها دور موتور خیلی میره بالا اما ماشین کشش نداره .
یعنی با زیر نظر داشتن سه عامل ( سرعت , دور موتور , کشش ) میشه تشخیص داد که دیگه وقتشه صفحه کلاچ تعویض بشه .
البته در ماشینهائی که نشانگر دور موتور نداره میشه به جاش از صدای موتور استفاده کرد و پی برد که صدای موتور خیلی زیاد میشه اما سرعت چندان افزایش پیدا نمیکنه .
اين تست هم تقریباً در همه ی ماشینهای دنده عادی جواب میده :
ماشین رو روشن کنید
دو سه دقیقه صبر کنید تا گرم بشه
پا رو بذارید رو ترمز
بزنین دنده یک
آروم آروم پا رو از روی کلاچ بردارین
اگر ماشین خاموش نشد صفحه کلاچ باید عوض بشه
البته تنظیم بودن موتور ضروری هست