سلام به همه
گوشي من يه مدتيه يه مشکل پيدا کرده:
وقتي دوربين گوشي رو باز يا بسته مي کنم به صورت خودکار فلاش قرمز رنگ روشن و خاموش مي شه
يکي کمک کنه گوشيم داره از دست مي ره
Printable View
سلام به همه
گوشي من يه مدتيه يه مشکل پيدا کرده:
وقتي دوربين گوشي رو باز يا بسته مي کنم به صورت خودکار فلاش قرمز رنگ روشن و خاموش مي شه
يکي کمک کنه گوشيم داره از دست مي ره
نه!!یعنی نمیدونم!!احتمالا اب رفته بوده بهش!یا شاید هم چون چینی هست سریع عیب برداشته!وگرنه من 5700 مجارستانیم رو با اینکه بدنه ای نداره همه چیزش کار میکنه!!:13::13::18::27:نقل قول:
احتمالا فلاش رو گذاشتی روی همیشه روشن کاهش قرمزی چشمنقل قول:
دوستان خواهش میکنم به سوال منم جواب یدین
سیستم عامل نوکیا چینیا چیه؟
جاوا داره؟
منظورت این گوشیهاست که 100-150 تومن قیمت دارن و قیافشون هم خیلی ضایس ؟؟؟ ( : این گوشیها اصلا" سیستم عامل ندارن )نقل قول:
گوشیهای نوکیایی هم که چینی هستن ، تحت نظارت نوکیا تو چین ساخته میشه ......
چه ربطي داره.نقل قول:
هيشكي اينجا مشكل من رو نداشته؟؟؟
ربطش به اینه که اگه میدونستی این حالت چیه اینطور بی ادبانه جواب نمیدادی.نقل قول:
وقتی یکی بهت جواب میده حداقل برو در باره جواب یه تحقیقی بکن چون ممکنه جواب درست باشه.
من نمیدونم چرا برا همه چیز این جماعت یاد گرفتن چماق بگیرن دستشون!!خوب عزیز من یکی یه راه حل داد شما امتحان کن اگه جواب نداد بیای قشنگ بگو که جواب نداده راه حلتون!
در ضمن مشکل شما فکر کنم با یه مستر ریست درست بشه!در غیر این صورت مشکل سخت افزاری خواهد بود!
بابا مگه بنده خدا چي گفت ؟! خب چي بگه ديگه واقعا ربطي هم نداره!
اين درسته :
نقل قول:
در ضمن مشکل شما فکر کنم با یه مستر ریست درست بشه!در غیر این صورت مشکل سخت افزاری خواهد بود!
قیمت روز ساخت چین و فنلاندش چنده
همش یکیه..
380فکر کنم..
سلام دوستان
مشکلی داشتم که شاید جای مطرح کردنش اینجا نباشه اما چون فقط برای N82 من این اتفاق افتاد گفتم اینجا مطرح کنم چون ممکنه بقیه دوستان هم مشکلی مشابهی داشتند.
میخواستم برنامه Iran Drug یا همون ایران دارو رو نصب کنم. بعد از نصبش برنامه اجرا میشه و ظاهرا سالمه اما وقتی داخل منو ها میریم مطالب نصف و نیمه نشون داده میشند و اصلا قابل خواندن و استفاده کردن نیست.
دوستان نظر خاصی دارند؟
می شه لینک یا تاپیک برنامه رو بدید تا نصب کنیم و تست انجام بشه؟نقل قول:
يه برنامه اطلاعات دارويي هست كه اگه منظورتون همونه برا من مشكلي نداره.
فایل های JAVA(هم بازی و هم نرم افزار) پاک نمیشن....... تو Application manager هم نیستن.(گوشیم ان82)
دوستان راه حلی ندارن که بتونم پاکشون کنم؟؟
اول اینکه بهتر از تو یکی می دونم این حالت چیه و چیکار می کنه اگه نمی دونستم نمی گفتم چه ربطی داره.نقل قول:
دوم هم اینکه یاد بگیر از این به بعد هرکس سوالی مطرح کرد جواب بی خود نپرون.
عزت زیاد.
سلام
کسانی که n82 چینی(تحت لسسانس نوکیا) دارند ممنون میشم جواب بدند
دوستان هر وقت میرم قیمت گوشی را میگیرم میگند گوشی n82 چینیه ولی تحت لیسانس نوکیااست به نظر شما مشکلی تو ظاهر و باطنش نیست
والا من فلاندش رو دارم باتريش خوب نيست ديگه اين جديداش رو نمي دونم!نقل قول:
بچه ها یک عکس اماده کردم برای تشخیص 82 فنلاندی ار 82چینی تحت لیسانس نوکیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ببخشید خیلی ببخشید نمیخوام بی انصافی کنم ممنون از عکستون ولی .....ولی اطلاعاتتون کاملا غلط هست و مشتری نوکیا بپرون!!!!
من اصلا پشت گوشیم ارم سطل اشغال بازیافت رو نداره اون فونت imei گوشیم هم ساده ی ساده هست!!گوشیم هم ساخت چین هست از خود نمایندگی نوکیا خریدم چند روز پیش هم که مشکلی برام پیش اومد بردمش گارانتی سرویس سنتر اول imei گوشی رو تو کامپیوترش وارد کرد و وقتی دید مورد تایید نوکیاست گوشی رو گرفت و سر یک روزه مشکلش رو حل کردن و الان مثل ساعت کار میکنه و فرقی با فنلاندیش نداره!!!هزار بار گفتم که نوکیا گوشی تقلبی که عین خود گوشیهاش باشه و سیمبین داشته باشه نداره!اون گوشیهای تقلبی چینی هم شکل ظاهرشون از دور مشخصه و همشون هم جاوا هستند!کسی که نوکیا میخره اگه گوشیش سیمبین داشته باشه با نصب یه بازی یا نرم افزار سیمبین هم میتونه به اصلی بودن گوشی اش پی ببره!همچنین اون change کردن imei هم برای گوشی های سونی اریکسون بود که به فلش گوشی انجام میگرفت به خاطر همین ممکن بود چیپ گوشی با بدنه ی گوشی imei متفاوتی داشته باشن که این مسئله در گوشیهای نوکیا از سابق وجود نداشته و نخواهد داشت!
سلام، من خودم n82 مشكي دارم كه حتما ميدونين تمام مشكيها ساخت چين هستن. من گوشيمو حداقل با سه تا n82 نقره اي كه حدود يك سال پيش خريداري شدن و مطمئنا فنلاندي هستن مقايسه كردم و كوچكترين تفاوتي در كيفيت و كاركرد بين اونا پيدا نكردم. گوشي هاي چيني فقط زير نظر نوكيا در چين مونتاژ ميشن. فنلاندي و چيني يه بهانه اي شده واسه فروشنده ها كه پول بيشتري به جيب بزنن. مطمئن باشيد كه الان تمام گوشي هاي موجود مونتاژ چين هستن.نقل قول:
دوست عزیز من نگفتم گوشی چینی تحت لیسانس نوکیا تقلبیه!!!!از نظر کیفیتم هیچ فرقی با هم نمیکنه این عکس را برای کسانی که وسواس دارند گذاشتم تا مبادا به خاطر اینه مغازه دار گفته فنلاندیه بخواهند پول بیشتری بدهند وهمچنین اگر دوست عزیز توجه کرده باشید من نوشتم 82 چینی تحت لیسانس نوکیا نه 82 تقلبی!!!نقل قول:
با تشکر
حق با شماست!تشکر از عکستون!
سلام دوستاننقل قول:
حتما ميدونين تمام مشكيها ساخت چين هستن
نه به نظر من این حرف غلطه ان مشکی من کاملا اطمینان دارم اصل فنلانده..
دو ستان n 82 من که اگه دقت کنید شکلش شبیه هیچ کدوم از این عکس های قبلی نیست پس ساخت کجاس افغانستان
[کد:http://irapic.com/uploads/1229949572.jpg]
یک نکته اول پست خود را ویرایش کنید اخه تا امد این عکس 1.44 mb لود بشه پدر همه دیال اپی را در میاره یا حجم عکسو کم کنید یا لینکشو بگذارید با تشکرنقل قول:
دوست من گوشی شما 82 چینی تحت لیسانس نوکیا می باشد که لیبل ان عوض شده
اگر code گوشی خود را در این سایت وارد کنید
میبینید که گوشی شما را n70 معرفی میکند در حالی که گوشی شما n82 استکد:http://europe.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_528996#
از اینجا هم میتوتنید راهنمایی ها بیشتری دریافت کنید
کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=597609&postcount=1502
با سلام . الان مشکیه n82 اصل فنلاندش موجود هست توی بازار ایران ؟ اگه میشه یکم برای شناخت بهتر توضیح بدید ممنون میشم
سلام رفیق از اینکه لینک هارو گذاشتی و توضیحات کاملی دادی ممنونم ولی این طوری که مشخصه و از لینکی که داده بودی پیداست که گوشی قاچاق بوده فقط کزینه سوم روی گوشی صدق میکرد نه چهارم که چینی باشه ولی چه چرا اگه قاچاق بوده توی سایت mci شماره سریال گوشی رجیستر شده و گوشی رو n82 معرفی میکنه و از لحاظ قانونی بودن معتبر اعلام میکنه
روی این موضوع اختلاف نظر هست . یه عده میگن مشکی ها کلا" چینی اند ولی اونچه که همه در موردش مطمئن هستن اینه که چینی و فنلاندیش کیفیت مشابه دارن .نقل قول:
سلام .به جاي اينكه انقدر نظر خودتونو به هم تحميل كنيد يه كم بحثايه مفيد بكنيد كه ما بي سوادا هم يه كم ياد بگيريم.:21:
بعضي از تم هارو كه تويه app.manager نمياد رو چه جوري بايد پاك كنيم.(تا حالاگوشيمو هك نكردم):13:
ممنون ميشم:31::46:
کلا" توی این گوشی 20 تا تم بیشتر نمیشه نصب کرد و بهتره در درجه اول تم رو پاک نکنید و در درجه دوم :نقل قول:
از طریق data transfer گوشی رو به کامبوبوتر ( همون کامپیوتر !!) وصل کن . برو توی private توی فولدر 10207114 اونجا هر تمی توی یه فولدر جداگانه قرار داره . فولدر تم مورد نظر رو پیدا کن و کلا" پاکش کن .
بعدش دچار پیغام installing میشی که باز هم با data transfer میری توی مموری کارت طبق اونچه که دوستان در زیر گفتن عمل می کنی :
موفق باشی .نقل قول:
سلام به همگی من می خوام n82 بخرم هیچ عجله ای هم ندارم گفتم تا عید دست گیر بدم شاید تا اون موقع قیمتش اومد 340000 نظر شما چیه؟
به نظرم اگر کسی قصد خرید گوشی داره دیگه واسه10 تومن 15 تومن چونه نمیزنه که چون اگر به این فکر کنی که ارزون میشه اره دیگه بعد از دو سال شاید 200 تومن هم بتونی بخری ولی بعد از دوسال هم با قیمت الان n82 گوشی بهتر از اون میاد و باز هم شاید بگی صبر کنم که ارزون بشه و باز هم همین و همین
سلام
یکی از دوستان بنده رو راهنمایی کنه
وقتی میرم توی inbox نمیتونم massege ها رو بخونم یعنی بازشون نمی کنه چه متنی باشه چه بلوتوث دلیلش چیه ؟؟؟
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
سلام به همه دوستان
یه سوال تخصصی
من ورژن Firmware گوشیم هنوز 20 است
شماها اون را آپدیت کردید؟؟
اگه ارزشش را داره تا من هم آپدیت کنم؟؟
100% ميارزه...فقط و فقط به شرطي كه از دسترسي به فايل هاي سيستمي منصرف شي...نقل قول:
انگيج روش نصب ميشه...فايل هاي ساين نشده هم نصب ميشه...منتهي قبلش بايد گوشي رو هك كرده باشي با روش secman كه تو تالار انگيج آموزش دادم..بعد آپديت كني...
چرا باید قبل از اپدیت هک بشه
واسه اينكه فايل installserver تو سيستم گوشي باشه تا بعد از آپديت بشه برنامه ها رو بدون ساين نصب كرد...نقل قول:
اخه دلیلش چیه که برنامه app trk تو گوشیم نصب نمیشه تازه بعد از کلی گشتن یه نسخشو نصب کردم ولی بهد از تمامی کارهایی که برای شناسایی پورتو غیره برای نصب rom pacher میکنم که نصب بشه این پیغام خطا رو مینویسه Connecting to COM25...
Ping metroTRK...
Connecting to metroTRK...
Checking [0xC0000148] == 0x1E... Failed :( [0xC0000148] = 0x00
Disconnect...