توی گوگل سرچ کنین یا میتونید توی سایت سافت 98 توی بخش مدیریت دانلود بگیرین.نقل قول:
اگه آپدیت کنین کرکش از کار میوفته ولی اگه ورژن جدیدش رو دان کنید همراهش کرک هم داره
توی گوگل سرچ کنین یا میتونید توی سایت سافت 98 توی بخش مدیریت دانلود بگیرین.نقل قول:
اگه آپدیت کنین کرکش از کار میوفته ولی اگه ورژن جدیدش رو دان کنید همراهش کرک هم داره
سلامنقل قول:
با C Cleaner هرچی کروم نصب کرده اید پاک کنید (آناینستال) و رجیستری را هم پاک کنید.
بعد یک ورژن جدید کروم را نصب کنید.
سلامنقل قول:
بروید در همون سایت و لینک جدید بگیرید. بعد همون را دستی به Orbit بدهید.
Copy link>create a new download
(اگه درست نوشته باشم)
بعد از شما میپرسه که چنین دانلودی دارم و چکار کنم. شما باید لینک جدید را جایگزین قبلی کنید.
متأسفانه الآن توی وین8 هستم که اربیت ندارم تا دقیقتر بگم.
سلام من جدیدا IDM این ارور رو میده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل پاکش کردم آخرین ورژنی که تو سافت گذر بود رو نصب کردم بازم همین ارور :n13:
بعد الان پی بردم وقتی کسپر 2013 رو میبندم به راحتی تمام باز میشه !!!:n28:
کلا خل شدم رفت مگه ویروسه ؟؟؟ برم اعتماد سازی کنم !!!؟ میخوام بدونم مگه چشه دنلود منیجر کسپر باش مشکل داره ؟؟؟؟:n24:
چند تا سوال راجع به IDM داشتم
1) چجوری می توان مجموع حجم دانلود های باقی مانده ی لیست را از روی این برنامه فهمید؟
2) چجوری می توان میزان حجم دانلود شده را در روز های گدشته این برنامه فهمید؟ یه چیزی مثل ریز مصرف گه شبکه ها ارائه می دن.
سلام
این مشکل IDM که از سی پی یو 100% استفاده میکرد تو ورژن جدیدش حل شده یا نه؟
نقل قول:
من كه تا حالا نديدم چنين قابليتي در اين برنامه لحاظ شده باشه.
شما بايستي از برنامههاي جانبي براي اين مورد استفاده كنيد.
شاد باشيد:40:
من كه تا حالا با ورژنهاي جديد مشكلي نداشتم و افزايشي در كاركرد CPU نديم و به راحتي كار ميكرد.نقل قول:
اين مشكل بيشتر در نرم افزارهاي فايروال اتفاق ميفته.
شما اين برنامه رو كرك ميكنيد و بعد از كرك آنتي ويروس اقدام به حذق اين برنامه ميكنه و درگير بين اينكه اين خطرناك هست يا اينكه مطمئنه.
براي همين روي اون كنترل زيادي ميكنه و باعث افزايش استفاده از CPU ميشه.
مشكلش با كركش هست.نقل قول:
شما قبلش براي كرك كردن آنتي ويروس رو غيرفعال كنيد.
بعد از نصب و كرك پوشه مربوط به نرم افزار رو در قسمت ليست سفيد آنتي ويروس قرار بديد.
با سلام خدمت دوستان، قبل ریستور کردن سیستم، چون فایل هایی رو نصفه دانلود کرده بودم، پوشه users->....->app data->roaming->idm رو کپی کردم، بعد از ریستور، پوشه رو تو همین مسیر کپی کردم اما فایل رو از اول دانلود میکنه، حالا چکار کنم؟
سلام این مشکل چطوری حل میشه؟
من حذف میکنم و دوباره نصب میکنم دست از سر ما بر نمیداره ، چیکارش کنم؟
سلامنقل قول:
این مشکل بخاطر کرک نبودن idm هست.بعد اینکه برنامه رو نصب کردید.کرکش رو هم نصب کنید درست میشه
اون سری همین طوری شد کرک کردم 15 روز وقت داد وقتش تموم شد اینجوری شد
کرکش رو اگه دارین لینک بذارین من دانلود کنم
مشکل از کرک هست.البته اگه آپدیت کنین هم کرک از بین میره.برین لینک زیر و کرک رو دانلود کنید:نقل قول:
سلام بچه ها
هر وقت می خوام از youtube دانلود کنم وقتی به 99% می رسه یهو سرعت صفر میشه ودیگه هیچوقت لینک درست نمیشه باید چیکار کنم؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
باید از پوشه ی IDM توی رجیستری هم بکاپ میگرفتید.نقل قول:
بعید میدونم بتونید الان ادامش بدید.
آره دیگه نمیشه کاریش کرد.باید از اول دان بشهنقل قول:
برای دفعات بعد میپرسم، چجوری از رجیستری بکاپ بگیرم؟
نقل قول:
سلام دوستان .
من چند شبه در حال دانلود یه فایل 5 گیگی ام که هر شب یه مقداریشو دانلود میکنم . امروز که پاشدم فایلمو چک کنم دیدم از توی لیست فایلای داخل IDM حذف شده . داخل درایو C رو که گشتم تکه هایی که هر شب دانلود کرده بودم وجود داشت به اضافه ی خود فایل . ولی نمیدونم چرا از داخل IDM حذف شده . آیا راهی هست که این فایل رو به لیست IDM برگردونم و دانلودش رو ادامه بدم یا باید از اول دانلود کنم ؟:n28:
سپاس .
1 - راهی هست که بشه سرعت دانلود فایلها رو وقتی برنامه مینی مایزه دید؟؟
مثل getright
یعنی همونجایی که مینی مایزه کنار درصد دانلود شده سرعت لحظه ای دانلود رو هم بزاره...
2 - جایی تو برنامه هست که سرعت دانلود مجموع فایلها رو (وقتی چند تا فایل در حال دانلودند) بصورت لحظه ای نشون بده؟؟؟
از ccleaner استفاده میکنید؟نقل قول:
نه اصلا هیچ نرم افزار خاصی رو سیستمم نصب نیست . فقط باهاش دانلود میکنم . چون سیستم اصلیم این نیست .نقل قول:
توی درایو C کل تیکه هایی که اون فایلو دانلود کردم هست . ولی خود فایل توی IDM موجود نیست !
(ممکنه ویروس گرفته باشه ؟ چون آنتی ویروس ندارم . الانم میخوام آنتی ویروس نصب کنم به مشکل بر میخورم و اجازه نمیده )
سلامنقل قول:
من روی وین7، اربیت دارم و روی وین8 FDM.
1-هردو چنین چیزی دارند.
راستش برای من دقیقا همین مشکل شما پیش اومده بود که حسابی اذیتم کرد ولی بعد از کلی گرفتاری فهمیدم کار ccleaner هست.نقل قول:
نقل قول:
منظورم برای برنامه IDM هست تو XP من تا حالا این امکان رو ندیدم ... کسی سرغ داره؟؟
سلام
چجوری میشه به وسیله idm ویدیوهای توی فیس بوک را دانلود کرد؟
توی سایت های دیگه به محض پلی شدن ویدیو idm خودش اجرا میشه و دانلودش میکنه ولی تو فیس بوک عمل نمیکنه.
ممنون
واسه من چند بار این مشکل پیش اومده و اونم وقتی بود که خودم از طریق دکمه روی کیس سیستم رو ریستارت میکردم که گاهی باعث پاک شدن لینکهایی میشد که بعد از اخرین روشن شدن سیستم به IDM اضافه شده بودن.دوم زمانی که سیستم را Restore میکردم که معمولا همیشه لیست به حالت قبلی برمیگشت در حالی که فایلها نیمه دانلود شده در پوشه موقت بودند.روشهایی برای درست کردن این حالت بودند که من از هیچکدام نتیجه نگرفتم و بی خیال شدمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
موقعي که با IDM يک ليست از لينک ها رو import مي کنم ( مثلا 100 تا لينک در يک txt) وقتي که دانلود ميشن اسم همشون تغيير ميکنه.
مثلا اسم اصليش اينه: karimi-01
ولي موقع دانلود اسمش اينه: 15250d1344595106
نمي دونم چکار کنم که با اسم خودشون دانلودشون بکنه!!
لطفا راهنماييم کنيد..
فیسبوک از یک متدی استفاده کرده که هنوز روی نرم افزار IDM این متد قرار نگرفته تا بصورت اتوماتیک دانلود کنهنقل قول:
با موزیلا فایرفاکس هم تست کنید. من با کروم تست میکنم نمیشه ولی با فایرفاکس میشه دانلود کرد.نقل قول:
وقتی میخوام دانلود کنم با این پیغام روبرو میشم:
---------------------------
.امکان دانلود اين فايل وجود ندارد
جزئيات:
امکان برقراري ارتباط باdl.----------.com:80 .وجود ندارد
علت اين مشکل را در موارد زير مي يابيد:
1.ارتباط اينترنتي يافت نشد. لطفا ارتباط خود را بررسي نماييد
2.بر روي کامپيوتر خود فايروال داريد و اخيرا اينترنت دانلود منيجر خود را آپ ديت،نصب يابا ورژن قبلي جايگزين نموده ايد. لطفا تنظيمات فايروال خود را بررسي نماييد که آي دي ام به اينترنت دسترسي کامل داشته باشد
3.سرويسي به نام دي ان اس که وظيفه يافتن سرورها را به عهده دارد موقتا دچار مشکل شده يا ارتباط شبکه اي بين کامپيوتر شما و اين سرويس خراب شده است. ممکن است با ريستارت کردن اين مشکل برطرف گردد
لطفا کمکم کنید!!
سلامنقل قول:
متاسفانه این روش در ویندوز7 جواب نداد.
مشکل اینجاست که hosts بعد از ایجاد تغییر save نمیشه!
لطفا راهنمایی کنید.
اون فرمتی که فایل تصویری قرار داده شده اگر شناخته شده باشه برای IDM تو بخش تنظیماتش اتوماتیک دانلود میکنهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من زمانی که ادمین ویندوز استفاده میکنم
نمیتونم برخی فایل ها با پسوند خاص رو دانلود کنم مثل apk tft
sis وغیره رو با اینترنت دانلود منیجر دانلود کنم
برای رفع این مشکل تو مرورگر فایرفاکس چکار باید انجام
بدهم
یک سوال دیگر بنده اینه محل ذخیره فایل های موقت این نرم افزار کجا
هست تا بتونم اونا رو پاک کنیم دانلود های که نصفه موندن یا قطع کردیم اینا
مرسی
سلامنقل قول:
فایل ضمیمه رو دانلود و اجرا کنید
Shift رو بگیرید و رو فایل Host کلیک راست کنید و Take ownership رو بزنید
در اینصورت می تونید تغییرات لازم تو فایل Host رو اعمال کنید.
سلام
ببخشید یهو اومدم وسط تاپیک...
اشکال شما اینه که سرعتت رو در قسمت "Connection Type/ Speed" باید روی 10 مگ و تعداد کانشکن رو ابتدا روی 8، بعد که روی 8 تا همه رو ایجاد کرد، برگردی و اون رو روی 16 قرار بدی.
انشالله درست میشه.
موفق باشید.
دوستان عزیز من اینترنت دانلود منجیر نصب کردم ولی سرعت دانلود با دانلود منیجر با سرعت دانلود بدون اون هم فرقی نداره
128 نامحدود دارم ای دی اس ال
راهی نداره سرعت دانلود رو افزایش داد؟
تو بعضی جاها نوشته با دانلود منیجر 5 برابر میشه اخه
ممنون میشم توضیح بدین
درود
من از idm 5.17 استفاده می کنم
هر فایلی که دانلود می کنم (avi , mkv ,...) ناقص دانلود می شه یعنی فیلم پرش داره یا شطرنجی میشه
فایل های فشرده (rar یا zip) هم ناقص دانلود می شوند
خیلی از سایت ها را هم امتحان کردم واسه دانلود(مشکل از فایل مبدا نیست)
مشکل از چی می تونه باشه؟
با سپاس