با سلام
بازم نشد یه اروری داد.میشه شما لطف کنید فایل نصبشو برام بذارید.من اونو unistal میکنم.مال شما رو از اول نصب میکنم.
با تشکر فراوان.
Printable View
با سلام
بازم نشد یه اروری داد.میشه شما لطف کنید فایل نصبشو برام بذارید.من اونو unistal میکنم.مال شما رو از اول نصب میکنم.
با تشکر فراوان.
ببین باید فقط Activate کنی.در اون صفحه هم گزینه سوم رو بزن.
سلام بر همه
امروز 21/01/87 مدت key مربوط به Kaspersky Antivirus 7.0.1.321 تموم شد و از كار افتار.. قبلا يكي از دوستان لطف كرده بود و تو همين تاپيك برام هم آنتي ويروس و سريالش رو گذاشته بود... خواستم ببينم كسي از دوستان ميتونه برام سريال جديدي كه تو بلك ليست نرفته رو بذاره...
اینترنت سکیوریتی
کد:http://dnl-eu8.kaspersky-labs.com/trial/registered/3NKDGRXIM7FJ5ZTSIAFW/kis7.0.1.325en.exe
آنتی ویروس
تفاوت این دو چیست؟کد:http://dnl-eu8.kaspersky-labs.com/trial/registered/IALH5CIN3C6BRF8JWO9X/kav7.0.1.325en.exe
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2278931&postcount=3619
این تاپیک رو در اینجا می بندم شما اگه باز به مشکلی بر خوردید اونو در تاپیک خود محصولات کسپر سکی مطرح کنید حتما رسیدگی می شهکد:http://www.kaspersky.com/compare
ممنون
دوست عزيز سري به تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر بيندازيد.در پست آخر آن تاپيك يك سايت معرفي كردم كه كليدهاي محصولات مختلف كاسپر را در آنجا ميتونيد پيدا كنيد.با اين كليدها نيازي به سريال نيز نخواهيد داشت.نقل قول:
ويرن عزيز من يه پك دانلود كردم هم شامل skin بود و هم antivirus تو سافت آرچيونقل قول:
اگه خودم پيدا كردم مي زارم
كمپاني كاسپر براي موبايل هم آنتي ويروس منتشر كرده ولي اين انجمن فقط مختص توليدات كاسپر براي سيستمهاي عامل ويندوز ميباشد.شما ميتونيد در انجمن موبايل درخواست خود را پيگيري نماييد.نقل قول:
اساتید محترم یه راهنمایی بفرمایید من برنامه Internet Download Manager (IDM) v5.12 دارم ولی هر بار سریال بهش میدم و کرک میشه تا به اینترنت وصل میشه میفهمه قلابی و پیغام میده حالا یکی از دوستان میگفت من با کاسپر جلویش رو گرفتم و کاریش کردم که به سرورش وصل نشه میشه بگید چطوری میشه این کار رو کرد؟من نمیخوام توی بقیه کاراش خللی وارد بشه فقط میخوام دیگه نتونه به سرورش وصل بشه چطور میشه این کار رو کرد؟
ببخشید خواستم بپرسم من که الان با key های جدیدی که گذاشتیداینترنت سکیوریتی کاسپر رو Activate کردم و نوشته که تا 340 روز دیگه اعتبار داره،ممکنه مثلا چند روز آینده باطل بشه یا اینکه تا340 روز دیگه کار میکنه؟
دوستانی که نگران Blacklist شدن Key هاشون هستن می تونن از
اون Patch که همیلتون عزیز قرار داده استفاده کنن.برای من جواب داد.
برای شما هم %100 جواب میده.
در تصویری که شما گذاشتید عبارتهای زیر اومده :نقل قول:
Allow any TCP activity
Allow any UDP activity
ولی در قسمت Filteration reule مربوط به idman برای من گزینه های زیر اومده :
Allow any TCP activity with specified host
Allow any UDP activity with specified host
در ضمن بجای دو گزینه 8 بار این گزینه ها تکرار شده (برای آی پی های مختلف)
الان که همه این گزینه ها روی حالت سبز هستند و تیک خوردند برای دانلود مشکل دارم .
idman قادر به شروع دانلود نیست .
مرتب برای هر دانلود باید آنتی ویروس رو موقتا غیر فعال کنم .
خب احتمال هست که در اون لحظه ویروسی چیزی حمله کنه و این خیلی بده .
تازه بعد از شروع دانلود و فعال شدن آنتی ویروس بعد از مدتی سرعت دانلود پایین میاد و خیلی وقتها نهایتا سرعت به صفر میرسه .
هی برای ادامه دانلود مرتب باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنم .
خیلی داره اذیت میکنه .
-----------
چیکار باید بکنم ؟؟
نمیشه از اول اول idman رو به فایر وال معرفی کنم و اختیارات کامل رو بهش بدم ؟؟
ممنون میشم یک راه حل اساسی بدین که از شر این معضل راحت بشم /
pandemonium عزیز
اول ببین فایروال باید بر روى حالت Training Mode باشه (یا Low Security) ... بقیه گزینه ها بدرد کار با اینترنت نمیخوره
دوم اینکه از نسخه بتا که استفاده نمى کنى
کاسپر زمانى اجازه فعالیت IDM رو سلب میکنه که خود کاربر این فرمان رو بهش بده ... وقتى کاسپر رو نصب میکنى، فایروالش شروع به تکامل میکنه یعنى از اون زمان هر برنامه اى که براى اولین بار قصد ارتباط با جهان خارج رو داره باید اجازه دائم یا موقتش صادر بشه یا کلا بلوکه بشه
براى اینکه مشکلاتى نظیر مشکل شما پیش نیاد باید در دادن دستور به فایروال دقت کرد:
پس از اینکه کاسپر نصب شد، درست در اولین فعالیت IDM ، کاسپرسکى یه هشدارى در زمینه فعالیت IDM میده که شما باید همانند تصویر زیر در همون مرحله اونو بعنوان دانلودمنجر به کاسپر معرفى کرده و گزینه Allow بزنید (یا حتى میتونید با انتخاب گزینه Any Activity اجازه هرگونه فعالیت رو بهش بدید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما راه حل مشکلت در حال حاضر اینه که فکر کنم فقط کافیه یکبار فایروال کاسپر رو خاموش کنى (نه اینکه کاسپرسکى رو غیرفعال کنى) و دوباره فایروال رو روشن کنى و بعد مجددا با IDM کار کن ...اینبار که هشدار داد همانند تصویر بالا عمل کن
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام خسته نباشيد
ببخشيم من دو سوال داشتم ! البته تو تاپيك هاي مربوط به كسپرسكي گشتم ولي جواب به چشمم نخورد
توضيحات مسئله : رو كامپيوتر اداره كسپر 6 نصب شده (يعني نصب كردند) :41: و در كامپيوتر منزل از كسپر 7 استفاده مي كنم :31: همچنين در اداره اينترنت با سرعت بالا داريم :5: ولي در منزل اينترنت ذغالي :19:
سوالات :
1 آيا مي توان فايل هاي مربوط به آپديت كسپر را سيو كرد و به كامپيوتر منزل منتقل كرد ؟؟ اگر پاسخ مثبت است چگونه ؟؟
2- آيا مي توان فايل هاي مربوط به آپديت كسپر 6 را به به كسپر 7 منتقل نمود ؟؟؟ روشهاي ممكن را توضيح دهيد؟
ببخشيد من معلم يا استاد نيستم ولي مجبور شدم سوالات رو اينجوري مثل امتحانات بنويسم . ضمنا" نمره اين سوالات در امتحان پايان ترم شما نتيجه مستقيم دارد:46:
از كليه دوستاني كه جواب مي دهند يا حتي سوالات را مي خوانند متشكر و سپاسگزارم :40: :11: :11: :11:
ممنون.نقل قول:
این کار رو کردم : فایروال رو خاموش و بعد روشن کردم .
ولی مشکل دانلود با آی دی من همچنان سرجاش هست . تغییری نکرد.
خب فکر میکنم با خاموش و روشن کردن هیچ تغییری در تنظیمات فایروال که انجام نمیشه .
قبلا یک بار آی دی من رو هم آن اینستال کردم و دوباره نصب کردم ولی فرقی نکرد .
دیگه فایروال ازم چیزی نپرسد چون تنظیمات رو قبلا داشت .
الان برداشتم آی دی من رو کلا از لیست فیلترشن روال پاک کردم و دوباره دانلود کردم که مثلا فایروال مصل دفعه اول ازم چیزی بپرسه ولی هیچ چیزی نپرسید !
و کماکان مشکل دانلود دارم.
دوباره هم که بخوام آی دی من رو به لیست فیلترشن رول خودم دستی اضافه کنم ازم آی پی های مجاز رو میخواد . باید آی پی برهش وارد کنم و خود اینها یعنی محدودیت !
مگه میشه راهی نباشه که تنظیمات اولیه فایروال رو دستکاری کرد ؟؟؟
چی کار کنم فایروال آی دی من رو محدود نکنه ؟؟؟؟
برداشتم فایروال رو استپ کردم .
بعد با آی دی من خواستم یک فایل رو دانلود کنم ولی دیدم باز هم -با وجود خاموش بودن فایروال - نمیتونه دانلود رو شروع کنه !!
تنها زمانی تونست دانلود رو شروع کنه که کل کاسپر اینترنت سکوریتی رو متوقف کردم !
این یعنی جی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند بار بر روى سیستم دوستان فایروال کسپر با IE ویا IDM مشکل داشته (که بخاطر دستور بلاک اشتباه ، این مشکل پیش اومده بود) و من با خاموش کردن فایروال و روشن کردن مجدد اون، این مشکل رو حل میکردم ...
اما با این اوصاف که شما میگید من فکر کنم مشکل از فایروال نباشه ... خوب به تصویر زیر نگاه بکن... تنظیمات فایروال کاسپر براى IDM در حالت درست باید اینطور باشه
یه نگاه به قسمت Parental Control بنداز ببین خاموش کردى یا روشنه ... شاید سایتى که IDM قصد دانلود داره رو ----- کردهنقل قول:
خب مشکل من همینه دیگه :
دو گزینه آخر در لیست فایروال این برنامه برای من وجود ندارند
نمیدونم چه طور این دو گزینه رو بهش اضافه کنم .
نه خاموشه .نقل قول:
دانلودم از رپیدشر بوده .
دوست عزيز انتقال فايل های آپديت از محصول کسپری به محصول ديگر امکان پذير هست، البته بيشتر از ورژن های بالا تر به پايين تر، يعنی بعضی مواقع فايل آپديت کسپر 6 برای کسپر 7 امکان داره خوب انتقال پيدا نکنه، البته بر عکس اين مورد هميشه کار ميکنه، درکل پيشنهای ميکنم آموزش بدست آوردن و انتقال آپديت کسپر رو که بصورت فايل PDF درآوردم از پايين دانلود کنيد(البته با همکاری دوستان تهيه شده):نقل قول:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Learn_Update_Kaspersky7.0.rar
با توجه به توضيحاتی که شما عنوان کردين، فکر کنم سيستم کسپرسکی بهم ريخته، پيشنهاد ميکنم يک بار محصول رو آنيستال کنيد و از اول نصب کنيد، البته يادتون نره فايل های آپديت رو بردارين که دوباره نياز نباشه از اول محصول رو آپديت کنيدنقل قول:
بعید میدونم مشکل فایروال باشه اما براى اینکه دوگزینه آخر در تنظیمات فایروال براى IDM وارد بشهنقل قول:
کافیه دوباره به قسمت فوق رفته بر روى ...Add کلیک کرده در قسمت Rule name عبارت Allow Any TCP Activity وارد بکن و OK رو بزن
همین کار رو مجددا براى عبارت Allow Any UDP Activity انجام بده اما اینبار باید علاوه بر وارد کردن عبارت مربوطه در قسمت Rule description بر روى گزینه TCP یه کلیک بکن تا به UDP تغییر پیدا بکنه (توضیح تصویر)
این قوانین اجازه هرگونه فعالیتى رو به IDM میده ... امیدوارم مشکلت حل بشه .. .نتیجه رو بگو
موفق باشید
یافتم !
در بخش فایروال مربوط به آی دی من دکمه پایین پنجره با عنوان template... هست که در اون اپشن های دلخواه موجود هست .
گذاشتم روی Allow All و الان گزینه های زیر موجودند و به رنگ سبز و تیک خوردند :
Allow Any TCP Activity
Allow Any UDP Activity
ولی باز هم آی دی من نمیتونه دانلود کنه !!!!!!!!!
و باز هم فقط با متوقف کردن کل کاسپر اینترنت سکوریتی میتونم با آی دی من دانلود کنم !
یعنی مشکل از فایروال نیست ؟؟؟!
مشکل از چیه ؟؟
کدوم تنظیمات رو عوض کنم ؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون .نقل قول:
البته این راهی که در پست بالا پیدا کردم ساده تره .
فکر کنم جالب بود !
خودش بعضی قالبهای آماده رو داره !
باز هم ممنون .
البته مشکل سر جاش موند !
ممنون .نقل قول:
یعنی راه دیگه ای نمونده ؟
آن اینستال کردنش نکته خاصی داره ؟؟
گفتم دوباره یک چیزی رو از قلم نندازم بعد دوباره یک مشکلی بوجود بیاد !
میخوام آن اینستال که بشه مشکلات فعلی تو حافظه و تنظیمات کامپیوتر باقی نمونه که برای نصب بعدی دوباره همون آش و همون کاسه باشه ...
اول از همه بگو از کدوم ورژن کاسپرسکى استفاده مى کنى ؟... پیشنهاد من صرفا ورژن Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 توصیه میکنم که بهترین عملکرد رو داره. .. اگه از ورژن دیگه اى استفاده میکنى بذار کنارنقل قول:
آنیستال کاسپر بى درد سره و پس از نصب مجدد تنظیمات پیشین پاک میشه
طریقه انتقال آپدیت رو هم Markus عزیز صفحه پیش گذاشتند یا میتونى از توضیحات Nine استفاده بکنى
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2020762&postcount=3310
اين سايت كلي skin براي ورژن 7 و 6 هست اميدوارم لذت ببريدنقل قول:
کد:http://www.kasperskyclub.com/en/content/view/34/43/
سلام
يک سؤال داشتم و اون اينکه اگه بخواهيم، يک فايل ويروسی رو که قبلاً تو ليست ويروس های کسپر نبوده برای کسپر بفرستيم چيکار بايد کنيم؟ يعنی چطور بهشون اطلاع بديم؟
از من هم 7.0.0.125 هست .نقل قول:
آپدیت دستی و انتقال آپدیت رو میدونم .
آن اینستال میکنم .
ممنون .
پرسپولیس عزیز ممنون :11:نقل قول:
اما دوستان یه سوال... ممکنه نصب Skin برعملکرد کاسپرسکى تاثیر منفى بذاره؟ :13:
چون من چند تا Skin رو دانلود کردم که قبل از دانلود هشدار میداد که این محصول ممکنه ایجاد دردسر بکنه و مسئولیت به پاى خودتونه !!:18:
majid20 درست میگه.پیغام هشدار رو که دیدم بیخیال شدم و اصلا نصب نکردم.
" پرسپولیس " عزیز شما خودت تا حالا مشکل نداشتی؟
من کل کاسپر اینترنت سکوریتی رو آنینستال کردم بطور کامل .
دوباره نصب کردم /
برای آی دی من رو هم Allow All قرار دادم .
ولی باز هم همون مشکل وجود داره .
نه آی دی من میتونه دانلود کنه نه فلش گت !
یعنی چی ؟؟؟؟؟
چرا اینطوریه ؟؟
چیکار میشه کرد ؟؟
:19:
pandemonium عزیز چى بگم والله :41: تا به حال یه همچین چیزى پیش نیومده بود (اونم در تاریخ!!!)
مشکلت از کاسپرسکى نیست بلکه احتمالا از ویندوز باشه
ببینم سیستمت به تازگى شدیدا آلوده نشده ؟
قبل از نصب کاسپر از چه برنامه امنیتى استفاده میکردى؟
براى اینکه 100% مطمئن بشى کاسپر مشکل نداره کافیه اول فایروال رو خاموش کنى بعد به نوبت یکى از بخش ها رو غیر فعال بکن (مثلا اول File-Antivirus رو خاموش کن و بعد با IDM چک کن بعد مجددا File-Antivirus رو فعال کن و به بخش دیگه برو و...)
سلام
آنتي ويروسم غير فعال شده علتش چيه؟ اينم عكسش
چند وقتي ميشه كه از Kaspersky ورژن 6 استفاده ميكنم.
چند وقتي هم هست كه نسخه 7 اون اومده.
آيا برم به نسخه 7 اين نرم افزار يا بهتره مثلا از NOD استفاده كنم.
با تشكر
:20:
با سلامنقل قول:
البته نسخه 7 تقریبا مدت زیادی است که عرضه شده
بله مسلما نسخه های 7 خصوصا kis7.0.1.325 بسیار بهتر از نسخه 6 است خصوصا نسخه 7 هوش مصنوعی بسیار بهتری نسبت به نسخه های 6 دارد - نسخه های 6 هوش مصنوعی بسیار ضعیفی داره-
در مورد مقایسه بین نود و کسپر هم می تونید به تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها سر بزنید و بر اساس نیازتون و نتایج تست ها خودتون انتخاب کنید
--- البته به این نکته توجه کنید فایروال موجود در اینترنت سکیوریتی کسپرسکی مطمئن تر از فایروال موجود در اسمارت سکیوریتی نود32 است-----
موفق باشید
نقل قول:
پانیشر جون من حتی عکس خودم رو کردم background کسپر خیلی هم حال می ده امتحان کنید
فقط برای اینکه مشکل زبان en نداشته باشید پوشه en orginal رو جایگزین کرده و بقیه زبان ه ار و پاک کنید
سلام دوستان کاسپر این دوتا فایل را به عنوان ویروس شناخته :20:. ایا این دو تا فایل ویروس هست؟!
پسوند فایلها dll هست من که فکر نکم ویروس باشه.دوستان توی کاسپر یه سرچ بزنن .
detected: Trojan program Trojan.MSIL.Dedem.q File: E:\bootrr\CryptLoad_1.0.4.rar/CryptLoad_1.0.4\plugins\rapidbolt.com.dl
l
detected: Trojan program Trojan.MSIL.Dedem.r File: E:\bootrr\CryptLoad_1.0.4.rar/CryptLoad_1.0.4\plugins\rs.dr.ag.0.dl
درود
دوستان نسخه نهایی 8 کی به بازار عرضه میشه؟
آيا تمام قسمتهاي KIS غيرفعال شده يا فقط قسمت Privacy Control؟ از چه زماني اين اتفاق افتاد؟ آيا برنامه خاصي روي سيستمتون نصب كرديد يا كار خاصي انجام داديد كه اين اتفاق افتاد؟ نرم افزار خاصي نصب كرديد؟ فايل مشكوكي را باز كرديد؟اطلاعات بيشتري در اختيار قرار بديد تا مشكل را با كمك هم بررسي و مرتفع كنيم.نقل قول: