سلامنقل قول:
سوالت مربوط به ورد هست يا فايرفاكس !!!!!!!؟؟؟؟؟
اگه مربوط به ورد هست نميشه كاريش كرد چون كلمه انگليسي به عنوان يه اسم شناخته شده در زبان انگليسي بكار ميره ولي سينا يا كلمات مشابه خير
حالا اين مورد مگه اذيت ميكنه!؟
Printable View
سلامنقل قول:
سوالت مربوط به ورد هست يا فايرفاكس !!!!!!!؟؟؟؟؟
اگه مربوط به ورد هست نميشه كاريش كرد چون كلمه انگليسي به عنوان يه اسم شناخته شده در زبان انگليسي بكار ميره ولي سينا يا كلمات مشابه خير
حالا اين مورد مگه اذيت ميكنه!؟
سلام
(اگه سوالم تكراري باشه ببخشيد)
برای ویرایش یک فایل با پسوند doc توی word 2007 با پیام زیر روبرو میشم:
This Modification Is Not Allowed Because The Slection Is Locked
و درواقع فایلم ReadOnly شده حالا می خواستم ببینم چطور از این حالت درش بیارم در حالی که با هیچ نرم افزاری( و خود word ) اونو Protect نکردم
و یه مطلب مهم دیگه اینکه من نسخه های دیگر office رو ندارم و آخرین بار همین فایل رو تو world2007 ویرایش کردم(مسیر Review>Protect هم غیر فعاله )
و یه چیز دیگه که این فایل تو OpenOffice.Org Writer ویرایش میشه حالا چطور خود به خود توی ورد قفل شده نمی دونم
به سایت Micro$oft هم یه سر زدم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
(واسه طولانی بودن سوال هم ببخشید چون خواستم سوالم کامل باشه )
اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم
سلام . يه سوال دارم که فکر مي کنم قبلا هم مطرح شده اما راستش پيداش نکردم. ميخوام بدونم چطور مي شه کشيدگي سطرهاي متني که از صفحات وب گرفتم رو در ترازمندي alignment برطرف کنم؟
سلام.این راه حل وجود داره. مطمئنم که خودتون هم از این دست پاورقی ها دیدید. ولی نمی دونم چه جوری می شه این کار رو انجام داد؟نقل قول:
ممنون ولي اين كار خيلي سخت هست كه هي خودم نقطه بزارم يعني راهي نداره كه كل اعداد رو سه رقم سه رقم جدا كنه...؟نقل قول:
ضمن تشکر از شما باید بگم که من اصلا به تنظیمات دست نزده بودم و حتی دوباره آفیس رو نصب کردم ولی باز هم همونطوره حتی سایز کاغذ هم روa4بود ولی باز هم درست نشد.لطفا اگر راهی هست به طور دقیق بفرمایید
اون فايل در خود ويندوز Read Only نشده ؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما بايد اينتر اخر هر سطر رو حذف كني تا سطرها به سادگي دنبال هم نوشته بشن
دوست عزيزنقل قول:
اين مورد همانظور كه اشاره شده در ورد راه حل استانداردي نداره ولي ممكنه و فقط ممكنه با ترفندهايي بشه اينكارو كرد
البته اوني كه شما ديدي مطمئن باش در ورد نبوده و حاصل كار زرنگار بوده
در ورد اين امكان وجود ندارهنقل قول:
ولي در اكسل وجود داره
نه ، گفتم كه هيچ مدله protect نكردمش و توي OpenOfiice.Org Writer نسخه ويندوزي ويرايش ميشهنقل قول:
اگه دوست داريد فايلتون رو ارسال كنيد تا بررسي بشهنقل قول:
من پيشنهاد ميكنم فايل وردتون رو پس از باز كردن به يه نام ديگه و در يه مكان ديگه ذخيره كنيدو چك كنيد ببينيد باز هم مشكل هست يا نهنقل قول:
می خواهم اگر جملاتم تکراری بود آنها را پاک کنمنقل قول:
شما ميتوني با يه جايگزني ساده اينكارو بكنينقل قول:
كادر Replace رو با زدن CTRL+H باز كنيد
جمله تون رو در Find what بنويسيد و در Replace with چيزي ننويسيد
ميتونيد با قرار دادن كرسر در يه جايي از متن و بعد زدن دكمه More و انتخاب گزينه Up يا Down از باكس search بهش بفهمونيد كه از اينجا به بالا و يا از اينجا به پايين رو جايگزين كنه
با سلام.یعنی کتاب ها را با زرنگار می نویسند؟نقل قول:
بلهنقل قول:
كتابها رو با زرنگار هم مي نويسند
تا قبل از اينكه ورد 97 وارد بازار بشه اصلا چاپخانه ها نسخه غير زرنگار قبول نميكردند Zarnegar76
با عرض سلام. ضمن تایید نظر جناب wordist عزیز ، شما هم می توانید این کار را انجام دهید و هم اینکه محتویات فایلتان را کپی کرده و در فایل دیگری paset نمایید.از طرفی وقتی فایلی روی سیستم من فقط خواندنی می شود و من می خواهم تغییری را save کنم، از من می پرسد که فایل فقط خواندنی است ، آن را با چه نامی save کنم؟وقتی نام جدید و مسیر دلخواه را بدهید ، عملاً فایل شما با نام جدید و خواندنی و نوشتنی save می شود.البته باید ذکر کنم که آفیس سیستم من 2007 نیست ولی اصلاً نباید در عمل فرقی داشته باشد.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
يعني من بايد انتهاي "هر خط" اينتر و دليت بزنم/؟؟؟ خب اينکه کلي زمان بره و تا حالا هم همينکارو مي کردم
كاري غير از اين نميشه كردنقل قول:
چون بالاخره اگه بخواي از جايگزيني كلي هم استفاده كني براي اينكار جاهايي هست كه جايگزيني نبايد انجام بشه
خوب، وقتی خواستم این کار رو بکنم دیدم تمام گزینه ها و دکمه ها بجز print و open غیر فعالند همین طور گزینه های راست کلیک، هیچ مدله هم متنشو نتونستم کپی پیست کنمنقل قول:
البته منظور من كپي و پيست كردن نبود بلكه منظورم save as بودنقل قول:
با جستجو در اينترنت فكر ميكنم جواب رو پيدا كردم البته شما گفته يوديد كه فايلي با پسوند Doc در ورد 2007 داريد كه اشتباه هست چون در .رد 2007 پسوند فايلهاي ورد Docx هست
شما براي حل شدن اين مشكل كافيه كل متن رو انتخاب كنيد (CTRL+A) و سپس روي متن كليك راست كرده و گزينه Remove Content Control رو بزنيد
موفق باشيد
با سلام
چطور می توانم در ورد سطرهای خالی بین نوشته ها را پیدا کنم
با تشکر
بله فایل هایی که با خود word2007 ساخته میشند با پسوند docx هستند اما من این فایل رو خیلی وقت پیش و با word2003 ساخته بودم و پسوند فایل doc هست(و الان بجز Office2007 تنها به OpenOffice.Org 3 دسترسی دارم)نقل قول:
وقتی این فایل رو باز میکنم(توی word) هیچ شرتکات و هیچ دستوری اجرا نمیشه، تمام گزینه های تمام منو ها و همینطور راست کلیک ، غیر فعالند
توی OpenOffice.Org Writer هم فایل رو پروتکت نکردم(کاملا مطمینم و شک ندارم)
باید کادر Find رو باز کنی ( از منوی Edit انتخاب گزینه Find و یا فشارکلیدهای ترکیبی Ctrl+F با هم که کلید میانبرش هستن)نقل قول:
پایین کادر Find روی دکمه More کلیک کن تا گزینه های بیشتری داشته باشی ( اگر به جای More دکمه Less رو داری که مشکلی نیست)
توو کادر Find what کلیک کنید و بعد :
روی دکمه Speical کلیک کن تا منوش بازشه از این منو گزینه Paragraph Mark رو انتخاب کن و بعد با استفاده از دکمه Find next مرحله پیدا کردن رو شروع کن و ادامه بده.
شما مورد save as رو هم امتحان كرديد؟نقل قول:
و ديگه اينكه اونو تازگي در ورد 2003 باز كرديد !؟
نقل قول:نقل قول:
سلام
البته با اين روشي كه دوستمون توضيح دادن انتهاي همه پاراگراف ها پيدا ميشن و از جمله پاراگراف هاي خالي و اين احتمالا منظور سوال نيست
چون سوال ميگه سطرهاي خالي بين پاراگراف !!!
به نظر من همون روش دوستمون با يه تغيير كوچك بهتر عمل ميكنه و اونم زدن دوبار گزينه Paragraph Mark در كادر Find what هست
اينجوري بهتر ميشه به جواب سوال نزديكتر شد
هر دو موفق باشيبن
نقل قول:
سلامبا تشکر دوباره
خیلی ممنون از اینکه دوستان راهنماییم کردید
این روشها را انجام دادم ولی مشکلم حل نشد
من می خواستم سطرهای خالی را وقتی پیدا کرد بوسیله فرمانdelet موجود در کادر replace پاک کنم ولی اینجوری متن دو سطر به هم پیوسته می شود و این اصلا مد نظر من نیست لطفا کمکم کنید
سلامنقل قول:
ببينيد دوست عزيز درست مطرح نكدن سوال و ناقص مطرح كردن اون ، جواب موردنظر شما رو در پي نداره
شما سوال كرده بودين كه چگونه ميتونم سطرهاي خالي رو پيدا كنم
نگفته بودين كه به چه صورت ميشه اين سطرها رو پيدا و حذف كرد
راه حل ساده است
شما يا زدن CTRL+H كادر Replace رو باز كنين و به همون روشي كه من در پست قبلي گفتم در كادر Find what دوبار گزينه Paragraph mark رو بزنين و در كادر Replace with يه بار اون گزينه رو بزنين و جايگزيني كنيد
اين كار باعث ميشه دو تا اينتر پشت سر هم تبديل بشه به يك اينتر و متن اصلاح بشه
با سلام به همه دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتی که توی word صفحه ای رو رنگ می کنم با background یا page color هنگام پرینت همیشه یه حاشیه سفید دور کاغذ میده که این برای کارم بسیار نا خوشاینده چون من می خوام که تمام کاغذ بدون هیچ حاشیه ای رنگ یا طرح مورد نظرم باشه .البته این مسئله هیچ ربطی هم به تنظیمات marginنداره وچه توی این تنظیمات چه توی تنظیمات پرینتر هرچه قدر دست کاری کردم هیچ فایده ای نداشت .می خوام بدونم آیا شما هم همین مشکل رو دارید وکسی هست که بدونه چطور میشه بی هیچ حاشیه ای تمام کاغذ رو رنگی گرفت؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
بعلتهاي فني پرينترها قادر نيستند كه لبههاي كاغذ رو غيرسفيد بيرون بدن
يعني شما اگه به هر طريق ممكن هم كنار كاغذ مطلبي بنويسي يا اينكه اون رنگي كني و .... هميشه مقداري از دور كاغذ كه از پرينتر بيرون مياد سفيده
پرينت گرفتن هميشه اين مورد رو داره و اگه مي بيني جايي غير از اين هست مطمئن باش كه پرينت نيست و چاپ هست
موفق باشي
سلام. جناب wordist عزیز ، ممنونم از اینکه بسیار سریع به سوال ها پاسخ می دهید. راستش نمی دونستم این سوال را کجا باید مطرح کنم ولی موقع فرستادن مطالبم واقعا سختی می کشم. سمت بالا و پایین و چپ محیط تایپ، قالب های فرمت و شکل ها وجود دارند ولی در محیط تایپ ، من نمی توانم از این اقلام استفاده کنم. حالا نمی دانم مشکل از سیستم من است یا از خود سایت.
حالا اگر مشکل از سیستم من باشد ، چگونه با کدهای HTML ، از نقل قول و نقل قول چند تایی استفاده کنم؟ یعنی چه کدی بنویسم؟
یک مورد دیگر که حل نشده است و باید از تگ های پاراگراف استفاده کنم تا جملات به هم نچسبند.
اگر این مشکلات از طرف سیستم من است، این مشکلات چگونه به وجود می آیند ؟ چرا مثلاً سایت دیگری اینگونه نیست؟
خیلی دوست دارم ، این مطالب را بدانم چون برای خودش معضلی است.
ممنون
مشكلتون رو با زدن يه تاپيك جديد اينجا مطرح كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا بيخيال اين Office 2007 و ويستا شدم
ديشب كلا ويستا رو با هرچي روش بود فرمت كردم تموم شد رفت و كارم رو با OpenOffice.Org انجام دادم
زنده باد اپن سورس
البته به نظر من پاك كردن صورت مساله مشكلي رو حل نميكنهنقل قول:
بايد به دنبال راه حل بود
آدم با پيدا كردن اينگونه راه حل ها ممكنه بتونه به يه نفر ديگه هم كمك كنه
با عرض سلام خدمت همه دوستان بخش Word
برای پرسیدن این سوال ، من را به این قسمت ارجاع دادند.
من در حال نوشتن پایان نامه دوره کارشناسی هستم. در این بین چند تا سوال برام پیش اومده:
1-من از فونت نازنین و با اندازه 12 در متن استفاده می کنم. اندازه قلم برای زیر نویسی پایین شکل ها و بالای جدول ها به صورت استاندارد چقدر باید باشه؟ آیا انجام این کار برای مقاله و پایان نامه یکی است؟
2-اندازه قلم برای منابع چقدر باشه؟ برای منابع فارسی و انگلیسی؟ یعنی 12 باشه ، 11 باشه یا 1 باشه؟
3-نحوه ارجاع به مقاله اینترنتی چگونه باید باشه؟ یعنی اول نام ، بعد نام خانوادگی ، بعد عنوان ، بعد تاریخ....؟ در ضمن کجا باید قید بشه که این یک مقاله است؟
4-نحوه ارجاع به پایان نامه چگونه باید باشه؟ یعنی اول نام ، بعد نام خانوادگی ، بعد عنوان ، بعد نام دانشگاه ....؟ در ضمن کجا باید قید بشه که این یک پایان نامه است؟ من در پایان نامه ام قسمتی از یک پایان نامه رو استفاده کردم. همه مشخصاتش رو هم دارم ولی نمی دونم رسماً چگونه باید حالت ارجاعی رو براش بنویسم.
5-در footnote ها ، جمله ای دارای کلمات فارسی و انگلیسی هست. جایی خوندم که قلم انگلیسی باید 2 واحد از قلم فارسی کوچک تر باشه. یعنی اگر من از قلم نازنین 12 استفاده می کنم ، اندازه قلم انگلیسی باید 10 باشه. حالا در footnote ، قلم فارسی من نازنین 10 است و لاجرم قلم انگلیسی می شود 8 . این اندازه به نظر خیلی کوچک است و می ترسم در پرینت دیده نشود.
منتظر راهنمای دوستان در این زمینه هستم. در ضمن دانشگاهمون هم کلیتی برای کارشناسی نداره ولی من می خواهم همه چیز استاندارد باشه.
ممنون
سلام
مشكلي براي من در تبديل فايل ورد به پي دي اف پيش اومده ،به اين صورت كه وقتي براي متن ، بك گراندي از قسمت fill effect - texture انتخاب ميكنم . موقع تبديل به پي دي اف اين بك گراند نشون داده نميشه !
اين نكته رو هم بگم كه تمام برنامههاي تبديل متن به پي دي اف و حتي آكروبات 9 رو هم تست كردم ولي نتيجه نداد . ممنون ميشم راهنمائي بكنين .
درود به دوستان قدیمی بخصوص وردیست گرامی
چطور می توان با ابزار Equation اعداد فارسی را تایپ کرد؟
با سپاس فراوان
بدرود
اگه شما از بك گراند براي متن ها در ورد استفاده ميكنيد ميتونيد اونو در ورد 2007 با گزينه save as pdf ذخيره سازي كنيدنقل قول:
براي اينكار نياز داريد add-ins مربوطه رو نصب كنيد
لينك دانلود
کد:http://www.4shared.com/file/48272887/eb10396b/SaveAsPDFandXPS.html
سلام دوست عزيزنقل قول:
با كمي جستجو به نتيجه مي رسيديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]