سلامنقل قول:
شما باید طبق عکس فایل به قسمتهای اسکنر و ریل تایم پروتکشن وارد کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لینک خرابه
Printable View
سلامنقل قول:
شما باید طبق عکس فایل به قسمتهای اسکنر و ریل تایم پروتکشن وارد کنید
در ضمن لینک خرابه
لطفا کلید جدیدم آرزوست :11:
آرزوت برآورده شد :31:نقل قول:
کلید جدید برای سکیورتی و پرمیوم
سلام
من از آویرای فیری استفاده می کنم
چند روزه آپ دیت نمی شه و وقتی خودمم می زنم آپدیت شه می گه نتونست آپدیت کنه!
با آی پی ایران و غیر ایران هم تست کردم نشد!
سلام
چندی پیش ( حدودا 10 می ) آویرا یک آپدیت خراب و ناقص رو داخل آپدیت های خودش داشت که باعث میشد که ProActive آویرا پروسس های مهم و حیاتی سیستم رو بلاک کنه .. که باعث شده بود سیستم به کلی دجار اختلال بشه :
کد:
- \windows\system32\dllhost.exe
- \windows\system32\explorer.exe
- \windows\system32\iexplorer.exe
- \windows\system32\notepad.exe
- \windows\system32\regedit.exe
- \windows\system32\rundll32.exe
- \windows\system32\taskeng.exe
- \windows\system32\wuauclt.exe
که خوشبختانه بعد از چندروز پیگیری در تاریخ 14 می با قرار دادن یک سرویس پک درون آپدیت جدید این مشکل برطرف شد، طبق چیزی که گزارش شد هم اکنون بخش ProActive آویرا حذف شده توسط این سرویس پک برای ورژنهای Avira Premium / Internet Security
پرو اکتیو آویرا فعلا در دست آنالیز هستش تا باگهاش رفع بشه به محض رفع مشکلات دوباره با آپدیت جدیدی به هردو ورژن اضافه خواهد شد.
این مشکل فقط برای کاربرین 32 بیتی اتفاق افتاده چون که پرو اکتیو در ورژن 32 بیت به طور پیشفرض روشن هستش.
Travis Witteveen مدیر اجرایی و بخش فروش آویرا طی بیانیه ای از کاربرین آویرا عذرخواهی کرده و از صبر و بردباری اونا تشکر کرده.
موفق باشید:40:
چرا نمیتونم اویرا نصب کنم تا همین دیروز میتونستم ولی الان نمیشه
همین جا گیر میکنه
و وقتی کنسل رو میزنم این میاد
آپ ................................................نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم .من از اینترنت سکیورتی 12 استفاده میکنم.نقل قول:
جالبه که واسه تو لااقل میگه که نتونست اپدیت کنه.واسه من هر چه قدر دکمه اپدیت رو میزنم هیچ عکس العمملی نشون نمی ده.
هیچ کس هم نمیگه مشکل از کجاست
تازه وقتی هم که اپدیت میشه سرعت اپدیت از 2 کیلوبایت بالاتر نمیره.:19:
سلام..
به نظر میاد فعلا سرورهای آپدیت آویرا به مشکل برخورن بخاطر همون مشکلی که خدمتتون عرض کردم به وجود اومده.
احتمالا درچندروزه آینده درست خواهد شد.. درطول این مدت بهتره که از راه آفلاین آپدیت انجام بدین.
متاسفانه آویرا معلوم نیست چرا اینجوری شده !!
تنها اویرا اینجوری نشده avast هم اپدیت نمیشه
نقل قول:
اویرا که عادی شده / گاهی اوقات مشکل اپدیت کردن پیدا میکنه که تا 1 هفته ادامه دارد
امیرجان دستت طلا بدجوری کفگیر به ته دیگ خورده بود ، key انتی ویر پیدا نمیشد وارز بی بی رو شخم زدم همش اکسپایر شده بود فقط از یه سایت روسی یکی کش رفتم که اعتبارشم یه ماه مونده بودنقل قول:
سوراخشو به ما هم یاد بده :31:
کسی میدونه نسخه افلاین ایینترنت سکیورتی 2012 رو باید از کجا بگیرم؟
ایا اپدیت اینترنت سکیورتی با پریموم فرق داره؟
نقل قول:
سلام من از key شما خواستم استفاده کنم متاسفانه قبول نکرد اگر کلید جدید دارید لطفا قرار دهید چون انتی ویروسم غیر فعال شده
ممنون میشم کمک کنید
جدید ترین کلید نسخه Antivirus 2012 ندارین؟
همه ی این آپدیتها باهم مشترک هستن و میشه برای همدیگر استفاده کرد.نقل قول:
فقط سرورهای ورژنهای پولی و ورژنهای رایگان باهم فرق داره ولی درکل هردو یک چیزی رو ارائه میکنن،
لینک پایین باید کمکتون کنه :
Key Avira Internet Security
پسورد: amir
من برای انتی ویروس میخواستم.این هم که دادین اجرا نمیشه و ارور میده همچنین توی محل مورد نظر هم کپی نمیشه.چی کار کنم؟نقل قول:
جدیدترین کلیدهای Avira Antivirus Premium 2012 و Avira Internet Security 2012
پسورد: amir
مشکل اپدیت اویرا مثل اینکه درست شده
سلام
میدونید چطوری میشه فایلی یا فولدری برای انتی ویروس بعنوان فایل مطمئن مشخص کرد؟ روی فایل که اسکن میکنم و بعد always ignor رو میزنم بازم دفعه بعد بعنوان ویروس میهواد ازم پاکش کنم یا اسکنش کنم.
خدا اجرتون بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست بالا را مشاهده بکنید
درودنقل قول:
این هم جواب نداد!!!!!!!!:24:
key Avira Premium Security Suite 10 & Avira Internet Security 2012کلیدها رو تست کنید ببینید جواب میده.
شادباشید:40:
اینم جواب نمیده.....:19:نقل قول:
آقا خیس شدیم رفت! چترمون بسته شده!!
کلیدها جواب نمیده.
:41:من یکی کلا بیخیال آویرا شدم
الان Trend Micro Titanium Maximum Security 2012 گرفتم که اونم واسش کد فعال سازی گیر نمیاد !!! گرفتاری شدیم
AVIRA INTERNET SECURITY & AVIRA ANTIVIRUS PREMIUM for key 3 monthسلام
این کی رو امتحان کنید احتمالا جواب بده : کلید 3 ماهه :
شادباشید:40:کد:RT666-6663T-786HK-HNUPS-BNBJH
سلام
امروز یه روشی پیدا کردم برای کرک آویرا Internet Security 2012 که از طریق این لینک باید خود آنتی ویروس رو دانلود کنید . و طبق روش عمل کنید.
Download here: Avira Internet Security 2012 Full + Key 1 yearروش :
کد:http://letitbit.net/download/82788.8d7dde5fe53d7ce56ffed5ebe17d/Avira_Internet_Security_2012_Full_Key.rar.html
اول نصب کنید
بعد وارد آویرا بشید
روی این کلیک کنید : tab HELP > license management
در rollout برروی کلیک کنید hbedv.key
بعد این فایل رو بعد extract file key 1 nam toi 2013.rar و فایل داخل 2013 key رو انتخاب کنید
امروز به همکاری دوستم تست کردیم 1 سال اکتیو شد:11:
حتما دانلود کنید.
الان لایسنس دادی دیگه ؟ :دی اپولو که هوا نکردی :))
اقا این لایسنس انتی ویر گیر نمیاد مصیبتی شدا
این نرم افزار Avira License Generator برای آنتی ویر لایسنس نداره؟ برای من کار نداد دوستان خواستن تست کنن
دوستان توجه کنند. اون روشی که بالا به شما گفتم 100% مشکلتون حل میشه و 1 سال اکتیو میشه. تست شده:11::46: حتما دانلود کنید
این برای internet security هست . اگر تونستی Avira premium گیر بیار
این اویرا ادمو معتاد میکنه تا key نرسه اروم نمیشم :31: 3 - 4 سالی هست اویرا استفاده می کنم تا حالا انقدر لنگ لایسنسش نبودم :19:
لایسنس avira internet security نبوووووووووووووود؟ رفتیما :)
آقا این لینکه درس کرد مارو،
میشه لینکه ازش مستقیم بذارید.رزیوم نداره ، اینترنت یه لحظه قطع میشه 2باره باید از اول دانلود کنی!!!:19:
سلام عزیزنقل قول:
اگه منظورتون این لینکه :
پیدا نمیشه دیگه. چون از یه سایت خارجی گرفتیم. اونم با زحمت . اونم اگه بشه باید یه نفر لطف کنه آپ کنه.:31:
:11:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
از طریق پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیروز با همکاری دوستم تست کردیم. از اون طریق عمل کنید. لینک رو حتما دانلود کنید و 1 سال هم اکتیو میشه طبق روش. حتما امتحان کنید:46::11:
درودنقل قول:
دوست عزیز اگه امکان داره همون فایل لایسنس رو بگذارید... من خود انتی ویروس ر دارم .. و چرا باید 82 مگ دانلود کنم !
اینجوری خیلی به ما کمک کرده اید... با تشکـ ـر
دقیقا منم همینو میخواستم بگم. فقط فایل لایسنسش رو آپلود کن بی زحمت یه جایینقل قول: